15 koulutettuja ja ammattimaisia ​​Mehndi-taiteilijoita Intiassa Tyylit elämässä

Mehndi on taidemuoto, joka ylpeilee naisen ulkonäöltään. Jos joku haluaa ainutlaatuista, asiantuntijat tarvitsevat apua. Intiassa on paljon tunnettu hennan suunnittelija, joka ylpeilee rikkaista ja kuuluisasta asiakaskunnasta. Mehendi pidetään peloissaan ja puhtaana ja on hyvin suosittua Pohjois-Intiassa, Rajasthanissa jne., Koska se on vierekkäistä aluetta ja sen vaikutusta. he käyttävät upeita ja hämmästyttäviä mehandija jokaiseen tilaisuuteen ja lisäävät väriä naisten käsiin.

Mehndi artists in india

Olipa kyseessä häät tai muuten festivaalit esimerkiksi Ganesh Chathurthi, Diwali muut, samanlaiset kuin päästää irti intialaisista naisista tänne kierrättää mehendi taidetta osuma näihin tapahtumiin. Intiassa on joukko lahjakkaita mehndi-taiteilijoita. Alla on lueteltu luettelo 15 parhaasta indian mehndi-taiteilijasta, jotka ovat kuuluisia yksittäisistä mehandi-malleistaan.

Top Mehandi -suunnittelijat Intiassa:

1. Noor Jahan Mehndi Suunnittelija:

Parhaat Mehndi Artists In India-Noorjehan hyderabad

Noor jahan on vähitellen äärimmäisen ainutlaatuinen suunnittelija, ja hän on päättänyt vaihtaa hänet ammattiin. Nyt hän on erikoistunut mehendi taiteilija on myös ollut 15 vuotta alan ammattitaitoinen mehandi suunnittelu. Hän keskittyy Marwari mehandi -malleihin, arabiaan, Dubaihin, Intian ja mustaan ​​mehendi-muotoon.

2. Pawan Mehandi Taide:

Parhaat Mehndi Artists In India-Pawan , mumbai

15 vuoden tietämys tekee Pawan Artsista yhden Mumbain kaupungin mehandi-taidosta, eikä se ole vain taitoa, mutta hän on parasta tässä hennassa. Pawan on erikoistunut intialaisiin, mahalaisiin ja arabialaisiin esineisiin. Hänen tiimin jäsenet ovat myös kokeneet heidän alansa; pawan mehandi-ryhmällä on oma pukeutumiskoodi.

3. Bindu Shah Mehendi Suunnittelijat:

Mehndi artists2

Pitkän luettelon saavutuksen lisäksi palkinnon hänen nimensä Bindu Shah on kokeiltu ja kokenut esiintyjä alalla mehendi taidetta. Hän on harjoittanut monien mehandi-taiteilijoiden sekä ohjaajiensa johdolla näiden vuosien aikana. Huolimatta siitä, että hän on hyvin taitava tässä monimutkaisessa taiteessa ja hän parantaa jatkuvasti taitojaan oppimalla uutta tekniikkaa mehndi design.

4. Jayshree Maru - Mehndi Suunnittelija:

Mehndi artists3

Jayshree Maru on yksi Mumbain kuuluisimmista ja luova mehendi -suunnittelija. Mumbain alueella ei ole ketään, joka ei ole kuullut häntä. Hänen mallit ovat vain virheetön ja hänen maksujaan mehandi muotoilu on kohtuuhintainen, hän on jopa joustava matkustaa muihin paikkoihin perustuu asiakkaiden vaatimuksiin.

5. Ekta ja Usha Shah - Mehandi Taiteilijat:

Parhaat Mehndi Artists In India-Ekta And Usha Shah

Nämä kaksi ovat toimittaneet mehendi-palveluitaan jopa Kajolin ja Aishwarya Rain muistuttaville tähtiä varten ja myös Nita Ambanin palveluksessa. Yläpuolella äiti ja tytär, Usha Shah on hyvin perehtynyt tavanomaisten mehndi-mallien avulla, kun taas Ekta on oppinut nykyajan henna-kuvion.

6. Anil Mehendi Art:

käsivarsi mehndi

Hyderabadissa yksi johtavista morsiamen design-taiteilijoista Anil ja hänen ryhmänsä on koulutettu Rajasthanista. Hän on kuuluisa Orkney Tatuoinnit, Bridal & Arabic Mehndi Designs. Heillä on ollut erottuva portfolio, he ovat etsineet mehandi-taiteilijoita, jotka tunnetaan tavanomaisista mehandi-malleista. He ottavat tilauksia Bikanervalalta pienessä myymälässä.

7. Veena Nagda Mehndi mallit:

Parhaat Mehndi Artists In India-Veena Nagda

Veena on maailman johtava mehendi-taiteilija, jolla on pitkä lista menestyksestä. Hän on toimittanut mehendi-palvelut monille kuuluisimmille elokuvilleen ja myös häät. Karishma Kapoor Twinkle Khanna ja Liz Hurley ovat tällä hetkellä vain vähän hänen mieleen jääneitä asiakkaitaan. Hän työskentelee myös liike-elämän kruununimissä.

8. Rashmi Jain:

Mehndi artists1

Rashmi Jain on kalenteri taiteilija Kolkata; tuo valtavan kokoelman kuuluisia mehandi-malleja. Hän aloitti osallistumisensa Mehendin muotoiluun 12-vuotiaana. Hän voi tehdä monimutkaisia ​​malleja hyvin nopeasti ja kauniisti hennan levittäminen ei enää ole vain rituaali. Hänen käyttäytyminen asiakkaiden suuntaan on tuntuva.

9. Shriniwasan:

Parhaat Mehndi Artists In India-A Shriniwasan

Hänen lahjakkuutensa ei ole koskaan jäänyt huomaamatta, ja aina kun julkkikset koskettavat Delhiä, he varmasti maksavat hänelle nopean vierailun. Hänen korkean profiilin asiakkaat muodostavat usein suurimman osan aikataulustaan, mutta hän on avoinna myös tavallisille ihmisille, ja useimmat heistä mieluummin pitävät Mehendiaa sen laadun ja hinnoittelun vuoksi.

10. Geeta Patel:

jalat Mehndi

Itseään julistettu taiteilija, hän on yksi luottamuksellisista nimistä, ja hän on ollut tässä ammatissa jo kahden vuosikymmenen ajan, ja nyt hänen tyttärensä myös liittyi hänen toimintaansa, duo on menossa paikoilleen suihkuttamalla kiitosta. Monimutkaisten malliensa ansiosta useimmat perheet parveilevat ryhmiin saadakseen mekaanisuutensa.

Rahul Sonavane:

Parhaat Mehndi Artists In India-Rahul Sonavane

Rahul on erittäin innovatiivinen; hänen lähestymismenetelmänsä on täysin erilainen kuin Mumbain Mehendi-malleissa. Hän seisoo korkealla 15 vuoden ammattitaidolla ja on asiantuntemusta mehandi-liikkeistä eri tilanteissa heillä on erilainen kokoelma mehndi-malleja erityisesti häitä varten.

12. Prakash at Prakash Mehndi Art:

Parhaat Mehndi Artists In India-Prakash

Prakash tunnetaan perinteisistä tyyleistään ja on ollut taidokkaasti mukana Mehandi-suunnittelussa monien vuosien ajan. Hän on kuuluisa Rajasthani- ja Hyderabadi-kuvioistaan ​​Mehandin taidetta. Hänet on merkitty yhtenä kaikkein aidimmista taiteilijoista, ja hänet tunnetaan useimmilla asiakkaillaan, ja hän myös lisää, että hinnat, joita hänen maksunsa ovat perusteltuja.

13. Pushpa Mehandi Taide:

Parhaat Mehndi Artists In India-Pushpa

Pushapa mehendi -kuviot ovat kokonaan uusi taso, koska se on sekä modernin että ortodoksisen henna-taiteen tappava yhdistelmä. Ajan myötä heidän palvelut ovat tehneet sen monien asiakkaiden perhealbumeista tapahtumiin, jotka vaihtelevat osapuolista sitoutumiseen ja morsiamen Mehendiin. Ne tuovat asiakkaille parasta arvoa.

14. Raju Mehendi Artist:

Parhaat Mehndi Artists In India-Raju

Vuodesta 1992 lähtien on vuosikymmenien kokemus, ja lisäksi hän on sertifioitu mehendi-taiteilijoiden ja monipuolinen asiantuntija on herättänyt mainetta avustamaan morsiamia, esimerkiksi Jaipurin perinteen Mehndiä, Bombayn nykyaikaista tyyliä Mehendi, Shehnai Mehndi, Peacock Mehndi Designs, Rajasthani Mehndi, Paisley ja ylimääräinen Mehndi.

15. Manoj Mehandi Taide:

Parhaat Mehndi Artists In India-Manoj

Manoj sijaitsee kuuluisalla Metropolis-ostoskeskuksella; hän on hyvin intohimoinen ja luova kohti ammattiinsa mehendi-suunnittelija ja on valmis asettamalla kompromisseja. He käyttävät suunnittelutaitoa taiteilijana ja soveltavat siten morsiamen mehandi -malleja ja hänen salkkunsa on saatavilla facebook-sivulla.

johtopäätös:

Mehandi on perinteinen henna-maalaus Intiassa ja Lähi-idässä. Intialaisessa mehendissä henkilö soveltaa perinteisesti naisia ​​käsissä ja jaloissa. Edullisin tilaisuus, joka takaa mehandi-taidetta, on Intian häät, jossa molemmat morsian ja sulhanen soveltavat hennaa sekä useita morsiuspuolueen jäseniä. Kaikki edellä mainitut mehendi-taiteilijat ovat hyvin ammattimaisia ​​inhimillisiä suunnittelijoita Intiassa, jotta ne voivat ottaa yhteyttä mihin tahansa tilanteeseen ja tehdä siitä ikimuistoisempia.

Leave A Comment

17 − = 8