15 parasta kurta-paitaa miehille suunnattuja ja pattinaaleja Tyylit elämässä

Miesten muoti muuttuu aika ajoin. Muodollisista paitoista rentoihin, kaikki miesten asut jatkuvasti päivittävät. Viimeisin trendi paitoissa on kurta-paitoja. Kurta-paita on hieman pitempi kuin tavalliset paitasi, ja kurta-leikkaus on vain lyhyempi. Laaja valikoima kurta-paitoja on saatavana eri tyyleissä. Osapuolten toimistosta häihin ja perinteisiin tapahtumiin miehet voivat käyttää näitä kurta-paitoja missä ikinä he haluavat. Nämä paidat valmistetaan rockiin missä tahansa paikassa ja tilaisuudessa. Tämän lisäksi nämä paidat ovat paljon tyylikkäämpiä ja mukavia kuin tavalliset paidat.

Paras kurta-paita mallit ja mallit Intian miehet:

Täällä olemme maininneet 15 parasta mallia kurta-paidalle,

1. Monivärinen Kurta-paita:

Monivärinen Kurta Shirt

Tämä varjostettu sininen paita on kauniin valon ja tumman sininen. Myös vaalea pystysuora raidallinen kuvio lisää sen kauneutta. Tämä paita sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja perhejuhliin. Myös tämän paidan kangas on hyvin ilmava ja mukava.

2. Tyylikäs Kurta-paita:

Tyylikäs Kurta Shirt

Musta on aina ollut tyylikkäämpi väri paidoissa. Tämä miesten kurta-paita sekä tyylikäs musta väri on kurta-tyylinen kaula-malli, joka tekee siitä näyttävän perinteisemmältä kuin rento. Tätä kurtaa voidaan käyttää perinteisiin tapahtumiin tai juhlaan. Paidassa on myös omena leikattu alareunassa, joten se näyttää vieläkin paremmalta.

3. Long Kurta paita:

pitkä Kurta Shirt

Tämä miesten valkoinen paita on enemmän kurta kuin paita. Se on pitempi, mutta siinä on täysi napitettu kuvio. Tämä miesten kurta-paidan malli sopii erinomaisesti häät-toimintoihin. Tämä paita voi luoda erittäin vaivihkaisen ulkoasun käyttäjälle vain muutamia sopivia lisävarusteita.

4. Casual Wear Kurta paita:

Rento Wear Kurta Shirt

Tämä kurta-tyylinen paita on hyvin rento näyttää. Sen lyhyempi pituus ja ihastuttava vaaleanpunainen väri tekevät siitä miellyttävän nuorille miehille heidän 20- tai 30-luvuillaan. Myös niskassa on kengännauha, nappikuulokkeen sijaan, joka antaa sille enemmän playboy-kuvaa.

5. Pathani Kurta paita:

Pathani Kurta Shirt

Tämä kaunis musta väri paita on ainutlaatuinen kauneus siinä. Vaikka se on lyhyempi kuin kurta, sillä on samanlainen persoonallinen ommelkuvio. Niille, jotka etsivät eri tyyliä paidoissaan, tämä pathani kurta -muotoilu on ihanteellinen.

6. Perinteinen Kurta-paita:

perinteinen Kurta Shirt

Tämä intialainen kurta-paita on pakollinen kaikille miehille. Se näyttää tavalliselta kurta, mutta se on vain lyhyempi. Se voidaan yhdistää sopivien värillisten farkuilla ja olet valmis kallioamaan perinteisiä tapahtumia. Myös tämän kauniin kastanjanruskea väri ja pääntie muotoilevat sen kauneutta.

7. Funky Shirt Kurti:

hieno Shirt Kurti

Tämä kaunis pitkä paita kurti on aivan erilainen kuin useimmat paidat. Se on funky vihreä cookout ja kaunis tarkastus kuvio sitä. Myös paidan pituus ja kaksi taskuinen ulkoasu tekevät siitä hyvää rentoa tapahtumaa varten.

8. Daily Wear Kurtat paita:

Päivittäin Wear Kurtat Shirt

Tämä kurta-paita on kiertynyt verrattuna muihin paitoihin. Se on t-paita pikemminkin kuin paita. Paidan kaunis sininen malli antaa sille erittäin hienon ilmeen, kun miellyttävä kuvio tekee siitä erittäin mukavan. Lisäksi t-paidassa on puoliksi napitettu pääntie, joka lisää sen kastetta.

9. Office Wear Kurta Shirt:

toimisto Wear Kurta Shirt

Tämä on erittäin tyylikäs paita ja sopii käytettäväksi työssä tai kokoontumisissa. Tämän kurta-tyyliin miehen kaunis karamellin väri ja sen täysin hihamerkki tekevät siitä erittäin tyylikkään. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen pääntie ja napitettu kuvio, joka lisää tyylin tätä miesten paitaa.

10. Brodeerattu Kurta-paita:

kirjaillut Kurta Shirt

Toinen tyypillinen perinteinen paita on tämä brodeerattu paita kurti. Se on alueellinen chikankari-työ kaula-aukossa ja hihoissa, mikä antaa sille kauniin ilmeen. Lisäksi se on valmistettu puhtaasta puuvillasta ja siksi olisi mukava kaikissa paikoissa ja olosuhteissa.

Katso lisää: Miesten Pathani Kurta mallit

11. Denim Kurta paita:

denimi Kurta Shirt

Tämä on jälleen ainutlaatuinen paita miesten tyyliin. Tämä sininen värikäs paita kurti on valmistettu denimistä, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja kestävän. Paidan haalistunut sininen väri tekee siitä kauniimpi ja melko tyylikäs.

12. Collared Kurta Shirt:

kauluspaita Kurta Shirt

Tämä laivastonsininen miesten kurtapaitakuvio näyttää hyvin hämmästyttävältä kauluksen pääntiehelmien sijaan tavallisen kauluksen keskellä. Lisäksi se on tavallinen tummansininen väri, joka on erittäin tyylikäs ja tyylikäs. Sitä voi käyttää kaikkialla häät, juhlat ja rento tilaisuudet.

Katso lisää: Intian vaaleanpunainen väri Kurtis

13. Painettu Kurta-paita:

Painettu Kurta Shirt

Toisin kuin useimmat paidat, tämä on erittäin ainutlaatuinen ja tyylikäs painettu kuvio. Se on täydellinen college-teini-ikäisille, jotka käyttävät tätä kurta-tyylistä paitaa sopivien farkuiden päälle. Myös kantopainatus on uusin trendi teini-ikäisten keskuudessa juuri nyt, mikä tekee siitä viileämmän.

14. Trendy Kurta paita:

muodikas Kurta Shirt

Niille pojille, jotka haluavat pysyä trendinä, tämän kurta-paidan on oltava yksi vaihtoehto. Puoli ylös alaskuvio ja kaunis väriyhdistelmä tekevät siitä näyttävän hyvin viileältä ja rentoiselta mutta perinteiseltä. Tämä paita kurti on mukava kaikille nuorille aikuisille ja nuorille, jotka ovat halukkaita kokeilemaan uutta.

Katso lisää: Kurta mallit häät

15. Plain Kurta Shirt:

tavallinen Kurta Shirt

Lopuksi tämä on tavallinen paita. Se on kaunis harmaa sininen väri ja kauluskuvio tekevät siitä tyylikkään. Yhdistämällä se oikeisiin vaatteisiin ja oikeisiin farkuihin, tämä paita voi näyttää sinusta tuntuvasti kauniilta ja komealta.

Nämä kurta-tyyliset miesten paidat ovat ihanteellinen kuluminen milloin tahansa ja tilaisuudessa. Ne ovat hyvin trendikäs ja tyylikäs. Se on loistava yhdistelmä kurta ja shortsit.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 6