15 parasta kultaista rannerengasmuotoa 20 grammassa Tyylit elämässä

Kultaketjut ovat saatavilla niin monissa malleissa ja painossa. Kultakorvakkeiden hinta riippuu sen painosta ja suunnittelusta. Jotkut ihmiset pitävät suunnittelustaan ​​raskaana. Esimerkiksi kultakulmio on 20 grammaa. Kummassakin valitsemaasi muotoiluun voidaan suunnitella 20 gramman kultainen rannerengas. Se näyttää rikkaalta luokassa ja ulkonäössä. Kultaisen rannekkeen käyttö päivittäisessä elämässä antaa sinulle ylpeyden ja tilan. Se on merkitystä jokaisen naisen elämässä. Avioliitoissa on tullut tapana kultaa rannerenkaita. Kun käytät kultaisia ​​rannerenkaita, sinun on otettava varovasti myös varovasti. Kun aloitat kiinnostuksen ottamisen, voit tutkia monia malleja 20 gramman kultaisten rannerenkaiden malleissa.

Erilainen kokoelma kultaketjuja 20 grammassa:

20 gramman kultaiset rannekkeet ovat tyylikkäitä ja innostuneita pitämään yksinkertaisia, mutta uskomattomia. Et voi koskaan unohtaa sitä, kun se asetetaan silmiin. Osa tästä korusta on helposti saatavilla verkossa, kun taas toisia voidaan tehdä muokattuna.

1. Monimutkainen 20 gramman kultainen rannerengas:

Monimutkainen 20 Gram Gold Bangle

Tämä on todella upea muotoilu 20 grammassa kultaketjuissa. Siksak-linjat on tehty rannekkeilla. Voit käyttää kullekin kädelle jotain herkkää ulkoasua. Ranteesi loistaa näissä 20 gramman kultaisissa rannekkeissa. Se on herkkä muotoilu.

2. Shining Gold Bangles mallit 20 grammaa:

loistava Gold Bangle in 20 Gram

Tämän 20 g: n kultaisen rannerenkaan loisto on todella mahtava. Vaikka se on tavallinen pinta, se on suunniteltu niin luovasti. Se on hienoksi kiillotettu ja sivurajat tehdään myös kauniisti. Voit käyttää tätä kultaketjua kattamaan muut metalliset rannekorut ja täyttää ranteesi.

3. Perinteiset Gold Bangles mallit 20 grammaa:

perinteinen Gold Bangle in 20 Gram

Tämä kultakulmainen muotoilu on 20 grammaa perinteinen ja rikas. Se voidaan avata ja yhdistää pieni liitäntä. Tämä kullankaulaketju on pyöreän ja päärynän muotoinen kivi. Se on laaja muoto ja hyvin pieni kultainen taide on tehty tällä. Kullakin kädellä vain yksi rannerengas riittää näyttämään tyylikkäältä.

4. Kulta Bangles mallit 20 grammaa päivittäinen kuluminen:

Kulta Bangle in 20 Gram for Daily wear

Nämä neljä 20 gramman kultainen rannekorun muotoilu on sellainen, että voit käyttää päivittäin. Tämän kultakulmion muotoilu on niin hienovaraisesti erittäin pieniä kultapalloja. Se näyttää upealta ja upealta. Tämä voisi myös olla ihanteellinen lahjapakkaus lahjaksi rakas ystävällesi milloin tahansa.

5. Kultaiset morsiusnaulaketjut 20 grammassa:

Kulta Bridal Bangles in 20 Gram

Tämä on kokoelma melko ohut kultainen Bangles mallit 20 grammaa on todella kevyt ilman lisäyksiä. Siinä on vähän jinglejä. Voit yhdistää sen paljon muita Bangleja. Tämä näyttää hämmästyttävä ranteelta. Jingles ripustettu kultainen rannerengas tuottaa hieno ääni ja muuttaa elämäntyyliä elämäsi kumppani.

Katso lisää: Kultaiset rannerenkaat 8 grammassa

6. Kullan rannerengas 20 grammalla Meenakarin kanssa:

Kulta Bangle in 20 Gram with Meenakari

Rannekokoelmaluettelo ei ole koskaan täydellinen ilman tätä äärimmäisen miellyttävää 20 gramman kullanmurtajamallia meenakarin töissä. Kukka-muotoilu on ollut meenakarin kanssa, joka on houkutteleva. Kultaketju punainen ja vihreä meenakari on yhtä houkutteleva. Voit käyttää sitä myös osapuolten kulumisena.

7. Stone köysi 20 grammaa kultaa Bangles:

Kivi Studded 20 Gram Gold Bangles

Kullanväriset rannekorut, 20 gramman kiviä, jotka ovat valkoisen ja punaisen värein käärittyjä, ovat todellakin harvinainen kauneus. Se on esteettisesti miellyttävä ulkonäkö kiiltävillä kivillä. Se on suunniteltu vaikuttamaan ja kauniisti muotoiltu. Ladies! Olet varmasti rakastan tätä.

8. Elegantti kultaketju 20 grammassa:

Tyylikäs Gold Bangles in 20 Gram

Tämä on mahtava pyöreä leikkaus 20 gramman kultaketju 24k. Kullan sidontaan kultaa kultainen lanka. Se näyttää tyylikkäältä ranteelta. Suunnittelussa on joskus mukana muita värejä ja se nostaa esiin sen. Se on yksinkertainen, mutta samalla siinä on hieno kosketus perinteiseen ulkoasuun.

9. Precious 20 gramman kultainen rannerengas:

Kallisarvoinen 20 Gram Gold Bangle

Tämä 20 gramman suunnittelija kultainen rannerengas käyttää runsaasti kultaa. Valkoiset ja punaiset värimatot ovat myös kohokuvioita, jotka antavat sille kukkasuunnittelun. Jokaisen kukka-timantin välissä on muotoiltu pyöreä muoto, joka näyttää houkuttelevaksi.

10. Spiral Design 20 gramman kultainen rannerengas:

Kierre Design 20 Gram Gold Bangle

Nämä 20 gramman kultaiset rannekorut ovat ainutlaatuisia ja hinta on kohtalainen. Ranneke on paksu ja kierre on tehty kullalla. Tämä näyttää lumoavalta antaen sille hurmaavan ulkonäön. Se kykenee pidättämään miesten mielen.

Katso lisää: 22 karaatin kultaa koruja Bangles

11. Viimeisimmän 20 gramman kullan rannerengas:

Uusin 20 Gram Gold Bangle

Tämän viimeisimmän 20 gramman kultaisen rannerenkaan muotoilu on niin kiehtovaa ja voittaa ihmisten huomion. Zigzagin ulompi raja on tehty kulta ja välillä, on neliön kuvio keltainen ja valkoinen kulta. Tämä on uusin muotoilu kultakorvakkeessa.

12. Vanha 20 gramman kultainen rannerengas:

muinainen 20 Gram Gold Bangle

Tämän 20 gramman muotoilu on peräisin muinaisista ajoista. Naispuoliset esi-isämme käyttivät tätä laajaa kultaketjua. Raj Wadan aikoina kuningattaret käyttivät tämäntyyppistä raskasta kultaketjua päivittäin. Se on erittäin tyylikäs ja monipuolinen maku.

13. Diamond Studded 20 gramman kullan rannerengas mallit:

Timantti Studded 20 gram Gold Bangle

Tämä 20 gramman kultainen rannerengas on koristeltu karismaattisella valkoisella timantilla. Se näyttää ihanalta ja on tarttuvaa. Ensimmäisen luokan muotoilu on ollut timanttien kanssa ja kuvio näyttää niin upealta. Se on vain poikkeuksellista.

14. 20 gramman kultaiset Bangles-mallit, joissa Mango-motiivi:

20 Gram Gold Bangle with Mango Motif

Tämä on sarja kahta kultaketjua 20 grammassa. Tässä kultakulmassa on mango-motiivin muotoilu. Se näyttää niin todelliselta ja erinomaiselta. Mango-motiivisuunnittelu on erilainen kuin säännöllinen. Se voittaa naisten sydämet.

Katso lisää: Kultaiset Bangles 10 grammassa

15. Erityisesti suunnitellut 20 gramman kultaiset Bangles-mallit:

Erityisesti Designed 20 Gram Gold Bangle

Tämän 20 gramman kultakulmion muotoilu voidaan suunnitella vain. Hyvä luovuutta lisätään ripaus ihastuttavaa ulkonäköä. Suunnittelussa on sydämeen houkutteleva laatu ja valaistunut ulkoasu. Tällöin tehdään suuria innovaatioita.

20 gramman kultainen rannekorun mallit ovat miellyttäviä ja houkuttelevia ja varmasti jättävät vaikutelman mieleesi! Vaikka voit tehdä haluamaasi muotoilua haluamallasi kultapainolla, nämä 20 gramman kultaiset rannekorut ovat konekielisiä ja niissä on paljon maallinen muoti ja hieno käsityötaito. Suunnittelu on erittäin vaikuttava ja houkutteleva ja edullinen.

Leave A Comment

9 + 1 =