15 Parasta lastensänkyä, jotka antavat lapsille erittäin mukavuuden

Lämmin kylpy, jossa on söpö laatu pyyhe, antaa lapsellesi äärimmäisen mukavan. On hupullinen ja ei-hupullinen pyyhe. Pienille vauvoille hupullinen pyyhe on mukavampaa. Saat monia malleja pyyhkeistä, joissa on söpöjä tulosteita pehmeällä materiaalilla. Kun valitset yhden, ota yksi pehmeällä materiaalilla, koska karkea aikuinen pyyhe voi olla karkea ihollaan.

Paras vauvapyyhkeitä lapsille ja pikkulapsille:

Tässä on joitain alkuun pyyhe tyyppejä söpö pikku,

1. Vauvan kylpyamme Animoidut pyyhkeet:

Vauva Bath Animated Towels

Kuivaus Kun kylpy on hauskin osa, jossa voit pelata vauvan kanssa. Voit käyttää tätä animoidun hupullinen pyyheliina. Vauvasi rakastaa pukeutumista pehmeään puuvillapyyhkeeseen vauvoille. Se on pehmeää vasten vauvan ihoa ja myös konepesua.

2. Paras orgaaninen puuvilla Pyyhkeet:

Parhaat organic cotton Towels

Tämä orgaaninen hupullinen vauva pyyhe on erinomainen valinta Söpösi kakku. Se on ylimääräinen pyyhe, joka on valmistettu laadukkaasta orgaanisesta puuvillamateriaalista ja joka on pehmeää vauvallesi. Voit valita pyyhekuvan ja on houkutteleva unisex-muoto, jota saat.

3. Söpö Wrap -pyyhe:

Söpö Wrap Towel

Voit kokeilla tätä söpöä laukkuhuivin pyyhe huppu. Se näyttää vauvan lampaalta ja on luonnonvalkoinen. Tämä on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista, joka tekee vauvasta lämpimän ja viihtyisän. Voit käyttää sitä kylpyammeen jälkeen ja kääritä vauva mukanasi.

4. Hupituotteet:

Hupullinen Infant Towels

Etsitkö vauvan kylpypyyhkeitä? Tämä on erittäin hyvä valinta uuden syntymän lapselle. Tämä on käärepyyhe, jonka avulla voit tehdä hänestä mukavan ja lämpimän. Tämä pyyhe on valmistettu erittäin pehmeästä puuvillamateriaalista ja on myös paksu. Siinä on myös silikonivelet, joiden avulla voit lukita pyyhe kaulan alueella.

5. Vauvan kylpyvaate:

Vauva Bath Robe

Vauvan kylpytakit ovat monenlaisia ​​lajikkeita ja malleja. Saat ne vauvan suosikki sarjakuvahahmolla tai eläimillä. Tämä on pehmeää materiaalia valmistettu puuvillahaude. Tämä on kylpytakki tytöille, joilla on vaaleanpunainen väri ja hyvä pituus. Valitse oikea koko haluamallasi tavalla.

6. Hupullinen söpö Baby Pyyhe:

Hupullinen cute Baby Towel

Söpöllä vauvapyyhkeellä on korkki. Suurin osa niistä on hupullinen tyyppi ja saat eläimillä sitä. Tämä on kaksinkertainen kerrospyyhe pehmeä sisäpehmeä materiaali ja ulompi puuvilla materiaali. Se on paksu, jotta pyyhe pitää vauvan lämpimänä. Hanki tämä pienelle ja hän rakastaa sitä.

7. Monkey Hooded Bath Rob:

Apina Hooded Bath Rob

Kun haluat vauvasi onnelliseksi, voit kääri hänet niihin pyyhkeisiin. Tämä on harmaa väri vauva varastaa apina huppu. Pieni mestari näyttää söpöltä tämän pyyhkeen kanssa. Tämä on valmistettu paksuisesta pehmeästä puuvillamateriaalista, joka ei ärsytä vauvan ihoa.

8. Kylpypyyhkeet tytöille:

Kylpy Towels For Girls

Tytöt kuten värikäs kylpypyyhkeet. Joten voit saada yhden heidän suosikki sarjakuvahahmojaan. Tässä on kaunis vaaleanpunainen kylpypyyhe vauvoille, joissa on Mikki Hiiri -huppu. Tämä on pehmeä pyyhe, jossa sisäpintainen ja ulompi vaaleanpunainen väri. Se on valmistettu Faux ja sisäpuuvilla materiaalista, jotta voit pitää hänet miellyttävän kylvyn jälkeen.

9. Vauvan valkoinen kylpypyyhe:

Vauva white Bath Towel

Valkoiset pyyhkeet suosivat enimmäkseen hupullinen vauvan kylpypyyhe. Tämä on kodikas pyyhe, jossa on 100% puuvillaa. Se on aina suunniteltu siten, että vauva on lämmin ja mukava. Kuomu on hyvä eläinrakenne. Pidä vauva kääriytyneenä kylvyn jälkeen ja hän saa tietää, miten mukava pyyhe on.

10. Tavallinen valkoinen hupullinen pyyhe:

tavallinen white Hooded Towel

Jos etsit tavallista valkoista pyyheä, tämä on sinua varten. Voit ostaa tämän valkoisen tavallinen pyyhe hupulla. Hupussa näkyvät mallit ovat kaksi korvaa, mikä tekee pyyhestä erittäin söpö. Tämä on puuvillapyyhe, joten se helpottaa veden imeytymistä ja tekee kuivausprosessista nopean. Voit kokeilla sitä saamalla tämän erinomaisen kylpypyyhkeen mukavalla laadulla.

11. Keltainen ankkuhattu:

Keltainen Duck Hooded Towel

Tämä on yksi parhaista muotoilu kylpypyyhe voit saada mistä tahansa. Se on keltainen väri kylpytakki, jossa ankka huppu. Voit kokeilla tätä pikku ankassasi ja tehdä hänet onnelliseksi. Väri ja muotoilu tekevät hänestä onnelliseksi ja myös mukava käyttää sitä. Jotta saisit kuivua ja pitää kääreesi, voit saada mukavia malleja.

12. Terry Kylpypyyhe:

frotee Bath Towel

Tämä on pehmeä puuvillapyyhe, jossa on 4 kerrosta. Puuvilla on terrypuuvillaa ja pyyhe on erittäin imukykyinen ja kestävä. Pyyhe on pehmeää jokaisen pesun jälkeen ja tekee vauvasta mukavan. Hyvän uimakokemuksen luomiseksi sinun tulisi aina kokeilla jotain uutta vauvasi kanssa. Se tekee hänestä mielenkiintoisen kylvyssä ja on iloisesti leikkiä vedessä.

13. Pehmeä kylpypyyhe:

15 Parasta lastensänkyä, jotka antavat lapsille erittäin mukavuuden

Etsitkö ylimääräisiä pehmeitä pyyhkeitä? Voit saada pehmeästä puuvillasta valmistetun pehmeän pyyhkeen. Se on hupullinen tyyppi ja ylimääräinen imukykyinen tyyppi. Tämä on erittäin hyvä pyyhe ja on paksu. Voit kääriä vauvoja kylpytyn kylpytyn jälkeen päästäkseen kylmältä.

14. Vastasyntynyt vauvan vaaleanpunainen pyyhe:

Vastasyntynyt Baby Pink Towel

Voit tehdä vauvasta kauniin käärepyyhkeellä voit kokeilla tätä vaaleanpunaista. se on söpö vastasyntynyt vauva-pyyhe vaaleanpunaisella värillä. Tämä on hupullinen pyyhe, jossa kukka on huppu. Pyyhe on erittäin pehmeä ja tarpeeksi paksu, jotta pienikokoinen mukava. Se on pitkäikäinen ja konepestävä.

15. Ylellinen kylpypyyhe:

Ylellinen Baby Bath Towel

Voit kokeilla tätä henkilökohtaista vauva kylpypyyhe, jos haluat. Tämä on puuvillapyyhe, jossa on huppu ja joka on suunniteltu riittävän paksuudella lämpöä ja ylimääräistä mukavuutta varten. Vauvasi saa erittäin hyvän uimakokemuksen ja voit kuivata sen käyttämällä pyyhkeellä olevaa silmukkaa. Hanki haluamasi koko.

Nämä ovat joitakin parhaita vauvan pyyhkeitä, joiden avulla voit antaa lapsellesi rauhoittavan kylpyamme. Pyyhkeitä valittaessa on varmistettava, että ne ovat pehmeitä ja puuvillaa tai pehmeää materiaalia. Jos se on karkea, se ärsyttää vauvan ihoa. Joten, sinun pitäisi saada yksi mukavaa materiaalia ja pitkäaikaisia ​​pyyhkeitä.

Leave A Comment

23 + = 30