15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Kaikkien eläinten kuninkaan lion on ensisijainen symboli voimaa ja voimaa. Monet ihmiset liittyvät leijona näihin ja muihin ylivoimaisiin rojalteihin, auktoriin, oivalluksiin, vakaumukseen, ylpeyteen, rohkeuteen, viisauteen ja suojeluun. Jokainen ominaisuus on ainutlaatuinen yksilölle ja tästä syystä leijona on suosituin valinta tatuointien suunnittelussa.

leijona tattoo designs

Kun ajattelemme lion, rojalti ja luottamus ovat ensimmäisiä asioita, jotka tulevat mieleen, vai mitä? Leijona, eräänlaisena hirviöksi, on yksi tunnetuimmista eläimistä, jotka saa miehiä tatuoimaan. Mitä leijonan tatuointi miehille merkitsee? Hanki vastaus kuvan leijona, joka edustaa valtaa, voimaa ja ferociousnessia.

Erilaiset lionessin ja lion-tatuoinnit ja mallit:

Tässä on 15 parasta leijonan tatuointimallia ja merkityksiä kuvien kanssa.

1. Taiteellinen musta ja Dot Work Lion Tattoo Ranteessa:

musta-piste-työ-leijona-tatuointi vs. wrist13

Tämä Black and Dot työskentelee musta tatuointi lion ranteessa miehillä on yhdistelmä ominaisuus Black työ ja Dot työtä luoda geometrinen näköinen pala. Nämä leijonatototot miehille ovat täysin symmetrisiä. Tässä tatuoinnissa on upea mandala-työ, joka ulottuu kasvonsa yläosasta ja pohjasta ja se on varjossa asiantuntijan Dot-työn kanssa.

Mustat värin tatuointi on rakastettava kuin värikäs tatuointi ja tämä on syy siihen, miksi ihmiset lähinnä pitävät siitä. Se on yksi upeista leijonan tatuointimalleista.

2. Tyttöjen lohikäärmeiden olkapää tatuointi:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Lohikäärme, joka nähdään yleisesti naisilla, on ennen kaikkea suojelun symboli ja paljon äitien valinta. Leijonaisten vartijoiden mukaan hänen pentunsa elämässään tekee äiti. Leijona myös rohkeuden ja voiman symboli on valittu voimakas itsenäinen nainen. Naaras leijona tunnetaan myös lempeästä rakastavasta luonteestaan ​​ja tämä tatuointi näyttää tuovan näiden kaikkien ominaisuuksien yhdistelmän eläimen pehmeän kuvauksen kautta.

3. Blue Color Lion Tatuointi Rib Cage for Men:

sininen väri-lion-tatuointi-on-rintakehä-for-men10

Useimmat leijonan tatuoinnit on tehty realistisella tyylillä tai taiteellisella tyylillä sinisellä värillä, koska se on houkuttelevampi kuin muilla väreillä. Rib cage tatuoinnit ovat erittäin halpoja kuin hihan tatuoinnit. Tässä tatuoinnissa kaunista leijonan päätä painetaan hyvin majesteettisesti ja houkuttelevasti. Tämä vaikuttaa erittäin sopivalta, kun leijona voidaan tatuoida kehoon paras ihon muotoilu, joka keskittyy sen ferocity.

4. Astrologinen lion Tatuointi rinnassa:

astrologinen-leijona-tatuointi vs. chest12

Linnun eläinradan kuvastaa leijonia ja sitä ohjasi juoksu ja zodiac leijona symboli edustaa vilkas energia ja seikkailut, kuluvat tämä vihainen leijona tatuointi antaa merkityksen, että ne syntyvät johtajien, älykkyyden, ylellisyys, yltäkylläisyys , savvy-leijonan tatuointi tarkoittaen vain kuvaa ammattimaansa ja persoonallisuutensa välistä suurempaa tasapainoa.

5. Kiinan Lion Tattoo Design for Boys:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Kiinalainen lion, joka tunnetaan myös nimellä Fu Lion tai Budan lionit, on tatuointi, joka on peräisin kiinalaisesta kulttuurista. Vartijalinnutiksi kutsuttiin suojelemaan, ja ne asetettiin usein kiviraijonojen muodossa kiinalaisten temppelien eteen suojatakseen heitä. Nykyään tämä leijonanhenkinen tatuointi on tullut suosittu valinta niille, jotka uskovat muinaiseen perinteeseen, vaikka jotkut, jotka vain käyttävät niitä koriste-esineenä.

Katso lisää: Dolphin Tattoo mallit

6. American Flag Tattoo with Lion:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Amerikkalainen lippu on aina ollut symboli kansakunnan vahvuudesta ja yhtenäisyydestä, merkityksestä, joka liittyy läheisesti leijonan kanssa, joten se kuvataan täällä tässä leijona tatuoinnissa amerikkalaisen lipun taustalla. Tämä havainnollistava tatuointi sisältää abstrakti leijona kuvan käsivarret, joka on värjätty joukko sateenkaaren värejä, joka kulkee alas upeita rivit on pastelli.

7. Roaring Lion Face Tattoo Crown:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Leijonan kuva päälavalla kruunu on rohkea lausunto siitä, että leijona on "Jungle kuninkaan" ja kun kyseessä on tatuointi, se on varsin ilmeinen suunnittelupäätös erityisesti niille, jotka haluavat vakuuttaa viranomainen. Tatuointi tapahtuu useimmiten keltaisen ja punaisen sävyissä, kun mustan ja harmaan musteen käyttö ei ole harvinaista. Tämä on yksi suurimmista leijonatyypeistä miehille.

Katso lisää: Tiger Tattoo Kuvat

8. Lion Rampant Tattoo on kylkiluut:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Rampant Lion tai yleisesti kutsuttu "Lion Rampant" on tunnusmerkki Royal Scottish Standard ja on enimmäkseen nähtävissä Skotlannin ja Belgian lippu. Se on nuorten nuorten vahvuus ja viisautensa ja aatelisuuden symboli, ja se on erittäin ylpeä tatuointi tämän sukulinjan ihmisille.

9. Raging Lion Tattoo miehille:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Leijonan hajuton luonne on kaikessa kauhussaan esillä tässä ylellisessä taideteoksessa. Kaikki sen petoominaisuudet esitetään esimerkkinä omien viestien välittämisestä. Voit saada parhaan hinnan huolimatta koosta, väristä ja suunnittelusta riippuen. Tämä on uusi tyyli tatuointi kuvaa kammottava edessä leijona tuijottaa ulos ulompi deltoid.

10. Sun Lion Face Tattoo Design reidessä:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Yksi tärkeimmistä syistä, joita ihmiset valitsevat leijonan tatuoinnille, johtuu siitä, että Leo on heidän horoskoopinsa. On olemassa lukemattomia malleja, joiden avulla Leo-leijona leijona voi olla koko kehosta aina sen päähän tai Leo-eläinradan yksinkertaiseen näyttöön. Leijona kasvot, kuten tatuoinnissa nähdään, on kuvattu sarvestaan ​​auringon muodossa, yhdistelmä, joka merkitsee leijonan aurinko-merkkiä, jota hallitsee aurinko.

Katso lisää: Hevonen tatuoinnit miehille

11. Pieni lion ja lioness tatuointi pariskunnille:

Lion-and-naarasleijona-tatuointi-in-finger11

Sormet ovat täydellinen paikka saada tatuoidut pariskunnille, joilla on leijonan tatuointi, koska ne ovat pienin osa, jossa on paljon tyylikkäitä piirustuksia. Tämä värikäs tatuointi on valmistettu monista eri väreistä, joilla on ombre-vaikutus, joka on edelleen realistinen ominaisuus leijona.

12. Leijonan tatuointi Tribal Design on Leg:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Tribaalin tatuointitaidetta kiehtoo ikuisesti. Tribal taidetta voidaan sisällyttää kaikkiin mahdollisiin tatuointi-malleihin ja he erityisesti menevät hyvin leijonan tatuointeihin pääasiassa sileäksi, joka on helppo tyyliin eri heimojen kuvioissa. Tribal leijonan tatuoinnit ovat enimmäkseen musta ja niillä on oma ainutlaatuisuus. Se on yksi parhaista leijonan tatuointimalleista.

13. Half Sleeve Lion Head Tatuointi miehille:

15 Miellyttävä Lion Tattoo -mallit miehille ja naisille

Leijonan pään tatuointi on yleisempää kuin saada leijonan koko keho. Se on kuvattu useissa eri malleissa ja ilmaisuissa kovaa ilmeestä rauhalliseen, passiiviseen luustoon, jälkimmäinen on tatuointi tässä tapauksessa.

14. Vesiväri lion tatuointi jalka:

akvarelli-leijona-tatuointi vs. leg14

Leijona on myös leijona tunnettu zodiac-symboli, ja useimmat ihmiset etsivät akvarellin leijonan tatuointimalleja miehille tekemään auringonmerkkiään tatuointisuunnittelua keholleen. Ottaa söpö ja yksinkertainen akvarelli vihainen leijonan tatuointi jalka on viileä ideoita.

Katso ylläolevaa muotoilua, jossa on värikäs leijona jalka, joka lisää kauneutta sinulle. Tämä tatuointi kuvaa myös leijona lumoava smaragdin silmät yksinkertaisella ja kauniilla tavalla. Se on hyvännäköinen tatuointi leijona miehille.

15. Kukka Suunniteltu Lion Tattoo:

kukka suunniteltu-leijonan tattoo15

Ristiriidassa yhteisen uskomuksen kanssa, musta lion tatuointi suunniteltu kukka pyöristetty muotoilu ovat erittäin maskuliininen ja suosittu leijonan tatuointi tarkoittavat täydellistä tasapainoa voimaa, haurautta ja halu löytää keskipisteen välillä rauhallinen puolella ja intohimoinen luonto. Se myös symboloi viisauden, rakkauden, kauneuden ja tyylikkyyden merkitystä.

Nykyään leijonan tatuointimallit ovat tulleet kuumaksi suosikiksi miesten ja naisten keskuudessa, koska ne voidaan yleisesti merkitä miesten ja naisten rinnassa, käsivarsissa, kaulassa, sormessa, selässä, lonkassa, ranteessa, nilkassa, olkapäässä, reidessä. Viitaten online-sivustoihin voit saada parhaan idean saada nämä tatuoinnit oikeaan paikkaan. Kun kävelet heimojen leijonan tatuoinnissa, saatat löytää suuremman määrän leijonan tatuointimalleja, joissa jotkut niistä ilmaisevat eri merkityksiä kuin muut. Jotkut heimojen leijonan tatuoinnit voivat näyttää rauhallisilta, kun taas toiset voivat kuvata sitä villinä ja vaarallisena eläimenä. Kun saat tatuointimallit kuten viidakon kuninkaaksi, se edustaa järkeä ja näkyvä symboli valtaa ja johtajuutta.

Katso lisää: Ambigram Tattoo mallit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

63 + = 70