15 parasta ja uusinta POP-mallia Hallissa vuonna 2018 Tyylit elämässä

Uusi POP-kattotaso ja seinämalli hallille ja makuuhuoneelle tekevät vaihto-osuuden talon sisustuksesta. Jotta saisit uuden ilmeen taloon ja voit valita useita POP-kynnysmalleja. Pienet olohuoneet ja huoneistot voivat saada dynaamisen muutoksen sisustuksessa yksinkertaisella modernilla tai nykyaikaisella tyylillä.

Pieni huone voi tuhota tuskaisuutta ja jonkinlaista masentavaa tunnetta. Suunnittelijan kosketus huoneen sisätilaan voi tuoda mieleen positiivisen ajattelun ja tuntea olosi rentoutumaan kuninkaallisessa ilmapiirissä. Hallin POP-seinien kosketuksella myös kalusteet korostuvat.

POP-mallit tekevät sinusta tuntemaan olosi rentoutua edes yön aikana. Jos päätät suunnitella tähtikuvioitua yötaivasta omassa makuuhuoneessasi, se antaa romanttisen tunteen, kun katsot seinää yhdessä puolison kanssa.

Suunnittelussa on laaja kokoelma lajikkeita, joilla on erilaisia ​​kuviointivaihtoehtoja. Se voi olla funky, Vibrant, Classy ja tyylikäs pohjimmiltaan mitä tahansa valintasi mukaan. Voit tutustua huoneeseesi sopivaan sävyyn perustuvista miljoonista muotoiluvaihtoehdoista.

Viimeisimmät POP-mallit hallille 2017:

Löydämme täältä pari Parasta POP-mallia, joissa on sali ja makuuhuone kuvia.

1. Perinteinen POP-kattorakenne Hallille:

pop- designs for hall

Perinteinen POP-kattorakenne hallille voidaan tehdä yksinkertaiselta ja dynaamiselta yksinkertaisin ruutukorkein katolla, kauniin valaistuksen keskellä ja eri neliösummien välillä. Vastaavat huonekalut ja verhot, jotka valitset, tekevät hallista tyylikkäästi POP-katon tavoin.

2. Moderni kipsiseinän pop-suunnittelu:

Moderni Gypsum Wall Pop Design

POP-kattorakenteisiin käytettävät kipsilevyt ovat viime aikoina suosituin vaihtoehto. Se on kevyt ja helppo muotoilla muotoilun muotoon. Ilmastointi tehostuu. Se pitää huoneesi lämpimänä talvella ja jäähtyy kesällä, ja antaa myös ihastuttavan ulkoasun saliin.

3. Contemporary Pop Hall -suunnittelu:

nykyajan Pop Hall Design

Jos sinulla on pieni sali ja haluat suunnitella salasanasi budjetillasi, mene sitten tähän malliin. Moderni POP-kattorakenne pienelle salille voi olla kuvitteellinen ja tyylikäs. Yhden värin käyttäminen ja ripaus valkoista maalia antavat loistavan ilmeen. Spot-valojen täydellinen sijoittaminen antaa huoneelle kuninkaallisen kosketuksen.

4. Värikäs POP-häikäisysuoja:

värikäs pop false celling design

Ihmiset haluavat kokeilla ainutlaatuisia malleja Hallille. He haluavat olla luovempia, joten POP-mallit Hallille voidaan tehdä uskomatonta yksinkertaisilla ideoilla. Pieni idea käyttää värejä ja valoja vastakkainasettelusta tuo värikäs ulkoasu Halliin. Yksinkertaiset pyöreät kehykset kipsilevyillä, joilla on väriefektit, tekevät Hallista kirkkaita.

5. Yksinkertainen POP-kattorakenne Hallille:

yksittäinen color pop hall celling design

Voit sovittaa edellä mainitun yksinkertaisen POP-designin halliin yhdellä värillä. Se antaa rauhoittavan ilmapiirin olohuoneisiisi. Käytä yhtä väriä valkoisen yhdistelmän kanssa, joka on hyvin yksinkertainen ja tavallinen tyyli. Purppuraa pidetään kuninkaallisena värisenä, joka näyttää vaikuttavalta. Tämä muotoilu antaa tyylikkään ja tyylikkään ulkoasun, jota voidaan käyttää toimisto-POP-kattorakennukseen.

6. POP-muotoilu hallissa, jossa ylellinen valaistus:

Pop Designs with Luxury Lighting

Korkeat ylellisyydet ihmiset haluavat käyttää raskasta ja täydellistä muotoilua hallistaan. He mieluummin miellyttävät tyylikkäitä ja kuninkaallisia muotoja tehokkaammin ja innovatiivisemmiksi. Hallin POP-muotoilu on valmistettu metallisella värillä ja valolla, mikä antaa kultaisen vaikutelman koko huoneelle. Kuninkaallinen ilme, joka antaa lasin mustavalkoisen taustan, näyttää vaikuttavalta ja erinomaiselta. Valonheitin antaa sileän ja pehmeän seoksen huoneen valaistukseen.

7. Taiteellinen POP-katon suunnittelu hallille:

Taiteellinen Pop Hall Room Deign

Taiteellisia POP-kattotuolit voidaan tehdä antiikin ja kuninkaallisen mallin avulla, kuten yllä olevassa kuvassa esitetään. Kipsilevyillä tehty hieno taideteos antaa merkittävän tyylin sisustukselle. Perinteiset ja kuninkaalliset mastot puhuvat itsestään, kun tällaisia ​​dynaamisia ideoita käytetään POP-suunnitteluun hallissa ja makuuhuoneissa. Tällaisia ​​perinteisiä taiteellisia POP-kattorakenteita nähdään usein Hallissa.

8. Yksinkertainen POP-häikäisysuunnittelu Hallille:

Erinomainen False ceiling design

POP False Ceiling -malli Hallille voidaan tehdä yksinkertaisilla dynaamisilla ideoilla. Yksinomaan tuulettimen ympärillä olevien kattojen neliöiden yhdistäminen tummanruskean ja tumman kerman kanssa sekä kulmien kohdevalaisimet antavat hämmästyttävän ilmeen. Tämä muotoilu voidaan tehdä pienellä budjetilla.

9. POP False Ceiling Design Hall- ja Makuuhuoneen Seinä:

Pop False Design for Hall with Bedroom Wall and Ceiling

Kermanvärin pohjainen POP-design hallille ja makuuhuoneelle voidaan koristella kauniilla taideteoksilla kattoon ja seinään. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, ​​että monet ihmiset valitsevat vaaleaa väriä vaikka sitä on vaikea ylläpitää. Spotlights antaa loistavan ja upean ulkonäön seinälle. Koristeelliset peilit ja näyttelyt näyttävät mielenkiintoisilta sisätiloilta.

10. POP False Ceiling Design pieneen olohuoneeseen:

pop- flase celling design for tiny living room

POP-vääriä muotoilua Hall-katolle voidaan sekoittaa uskomattoman yksinkertaisesti kipsilevyihin. Pyöreät lattiat ja katto, jossa kontrastiväriyhdistelmä, antavat kunnollisen ja houkuttelevan ulkoasun olohuoneeseesi. Voit mukauttaa tämän tyyppistä muotoilua valitsemalla värejä ja luovuuttasi.

11. POP-kattosuunnittelu suurelle hallitukselle:

Pop Design for Ceiling for a Large Hall Room

Ihmiset usein valitsevat harmaat seinät ja heidän olohuoneensa katon. Valkoisten ja harmaiden värien yhdistelmä antaa nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen. Sileä kiiltävä rakenne tuo myös tyylikkään tunnelman huoneeseen. Hyvät ja innovatiiviset mallit suurelle hallille tai bungaloweille, joilla on mukava kuvioitu kuvio, saavat kaikkien huomion

12. POP-suunnitelma pienille tiloille:

Kaunis Small Hall Ceiling Pop Design

POP-katon muotoilu, jossa on vaaleat sävyt pienelle Hallille, antaa upean ulkoasun. Keltaisen ja sinapin värin sohvan sekä tyynyjen yksinkertaiset raidat yhdistää houkuttelevan ilmeen. Pyöreä katto, jossa on tumma värikuvio ja spot-valot, tekee Hallista tyylikkään. Tämä on hyvä valikoima valkoisen ja keltaisen värin yhdistelmää ikkunan sävyille.

13. POP-kattorakenteiden suunnittelu:

Tyylikäs False Pop Ceiling Design

Pop-kaihtimet äärirakenteisiin voivat olla ihmeellisiä kipsilevyllä valittujen viileiden seosten kanssa. Mustat ja kermanväriset valot ja valot antavat loistavan ulkoasun huoneeseen. Se auttaa vähentämään stressiä töistä. Tämä sopii omaan valintasi mukaan.

14. Pop Ceiling Design makuuhuoneeseen:

Pop Ceiling Design for Bedroom

Makuuhuone on paikka, jossa vietät iloisin aikaa. Yhdistelmä oliivinvihreä ja valkoinen lattia ja katto tekee sinusta tuntuu rauhalliselta ja rennolta. Kuvien määrä, jonka vaalea sohva jättää sinut koristelemaan huoneesi. Älkää tehkö tilaa näyttäväksi, ja vain tarjota tarpeeksi kontrastia ulkoasun loppuun.

15. POP-suunnittelu Living Hall:

Pop Design for Living Room

POP-kattotuotekuvia elävän saliin, jossa on kiinnitetty seinä POP-mallit, ovat ihmisten kiinnostuneita nykyään. Yhdistetty malli näyttää houkuttelevalta ja tuo sisustustyyliin ihastuttavan kosketuksen taloon. Suunnittele sisustussuunnittelija valitsemalla tämä malli. Saat hyvän luovan suunnittelun haluamallasi tavalla.

Hallin POP-katon suunnittelu on kehittynyt Intiassa. Väärennösten sydämet ovat tärkein kehys, josta muut mallit perustuvat. Asennetut moduulit asetetaan sen jälkeen yksitellen. On olemassa useita erilaisia ​​epätyypillisiä POP-kattojärjestelmiä, joihin kuuluvat kipsilevyt, modulaariset mallit, moderni valaistus, väri- ja tapetointitehosteet metalli- ja puuteollisuudella. Tämä katto on suunniteltu kaikuystävälliseksi ja sillä on äänieristys ja myös palonkestävä. Ainoa haittapuoli POP-katossa ei sovellu kosteaan ilmastoon. Se menettää voimaa, kun se on märkä. Samaa syytä, näitä malleja ei voi tehdä kylpyhuoneissa. POP-malleissa olevat kipsilevyt ovat suosituimpia ja valittuja muotoilutyyliä, koska ne ovat edullisempia, ja ne antavat sujuvan ja kiinteän tekstuurin suunnittelulle. Se voidaan muotoilla eri muotoihin ja malleihin. Yllä ovat POP-mallit hallikattoille.

Kun valitset katon tai seinän suunnittelun, voit olla innovatiivisempi ja luovampi kuin valitsemasi. Voit kokeilla yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä malleja pienellä budjetilla; POP-muotoilu on loistava valinta, mutta sinun on oltava varovainen suunnittelun valinnassa.

Leave A Comment

2 + 2 =