15 parasta mallia ja ideaa Rib Tatuoinnit tytöille ja pojille Tyylit elämässä

Tatuoinnit on suunniteltu vuosikymmeniä edustaa jotain symbolista kuvaa ja se oli tatuoitu noin osa ruumiin, mutta nyt ihmiset ovat tietoisia ja haluavat mustetta osa, joka voi lisätä enemmän katsoa niiden ulkonäköä ja tehdä niistä näyttävät enemmän seksikäs ja viehättävä . Rib-häkki tai kylkiluut ovat aistillisin osa kehosta ja melko herkkä paikka. Suunnittelu tatuoinnit kylkiluut ovat hieno herkku ja näyttää erittäin houkutteleva, jos jotkut rohkeat mallit on piirretty oikein ja monimutkainen tapa.

Paras ritsa tytöille tytöille ja pojille seksikkäimmillä kuvioilla ja ideoilla:

Katsotaanpa silmäyksellä top 15 eri tyyppisiä kaveri ja tyttö rihkamaa tatuointeja:

1. Awesome Side Rib tatuoinnit Suunnittelu:

Mahtava Rib Cage Tattoo Design

Koska lootuskukkaroiden näytöt tuntevat ja rakastavat ihmisiä sen upeasta ulkonäöstä, ja lisäksi kukka kasvaa mudeveteen, vielä on puhdasta. Samoin naiset, jotka kuvaavat tätä tatuointi haluaa näyttää hänellä on luonteenomaista lootuskukka ja jolla on kaunis sisäinen sydän kuin se.

2. Inspiroiva tatuointi:

innoittava Rib Cage Tattoo Design

Rihna on paikka, joka voidaan piilottaa toisesta ja voi olla näkyvissä, jos haluat niin. Tässä käyttäjä on kirjoittanut maailman voimakkaimmat sanat ikään kuin haluaa ilmoittaa, että hän on rakastunut jonkun kanssa.

3. Lentokoneen pienen ristin tatuoinnit Suunnittelu:

Lentokone Rib Cage Tattoo Design

Tämä on houkuttelevin ja kiehtovin tatuointeja kylkiluutin kohdalla, jossa lentokone on hahmotellut viileä tapa osoittaa, että henkilö on rakastunut matkailuun ja rakkauden seikkailuihin. Pienet pisteet ja musta muste lisää muotoiluun lisää sizzlejä. Jos joku haluaa välttää rintakehän tatuointikipua, he voivat valita tämän pientä ja yksinkertaista muotoilua.

4. Upea naarasrinta tatuoinnit Suunnittelu:

upea Rib Cage Tattoo Design

Tämä on toinen silmiinpistävä ja rohkea tatuointi, jonka voi muotoilla sekä miehen että naisen luonnostella ja painottaa sitä, että ihmisen teot ovat yhteiskunnan lakia vastaan ​​ja että on kapinallinen taipuva mieli yrittää saada aikaan levottomuuksia yhteiskunnassa niiden tekojen kanssa.

5. Ripped Skin Rib Cage Tatuointi:

repäisi Skin Rib Cage Tattoo Design

Tatuointi on suunniteltu niin taiteellisella tavalla, että se osoittaa, että ihmisen iho on repimässä ja lasite on tulossa siitä. Tatuointihihnan muotoilu antaa käyttäjälle realistisen ilmeen ja ulottuu sivulle, jotka antavat macho-ilmeen henkilöä.

6. Kohdistettu Rib Cage Tattoo Design:

terävä Rib Cage Tattoo Design

Jotkut ihmiset siirtyvät elämään elämästä huolimatta esteistä, vaaroista ja menestyksestä kaikilla aloilla, ellei ole mitään elämäntilannetta. Samalla tavoin pieni nuoli on suunniteltu ääretön symboli, joka tarkoittaa, että nuoli liikkuu, on suunta, kunnes se saavuttaa tavoitteensa.

7. Upeat miesten rihlat Tatuoinnit Suunnittelu:

ihmeellinen Rib Cage Tattoo Design

Tämä on hämmästyttävä ja kaunis muotoilu, jossa heimojen naisten kuva kuvataan taiteellisella tavalla, joka kattaa henkilön koko kylkiluut ja sivut. Höyhenet kruunu lisää mielenkiintoisempia ulkoasua muotoiluun.

8. Rib Skull Tattoo Design:

kylkiluu Skull Tattoo Design

Tämä on yksinkertainen tatuointirakenne, joka on piirretty riveille, joissa kallo on hahmotellaan erinomaisella tavalla houkuttelevalla ulkoasulla henkilöön. Koska kallon tatuointi muistuttaa ihmistä, että kuolema voi saapua mihin tahansa hetkeen, niin että nautit elämäsi joka hetki ja nautit sen täysimittaisesti.

9. Freedom Rib Cage Tatuointi:

vapaus Rib Cage Tattoo Design

Jotkut ihmiset haluavat pysyä vapaiden lintujen keskuudessa ja rakastavat rakastamaan elääkseen elämäänsä, kuten lintuja, jotka liikkuvat yhdestä toiseen ilman rajoituksia ja lentävät korkealle ilman minkäänlaisia ​​rajoja ja rajoituksia. Tämä kuva kuvaa samaa ajatteluprosessia hän unelmoi elää tällaista elämää.

10. Adorable Womens Rib Tatuoinnit Suunnittelu:

Ihana Rib Cage Tattoo Design

Tämä on täydellinen tatuointimalli ihmisille, jotka rakastavat pieniä ja monimutkaisia ​​malleja ja ovat jopa ihailijan kauneutta yksinkertaisessa suunnittelussa ja jopa arvostavat sitä kuvaamalla niitä. Täällä pieni kukannupuli on hahmoteltu, jossa on joitain lehtiä ihanteellinen henkilö, joka uskoo yksinkertaisiin malleihin ja voi helposti saavuttaa tämän minimalistisen ulkonäön.

Katso lisää: Tyttöjen tatuointi mallit

11. Fabulous Rib Cage Tattoo Design:

satumainen Rib Cage Tattoo Design

Kolmio on yksinkertainen geometrian kaavio ja sillä on syvä symboliikka, jossa kolmessa kulmassa edustaa kolmesta elämän triniteetistä ja sen ympärillä olevista yhteyksistä. Tämä kuva kuvaa käyttäjän kultaista mieliä.

12. Floating Rib Cage Tattoo Design:

Kelluva Rib Cage Tattoo Design

Jotkut ihmiset haluavat tulla merimiehiksi ja epävarmuustekijöiden vuoksi unelmansa eivät voi muuttua menestykseksi. Tässä iso alus on piirretty, joka kattaa kylkiluut, jotka antavat taivaallisen ilmeen tatuoijan rakastajalle ja viileä ja helppokäyttöinen tapa kuvata omaa tunnelmaa piirustelemalla niitä.

Katso lisää: Pienet tatuoinnit rannalla

13. Dream Catcher Rib Cage Tatuointi:

Unelma Catcher Rib Cage Tattoo Design

Tämä on yksi aistillinen ja uskomaton tatuointi, joka on hahmoteltu kylkiluutin kohdalla, jossa unelma kerääjä on piirretty pitämään kaikki pahat unet ja painajaiset pois käyttäjän ja rauhoittavat unet virtaavat koko unensa.

14. Lovely Rib Cage Tattoo Design:

Ihana Rib Cage Tattoo Design

Monet tatuointi ystävät rakastavat kuvata muotoilua, joka on symbolinen ja on syvä koskettaa merkitystä heidän kanssaan. Tässä käyttäjä on suunnitellut kirsikankukka-tatuointi kylkiluita, jotka peittävät sivut yrittäen kuvata, että tämä puu osoittaa kevätkauden saapumista ja on aika juhlia ja levittää onnellisuutta kaikkialla.

Katso lisää: Miesten ja naisten rinta tatuoinnit

15. Tyylikäs Rib Cage Tattoo Design:

Vaikuttava Rib Cage Tattoo Design

Tämä on tatuointirakenne, joka ilmaisee käyttäjän pitämän taivutelman ja joka tuntee maagisen sanan lumoavan taian. Tämä maaginen sana voi tuoda rauhaa elämääsi, jotta voit elää yhdistettyä ja onnellista elämää koko tämän elämän ajan.

Rib Cage tatuoinnit ovat erilaisia ​​muotoja ja kokoja, ja ne voidaan kuvata millä tahansa tyylillä, jonka haluat saada silmiinpistävän ulkonäön. Henkilö voi kuvata mitä tahansa muotoilua ultra-modernista suunnittelusta perinteisiin malleihin, jotka houkuttelevat sinua eniten. Ruusun tatuoinnit voivat piirtää sekä pojat että tytöt valintasi mukaan ja ideoita mustalla musteella tai värikkäällä tavalla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

4 + 5 =