15 parasta kampausta kevyille kasvoille Tyylit elämässä

Yksi kampaus ei sovellu kaikille kasvoille. Siksi oikean kampauksen valitseminen itsellesi on vastuullinen tehtävä kasvojen muodon mukaan. Nainen, jolla on pitkulaiset kasvot, voi käyttää useita imartelevia kampauksia, jotka arvostelevat hiusten pituutta ja laatua. Voit urheilla kiharat hiukset, aaltoileva tai jopa yksi olkapäähän. Olemme täällä vapauttamassa teidät tämän ikävältä prosessista valitsemalla tuomalla sinut muuta kuin parhaan kampauksen. Jos sinulla on pitkä tai pitkänomainen kasvot, et varmasti ole pettynyt seuraavaan luetteloon.

Parhaat kampaukset Oblong Face Forms Pictures:

Mainittu luettelo hämmästyttävästä naispuolisesta kampauksesta pitkulaisille kasvoille, joissa on erittäin houkuttelevia kuvia sekä herkkyys. Nämä sopivat kaikentyyppisiin mekkoihin, joiden avulla voit tehdä tilaisuutesi trendikkäämpiä.

1. Pitkät kerrokset:

kampaus for oblong faces

Tämä on yksinkertainen pitkä kampa, jossa on pitkulaiset kasvot. Hairstyles with bangs ovat aina silmäänsä kiinni. Pitkät ja pitkät hiukset näyttävät hyviltä tämän tyylin kanssa. Naiset, joilla on vaaleat hiukset voivat kallistaa tätä ulkoasua. Vaikka yleinen kampaus, se näyttää erityisen hyvältä naisille, joilla on pitkulaiset kasvot.

2. Retro Curls:

Kampaukset for Oblong Faces2

Tämä erityinen ilme on upeilla kiharoilla hiuksen pohjalla. Se on erittäin tyylikäs ja tarjoaa kasvot ihmisarvoiseen kehykseen. Monet julkkikset kuten Taylor Swift ovat käyttäneet tätä ulkoasua ja nyt voit käyttää sitä myös. Naiset, joilla on suuri otsa, voivat muotoilla hiuksiaan tällä tavalla, koska ne pitävät kasvojen suuret kulmat kulmakarvojen yläpuolella piilossa. Tämä on yksi parhaista kampauksista pitkillä pitkillä pitkillä pitkillä pitkillä kasvoilla, mikä tekee tyylistä trendikkäämpiä.

3. Yksinkertaisesti pitkä:

Kampaukset for Oblong Faces3

Hairstyle on täysin nimensä arvoinen, koska se on yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista kampauksista pitkulaisille kasvoille. Tässä ulkoasussa hiukset ovat luonnollisesti pitkiä ilman laajennuksia, ja ne voivat tulla myös otsatukkeilla. Kontrastivärien koskettamalla tämä kampaus näyttää vieläkin kauniimalta pitkiä palloja.

4. Pitkä kiharat Oblong Face:

Kampaukset for Oblong Faces4

Pitkät hiukset voidaan muotoilla myös kiharat. Tässä hiukset ovat hyvin säädetty muodostamaan kiharaa lopussa. Tämän kampauksen avulla voidaan välttää tiettyjä umpinaisia ​​pintoja, jotka ovat äkillisiä. Tämäntyyppiset keskipitkät kiharat kampaukset pitkospuisille tytöille sopiviksi.

Katso lisää: Hiusten leikkaukset Big Faceille

5. Prim ja asianmukainen leikkaus:

Kampaukset for Oblong Faces5

Naiset, joilla on lyhyet hiukset, voivat muotoilla hiuksiaan tällä tavalla. Tämä ulkoasu luonnehtii poskipyöriäsi ja antaa kasvosi ihanteellisen muodon, jota se ansaitsee. Vaikka se soveltuu kaikille kasvoille, tämä kampaus kulkee käsi kädessä pitkiä kasvoja.

6. Olkapään pituus kampauksessa:

Kampaukset for Oblong Faces6

Tämä mairitteleva kampaus sopii ihmisille, joilla on keskipitkä ja pitkät hiukset. Täydellinen pitkospuisille tämän kampauksen voi helposti muotoilla. Voit säilyttää tämän tyyppiset hiukset kiharat muoti samoin. Keskipitkät hiukset tekevät kasvosi epätasaisiksi, kun taas pitkät hiukset asettavat kasvon painon alaspäin.

7. Perfect Pixie Haircut:

Kampaukset for Oblong Faces7

Pixie tarjoaa aina naisen, jolla on naisellinen ilme. Lyhytelokuidulla varustettu pixie-leikkaus näyttää upealta pitkänomaisilla kasvoilla. Se tekee kasvojen keskipisteen kirkkaammaksi ja piilottaa tavanomaisen pitkän kasvon ei-toivotut kulmat.

Katso lisää:  Hairstyles For Diamond muotoinen kasvot

8. Smooth Bob Haircuts:

Kampaukset for Oblong Faces8

Lähes kaikki bob-kampaukset soveltuvat pitkospuisille naisille. Kuitenkin sileä tai tyylikäs bob on yksi parhaimmista kampauksista, joita urheilevat tällaiset naiset. Täällä hiukset ovat hyvin silkkisiä ja ulottuvat olkapäähän. Se kattaa leuan huonot kulmat.

9. Side pyyhkäisi kampauksen:

Kampaukset for Oblong Faces9

Naiset, joilla on pitkulaiset kasvot, voivat harrastaa tätä kampausta, koska se on tarkoitettu heille ennen kaikkea. Lisäksi hiukset ovat hyvin erottuneet ja työnnetty oikealle puolelle. Se näyttää hyvin trendikkäältä ja ainutlaatuiselta. Tämä on yksi suosituimmista kampauksista pitkulaisille kasvoille, mikä tekee ulkoasusta upeammaksi.

10. Kaarevat Bangs Kampaukset:

Kampaukset for Oblong Faces 10

Kärsimättömät kasvot kaartuvat kasvojen muotoon. Se voidaan tehdä lyhentämällä sen pituutta. Tämä pitkittynyt kasvot kampauksille on hieno valinta, ja naiset näyttävät tyyliltään tyylikkäältä. Tumman ulkonäön välttämiseksi voit lisätä hiuksiin hiuksia. Kaarevat nyörit tarjoavat ylimääräisen ulottuvuuden silmiesi ympärille. Nämä kiharat bangs parantaa sinua kohtaamaan profiilia antamalla sinulle houkutteleva ulkonäkö. Hauras vaikutus hiustenne alempaan osaan voi antaa hiuksille myös laajan kuvan. Saat sleekness, hieroa kuivaus hiukset on ehdotettu.

11. Boho Waves:

Kampaukset for Oblong Faces 11

Tämä Boho-aalto antaa klassisen ilmeen pitkulaisille kasvoille. Tässä kuvassa Kate Hudson kyllästelee hiuksiaan urheilussa tämän boho-ilmeen avulla. Yläosaa nostetaan hieman ja kummallakin puolella, joka on täyteyttä, auttaa tasapainottamaan pitkänomaisen kasvosi. Saadaksesi karkean tekstuurin, hiero hiukset rannalla spray. Loose-kiharat curling-raudalla tarjoavat houkuttelevan ulkoasun.

Katso lisää:  Mikä Hairstyle Suits My Face

12. Shaggy Bob:

Kampaukset for Oblong Faces 12

Haalistua kuin pörröinen bob menee täydellisesti pitkulaisella kasvolla. Paksu ja aaltoileva hiuskuidut saattavat olla ongelmana vetää tämä pois ilman hiuslakkaa tämän kampauksen asettamiseksi. Tämä tyyli lisää kehyksen puolelle kasvosi ilman, että pitkänomainen kasvot näyttävät pitkänomaisilta. Tämä A-line-nauha antaa hauskasta ulkonäkää karvan päähän olkapäähän. Jagged-päät auttavat lisäämään uutta ulottuvuutta sivuttain ja tekemään hiukset paksummaksi leukalinjojen ympärille. Tämä täyttää tilan, jos kasvosi näyttää ohuemmalta. Voit kokeilla tätä kampausta pitkänomaisen kasvoille, jos haluat lyhyen hiusleikkauksen tai lyhyen hiuksen. Tämä ei vaadi paljon aikaa muotoiluun. Voit helposti urheilla tämän kampauksen pitkäkestoisella pinnalla aamurenkaan aikana tai kiireessä.

13. Tyylikäs suorakulmainen leikkaus:

Kampaukset for Oblong Faces 13

Paksuiset kasvot tulisi välttää kampauksen, joka kiinnittää huomiota leuan viiva ja tekee leuka näyttävä näkyvä. Tämä on tärkein ero pitkänomaisen kasvon ja soikean profiilin välillä. Pitkät ja tyylikkäät suorat kerrokset, joilla on pomppiva vaikutus nauhalle, eivät kohdista leuka-aluetta. Näin ollen tämä ei myöskään vaahdota pitkäkestoista kasvotusta eikä myöskään poimimasta leukaa. Tässä kampauksessa eri kerrokset tarjoavat tilavuutta hiuksillesi ja tekevät sinusta ulkonäöltään. Ne, joilla on pitkät hiukset, voivat valita tämän, on suositeltavaa.

14. Beach Waves Hairstyles:

Kampaukset for Oblong Faces 14

Ranta-aalto on suosittu karvainen kampa. Tämä kampaus on tehty pitkulaisille kasvoille leikkaamalla kerroksia ja leikkaamalla hiukset päätyyn. Tärkein tilavuus, jossa tämäntyyppiset kasvot ovat keskimmäinen osa. Nämä epätasaiset kerroksen päät tuottavat tilavuutta pitkänomaisen kasvosi keskellä. Tämä myös siirtää painopistettä leukasi alueelta, eikä kasvoja enää näytä enää. Naiset, joilla on laajemmat otsa, voisivat piilottaa ne swooped-otsakkeilla. Valon ombre-väriaine näyttää erilaiselta.

15. Upea karkea olkapäähattu:

Kampaukset for Oblong Faces 15

Tämä tyyli pilkkoo pitkänomaisen kasvon kasvot. Naisilla, joilla on hyvin pitkät hiukset, ei tarvitse huolehtia niiden pitkulaisesta kasvotyypistä. Tämäntyyppiset pitkospuiset kampaukset ovat täydellisiä jokaiselle naiselle, jota voit kokeilla. Tämä yli-olkapäiden punokset auttaa siirtymään pois keskittyä sinun pitkänomainen kasvot. Se näyttää upealta ja luo pirteä ilme. Sitä voidaan käyttää tämän punoksen kanssa vain pitkin hiusrajaa tai voit täydentää tätä tyyliä pitkällä sivulukolla.

Nämä täysin suorat tai pomppivat sivutangot antavat uuden näkökulman pitkäkestoiselle kasvolle. Sivulohkojen tai muutaman säikeen korostaminen antavat kasvillesi uuden ulottuvuuden. Nämä 15 ihastuttavaa kampausta ovat täällä tarjoamaan täydellinen muoto ja korjaamaan pitkänomaiset kasvosi. Se myös parantaa persoonallisuuttasi.

Leave A Comment

6 + 1 =