15 parasta japanilaista kampausta Tyylit elämässä

japanilainen hairstyles - Main

Japanilainen kampaus on ainutlaatuinen tyyli, joka tekee niistä erilainen. Tässä on valikoima 9 parasta kampausta, joka sopii jokaiselle kasvolle ja hiukselle.

1. Geisha:

japanilainen Hairstyles 1

Geisha-kulttuuri on hyvin todistusvoimainen ja rikas japanilaisen perinnön edustaja. Tämä kampaukselle on ominaista kauniit koristeelliset lisävarusteet ja monimutkaiset pin up kiharat, jotka on yhdistetty kauniisiin pitkät mustat hiukset. Tämä hiustyyli on myös suosittu häät, jossa naiset parin ne hieno silkki kimono.

2. Geometrinen leikkaus:

15 parasta japanilaista kampausta Tyylit elämässä

Tummat geometriset leikkaukset ovat luultavasti innostuneet samurai-kulttuurista ja niiden terävistä miekkojen leikkauksista. Geometrinen leikkaus on yksinkertaisesti täsmälleen samat tasoiset leikkaukset, jotka näyttävät tarkemmilta tavallisilla japanilaisilla pokerin suorilla hiuksilla. Nämä super unen kampaus voi edelleen jazzed ylös ombre tyyli lisätä hieman väriä.

3. Side Curl up:

puoli curl up

Vaikka japanilaisilla on yleensä pokerin suorat hiukset, he ovat varsin kiinnostuneita kiharoista. Tämä on melko puoli pulla kuin tyyli, joka tuo uuden ulottuvuuden hienoihin suoraviivojen päälle. Tee vain puoli pulla jättäen hiusten alaosan hiukset pois. Nyt tee punos alaosasta ja kiinnitä se hiusten yli. Tämä on hyvin kaunis kampauksen sekoitus punos ja pullat.

Katso lisää: Afrikkalainen kampaukset

4. Epäsymmetrinen leikkaus: japanilainen Hairstyles 4

Tasainen leikkaus saa toisenlaisen ilmeen epäsymmetrisen leikkauksen kanssa. Se auttaa lisäämään kerroksia ja eri ulottuvuutta kasvoihin. Tämä voi olla pidempi tai lyhyempi epätasainen leikkaus. Toinen muunnelma tähän kampaukseen on parranajo pois korvien ympärillä olevista alueista. Progressiivinen tylppä, kuten jotkut kutsuvat, on kauempana kasvojen ympärillä ja pienempi takana. Tämä auttaa luomaan kasvot paremmin.

5. Kerroksinen Wolf-tyyli:

japanilainen hairstyles - Layered Wolf Style

Sen nimen takia se on sotkuinen kerroksellinen leikkaus, joka on hyvin tavaramerkki japanilainen anime tyyli. Eturaajat ovat vähintään tuumaa pidempään kuin hiukset. Se on alhainen huolto ja vaatii vain hyvän shampoo. Se on täydellinen niille, joilla on hienot hiukset ja jotka haluavat lisätä tilavuutta hiuksiin.

6. Sifonikerros:

japanilainen Hairstyles 6

Tämä on hienosti kerrostunut kampa, mutta kokoontunut ja kiillotettu kuin Wolf-tyyli. Se on kehittyneempi versio epäonnistuneesta kerroksellisesta kampauksesta. Tämä toimii parhaiten paksummat hiukset.

7. Classic Straight Fringe: japanilainen Hairstyles 7

Luusto on pitkään yhteydessä japanilaisiin. Paksut reunat peittävät otsaansa ja jäljellä olevat pitkät hiukset, joita pidetään kauniisti hoidettuna ja tasoitettuna. Tämä oli raivoa seitsemänkymmentäluvun aikana ja on edelleen hyvin muodissa. Asia on näyttelijä Jessica Biel. Hän näyttää upealta tässä lohkossa paksut hiukset ja pitkät hiukset. Käytä tasaista rautaa keskipitkällä lämpöllä, jossa on paljon hiusseerumia, jotta saat tämän tyylikkään suoran ulkoasun riippumatta hiustyypeistasi.

Katso lisää: Korean kampaukset tytöille

8. Klassinen Suora Bob:

15 parasta japanilaista kampausta Tyylit elämässä

Tämä on tasainen leikkaus, joka on symmetrinen ja erittäin tyylikäs. Se on tyylikäs ja tyylikäs ja täysin ajaton. Se sopii kaikille kasvojen ja iän suhteen, ja se voidaan helposti saavuttaa hiusjuhulla ja sileällä raudalla. Voit saada ne ilman rakoja tai rakoja riippuen siitä, onko sinulla otsaputkia.

9. Segmentoitu lantionkoira:

15 parasta japanilaista kampausta Tyylit elämässä

Tässä hiukset on jaettu kolmeen osaan: kruunu, keski ja ala. Kruunu kerätään ja sidotaan; tämä yhdistyy keskiosaan ja on jälleen sidottu. Lopuksi liitä se alempaan osaan ja kiinnitä kaulan napaan. Yllä olevien kohtien yhtäläiset välein säilyttämistä jatketaan kiinnittämällä ne kaikkialle jäljellä olevalle pituudelle. Voit myös puhaltaa hiuksia väliin, jotta se olisi helmeä kuin ulkonäkö.

10. Kerroksellinen kampaus keskipitkälle:

kerroksittainen Hairstyle for medium hair

Nämä japanilaiset kampaukset tytöille ovat parasta teini-ikäisille, joilla on keskipitkät hiukset. Hiuksille on annettu kerroksellinen leikkaus, jossa söpöt bangs yhdessä antavat erilaisen ilmeen naisille. Hiukset, kun ne asetetaan kunnolla olkapäille, antavat höyhenpeitteen, jossa on vain muutamia viisteitä kasvoihin. Hiukset voidaan kiinnittää puoli-poni-leikkeillä tai ne voidaan myös jättää täysin auki, kun nieleminen on vielä herkkä.

11. School Girl Ponytails:

Koulu girl ponytails

Haluat toistaa koulupäivän ulkonäköä! Tässä on pitkät ja ohut hiukset kampauksille, joilla on epäselvä ulkonäkö. Hiuksille on annettu leikkaus kasvokkain ja otsalle erilainen ilme. Etupinta ja otsan hiukset jätetään avoimeksi, kun pitkät hiukset ovat sidoksissa kahteen ponytaileihin. Löysät ponytails antavat kasvosi sotkuinen ulkoasua söpö hiusnauha pitää hiukset kunnolla.

12. Messy Puff Hairstyle:

Sotkuinen puff hairstyle

Söpö japanilainen tyttö kampaukset ovat sekoitus sotkuisia yläasuja ja puff. Raskas kumoaminen on houkuttelevampi, mikä jättää karvat päätä päähän muodostaen puff-mutkan alaspäin. Etulohkojen etupuolella on kauniisti koristeltu hiusnauhasta valmistettu hiusnauha. Hairstyle sopii hyvin kuumille kesille jättää kaulan hiukset vapaana ja ärsytys myös ilmaiseksi.

13. Kudottu pääriha:

punottu tail hairstyle

Toinen uusi ja melko huolettoman kampauksen lyhytkarva pituus on punottu häntä kampaus. Japanilaisen tytön kampaus on valmistettu hiukset hiukset yhdeltä puolelta toiselle. Kuitenkin toisen sivun puikot jäävät avoimeksi, jotta ne avautuvat avoimesti kasvoillesi. Punoksella on ohut hännän muotoinen ulkonäkö, joka päättyy tyttöjen hartioihin. Hairstyle on innoittanut myös fishtail-kampauksen rennon ulkonäön farkut ja shortsit. Hairstyle näyttää modernia ja tyylikästä sotkuinen kosketus.

14. Braided Bun Hairstyle:

punottu Bun Hairstyle

Perinteiset japanilaiset kampaukset ovat tunnettuja punokset ja pullat. Samankaltainen etiikka on paras naisille, joilla on pitkät hiukset. Hairstyle on jaettu useisiin säikeisiin, joissa jotkut jäävät auki, jotkut rajautuvat punokseen, kun taas jotkut käytetään pitämään punokset tiiviiksi ja ratkaistuiksi. Punos on kuin yhdistynyt herkälle pulla toiselle puolelle. Etusäikeet pidetään poikkisuunnittelussa, joka on avoinna kasvot puolelta sivuilta. Jäljelle jääneet hiukset jätetään auki aistilliseen ulkoasuun. Punoksetuppi voidaan edelleen koristella erilaisilla hiustarvikkeet, mikä lisää houkuttelevuutta.

15. Urheilevat lyhyet kampaukset:

Urheilullinen short hairstyles

Japanilainen naisten kampa, joka on nopea tehdä ja helppo laittaa, on valmistettu lyhyillä hiuksilla. Hairstyle on valmistettu puoli ponin, joka on sidottu samanlainen kuin kumota. Poni on sidottu ylöspäin tukevalla tuella, joka antaa tasaisen pomon hiuksille. Etupuolella olevat puikot ovat myös avoimia kasvoille, jotta leveä ulkonäkö kasvoille. Voit myös tehdä pieniä muutoksia kampaukseen ponnaamalla ylös vasemman puolen pony hiukset muodostavat puff bun.

Japanin kampaukset ovat aina olleet suosittuja pysyä suorana ja sileänä. Se sisältää myös useita pullia, pulleja ja punoksia. Heillä on enemmän kuin yksi pulla päähän muodostaen valtavia kampauksia. Kampauksia suositellaan kesän aikana, jotta hiukset eivät vahingoittaisi hiuksiasi. Perinteiset suorat hiukset saavat nyt kaoottisen kosketuksen silmiinpistävään ilmeeseen. Kokeile yhtä niistä muuttuneen ulkoasun kasvosi ja persoonallisuutesi vuoksi.

Tyylikäs söpö japanilaisen tytön kampaukset ovat hyvin yksinkertaisia ​​tekemään nopeita siirtymiä toimistoihin tai korkeakouluihin, kun taas perinteiset ovat satunnaista ulkonäköä.

Kokeile näitä ainutlaatuisia japanilaisia ​​tyylejä hiuksillesi ja nauti muutoksesta.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 1