15 Lee-farkut naisille ja miehille Intiassa 2018 | Tyylit elämässä

Farkut ovat aina suosikkihahmoja sekä miehille että naisille, koska se antaa mukavan tunnelman ja näyttää sinusta hyvältä myös ja ennen kaikkea, jos farkut on suunnitellut maineikkain brändi, sen leikkaukset ja tyyli tekevät sinusta näyttävän erinomaisen. Lee-farkkujen kauneus on, että jos henkilö käyttää sitä, kun se ei pysty vastustamaan itseään lisäämällä pareja kokoelmiinsa?.

Lee on yhdysvaltalainen yritys, ja se on yli vuosisadan ajan alkanut tuottaa farkut ja on tullut edelläkävijä ja saavuttanut mainetta maailmanlaajuisesti tuottamaan casual kulumista ja työvaatteita farkkuja. Yhtiö pyrkii käyttämään korkealaatuisia kankaita ja lisävarusteita, jotka takaavat asiakkailleen parhaat farkut. Yritys tuottaa farkut sekä miehille että naisille ja kaikille ikäryhmille, jotka sopivat erinomaisesti.

Parhaat Lee-farkut naisille ja miehille 2018 Intiaan:

Katsotaanpa katsomaan Top 15 eri tyyppi ja valikoima Lee farkut Intia tarjoamia yritys.

1. Erinomainen Lee-farkut naisille:

maksamatta Lee Jeans for Women

Farkut on klassinen asu jokaiselle naiselle, sillä sitä voidaan käyttää missä tahansa elämänalueessa. Lee tekee innovaatioista ja leikkauksista johtuen jokaisesta naisesta näyttävän enemmän upealta ja dynaamiselta hänen pukuunsa. Tämä tummansininen rajatun denim on ohut muotoilu, joka houkuttelee vyötärösi ja antaa jalat leveämmälle ulkonäölle lisäämällä upeampaa ulkonäöstä. Näiden lee-naisten farkkujen kauneus on, että siinä on vetoketju sivuilla, joten jos haluat jotain mielikuvitusta, voit avata vetoketjun tai muuten voit kiristää ja pitää ne ehjänä.

2. Uskomaton Lee-farkut naisille:

Uskomaton Lee Jeans for Women

Tuotemerkki ei jätä kiveä irti ja vuosien mittaan tuottaa farkut, jotka antavat loistavan ilmeen jokaiselle naiselle. Tässä upeassa farkkukappaleessa on kaiverrettu monimutkaista ja värikkäävää käsinmaalausta farkujen toisella puolella antaen huomion nuorille tytöille. Tämäntyyppiset denimit ovat täydellisiä farkkuja, joita voidaan käyttää kollaaseihin tai kaikkiin hangouteihin ystävän kanssa ja helposti merkitä tyylitiedote muiden edessä.

3. Dynaamiset Lee-farkut naisille:

Dynaaminen Lee Jeans for Women

Eri sävyiset siniset ja leikkaukset tekevät Lee-farkuista upeita ja antavat mielen puhaltaa ilmeen naisnäyttelijöille. Näillä vaaleansinisellä farkuilla on korkea nousutyyli, jossa matalat nilkat antavat dynaamisen ilmeen. Farkku on sileä ja siinä on viisi taskua ja ohut sopivuus antaa miellyttävän naisen houkuttelevuuden. Jos nämä asut on yhdistetty lohkareiden kukkuloille ja kylmä tuck-paita tai -paita varmasti ansaitsee sinulle retro-näyttää.

4. Tyylikäs Lee Farkut naisille:

Mahtava Lee Jeans for Women

Tämän farkkujen rinnalla Lee antoi intiimin ja kauniin ulkonäön naisen ulkonäköön. Näissä farkuissa käytetty kangas on kimmoisuutta, jossa luotettavuus mukavasti liikkuessasi tai johonkin asentoon ja korkealaatuiset neljä painiketta pitävät denim ehjänä vyötäröllä. Kultaiset ompeleet sivut ja taskut antavat mahtavan ulkonäön käyttäjälle.

5. Funky Lee Farkut naisille:

hieno Lee Jeans for Women

Innovatiivinen ja ihmeellinen näköinen on tämä pala ja sillä on valta lainata houkutteleva ilme naiselle, vaikka yleisöönkin. Täällä farkuissa on upotettu pieniä hienoja, kauniita laastareita, ja sivuilla luodaan hiphopia ja viileää ulkoasua käyttäjälle. Tämäntyyppiset farkut sopivat täydellisesti osapuoliin, tai päivinä, jolloin voit tarttua muuhun huomiota.

6. Joustavat Lee-farkut naisille:

venyvän Lee Jeans for Women

Farkut kauneus on se, että ne voidaan käyttää naaraissa riippumatta sen leveydestä ja koosta. Lee on sellainen hämmästyttävä brändi, joka suunnittelee vaatteita jokaiselle naiselle ja hävittää myytin, denim on rajoitettu vain vain ohut hahmoille. Tämä jean musta on suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat laajaa muotoa ja sopivat ja leikkaavat antaen heille suuren mukavuuden ja samalla tekevät heistä näyttävät viileältä kuin muut naiset. Tämäntyyppiset pohjat voidaan yhdistää paitoihin ja kantapäihin, jotka antavat häikäisevän ilmeen vaatteelle.

7. Stripped Lee Farkut naisille:

riisuttu Lee Jeans for Women

Yhtiö ei ole suojellut farkuita sinisissä, mustissa ja harmaissa väreissä; se antoi uuden ja erilaisen ulkoasun ja -haun innostaen ainutlaatuisia nauhatulosteita naisille. Siniset ja vaaleanpunaiset pystysuorat raidat antavat pitkäaikaisen ilmeen naisen ulkonäölle ja kun ne päätyvät paitoihin ja tikkujauhoihin ja antavat erinomaisen ulkoasun naisten naisille. Tämäntyyppiset naisten lee-farkut ovat saatavana monissa väreissä ja voit valita niistä, jotka houkuttelevat sinua eniten.

8. Uniikki Lee Cooper -farkut naisille:

Ainutlaatuinen Lee Cooper Jeans for Women

Lee Cooper on vaatetusbrändi, joka toimii maailmanlaajuisesti ja valmistaa mielenkiintoisia ja upeita denimiä sekä miehille että naisille. Tämä on silmänräpäisevä tuotemerkki, jossa farkut on tuhoutunut reiteistä nilkkojen alapuolelle, mutta antavat loistavan ja tyylikkään ilmeen tyttöjen ulkonäölle. Yhdessä funky-paitoja ja lenkkareita täydentää katseesi päivän.

9. Creative Lee Farkut miehille:

Luova Lee Jeans for Men

Tämä merkittävä brändi pitää jatkuvasti keksimään uusia konsepteja heidän vaatteissään lisäämällä ylimääräistä charmia omaan persoonallisuuteensa ja kääntämällä normaaleja näkyviä denimiä erinomaisiksi. Tummansiniset suoraiset farkut ovat mukavasti rauhoittavia, ja takataskuissa on kohokuvioita monimutkaisia ​​värikkäitä tulosteita, jotka antavat tavanomaisen ulkoasun muista farkuista. Tämän tyyppisiä lee mens farkut voidaan käyttää miehillä missä tahansa tilanteessa sekä paitoja paita ylöspäin voi lisätä mote tyyli siihen.

10. Lee Casual Farkut miehille:

suojanpuoli Casual Jeans for Men

Farkut ovat miehiä mieluummin kaikissa elämänvaiheissa, koska se on mukava, kestävä ja helposti ylläpidettävä. Denims voidaan käyttää n päivittäin tai säännöllisesti, jolloin normaali päiväsi myös ylellinen. Tämäntyyppisiä jean-vaatteita voidaan käyttää rennosti tavallisissa paitoissa ja lenkkareissa ja silti näyttää viehättävältä.

Katso lisää: Top Jeans-tuotemerkit Intiassa

11. Upeat Lee-farkut miehelle:

ihmeellinen Lee Jeans for Men

Tällainen farkku on ihanteellinen niille miehille, jotka ovat ohuita kehyksiä ja suorat farkut sopivat mukavasti kehon muotoon, ihmiset, jotka ovat vastustuskykyisiä kulutuksille, jotka ovat ohuita tai tiukkoja, denims on mahtava valinta. Farkut eivät tartu kehoonsi ja leveys ei tartu nilkkaan, joten ne antavat sinulle tilaa, kun olet liikkeellä. Tällaisia ​​farkkuja voidaan käyttää myös toimistoihin tai rentoihin puolueisiin.

12. Long Horns Lee Farkut miehille:

pitkä Horns Lee Jeans for Men

Tämä on tämän tuotemerkin tavaramerkki, jossa "S" -ompeleelle otettiin farkkujen takatasku. Kun molemmat näistä farkuista havaitaan yhdessä, ne muistuttavat Long Hornsin sarjakuvan muotoa ja luottavat tavanomaiseen ulkoasuun sen luomiseen myös käyttäjälle. Katsomalla tätä muotoilua voit helposti huomata, että nämä denims jos Lee merkki.

Katso lisää: Parhaat farkut miehille

13. Yksinkertaiset Lee-farkut miehille:

Yksinkertainen Lee Jeans for Men

Jotkut miehet mieluummin laiha farkut, joka tarttuu vyötärö ja alavartalo antaa heille ohuempi ja pitkäikäinen näyttää ja tämä farkut on suunniteltu samoilla linjoilla. Tämäntyyppiset farkut sopivat erinomaisesti juhliin sekä retkille, joissa haluat näyttää ulkonäöltään ja lisää charmia persoonallesi. Tämäntyyppiset farkut antavat mahdollisuuden miesten keuliminen teidän lihakset ja se voi yhdistää paitoja tai t-paitoja, jotka pari lenkkarit loppuun näyttää.

14. muodikkaat Lee-farkut miehille:

Fashionale Lee Jeans for Men

Lee on ainutlaatuinen ja sensaatiomainen naamiointi miesten miehelle, joka mieluummin suosittelee eri tyyliä farkuissaan. Täällä on pieniä aaltoja, jotka on toteutettu jalkojen sivuille antaen käyttäjälle huomattavan ulkonäön ja tällaiset pohjat sopivat juhlimaan tai viettelemään ystävien kanssa. Tämäntyyppisiä mens lee farkkuja voi käyttää funky-t-paitoja ja lenkkareita lainaamaan pojan näköä nuorille pojille.

Katso lisää: Suunnittelija farkut miehille ja naisille

15. Comfy Lee Farkut miehille:

Mukava Lee Jeans for Men

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tällaiset farkut, joilla on säännöllinen istuvuus, näyttävät tyylikkäiltä miehille ja antavat jopa rentouttavan istuvuuden käyttäjälle. Ruskea sävy tekee henkilöstä erilainen kuin muut ja suorat leikkaukset antavat valtavan mukavuuden, kun olet mukana mihinkään toimintaan. Farkut voidaan käyttää monikäyttöisiin tilaisuuksiin kuten kollaaseihin, jotka sopivat toimistoihin ja antavat sinulle viehättävän ilmeen yhdistettynä viileisiin t-paidoihin ihastuttaviin päivämääriin.

Yrityksestään lähtien se jatkaa uuden tyyppisten farkujen innovointia ja kaappaa faniensa markkinat ja sydämet uusilla malleilla. Lee on tunnettu yritys ja on innoissaan keksiä farkut uuteen ulkonäköön ja sillä on yli 120 vuoden kokemus tällä alalla ja on muuttanut täysin denimien ulkoasua työvaatteista rennosta pohjasta trendikkäisiin, tyylikkäisiin vaatteisiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

66 − = 63