15 modernia Chikankari Kurti -muotoilua vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Chikan Kurtis on uskomattoman hienostunut ja siro. Monimutkaiset mallit, pastellivärit ja mallien yksinkertaisuus tekevät niistä vastustamattoman oston. On lukemattomia, harvinaisia ​​ja nykyaikaisia ​​kangasvalintoja, väriyhdistelmiä ja kirjontakuviot. On paljon käsin ommeltu vaatteita, jotka lisäävät vaatteen omaperäisyyttä ja viehätystä. Tee valinta, joka rikkoo chikankarin monotonia yhdistämällä "Zardozi", "Aari", "Abla" ja "Kaamdani" ja "Muqaish", joka on koottu tehostamaan ja täydentämään kurti kauneutta.

Paras Chikankari Kurta -mallisto 2018:

Tässä on muutamia chikan-töiden kurti-malleja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tehdä paremman valinnan ostaessasi chikan-mekkoja.

1. Chikan Hand Brodeerattu lyhyt musta Top:

Chikan Hand Embroidered Short Black Top

Musta on väri, jonka useimmat naiset haluavat valita päivittäiseen kulumiseen. Tässä on melko klassinen musta Chikan Kurti, joka on käden brodeerattu lyhyt pää, joka on valmistettu Faux Georgette -materiaalista. Se on etupainettu paita-tyyppinen kurti lyhyellä mandariinilla. Etupuoli on täynnä herkkä chikankari töitä murri ja keel kangan tyyppi. Voit käyttää sitä farkkuilla tai valkoisilla legginkeilla, mustilla balerina-kengillä ja hapettuneilla korvakoruilla - kiehtovaa ja hämmästyttävää ulkoasua. Se on ihana college kuluminen.

2. Pitkä monivärinen Chikan Kurti:

pitkä Multicolor Chikan Kurti

Hieno ja hieno pitkä Chikan Kurti, joka on valmistettu sifonimateriaalista, ja käsin tehtyjä, monimutkaisia ​​käsityönä kirjoittaneita malleja. Siinä on pitkät hihat, joissa chikan kari työntyy hihojen päähän ja kukat aina olkapäähän. V-kaula, jossa on lyhyt seisova kaulus, pääsee lyhyeen nappikuulokkeeseen. Tämän mekon näyttävin ja silmiinpistävä piirre on chikankari-työ, joka on valmistettu monivärisistä kierteistä. Tämä antaa silmiinpistävän ilmeen mekkoon.

3. Vaaleanpunainen ja vihreä Chikan Kurti:

Vaaleanpunainen and Green Chikan Kurti

Tämä mekko on taidokkaasti suunniteltu sävyjä vaaleanpunaista ja loisteputki vihreää. Se on valmistettu georgette-materiaalista ja tyylikkäästi brodeerattu koko kukka-malleilla. Siinä on V-pääntie. Pääntie, käsivarren aukot ja helma ovat herkkiä putkia, ja ne tarjoavat hienoa mekkoa.

4. Pastel White Chikan Kurti:

pastelli White Chikan Kurti

Houkutteleva White Chikan Kurta Terry Rubian materiaalista. Se on pehmeää kosketusta ja erittäin mukava, lyhyt kurta, jossa on V-kaula ja lyhyet napit ja pitkät hihat. Se on yhdistelmä chikan kari työtä - valkoinen ja pista vihreä lankoja. Pistavihreä chikan kari on tehty kaulassa, helmassa ja holkissa. Tämä on täydellinen kuluminen illan kokoontumiselle. Sitä voidaan myös käyttää toimistoon tai korkeakouluun. Käytä sopivalla legginssilla tai Patialalla tai jopa farkuilla.

5. Lucknow i Valkoinen Chikankari Kurti Anarkali:

Lucknow i White Chikankari Anarkali

Anarkali-tyyliin ihastuttava valkoinen chikankari-kurta ja upein piirre on kirjontaan käytetty valkoinen lanka, joka tekee siitä erittäin angelisen ulkonäön. Se on täyspitkä Anarkali Kurti, pyöreä kaula ja täysi hihat. Täysin pyhimyksellinen mekko, joka tekee ihmisestä tuntumaan maailmalta. Se täyttää muodin trendin, sillä se on erikoinen Aari Chikan, joka toimii sekä edessä että takana - kaikkialla. Hylje ja hihat on leikattu herkällä pitsiä.

6. Keltainen Anarkali:

Keltainen Anarkali

Hanki loistokkaasti keltainen Faux georgette chikankari kurtis. Se on tyylikkäästi kirjoittanut "Phanda" & "Keel Kangan" -ompeleita käyttäen valkoista lankaa. Kukat ja lehdet ovat brodeerattuja, jotka kattavat mekon koko etuosa ja takana on yksittäinen kukka. Kaula ja holkki on kirjoittanut kaksoislinjan ennen upottamista kukkien mereen. Yhdistä se laihoilla farkuilla trendikkään rentoon ulkoasuun. Voit myös valita housut tai valkoisen chudidhar.

7. Valkoinen ja vaaleanpunainen Chikan Kurti:

Valkoinen and Pink Chikan Kurti

Tämä on hyvin yksinkertainen, herkkä ja kaunis Kurti, jossa on pyöreä kaula ja täydet hihat. Valkoinen kurti mahtavalla chikankari-työllä vaaleanpunaisella langalla. Tämän mekon tärkein houkutteleva ominaisuus on erilaiset ompeleet, joita käytetään pääntiessä, hihoissa ja helmassa. Kurnan koko etuosuus on peitetty kukkakuvioilla ja takapuolella on ristipisto. Tämä mekko on varmasti lisää tyylikkyyttä hurmaavalle persoonallisuudelle.

8. Punainen Lucknow Chikan Kurti:

Punainen Lucknow i Chikan Kurti

Punainen faux georgette -materiaalista valmistettu täysipituinen kurta ja täynnä chikankarin töitä. Siinä on suunnittelija V-pääntie. Punainen ja valkoinen nauha rajaa kaulan ja kulkee alas keskelle antamaan sille egyptiläisen ilmeen. Koko mekko on peitetty hienolla chikankari murri, varjo ja kangan tyyppistä työtä. Siinä on kolme rakoa. Joten valmistaudu maalataksesi kaupungin punaiseksi tämän häikäisevän kauneuden kanssa, joka on yhdistetty loimiin farkuihin tai valkoisiin chudidhariin tai palazzohousuihin.

9. Musta Chikankari Kurti:
Musta Chikankari Kurti

Sinulla on zenithin huipulla tämä Käsin Brodeerattu Kurti. Olet varmasti keskittyy työpaikkasi valokeilaan tämän etnisen kurnan kanssa. Houkutteleva yhdistelmä mustia ja kultaisia ​​lankoja on käytetty perinteisissä chikan-ompeleissa, kuten "Bakhiya", "Phanda" jne. Kurti on Band-kaulus, jota seuraa avoin nappilista, jossa kultaiset putket ovat alhaalla. Siinä on myös "Jaal" -kuvio, joka on päällystetty etu- ja lehtiarkisteilla ympäri. Tee se valkoisilla palazzo housuilla ja hapettuneilla koruilla ja näyttävät smashing.

10. Casual puuvilla Chikan Kurti:

Rento Cotton Chikan Kurti

Räätälöi rento ulkonäkö näillä kirkkaan oranssin puuvilla-chikankari-kurti. Se on paradigma, jossa on klassinen käsi-kirjailtu chikankari-teos, jossa on puuvillan värinen puuvillalanka. Työntekijän mielikuvitus kuvataan kauniisti tässä luomisessa. Materiaali on kevyt, helppo huoltaa ja erittäin mukava käyttää. Pari, jossa on vastakkain värillinen chudidhar tai palazzo housut tai salwar ja flat fawn värillinen chappals - ja sinun on näyttävä taivaalliseksi kauneudeksi.

Katso lisää: Käsityö Kurtas

11. Chikan Kurta miehille:

Chikan Kurta for Men

Kuka sanoi, että Chikankari Kurtis -mallit ovat vain naisille. Tässä on klassinen sininen puuvillainen Luck nowi käsin kirjailtu Kurta miehille. Joten miehet valmistautuvat tekemään tilaa vaatekaapistasi tähän yksinoikeuteen. Siinä on mandariinikaulus, joka ulottuu napitettuun nappikuulaan. Se on kirjoittanut herkkiä chikankariompeleita, kuten "UltiBakhiya" "Pechni" jne. Kirjontaan käytetty vaaleansininen lanka -työ tekee siitä hyvin yksinkertaisen, mutta varmasti antaa sinulle hämmentävän ulkonäön. Kangas on erittäin mukava ja siinä on hienostuneisuutta ja luokkaa. Sinun tulee varmasti täydentää teidän pukeutumistyyliä, kun yhdistät sen churidhar ja mojaris.

12. Valkoinen ja sininen Kaftan Chikan Kurta:

Valkoinen and Blue Kaftan Chikan Kurta

Täydellinen lyhyt valmis chikan kurtis pariksi tumman sinisen farkun kanssa ja saada kaikki ystäväsi mustasukkaisiin. Tämä kurta ei ole tavallisesti muotoiltu, mutta on kahtalaista tyyliä, chikan-työtä kurta, jossa on V-kaula ja lyhyet pitkät hihat. Siinä on suora hemline mutta ei rakoja. Herkkä kukka- ja lehtikuva, joka korjaa kaula-aukkoa. Vedä joustava rintaliivit, jotka on kiinnitetty kauniisiin sinisiin tasseleihin. Tämä on yhdistetty laihaihin farkuihin ja chappaleihin, jotta sinusta tuntuu hämmästyttävän houkuttelevalta..

Katso lisää: Readymade Kurtis

13. Puuvilla Asymmetric Chikankari Short Kurti:

Puuvilla Asymmetric Chikankari Short Kurti

Hämmästyttävä lyhyt beige puuvilla chikan kurti muotoilu epäsymmetrinen hemline on hyvin houkutteleva, kun pari valkoisten palazzo housut. Siinä on täydet hihat ja yksinkertainen, mutta tyylikäs pyöreä kaula. Se peittää sinut kauniisti ja upea asu osapuoliin. Ikeessä tehty heikko chikankari. Tämä asu antaa sinulle maaginen ulkoasun loistava tyyli luottamus.

14. Puuvilla Chikankari Mukaish Lyhythihainen Kurti:

Puuvilla Chikankari Mukaish Short sleveless Kurti

Tämä on täysin trendikäs lyhyt rento kurta kulumista ja työtä. Se on erityisesti räätälöity hienopuuvillakankaasta, ja se antaa sinulle parhaan mukavuuden työskentelyn aikana. Se on hihaton ja se voidaan yhdistää farkkuihin, painettuihin tai tavallisiin housuihin. Chikankari mukaishenki on tehty koko edessä ja antaa sille muodikas ulkonäkö. Vain peitä itsesi viinalla ja ole tyyli kuvake työpaikallasi.

15. Lavender chikankari kurti:

Laventeli chikankari kurti

Upea ja hämmentävä lyhyt laventeli-värillinen anarkali kurta henkeäsalpaavalla chikankari-työssä, jossa on valkoinen ja violetti lanka. Siinä on pyöreä kaula ja pitkät hihat. Sitä voidaan käyttää valkoisella tai purppuralla ja vastaava dupatta. Tämä mekko muistuttaa chikankari-työtä erilainen perinteinen alusta. Se on rento toimistotarvikkeita, jotka varmasti tekevät muut vihreällä kateudella.

Markkinoilla on useita koneellisesti kirjontaisia ​​mekkoja, joten tarkista ennen ostoa. Paras tapa selvittää on tarkastella päinvastaista kangasta - koneen kirjonta on siisti ja yhtenäinen, kun taas käsin kirjonta on löysällä langalla ja solmuilla. Hintataso ja vaatekustannukset riippuvat yleensä työn hienovaraisuudesta, kankaan puhtaudesta ja suunnittelun epätavallisuudesta. Eri vaihtoehdot chikankarin töistä, kuten - Bakhiya, Fanda, Shadow, Murri, keel n Kagan, Bijali, Darz, Jaali jne..

Katso lisää: Georgette Kurtis

Leave A Comment

1 + 6 =