15 parasta mukavaa pellavapaidat miehille trendissä Tyylit elämässä

Pellava on luonnollinen ja yksi maailman vanhimmista kankaista. Uskotaan, että kreikkalaiset ja roomalaiset käyttivät myös liinavaatteita. Liinavaatteiden edut hyvin harvat ihmiset tietävät, että pellava on sienilääkettä. Se suojaa myös haitalliselta auringon säteilyltä. Pellava-paitoja pidetään erinomaisena kesäpäivänä. Pellavakangas koostuu pellavakasvien kuiduista. Pellava-paidat, kun ne ovat, eivät jätä loistoa. Miesten liinavaatteet ovat mieluiten suositeltavia kesällä, koska ne imevät ihon hikoilua. Pellavapaidat miehille eivät ole kovin kalliita ja niitä pidetään paitoina kuninkaana. Miesten liinavaatteet ovat saatavana erilaisissa malleissa ja tulosteissa. Pellavapaidat ovat niin mukavia, että jokainen haluaa sen joka päivä ympäri.

Viimeiset miesten liinavaatteet kesäkäyttöön:

Valitse siis kauniita tulosteita pellava-paitoista miehille sekä rento- että virallisessa tarkoituksessa, jonka pitäisi mennä ostoksille tänä kesänä.

1. Plain Linen Shirt:

tavallinen Linen Shirt

Se on tavallinen liivipuku miehille vaaleanpunaisella värillä. Kangas on niin sileä ja mukava. Se ei koskaan jätä kiiltoa. Puolisuojapuvun paita näyttää todella upealta. Tunnet pehmeyttä koskettamalla. Mielesi tuntuu äärimmäisen rauhalta yllään tämän paidan. Vaikka vaaleanpunaisena pidetään girly-väriä, se on laajalti valinnut kollegion virheet täydelliseen otteluun rentoon valkoiseen pestä farkut sinisellä ja mustalla.

2. Pellava Party Wear paita:

Liinavaatteet Party Wear Shirt

Nämä keltaiset värilliset paitapuserot miehet on ommeltu kauniilla kaula-kuvilla. Kaukopainikkeen sulkeminen on uusi tapa. Mukava putkisto on tehty mustalla värillä toisella puolella olkapäätä. Tämä paita on suunniteltu tuntuvasti. Paidan malli on laajalti hyväksytty virallisille puolueille tai palkintoseremoneille, sopii miehille, joilla on keskikokoinen tai raskas runko piilottaa osan raskaasta osastaan ​​ohuen materiaalin takana..

3. Striped Linen Shirt:

Raidallinen Linen Shirt

Tämä miesten liinavaatteet on valkoisella pohjalla ja koostuu eri väreistä. Vaakasuuntaisia ​​raitoja on tehty kolmella värisävyllä. Se näyttää Khaki-kudokselta. Erilaiset värisävytyöt näyttävät parhaiten liinavaatteista. Paita on saatavana useissa värikkäissä nauhoissa, joista valita samanlainen valkoinen taustakuvio. Paitamalli on saatavana myös pystysuorissa pinnoitteissa, joten se on ainutlaatuinen ulkoasu toimistoissa.

4. Kiinalainen kauluspaita:

Kiinalainen Collar Linen Shirt

Se on meriväreistä liinavaatteet miehille, joissa on kiinalaisia ​​kaulus. Se on yksinkertainen ja yksinkertainen. Hihat kääritään huolettomasti. Tämä rento paita hehkuu upeilla väreillä. Se tarttuu ihmisten sydämiin sen vastustamattomalla ulkonäöstä. Kiinalainen kaulus viittaa pieniin kauluksiin tai sanoa rajatut kaulukset sekä taitettujen hihojen muotoilu. Tämä virallinen paita on myös laajalti mukana puvut, joissa on kiinnitetty jousimalli.

5. Painettu liinavaatteet:

Painettu Linen Shirt

Tämä liivipuku on ollut funky design. Pohjalla valkoinen väri, sininen väri design kaiverrettu kauniita kukkia lyhyillä hihoilla, jotka tekevät siitä loistava farkut, housut ja jopa shortsit ammatilliseen tunnelmaan rannat. Se sopii rannalle. Erilainen muotoilu on tehty paitaa. Jossain tuntuu siltä, ​​että lehtiä on jonnekin puita. Se koostuu laajasti löydetyistä tulosteista, joita nykyään käyttävät keski-ikäiset miehet tavalliseen kulutukseen.

Katso lisää: Muodolliset miesten paidat

6. Brodeerattu liivitakki:

kirjaillut Linen Shirt

Etsitkö suunnittelija kulumista sosiaaliseen toimintaan, kuten häät, vastaanotot, uskonnolliset toiminnot jne. Siirry uusimmilla kirjontapaikoilla, jotka ovat saatavana useilla eri väreillä. Tämä on liinavaatteet miehille käsin kirjonta. Molemmilla etupuolilla on suorat kuvioinnit kirjontaan. Työ näyttää todella mahtavalta. Ja se on hyödyllinen mihin tahansa toimintoon tai juhlaan. Kirjontatyöt näyttävät pehmeältä liiviltä.

7. Pet Print Linen Shirt:

Lemmikki Print Linen Shirt

Rakkaus on lemmikkejä kotona! Oletko innostunut heidän uskollisuudestaan ​​tai muista tärkeistä ominaisuuksistaan? Jopa päällään liinavaatteet, joka sisältää saman painetun mallin, on melko vaikuttava, jotta voit näyttää tunteenne. Tämä miesten liinavaatteet on suunniteltu pieneksi koiranpennuksi. Niin monia söpöitä pennuita painetaan paitaan. Jotkut ovat sijoitettuja, jotkut näkevät, kun taas jotkut ovat seisomassa. Tämä paita on ainutlaatuinen ja sen ominaisuudet ovat ihmisten huomionotot.

8. Suunnittelija pellava paita:

Suunnittelija Linen Shirt

Etsitkö kuvioa, joka kuluu kesillä, varsinkin lomalla rannalla! Tässä on painettu paita, joka on laajalti hyväksytty tällaisiin tilaisuuksiin. Tämä on suunnittelija. Tämä pellavapaita on tulosteita kookospalmuista. Sininen väri kookospuut ovat upeassa valkoisessa paidassa. Jopa molemmissa hihoissa on kookoskuoren malli. Tämä erityisesti muotoilu on vain yksi sen lajista. Paidat ilmoittavat täydellisen tunnelman matkalle ja myös iloitsevat rakkautenne luontoon.

9. Fancy Linen Shirt:

mieltymys Linen Shirt

Tämä liivipussi miehille on erittäin moderni lähestymistapa. Pusero on tavallista valkoista ja hihat ovat kontrasti painettuja materiaaleja. Erilaiset muodot on painettu hihoissa ja sama on myös taskussa. Holkin päällä tehdään kolmiväriset raidat. Slim-paidan muotoilu on paras valinta nuoren sukupolven kehonrakentajille, joka antaa kehollesa tuomionmukaisen lähestymistavan rennon ulkonäön yli farkut tai laihdut housut.

10. Casual Pellava Paita:

Rento Linen Shirt

Tämä on todella mahtava pellavapaita vaakasuorilla raidoilla. Erittäin hyvä väriyhdistelmä on valittu raidat. Se on epävirallinen ulkoasu täydessä holkissa. Pellava on materiaalia melko paksu syksyn päivinä. Valkoiset raidat antavat kaksivärisen näkemyksen paitaa varten, joka jakaa paidan kahteen eri osaan: kaulaan ja olkapäähän sekä rintaan ja etuosaan yhtenäisestä ulkoasusta lähinnä rentoihin puolueisiin.

Katso lisää: Mens Checked Shirts

11. Mandarin kaulus pellava paita:

mandariini Collar Linen Shirt

Mandariini on laajalti käytetty paita, jonka suurin osa nuorista kantaa säännöllisen kulumisen puolesta farkkujen ympärillä. Paidan harteilla on myös ylempi lukitussuunnitelma molemmin puolin kaulaan. Tämä lumoava pellavapaita on mandariinipyörällä. Näyttää siltä kuin kaulus ei ole. Siinä on myös kaksi taskua kummallakin puolella. Pellavapaita muutetaan mandariinilla. Se on hieno ja ohut kangas, joka antaa pehmeyden ja näyttää herkältä.

12. Pellava Formal Shirt:

Liinavaatteet Formal Shirt

Haluat olla muodikainen paita liinavaatteissa hikisen kesän aikana! Tämä liivipusero on muodollista kulumista keskikokoisella tarkastusominaisuudella. Siniset ohut viivat kohtaavat toisiaan. Valon värisävyt näyttävät korkealuokkaisilta, ja niillä on kyky tarjota johtava ilme. Tämä paita on erittäin tehokas toimistoihin ja myös keski-ikäisten miesten säännölliseen kulumiseen.

13. Box Check -liivitakki:

Laatikko Check Linen Shirt

Tämä liivipussi miehille on yhdistelmä isoja ja pieniä valintarasia. Kaikki värikkäät viivat on tehty paksuksi pohjalla valkoisella värillä. Värinvalintaruudussa korostuvat tämän paidan tyylikkyys. Tämä paita soveltuu sekä muodolliseen että epäviralliseen kulumiseen.

14. Viimeinen Pellava Paita:

Uusin Linen Shirt

Pisteet ovat aina pysyneet trendikkäinä, olivatpa ne sitten paitoja tai t-paitoja. Se on uusin tuloste liinavaatteessa. Tässä vihreässä värissä on mustia mustia pisteitä. Se näyttää parhaiten yön puolueelle. Paita on täynnä pisteiden muotoilu ja laatu, joka näyttää erilaiselta kuin lepo. Tämä paita hehkuu pisteillä.

Katso lisää: Puuvillapaidat

15. Slim Fit liinavaatteet:

Hoikka Fit Linen Shirt

Tämä tavallinen paita on silmiinpistävä ominaisuuksia. Sivuttain on tehty mustia värejä. Tälle putkelle annetaan kauniita käyrä. Kaksoisvärinen liivipusero on menossa liian tykkää kaikille. Musta väri korostaa yli valkoista paitaa. Miesten liivapuku miellyttää yleisön huomiota. Paidan tärkein vetovoima on väriyhdistelmä, joka on kaikkien aikojen miesten suosituin.

Liinavaatteiden luettelo on loputon. Se on nyt-a-päivää käytetään ympäri meidän kodeissa. Mutta kun ne on kudottu vaatteeksi, se on helppo kuluttaa ja hoitaa. Jos se on täysin ommeltu, se näyttää siistiä ja puhdasta monipuolisuutta. Mitään muuta kangasta ei voi saada verrattuna liinavaatteisiin. Miesten pellavapaidat ovat kuumaa kesätausta varten. Kun liinavaatteet sekoitetaan silkkiin, se näyttää tyylikkäiseltä. Pellava-paidan kestävyys tekee siitä suosittua ympäri maailmaa. Se pysyy huipulla vuosisatojen ajan. Pellavakankaalla on helposti pestävä ja vahva kangas. Miesten pellavapaidat näyttävät tyylikkäältä ja täydelliseltä kumppaniselta kaikkina vuodenaikoina. Ihmiset luottavat enemmän liinavaatteisiin pysyäkseen tuoreina ja viileinä. Pellavapaidat ovat joustavia, joten niitä voi käyttää päivästä toiseen ilman huolta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

1 + 2 =