15 parasta matkailua vierailukohteena Rishikeshissa Tyylit elämässä

Rishikesh on tunnustettu jumalien maaksi. Se on äärimmäinen paikka rauhan, rauhallisuuden ja henkisyyden kannalta. Gangesin joen rauhoittavat ja vilpittömät vedet, upeat ja kauniit vuoret sekä rauhallinen ja hillitty sää, joka ympäröi upeaa sijaintia, on tuonut tuhansia kävijöitä ja matkailijoita ympäri maailmaa. Se ei ole vain yksi parhaista paikoista vierailulla Intian pohjoisosassa, mutta se on myös ihanteellinen kohde kaikille urheilun ystäville. Jos aiot mennä lomalle Rishikeshiin, suosittelemme sinua tutkimaan seuraavia kohteita. He eivät varmasti ole arvoisia.

Rishikesh on erinomainen kohde käydä, jos etsit rauhaa ja rauhaa pois päivittäisen stressin ja turhautumisen arjesta. Ei vain Rishikesh riisuttu monilla meditaatioalueilla, mutta sillä on myös hyvät turistipisteet pääasiassa hauskanpitoon ja lievittämiseen stressistä, joka on täynnä kaikkia nykyään. On paljon paikkoja nähdä ja paljon tekemistä, joten se on yksi parhaista nähtävyyksistä juurella Himalajan kaikkien aikojen ihmisille.

Fabulous Rishikeshin matkailukohteita vierailulle:

Rishikesh on yksi matkailijoiden suosituimmista turistikohteista. Tämä artikkeli laati luettelon 15 hämmästyttävästä matkailukohteista, jotka vierailevat Rishikeshissä kiertosuunnitelmasi mukaan.

1. Ram Jhula:

turisti Places To Visit In Rishikesh

Ram Jhula sijaitsee Rishikeshin pohjoispuolella Muni Ki Reti. Se on rakennettu vuonna 1986, ja sitä pidetään Rishikeshin tärkeäksi maamerkiksi. Täältä löydät kuuluisia hindu arammeja ja uskonnollisia keskuksia, kuten Swargashram ja Sivananda ashram. Temppelit ovat myös hyvin tunnettuja ja suosittuja.

2. Neelkanth Mahadevin temppeli:

Neelkanth-Mahadev-temple_rishikesh-turisti-paikkoja

Neelkanth Mahadevin temppeli rakennettiin Rishikeshin Pauri Garhwalin piiriin. Tämä temppeli on aivan mahtava. Tyyli ja arkkitehtuuri on syytä huomata. Ne edustavat hindujen rikasta kulttuuria, tapoja ja perinteitä. Se on omistettu Herra Shivalle, ja hänen kaikkien palvelijoidensa ja seuraajiensa on ehdottomasti vierailtava kerran. tämä temppeli on yksi kuuluisimmista matkailukohteista, jotka vierailevat Rishikeshissa.

Katso lisää: Myanmarin kuuluisia paikkoja

3. Lakshman Jhula:

Lakshman-jhula_rishikesh-turisti-paikkoja

Rishikeshin Lakshman Jhula on erinomainen ja upea kohde kaikille ulkomaisille matkailijoille ja vierailijoille. Vahva rauta silta rakennettu rauhallinen Ganges on aivan merkittävä ja kaunis. Hiljainen kävely täällä rakkaalla varmasti tekee päiväsi unohtumattomaksi ja nostalgiseksi.

4. Rajajin kansallispuisto:

15 parasta matkailua vierailukohteena Rishikeshissa Tyylit elämässä

Rajajin kansallispuisto on Intian kansallispuisto, joka sijaitsee Himalajan juurella lähellä Rishikeshin osavaltiossa. Se kattaa noin kolme piirit Uttarakhand on ihanteellinen kohde kaikille villieläinten ja eläinten ystäville. Suuri ja ainutlaatuinen eläinten kokoelma on varmasti ilahduttavaa yllättää sinut ja safari-matka tekee matkasta mieleenpainuvan.

Katso lisää: Matkailuneuvot Orissassa

5. Jumpin Heights:

Jumpin-heights_rishikesh-turisti-paikkoja

Jos olet urheilullinen rakastaja tai seikkailun harrastaja, älä unohda Rishikeshin hyppyjä. Hyppäämällä kallioisella kalliolla voi varmasti näyttää pelottavalta, mutta varmasti on hauskaa. Pidä silmäsi auki, jos pelkäät korkeuksia. Pidättäminen avoimena saattaa kumota sen, että pääset eroon irrationaalisesta pelosta. Tämä on hyvin seikkailuja turisti paikka rishikesh.

6. Triveni Ghat:

Triveni-ghat_rishikesh-turisti-paikkoja

Triveni Ghat on Rishikeshin kaikkein pyhin paikka. Jos haluat sukeltaa pyhiin vesiin ja viettää aikaa absoluuttisessa hiljaisuudessa, niin Triveni Ghat on paikka, johon sinun pitäisi olla. Voit myös osallistua täällä käynneisiin rukoustehtäviin. Näky on todella loistava ja maaginen tarkastella, kun tuhannet ihmiset tulevat valaistuilla diyas käsissään. Sinun tulee varmasti kokea jotain uutta ja kaunista täällä.

Katso lisää: Käyntikohteet Shimlassa

7. Bharat Mandir:

bharat-mandir_rishikesh-turisti-paikkoja

Bharat Mandir rakennettiin 12. vuosisadalla ja on hyvin vanha temppeli todellakin. Se taloa upeita historiallisia kaivauksia, kuten patsaita, kattiloita ja vanhoja kolikoita. Se on omistettu lordi Shivalle, ja tuhansia intialaisia ​​paikallisia ja ulkomaisia ​​vierailijoita palvelee.

8. Geeta Bhawan:

Geeta-bhawan_rishikesh-turisti-paikkoja

Intialaisena matkailijana, jos olet innokas oppimaan lisää Mahabharata tai Ramayana, älä epäröi käydä tässä Rishikeshin vanhin kohde. Se auttaa sinua löytämään uudelleen vanhan hindulaisen filosofian ja mytologian ja auttaa sinua oppimaan paljon.

9. Rishi Kund:

Rishi-kund_rishikesh-turisti-paikkoja

Kuuluisa ja kaunis jumalatar Yamuna, joka täyttää tämän säiliön vedellä, kun hän on tyytyväinen pyhään Kubzin rukoukseen, on mystifying sight todellakin. Rishi Kund on yksi kauneimmista ja erinomaisista matkailukohteista, jotka vierailevat Rishikeshissa.

10. Haridwar:

haridwar_rishikesh-turisti-paikkoja

Yksi parhaista paikoista on tutustua Rishikeshin rauhalliseen tyyliin. Haridwar ei ole vain suosikki matkailukohteeksi vaan myös asuu lukuisia ihmisiä, jotka ovat ottaneet rauhallisen ja rauhallisen elämäntavan. Vehreän vehreyden ympäröimä laajalle levinnyt avaruus ja täydellinen paikka rentoutua lukuisiin kysymyksiisi, haridwar sekä monet muut ovat täydellinen matkailukohde stressaantuneelle mielle.

11. Shivpuri:

shivpuri_rishikesh-turisti-paikkoja

Sijaitsee lähellä Rajasthania Gwaliorin alueella on jälleen erinomainen matkailukohde, jonka koko alue kattaa uskonnolliset temppelit, vehreys, kulttuuriperintökohteet ja paljon muuta. Yli 10 000 KM: n pinta-ala on shivpuri-alue, joka on maan tunnetuin perintö-kaupunki, joka on vuosittain tuhansia ihmisiä. Shiv-temppeli chhatari-tien varrella on tämän kaupungin tärkein nähtävyys, jota seuraa matkailukylä ja purjehdusklubi, joka on yksi kuuluisimmista rishikesh-vierailupaikoista.

12. Beatles Ashram:

Beatles-ashram_rishikesh-turisti-paikkoja

Beatlesin kutsuttu uudelleen, kun Beatles vieraili ashramissa vuonna 1958 yhden tehokkaimmista ajanjaksistaan ​​maharishi Mahesh yogin opetusten todistamiseksi, Beatles ashram on erinomainen matkailukohde, jos olet hardcore Beatles-tuuletin. Beatles vieraili Rishikeshin alueella, kun hän oli tutustunut maharishis-opetusten nykyaikaisempiin näkemyksiin intialaisesta hengellisyydestä. Rishin opetuksia pidetään jo tänään ja sijainti on täydellinen ympäristö ihmisille, jotka haluavat ottaa kuorman pois heidän harteistaan ​​valitsemalla paikkoja, joissa käydään rishikeshissä.

13. Neer Garhin vesiputous:

neer-garh-waterfall_rishikesh-turisti-paikkoja

Vesiputoukset ovat aina olleet suuri matkailukohde varsinkin, kun nämä kohteet ovat vehreän vehreyden ja rauhallisten paikkojen peittämiä. Neer garh vesiputous on eräs sellainen paikka, jolla on erinomainen ympäristö makean veden kanssa, joka sijaitsee 2 km Lakshman Jhulan pohjoispuolelta ja pääsee 2 km: n vaelluksen jälkeen vehreän viidakon vehreyden myötä. Se on yksi suosituimmista rishikesh-matkailukohteista.

14. Swarg Ashram:

swarg-ashram_rishikesh-turisti-paikkoja

Himalajan juurella sijaitsevat rishikeshin kauniilla alueilla swarg ashram on viehättävä paikka stressaantuneelle sielulle. Se on ihanteellinen monimutkainen meditaatio majoja, jotta voit tavata sisäinen itsenne rauhassa ja rauhassa. Beatles-galleria on paikka, jossa vierailee ashramissa, kunniaksi Beatles'ssa vuonna 1958.

15. Narendra Nagar:

Narendra-nagar_rishikesh-turisti-paikkoja

Onko pieni kukkula-asema, joka on erittäin kuuluisa jooga- ja meditaatiototeutuksistaan, joiden avulla voit viettää aikaa ja tuntea sisäisen rauhan. Se on erittäin kuuluisa joogameditaatiokeskus, jota seuraa loistavat maisemat ja raikkaat sää ympäri vuoden, joten se on yksi mukavimmista paikoista nähdä rishikesh.

Kun etsit täydellistä paikkaa rentoutua ja rentoutua ja nauttia täydellisestä päivästä auringonnoususta auringonlaskusta poispäin jokapäiväisestä elämästä, voit aina luottaa joihinkin parhaisiin rishikesh-matkailukohteisiin, jotka ovat laajalle levinnyttä aluetta juurella Himalajalla.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

55 − 53 =