15 Louis Vuitton hihnan kuvamateriaalia miehille ja naisille Intiassa Tyylit elämässä

Louis Vuitton on muotitalo, joka perustettiin vuonna 1854 Louis Vuitton. Brändi on melko kuuluisa siitä, että hänelle on tarjottu ylellisiä nahkatuotteita, jotka ovat koristelleet miesten ja naisten ulkoasua. Kuitenkin yhtiö on kuuluisa merkkituotteista Louis Vuitton -hihnan lajikkeista, jotka se tarjoaa maailmalle.

Paras Louis Vuitton -hihnan kuvat miehille ja naisille vuodelle 2017 Intia:

Katsotaanpa silmäyksellä joitain suosittuja Louis Vuitton -hihnoja, jotka se on antanut nuorille,

1. Laatikon varjostin:

Laatikko Shade Belt

Omenaväli Louis Vuitton -hihna miehille, jossa on kaksi sävyä, on valmistettu sekä nahasta että puuvillasta. Hihnalle annetaan myös varjostettu malli molemmissa laatikoissa, jotka tekevät vyön luokitellun. Tämäntyyppinen vyö voi kokeilla housuja ja ohutta sopivaa paitaa, se antaa sopivan ulkoasun.

2. Snake-nahkavyö:

Käärme Leather Belt

Loistava Louis Vuitton miesten vyö, jossa on käärmeen nahkainen iho, antaa miellyttävän muodon. Hihna on saatavana eri väreillä, jotta se sopisi vaatteesi kanssa. Hihnaa käytetään pääosin viralliseen tarkoitukseen. Se mies, joka on kiireinen heidän toimistotyönsä tavaraa varten ja tarvitsee säännöllistä toimistoa käyttävää käyttöä, tämäntyyppiset vyöt ovat aina sovitettuja asuistaan.

Monivärinen monogrammi nahkavyö:

monivärinen Monogram Leather Belt

Musta Louis Vuitton vyö sisältää kultaisen vyön ja moniväriset mallit. Hihna on valmistettu mustalla vyölistalla, jossa on painettu kukka- ja logo-logoa useissa eri väreissä. Farkkuja kannattaa parhaiten kuljettaa. Tämäntyyppinen monivärinen vyö useimmiten mieluummin nuorilla näinä päivinä. Tämä antaa mukavuutta nuorille farkuilla ja teeillä.

4. Tavallinen nahkavyö:

tavallinen Leather Belt

Yksinkertainen ja hienostunut muotoilu, joka voidaan kuljettaa sekä viralliseen ulkoasuun että puolueen ulkoasuun, on tavallinen Louis Vuitton miesten vyö, jossa on ommeltu vyö ja hopea solki, jolla on yrityksen logo. Jos olet ok yksinkertaisella tai tavallisella merkkituotteella, kokeile tätä tavallista nahkavyötä muodolliseen ulkoasuun.

5. Himoittu nahkavyö:

kaipasi Leather Belt

Valkoinen Louis Vuitton -hihna on saanut uuden näköisen hihnan haluttuun muotoiluun. Valkoisella nahalla varustetulla hihnalla on hämmästyttävä pinoutumistyyli, joka tekee hihnan suunnittelusta. Tämä sopii parhaiten miehille ja naisille, mutta vain vähän, jos budjetissa on korkea hinta, niin saat tämän online-vaihtoehdon.

6. Kohokuvioitu nauha:

kohokuvioitu Fabric Belt

Todella trendikäs muotoilu aidossa Louis Vuitton -vyössä kangasta on tummansininen kohokuvioitu hihna. Hihna on valmistettu samettikankaasta, joka antaa pieniä neliön kohokuvioita, joissa on pehmeä kosketus. Voit käyttää tätä hihnaa tummansiniseen farkkuun, mieluiten miesten mieluiten. Tummansininen sininen antaa erinomaisen ulkoasun miesten farkkuihin.

7. Vaaleanpunainen pantterihihna:

Vaaleanpunainen Panther Belt Design

Vaaleanpunainen väri mieluummin halveksi, Louis Vuitton on ottanut käyttöön uuden vaaleanpunaisen sävyn, joka antaa laatikoita sekä vaaleanpunainen että vaaleanpunainen vaaleanpunainen nahka. Tämä erityisesti tytöille tai naisille suunniteltu muotoilu saa nämä vyön tyyppiset hihat sopivat farkuihin. Vaaleanpunainen väri antaa miellyttävän hermon.

8. Puusuunnittelu nahkavyö:

Puinen Design Leather Belt

Louis Vuitton -hihnan miesten muotoilu ruskealla on karkea ja kova ulkoasu, jossa on puinen inspiroima ulkonäkö nahkaan tehtyyn vyöhön. Vyöllä on yksinkertainen hihna hopealla, jolla on hyvä pituus ommeltuun reunaan. Käytetty puhdas nahka tämän tyyppiselle hihnalle, halvempaa mutta sopivaa myös budjetillesi. Puinen kosketus antaa pehmeyttä tälle hihnalle.

9. pussihihnan suunnittelu:

Pussi Belt Design

Louise Vuittonin hämmästyttävä muotoilu on hihna, joka kiinnitetään taskutaskuun. Sekä hihna että pussi on valmistettu samanlaisella tavalla, jota ihmiset käyttävät laajasti. Jos et halua kuljettaa mitään matkustettaessa, tämä vyö on hyödyllinen kuljettamaan pieniä asioita, kuten mobiili tai kaikki id proofs too.

10. Denim Louis vyö:

denimi Louis Belt

Denim on suosittu antamaan vankkoja malleja, ja Loui Vuitton -hihna denimpeitteellä on yksi parhaista malleista, jotka on tarkoitettu mukavaan käyttöön. Slim-hihnalla on myös roikkuvat koukut käytettäväksi ketjuissa. Denim on aina paras brändi, joten kokeile tätä hihnaa ainutlaatuiseen vaikutteesi.

Katso lisää: Mustat vyöt miehille

11. Loistava Louis-vyön solki:

loistava Louis Belt with Buckle

Kullanvärinen ja loistava Louis Vuitton vyönsolki, jossa on kultainen solki ja kultainen painokuvio, näyttää melko upealta casualsille. Vyöllä on myös solki, joka pitää tärkeitä laitteita kuten matkapuhelimia.

12. Kulta Vintage vyö:

Kulta Vintage Belt

Upea miesten Louis Vuitton -hihna, joka on saanut kultaisen kosketuksen ketjujen, kultaisen vyön ja tavallisen kultaisen nahkavyön avulla, sopii hyvin rentoihin ja juhliin. Hihna antaa ketjusovitteen molemmille vyötäröille.

Katso lisää: Valkoiset vyöt miehille ja naisille

13. Taupe Fabric Louise vyö:

taupe Fabric Louise Belt

Keskeinen kangasvyö on ollut paras Louis Vuitton -hihna miehille, jotka tulevat sekä kangasta että nahasta antamaan ainutlaatuisen muotoilun. Hihnan keskellä on vaakasuora varjostus, jossa on täydellinen kultainen solki.

14. Ruskea ommelhihna:

Ruskea Stitched Belt Design

Ruskeat värit ovat pysyneet varsin hyväksyttävissä hihnoille. Louis Vuitton miesten vyö on varustettu tavallisella ja langalla reunustavalla aukolla ja keskeinen osa on kangasta, jossa on kukka-arkki tummissa ja vaaleissa sävyissä.

Katso lisää: Miehistöhihnat Intiassa

15. Naarmuuntunut Louise-vyö:

15 Louis Vuitton hihnan kuvamateriaalia miehille ja naisille Intiassa Tyylit elämässä

Louis Vuitton -hihnan miesten kokoelma on harmaata naarmuuntunutta nahkavyöllä. Hihnalle annetaan myös samanlainen kuvioitu solki täydellisen ottelun tekemiseksi.

Louis Vuitton -vahvaketjussa on tuotemerkin logo, riippumatta siitä, kuinka houkutteleva vyön muotoilu on. Brändillä on ylivoimaisesti kestäviä vöitä, joissa on standardoitu muotoilu, joka yhdessä kangasmateriaalien kanssa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 46 = 51