15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Anushka Sharma on yksi Bollywoodin lupaavimmista näyttelijöistä. Hän allekirjoitti Aditya Chopran kolmen elokuvan kanssa Yash Raj Filmsin kanssa. Anushka teki hänen näyttelijänsä debyyttinsä Yash Chopran "Rab Ne Bana Di Jodissa" Shahrukh Khania vastaan. Hänellä on kriittinen arvostus hänen suorituskykyssäan kuplan häät suunnittelijana "Band Baja Baraat" pääosissa Ranveer Singh.

Anushka sharma without makeup

Anushka voitti ensimmäisen elokuvan hinnoittelunsa Yash Chopran viimeisimmäksi ohjaajaksi romaaniksi "Jab tak hai jaan 2012". Hänen äitinsä Ashja Sharma on syntynyt vaimoksi. Hänen vanhin veljensä Karnesh on kauppalaivastopäällikkö. Anushka Sharma ilman meikkiä näyttää niin kauniilta. Hän on uusi näyttelijä, mutta erittäin suosittu Bollywoodissa. Ihmiset tiedustelevat Anushka Sharmaa. He haluavat tuntea hyvin monia yksityiskohtia, kuten perhetausta, henkilökohtaista elämää, asioita, harrastuksia, suosikkielokuvia ja alkuperäisiä valokuvia, jotka ovat merkityksettömiä ilman meikkiä. Ihmiset tavallisesti etsivät häntä ilman meikki kuvia ja tärkeitä tietoja internetistä.

Voimme esittää täällä joitakin Anushka Sharman ilman meikki kuvia ja joitain tietoja hänen uransa ja elämänsä. Anushka Sharma on nuori näyttelijä Bollywoodissa. Hohtava iho, houkuttelevat mustat silmät, pitkät suorat mustat hiukset; kaunis hampaat tekee hänelle unelma tytön jokaiselle. Hänen ohut ruumiinsa voi tehdä minkä tahansa tytön kateelliseksi hänestä. Hänen erittäin suloinen hymy houkuttelee ihmisiä, kun hänen fanit ovat iloisia siitä, miten hän hymyilee.

Monet ihmiset ajattelevat, että hänen hämmästyttävä kauneus on vain sen meikkien takia, mutta se ei ole totta, koska hän on todella luonnollinen kaunis tyttö. Se on niin kova keskiluokkaiselle tytölle nousemaan uransa Top Bollywoodissa 25-vuotiaana. Se on mahdollista vain kovaa työtä, omistautumista ja söpöä hymyilevää kasvonsa takia..

Hänen ilahduttava, täynnä elämää ja vilkasta henkilöä edustaa häntä joku, joka on vahva, mutta herkkä, herkkä mutta vasteellinen samaan aikaan. Tämä tyttö iho näyttää ulkonäöltään aina, kun hänet on havaittavissa, meikin kanssa tai ilman.

Katso lisää: Bollywood tähteä ilman meikkiä

Anushka Sharma ilman meikkiä:

Tässä on Top 15 kuvia Anushka sharma ilman meikkiä seuraavasti.

1. Anushka Sharma Mumbain kansainvälisellä lentokentällä # 1:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Tämä kuva tehtiin 19. huhtikuuta 2013 Mumbain kansainvälisellä lentokentällä. Hän oli pukeutunut mustan tee ja pesty denims, valkoiset kengät. Hänellä ei ollut lainkaan meikkiä. Anushka on erittäin tuore ja hehkuva, jopa ilman meikkiä. Tämä Anushka Sharma ei meikki näyttää on varmasti koputus!!!!

2. Anushka Sharma Mumbain kansainvälisellä lentokentällä # 2:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Täällä taas Anushka oli havaittavissa ei meikkiä ja rento katsoa Mumbain lentokentälle. Olen täysin rakastanut tätä hänen silmäinsä. Hän näyttää tyylikkäältä ja trendikkäiseltä beigen yläosasta siniseen farkkuun.

Lue myös: Kuvat Kareena Kapoor ilman meikkiä

3. Anushka Sharma Mumbain kansainvälisellä lentokentällä # 3:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Anushka havaittiin Mumbaissa yllään miljoonan dollarin hymy. Hänellä on hihaton yläosa ja takana housut. Hän on päällystetty kultainen nagware, joka yhdenmukaistaa tyylitiedonsa täydellisesti. Ei ole jälkiä meikki löytyy hänen kasvonsa.

4. Teatterissa:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Tämä kuva otettiin esikaupunkialueella Mumbai-teatterissa, jossa hän oli mennyt katsomaan elokuvaa "Jab Tak Hai Jaan" vain päivää sen julkaisun jälkeen. Anushka pukeutuu kuluneeseen ulkonäköön mustalla liivillä, joka on päällystetty tarkastetulla paidalla, denimillä.

5. Visit to Office of Radio City FM:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Hänellä oli yksinkertainen ruskea t-paita ja mustat rajatut housut. Hänellä oli nimellistä meikkiä vain huulillaan huulilla. Anushka Sharma vierailee Radio City FM: n studiossa Bandra Mumbaissa Imran Khanin kanssa elokuvasta "Matru ki Bijlee ka Mandola" 11. joulukuuta 2012.

Lue myös: Jacqueline Fernandez ilman meikkiä

6. Chautha Of Yash Chopra:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Anushka oli matkalla olemaan paikalla Yash Chopran veteraani johtaja Chauthan kanssa, joka pidettiin Yash Raj Studiosissa. Anushka näyttää tuskasta Bollywoodin rakastetun johtajan kuolemasta, kun hän oli työskennellyt hänen kanssaan viimeisessä elokuvassaan.

7. Wasseypur 2: n gangs 2 Elokuvan erikoisnäyttö:

15 Paras Anushka Sharma ilman meikkiä kuvia. | Tyylit elämässä

Anushkaa nähdään musta t-paita ja sininen farkku. Anushka on valinnut täydellisen un hohdokas ulkoasu ja näyttää tavalliselta tytöltä tässä kuvassa.

Lue myös: Tapoja etsiä kaunista ilman meikkiä

8. Lentokentällä:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-8

Vaikka paljon julkkiksia lohduttaa siitä, että se on jet-lagged ja näin ollen tylsää, tässä on Anushka tuoreena päivänkakkara flaunting hänen sydämensä lämpeneminen hymy pukeutunut nahka takki, tee ja denim ja ei käytä muodostavat lainkaan. Hän on silti niin upea, tuore. Ei ollenkaan väsyneenä.

9. Hikoilu se kuntosalilla:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-9

Oletko koskaan kuullut termiä harjoittelun jälkeen hehku? Anushka Sharma näyttää, mitä tämä tuntematon termi tarkoittaa. Koska kukaan ei mene meikkiä kuntosalilla, mutta hikoilu se kuntosali lady hehkuu ja ylpeänä flaunts hänen posket huulten vaaleanpunainen. Hän on yllään musta länsi ja hiukset sidottu. Hän näyttää kauniilta.

10. Elokuva aika Multiplex:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-10

Jokainen julkkis haluaa viettää aikaa kuin tavallinen mies. Aina kun he saavat aikaan, he siirtyvät ulos. Anushka Sharma kine-tähti siirtyi katsomaan elokuvaa vapaa-ajallaan. Hän näytti tyylikkäältä ja luottavaiselta, kun hän kävelee pukeutuneina yksinkertaiseen valkoiseen t-teeseen, rajatut housut ja punaiset makkarat. Mukava vaatetus on varmasti ylhäällä hänelle ja samaa voidaan sanoa hänen ulkonäöstä. Hänellä ei ole lainkaan meikkiä. Silti näyttää kauniilta.

11. Söpö hymy:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-11

Söpö hymy houkuttelee kaikki - vilkasta henkilöä positiiviset viirit. Tämä kuva Anushka Sharma, hän hymyilee kuin hämmentävän pojan hymy, että kun kysytään, mitä hän oli. Hän makaa sängylläan vain yhdellä aye näkyvällä. Kasvo pestä ja näyttää tuoreelta ilman meikkiä.

12. Osallistuminen Bollywood-puolueeseen:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-12

Emme voi siirtyä puolueille ilman meikkiä ja Bollywood-puolueiden on oltava korkealla glitzillä, glamourilla ja glitterillä. Kukaan julkkis ei edes ajattele menemästä ilman meikkiä, mutta Anushka Sharma vain nauloi sen. Ilman meikkiä hän näytti kauniilta trendikkäimmistä asuistaan.

13. Loma:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-13

Lähdettäessä lomaa pussit rasittavat vaatteita ja kaikki tekevät tavaroita, mutta Anushka Sharma siirtyy tavalliselle. Tämä kuva näyttää hänen lomaa jäähtymään paikkaan, jossa hänellä on villavaatteet ja hiukset sidottu ilman meikkiä lainkaan. Hänen ihonsa hehkuu kuin jotain ja on erittäin säteilevä. Hän on kauneus ilman meikkiä.

14. Vanity Van:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-14

Useimmat Bollywood viettävät tunteja heidän turhamais-pakettiautoissaan, jotta hellittävät virheettömän ihonsa meikkipeilien kanssa. Tämä upea NH-10 kauneus tuntuu olevan rakastunut hänen sans makeup look. Anushka virheetön ihonväri ja ominaisuudet tekevät hänestä niin monia kauneuden mainoksia. Hän on nuori kauneus viettää aikaa kollegoidensa kanssa.

15. Selfie:

Anushka-Sharma-ilman-meikki-15

Älypuhelin ja selfie ovat yhdistelmäpaketti. Emme ole ainoita, jotka ottavat itsestään, vaikka julkkikset ottavat itsekkäitä. Tämä on kuva Anushka Sharmasta, jossa ei ole meikkiä kotonaan itsekseen. Hän näyttää kauniilta virheettömästä ihosta ja vaaleanpunaisista huulista. Hänen silmänsä ovat häikäisevät. Kaiken kaikkiaan hän on diva ilman meikkiä.

Anushka Sharma on kaunein näyttelijä, jonka Bollywood on parrasvaloissa koko ajan. Melko usein olemme huomanneet, että julkkikset näyttävät tylsiltä, ​​epätyydyttävinä ja virheettöminä, kun ne näyttävät hopeiseen näytöksiin, mutta Anushka siirtyy luottavaisesti ilman meikkiä, joka näyttää kauniilta. Hänellä on täydellinen yhdistelmä kaunis iho ja hiukset, upea korkeus ja elin kuolla. Hän on erittäin elinvoimainen, energinen ja kuplainen luonnollisella kosmetiikalla. Hänen ihonsa näyttää aina säteilevältä aina, kun hänet on havaittavissa tai ilman meikkiä.

Anushka Sharma ei ole vain kauneus, joka näkyy vain elokuvissa, mutta se näkyy myös ilman meikkiä, mutta jolla on sama ilme kuin elokuvissa.

Leave A Comment

− 2 = 3