15 parasta Designer Carry Juuttilaukut ostoksille Intiassa

Juutti on synonyymi Intiaan, koska sana jute on kotoisin sanaa jhuta Oriyasta Orissa. Se tunnetaan kultaisena kuiduna ja se tukee ympäristöä, joten se on hyväksytty luonnonkuitu. Juutti on puuvillan vieressä luonnollinen kuitu ja sitä käytetään laajasti käsityö-, laukku- ja vaatteiden valmistukseen. Nämä kuidut ovat vahvoja, ja ne voidaan tehdä pitkäksi kierteiksi ja siten erittäin kestävät ja vahvat. Myös kaikki juuttituotteet ovat hyvin kestäviä ja ovat hyvin etnisiä samanaikaisesti.

Juutti Ostokset ja käsilaukut ovat tällä hetkellä suosittuja kaikkialla maailmassa. Suositut ja valmistetut Intiassa, ne valmistetaan kaikkialla itäosissa ja Intian itäosissa. Myös nämä juutti-laukut menevät hyvin erilaisiin asuihin ja ne voidaan yhdistää erilaisten lisävarusteiden kanssa. Juuttilaukut ovat erittäin suosittuja kaikille teini-ikäisistä vanhimmille.

Eri tyyppejä Juuttilaukut miehille ja naisille:

Täällä meillä on katsaus 15 parhaan juuttikassin kuljettamaan lounasta ja asioita Intiassa.

1. Yksinkertainen juuttikuljetin:

Yksinkertainen Jute Bags

Yksinkertaiset juuttilaukut ovat moniin tarkoituksiin. Nämä ovat riittävän suuria kuljettamaan lounaspaketteja, pieniä päivittäisiä käyttötarkoituksia työhön tai päivittäisiin ostospaikkoihin jne. Näissä pusseissa olevat kahvat tarjoavat ylimääräisen tuen ja siten tekevät niistä mukanaan mukavia. Nämä yksinkertaiset juutti-laukut tulevat eri kokoja, malleja ja malleja. Näitä juuttisäkeitä voi puhua ja ne voivat luoda ainutlaatuisen lausunnon omasta.

2. Juutin laukut lounaalle:

Juutti Tote Bags

Korkea tyyli ja muoti, juutti-laukut ovat löytäneet tiensä muotipiirissä, koska ne ovat ympäristöystävällisiä ja siksi yksi todella edistää vihreää luonnetta. Totes nahka on suosittu omasta syystä, mutta juutti laukut ovat todella viileä tapa houkutella oman tyylin. Aivan kuten tavallinen kotelo, nämä ovat suuria ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa asuun ja missä tahansa tilanteessa. Yksi pussi toimii monissa tarkoituksissa.

3. Juutin käsilaukut:

Juutti Handbags

Käsilaukut on oltava lisävaruste naiselle ja hän tarvitsee erilaisia ​​käsilaukkuja eri tilanteisiin. Nämä trendikkäät juutti-käsilaukut sopivat etniseen kulutukseen ja sopivat myös toimistokäyttöön. Ei liikaa bling ja hienovarainen ominaisuuksia, nämä käsilaukut ovat osuma naisten tänään.

4. Juutin lahjapussi:

Juutti Shopper Bags

Naiset rakastavat myymään, kunnes he putoavat ja ostajat ovat siksi naisille kaikille. Nämä ovat isoja laukkuja kuin pussit vain, mutta pehmeät pehmustetut kahvat paremman otteen ansiosta ja ovat siten tukevia ja niissä voi olla paljon asioita. Kuitu on niin kestävä, että nämä ostoskassit tulevat kätevästi milloin tahansa ja ovat todella kestäviä.

5. Kaunis suunnittelija juuttilaukut naisille:

Suunnittelija Jute Bags

Tyylikkäät ja tyylikkäät houkuttelevat, nämä suunnittelijat juutti laukut ovat hyvin kauniita ja menevät hyvin kaikkiin etnisiin kulutukseen ja perinteisiin pukuihin. Näiden juutti-laukkujen erilaiset design-elementit näyttävät äärimmäisen kauniilta kontrastiväreiltä ja kuvioilta.

Katso lisää: Miehille tarkoitetut kantohihnat

6. Juuttilenkit Laukut eri väreissä:

Juutti Sling Bags

Sling pussit ovat erittäin muodikkaita kaikkien ikäryhmien naisten keskuudessa. Helppo kuljettaa ja käyttää mukavasti, juuttisilppurit sopivat täydellisesti kaikkiin lompakko-, kukkaro-, matkapuhelimen jne. Kuljettamiseen, sillä ne ovat helposti saatavilla. Nämä ovat eri värejä, ja ne voivat olla myös loistava lahjoitusvaihtoehto.

7. Juutin laukut aikuisille:

Juutti Lunch Bags

Ihastuttavat pienet juuttalaukut, joissa on vetoketju, ovat mukavia kuljettaa lounasrasioita toimistoon. Luo muotisuunnitelma toimistossa myös näiden upeiden lounaskaappien kanssa. Ottamalla erillinen lounas laukku on erittäin tärkeä ja lounas voi nauttia lounaslaatikosta näistä täydellisistä lounaspusseista.

8. Juutan toimiston konferenssikassit:

Juutti Office Conference Bags

Täydellinen juutti toimistokokoukselle ovat nämä tyylikkäät luonnolliset juuttiväriset pussit mustilla hihnoilla. Näyttää hihnapyörältä, mutta ei täsmälleen yhtä. Nämä ovat pitkänomainen rintaneulat, jotka on juuri räätälöity toimistokäyttöön. Tyylikäs ja tyylikäs yhdistää muodolliseen kulutukseen tai toimistokäyttöön, on varmasti rock konferenssi.

9. Juutan toimipussi:

Juutti Office Bag

Laukut ovat välttämättömiä toimistolle, joka on yksilöllinen, jos se on mies tai nainen. Nämä täysin valmistetut juutti-laukut ovat virallista käyttöä varten. Kannettavien kannettavien tietokoneiden, tiedostojen, jne. Kuljettaminen helpottuu näiden juutti-laukkujen kanssa. Ympäristöystävällisen tuotteen toimittaminen toimistoon puhuu myös omia palveluita luonteeltaan.

10. Juutinlaukut:

Kukka Jute Bags

Lovely kirkkaan kukat saavat kaikkien huomion. Samoin kirkkaat kukkakuvat suurissa juutalaukussa ovat täydellisiä kaikille naisille, jotka voivat siirtää milloin tahansa. Nämä kukka-setit sopivat täydellisesti nuorille, nuorille naisille tai jopa vanhimmille.

Katso lisää: Diesel Laukut naisille

11. Juutinlaukut:

Juutti Wine Bags

Viini voi olla lahjakas näissä pitkissä viinipusseissa, jotka on valmistettu viinipullojen säilyttämisestä. Nämä ovat kauniita katsomaan ja niitä voidaan käyttää myös vesipullojen kuljettamiseen. Ne ovat tyylikkäin tapa kuljettaa viinipulloja jne.

12. Vetoketju juutti laukut:

kurenauha Jute Bags

Pihdit ovat täydellisiä korujen, knick-knacks jne. Säilyttämiseen. Myös potli-pussit tunnetaan suunnittelija-.

13. Muoti Juutinlaukut:

Muoti Jute Bags

Korkea muoti ja tyyli, nämä muoti juutti laukut ovat nuoria naisia. Näitä voidaan kuljettaa erittäin hyvin kaikkiin vaatteisiin, jos se on länsimaista tai perinteistä. Sopii lounaille, illallisille jne. Perheen tai ystävien kanssa.

14. Henkilökohtainen juuttikassi:

yksilöllinen Jute Bag

Henkilökohtainen juutti pussi, jolla on nimi tai aakkosin kirjaimet, tekevät ihastuttavasta lahjasta. Näillä tuoreilla kalkilla ja valkoisilla juuttisäkkeillä on myös suuri painike pussiin suljettuna. Suuri vaihtoehto lahjaksi toisille tai jopa itselle.

Katso lisää: Hidesign Käsilaukut Intia

15. Plain Beach Juuttilaukut:

Ranta Jute Bags

Nämä ovat vain rannalle ja sopivat erinomaisesti piknikille. Kaikki olennaiset tavarat voidaan kuljettaa yhdessä suuressa juutti-rannekassa suuren onnettomuuden ja hienojen muistoesineiden osalta. Näissä on puukahvat, jotka lisäävät voimaa kuljettaa tavaroita.

Useimmat ympäristöystävälliset kuidut ja helppokäyttöiset sen monipuoliset käyttötarkoitukset ovat tämä maaginen kuitu tai ihme kuitu tai oikeutetusti kutsuttu kultainen kuitu eli juutti. Juuttilaukut, vaatteet, kengät, laukut, vetoketjut, jne. Ovat osa monista käyttötavoista. Juutan pussit ovat niin paljon trendiä ja erilaiset mallit ja innovaatiot näissä pusseissa tekevät niistä kerätä monia näistä. Myös ne eivät ole raskaita taskussa, joten ne ovat helposti saatavilla. Juutinpusseja voidaan myös räätälöidä omien tarpeiden mukaan. Osallistu vihreämpiin maaperään käyttämällä näitä juuttisäkeitä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 1 = 1