15 parasta Bollywood Sarees kuvia Tyylit elämässä

Tiesitkö, että suurin osa trendikkäistä sareeistä, joita naiset urheilevat nykyään, ovat innostuneita Bollywood-divojen urheilusta. Nämä sarees urheilevat lähes samankaltaisia ​​kuin ne, joita julkkikset kantavat. Suunnittelijan työ on todella vaikeaa tehdä siitä kopio ja joskus siinä prosessissa, he tekevät jotain parempaa kuin alkuperäinen. Tässä artikkelissa keskustelemme joistain Bollywood sareeista kaikille naisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä ja urheilevat B-kaupungin vibea.

Valtava Bollywood Sarees With Photos:

Top 15 uusimmat Bollywood sarees kanssa kuvia ovat seuraavat.

1. Suunnittelija Saree Sported By Deepika Padukone:

bollywood sarees

Tämä on yksi parhaista saree urheilu julkkis Bollywood koskaan. Väri on niin raitis, että lähes kaikki naiset haluavat kuljettaa tämän ruumiinsa. Kuviota, joka näkyy rajalla, voidaan sanoa olevan tärkein houkutteleva piirre tästä ja kaikista hämmästyttävistä ominaisuuksista on Bollywood-sarja, jonka voit lajitella tänä vuonna. Voidaan varmasti luottaa tähän täydelliseen Bollywood-divaan ja voi tuntea olonsa mukavaksi tällaisessa saree-mallissa. Sporting tämä erityisesti saree kanssa kiiltävä pusero varmasti lisäävät houkuttelevuutta.

2. Black Bollywood Elegant Saree:

Musta Bollywood Elegant Saree

Jos etsit kaunista Bollywood sarees, niin tämä voisi olla yksi. Saree näyttää yhtä hyvältä kummastakin puolestasi ja kaikkien tämän saree-urheilun hyvästä ominaisuudesta voidaan sanoa olevan yksi parhaista Bollywood-sarjoista, joita nainen voi ajatella yllään. Se näyttää todella hyvältä mustalla puserolla. Sareen alareunan muotoilu on jotain, joka nostaa tämän kauneuspalkin. Naiset haluavat urheilua Bollywood-inspiroiduilla sareeilla kuten täällä bileissä.

3. Etelä-Intian julkkisnäyttelijä Saree:

bollywood Sarees-South Indian Celebrity Designer Saree 3

Tämä saree oli urheilullinen evergreen Shriya Saran tapahtumassa. Etelä-Intian suunnittelija kehitti ajatuksen sellaisen fantastisen saree-mallin tekemisestä. Suunnittelua on noudatettu useammin kuin kerran, ja sen voidaan sanoa olevan yksi kaikkein arvostetuimmista Bollywood-sägeistä. Naiset ajattelevat tällaisen sareen kuljettamista erityisissä paikoissa, kuten bileissä, juhlatiloissa jne. Ja monia muita vastaavia alustoja. Värin ja suunnittelun yhdistelmä on yksi parhaista ominaisuuksista tämän saree /

4. Madhuri Dixit Vaaleanpunainen houkutteleva muotoilija Saree:

bollywood Sarees-Madhuri Dixit Pink Alluring Designer Saree 4

Tässä on toinen hämmästyttävä näköinen kaiken aikaa, joka urheilu tekee melko houkuttelevasta kuvasta lähes koko kehon. Pieni liitetiedostomuoto on luultavasti yksi tämän Sareen parhaista asioista ja kaikkien tämän saree-malliston hämmästyttävistä ominaisuuksista voidaan väittää olevan yksi kaikkien aikojen hienoimmista sareeistä, jota Bollywoodin julkkis urheilu tekee. Jokainen, joka urheilu tällainen saree näyttää koko Intian diva ja on arvostettu näytteille niin kaunis versio perinteisen Intian naisten vaatteet.

5. Pink Wedding Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Pink Wedding Bollywood Saree 5

Tässä meillä on mahtava näköinen vaaleanpunainen saree, joka seuraa Bollywood saree kuvio. Saree näyttää todella hyvältä naisen alla olevasta kuvasta ja voidaan sanoa olevan yksi kaikkien aikojen hienoimmista häätarhuista. Se ei ole morsiamen saree, mutta varmasti sopii käytettäväksi niille, jotka osallistuvat tilaisuuteen.

6. Brodeerattu Bollywood Saree:

kirjaillut Bollywood Saree

Tässä on suunnittelija Bollywood saree sopiva kaikille naisille siellä, jotka ovat valmiita urheilemaan etnisten intialaisten ulkoasua. Houkutteleva kirjonta tehty työ on yksi keskeisistä houkuttelevista ominaisuuksista tästä saree.

7. Bollywood Party Wear Saree:

bollywood Party Wear Saree 7Tässä on osapuoli wear saree joka tulee Bollywood suunnittelija saree kosketus. Jos etsit jotain houkuttelevaa, niin tämä voi olla se, jonka voidaan sanoa olevan täysin sopiva sinulle.

8. Purple Net -materiaali Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Purple Net Material Bollywood Saree 8

Nettimateriaali, jota käytetään tekemään tämä todella tekee naisesta näyttää erittäin upea. Tämä mahtava kuvio on hyvin kaunis ja jos olet valmis urheilemaan paras itsesi perinteisten intialaisten vaatekappaleiden avulla, niin tämä on sinulle sopiva.

9. Blue Silk Designer Saree:

15 parasta Bollywood Sarees kuvia Tyylit elämässä

Tässä on hieno muotoilija saree, joka tulee ravitsevalla kuvioilla kehossa. Sareen koko runko on tehty melko kauniisti, ja sen upea taiteellinen teos voidaan väittää olevansa yksi parhaista luokastaan.

10. Bollywood-kaunottaret innoissaan houkutteleva suunnittelija Saree:

bollywood Sarees-Alluring Designer Saree Inspired By Bollywood Beauties 10

Tämä on yksi hienoimmista sareeistä, jotka ovat innoittaneet muotoilijan ulkonäköä. Jos etsit jotain houkuttelevaa, niin tämä voidaan sanoa olevan oikea sinulle.

Katso lisää: Laxmipati Sarees Images

11. Net Crape Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Shriya Saran Pink Designer Bollywood Saree 11

Tässä meillä on vielä yksi mahtava näköinen Bollywood saree. Tämä hieno työ on kuin todellisen saree-suunnittelija.

12. Charming Navy Sininen Fancy Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Charming navy Blue Party Wear Bollywood Saree 12

Tämän suunnitellun suunnittelun on noudatettava suosittua perustetta, ja tämän voidaan sanoa olevan yksi kaikkien aikojen hienoimmista näköisimmistä sareeista. Se näyttää todella hyvältä puseron ja on yksi niistä asioista, joita naiset rakastavat urheilua.

Katso lisää: Sabyasachi Sarees-kokoelmat

13. Navy Blue Georgette Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Navy Blue Georgette Saree 13

Tämä on yksi parhaiten näyttävistä Bollywood sareeista, joita nainen voi koskaan käyttää. Tämä mahtava kuvio, joka näkyy lähellä pohjaa ja sivuja, on varsin kiehtovaa.

14. Värikäs raskaana brodeerattu Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Colorful Heavy Embroidered Bollywood Saree 14

Tässä on hyvännäköinen Bollywood saree, joka tulee kauniin kahden värien seokseen ja kaiken sen hyväksi ominaisuuksiksi on väitetty olevan yksi kaikkien aikojen paras Bollywood sarees.

Katso lisää: Maheshwari Sarees

15. Vihreä ja beige silkki Bollywood Saree:

bollywood Sarees-Green And beige Silk Bollywood Saree 15

Bollywoodissa on useita lahjakkaita silkkisairaan suunnittelijoita, ja tämä on heidän parhaita valintojaan. Voit käyttää sitä juhliin tai häät näyttää upealta.

Toivon, että saatat haluta kaikki edellä mainitut Bollywood sarees ja jotka sopivat myös juhliin ja perinteisiin toimintoihin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Leave A Comment

99 − = 94