15 Moderni ja Amazing Open Kitchen mallit kuvilla Tyylit elämässä

Keittiö on talon temppeli, koska se on paikka, josta saamme energiansa johtaa joka päivä, mikä on tärkein syy siihen, miksi keittiö on suunniteltava hyvin laadukkaalla materiaalilla, joka sisältää keittiön elektroniset tuotteet ja myös kaapit. Avoimet keittiömallit ovat nyt uusi trendi sisustuksessa talon eri tyyliä ja kuvio. Tällaiset mallit ovat hyödyllisiä perheille, ja naiset haluavat tämäntyyppisen keittiön suunnittelun. Se auttaa pitämään savuttoman ympäristön keittiössä. Avoimet keittiömallit ovat eri kuvioissa ja budjetillasi.

Uusimmat ja parhaat ideat avoimille keittiömalleille eri tyyliin:

Meidän on tarkasteltava 15 parhaan avoimen keittiön mallia.

1. Avoin keittiö Olohuoneessa:

avata kitchen designs

Avoin keittiö olohuone on uusi tapa rakentaa talon välttää ylimääräistä tilaa käytetään rakentamaan erillinen keittiö, joka sisältää hyvän rahamäärän. Avoin keittiö olohuoneessa tekee naisille helpoksi ruokaa suoraan keittiöstä ruokapöytään. Tämä on naisten valinta keittiön suoraa olohuonetta varten.

2. Pieni keittiö olohuoneessa:

15 Moderni ja Amazing Open Kitchen mallit kuvilla Tyylit elämässä

Studiohuoneistoon, jossa on vähemmän tilaa erillisessä keittiössä, tämä pieni avokeittiö-mallisuunnittelu palvelee hyvin yksinkertaista keittoliesi ja muutama pesuallas. Hyvä malli on saatavana tämäntyyppisessä suunnittelussa, jos sinulla on pieni tilaa keittiölle salissa.

3. Marble Countertop Open Kitchen Design:

Marmori Counter Top Open kitchen design

Avoimet keittiömallit erillisellä ruoanlaittovälineellä toisella puolella olevaan uuniin ja erillinen vastapöytä, joka on valmistettu marmorista toisella puolella, jossa voi olla myös vihanneksia, hedelmiä ja muita tarvikkeita..

4. Pohjoismainen tyyli vaikutti avoimeen keittiöön:

pohjoismainen Style Influenced open kitchen

Skandinavialaiset mallit ovat erittäin toimivia ja tarjoavat erittäin tyylikkään tunnelman. Kun ajatellaan pohjoismaista tyyliä, värin valkoinen ponnahtaa ylös, mutta muutoksen ansiosta keittiö voidaan suunnitella tummilla värillisillä kaappeilla, joissa on sivulevytaso, joka toimii mini aamiaispöydältä.

5. Puiset suunniteltu avoin keittiö Design:

Puinen Designed Open kitchen design

Avoimet keittiömallit kokonaan puusta tekevät koko keittiöstä näyttävän upealta ja houkuttelevalta. Vastapöytä voidaan tehdä myös paksusta puusta, joka on enimmäkseen teekasta tai ruusupuusta valmistettu. Puun viimeistellyn keittiön huolto on erittäin suositeltavaa.

6. Integroitu tiili liitetty avoin keittiön järjestelmä:

Integroitu brick attached Open Kitchen System

Tämäntyyppisessä suunnittelussa kaikki laitteet kuten liesi, mikroaaltouuni ja jääkaappi ovat kaikki yhdessä muiden kaappeiden kanssa, jotka auttavat luomaan tilaa keittiön ympärille, tärkein korostettu asia on integroitu pieni tiililevy kiinnitetty pitkin puukaapin.

7. Kontrasti maalatut seinät, joissa on puiset kaapit:

Kontrasti painted walls with wooden cabinets

Seinän väri on avoin keittiö sisustussuunnittelu ideoita. Hallin ja keittiön välisen kontrastin aikaansaamiseksi keittiön seinän maalaamiseen käytetään kirkkaita tai mietoja kirkkaita värejä. Kaapit valitaan kontrastivärillä.

8. LED-valaistu kaappirakenne:

LED lighted cabinet design

Jotta keittiön muotoilu olisi ylellinen, voidaan käyttää LED-valojärjestelmää. Valot on kiinnitetty kaappeihin, jotka on ohjelmoitu siten, että kaapin ovi avaa valon automaattisesti.

9. Graniitti työtaso suunniteltu avoin keittiö Design:

Graniitti countertop designed open kitchen design

Työtaso on tärkein osa suurta avointa keittiötä, koska pieni keittiö ei ole työtason tilaa. Nämä työtasot voidaan suunnitella eri materiaaleilla, tässä käytetään kalliita kiveä sisältävää graniittia. Tämä kivi vaatii yhtä huoltoa kuin puu.

10. Modern Open Kitchen Design:

Moderni open kitchen design

Moderni avokeittiö, jossa kaikki hyllyt ja keittotaso ovat kiiltävää materiaalia, jota voi joskus peittää ohuella lasikerroksella, jotta se näyttäisi rikkaammalta ja kiiltävältä. Keittiö on varustettu valtava työtaso ja syöttötuoli suunnittelu.

11. Pieni puinen ruokapöytä Mini Kitchen Design:

Pieni wooden dining table in mini kitchen design

Mini- tai Pieni keittiösuunnittelu sopii erinomaisesti yhden makuuhuoneen taloon, jossa tilaa pienennetään hieman. Ruokapöydän paikka on kyseenalainen. Tällöin on parasta käyttää ruokapöytä kiinnitettynä avokeittiöjärjestelmään, jossa paksu puupalkki on veistetty pöytään, jonka mukana on puupankki molempien pöydän molemmin puolin.

12. Valkoinen ja puuväri Keittiö Design:

Valkoinen and wood color Open kitchen design

Valkoisen ja puun värimateriaalin väriyhdistelmä on suurta kysyntää, ei ainoastaan ​​keittiön hyllyjen ja pöydän suunnittelussa, vaan sitä käytetään myös pienten lisävarusteiden luomiseen. Tämä keittiö voidaan valmistaa puhtaasta puusta tai synteettisestä laminoidusta puumateriaalista sekä valkoinen maalattu teräskehys tai talteenotettu puukehys.

13. Rustic Open Kitchen Design:

Maalaismainen open Kitchen Design

Haponkestävän maalaisilmeen luominen on myös suosittu muotoilu näinä päivinä, koska tällainen suunnittelija keittiö ei tarvitse paljon kallista materiaalia. Maalaismainen ulkoasu voidaan täydentää keltaisilla valoilla ja pienellä pyöreällä puisella tuolilla.

14. Antiikkituki asennettu avoin keittiö Design:

Antiikki stove installed open kitchen design

Antiikkinen suunnittelija keittiö on todella vähän kallis keittiön muotoilu, sillä tämän ilmeen saavuttamiseksi tarvitaan hyvä tutkimus, jotta löydettäisiin oikea lisävaruste, joka on asennettava keittiöön. Liesi muotoilu on tärkeä rooli.

15. Taustakuva suunniteltu Indian Open Kitchen:

tapetti designed Indian open kitchen

Intiaanit ovat sopeutuneet viimeaikaisiin eurooppalaisiin design-keittiöihin Intian tyyliin antamalla keittiölle erilainen ilme. Tämä näkymä on saavutettu käyttämällä joitain kukka-suunnittelun taustakuvia liimattu värillisiin kaappeihin. Työtaso ja kaapit antavat pari värisuunnittelua.

Oikean avoimen tyylikkään keittiön valinta vaatii hyvää osaamista viimeaikaisesta keittiösuunnittelusta ja sen saatavuudesta Intiassa. Suurten avatun keittiömallien valitseminen pienelle talolle tai päinvastoin on vakava virhe. Valitse viisaasti ennen kuin sijoitat valtavan määrän tähän tärkeään asiaan avoimen keittiömallin valinnassa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

45 − = 43