15 kaunista alhaalta tatuoitua muotoilua ja nimeä

Kun tatuoinnit ryöstävät naisten keskuudessa, luettelo ylhäältä alaselkä tatuointi. Ei vain se merkitsee naisen naisellisuutta, mutta se myös muodostaa tyylin. Tatuointeihin kiinnittyvää sosiaalista leimautumista ei enää estä, nykyaikainen nainen rakastaa kehostaan ​​ja alavartalon tatuoinnilla korostuu hampaat herkät käyrät.

alempi back tattoo designs

Alaselkä tatuoinnit voivat olla laajoja tai pieniä suunnittelussa, mutta mitä kuvio miehet haluavat hienovarainen ja kevyempi väripaletti antaa tatuoinnille haluamansa naisellinen vetoomus.

Kuvia alhaalta tatuoiduista tytöille ja pojille:

Niinpä isku oli joitain suurimmaksi osaksi vaaditut alaselkä tatuointimallit, joita sekä miehet että naiset suorittivat. Erilaisten värien käyttö tekee siitä kauniimman ja trendikkämmän sovituksen ruumiin ja värin mukaan.

1. Pretty Lower Back Heart Tatuointi siivillä:

sydän-tatuointi

Tatuointi, jossa on siipi, on yksi tämän sukupolven nuorten trendikkäimmistä tatuoinnit. Tatuoinnin tärkein merkitys on rakkaus. Yhdessä rakkauden kanssa se symboloi myös nousua, vapautta ja henkistä luonnetta. Monissa paikoissa tämä tatuointi toteutetaan ihmisillä, jotka ovat menettäneet rakkaitaan, symboloimaan, että enkelit toivat heidät taivaaseen. Tatuointi nähdään laajasti tyttöjen alaselän alueella, mutta kun kyseessä on henkinen merkitys, myös pojat käyttävät tätä tatuointia.

2. Ala Tatuoinnit Linnut:

lintuja-tatuointi

Tämä on tunnetuin tatuointi tytöille. Suunnittelu sopii parhaiten alaselälle, koska se tarjoaa laajan alueen, jotta se olisi oikea muotoilu. Tämä symboloi taivaan vapautta. Häkin ympärillä oleva värikäs kukka-muoto lisää kauneuttaan. Tämä värikäs tatuointi on laajalti tyttöjä, jotka ovat saavuttaneet vapauden vakavan henkisen paineen tai kidutusten jälkeen. Tämä kaunis tatuointi on myös naisten, jotka haluavat lentää korkeammalle täyttämällä elämänsä tavoitteita. Tämä on yksi parhaista tatuoinnit tytöille alaselkä.

Katso lisää: Leg Tattoo mallit tytöille

3. Alaosan takaosa Angel & Demon Wings Tattoo:

Angel-ja-demoni-tatuointi

Tämä alaselkä tatuointi on yhdistelmä sekä pahaa että enkeliä. Tämä tatuointi tehdään ihmisillä, joilla on pehmeä kulma rakkaansa, mutta samalla ovat pahoja vihollisille. Tatuoinnin lisäksi sanat mainitaan myös kaarevilla fonteilla lisätäkseen sen kauneutta. Ihana keltainen sormus, jossa enkelin siipi määrittelee rakkautta ja intohimoa, kun pahan siiven pieni musta sarvi määrittelee vihaa ja vahvaa taistelua. Tämä tatuointi on laajalti tyttöjä, mutta nähdään myös pojista. Se on yksi halutuimmista tatuoinnit tatuoinnissa.

4. Suuri Lower Lotus Tattoo:

Lotus-tatuointi

Lotus kukka tatuointi ei ole vain kukka suunnittelu. Lotus symboloi valaistumista, uskoa, puhtautta, uudelleen inkarnaatiota jne. Tämä on tatuointi tytöille Aasian maissa. Tämä tatuointi tehdään laajasti eri väreillä, joilla on eri merkitys. Valkoinen symboloi puhtautta, sininen tarkoittaa itsekontrollia, punainen on sydän ja vaaleanpunainen on Buddhan symboli. Purppura tarkoittaa mystiikkaa, kun taas kulta tarkoittaa valaistumista.

5. Kukka takaisin tatuointi tytöille:

Kukka Tattoo

Kukka tatuoinnilla on laaja valikoima malleja ja tyylejä, joista lähes kaikilla on symbolinen merkitys niihin. Suurimmalle osalle kuitenkin ne kuluvat heidän kauneudessaan. Kukat ovat armon ja kauneuden epitomeja, ja ne ovat vastustamaton valinta naisten keskuudessa tatuoinnissa. Ne on suunniteltu väreillä ja erottuvat erityisesti alareunassa, jossa niitä voidaan venyttää täysimittaisesti johtuen suuremmasta peittoalueesta.

Katso lisää: Samurai Tattoo Pictures

6. Pieni alhaalla perhos tatuointi:

Perhonen Tattoo

Perhonen monissa eri muodoissaan ja värikkäissä kuvioissa on jo pitkään ollut suosituin valinta naisten keskuudessa. Perhonen tatuointi symboloi armoa ja kauneutta ja tekee houkuttelevasta muotoilusta alhaalla. Se on ensimmäinen valinta naiselle, kun hän haluaa värikäs tatuoinnin. Butterfly symboloi monia eri asioita, kuten vapautta, tulta, rakkautta, uhrata, uudestisyntynyttä jne., Kuten värin yhdistelmä valitaan tatuoinnilla. Tämä tatuointi on sininen perhonen, jota ympäröivät viiniköynnöksen oksat.

7. Kaunis Peacock Feather tatuointi tytöille alhaalla:

Riikinkukko Feather Tattoo

Peacock Feather Tatuointeja käytetään yleisesti kehon motiivina. Sen lisäksi, että liittyy rojalteihin, riikinkukko merkitsee ylpeyttä ja ylimielisyyttä. Vaikka jotkut voivat käyttää peacock feather tatuointi näitä ominaisuuksia muut yksinkertaisesti löytää ne vetovoimaisia ​​ja käyttää niitä ilman erityistä syytä. Lähes aina tehty on sinisiä ja vihreitä sävyjä, riikinkukon tatuoinnilla on oma hurma sen suhteen.

8. Flying Eagle Tattoo alhaalla:

Kotka Tattoo

Kotka on petollinen lintu, joka tunnetaan pelottomuudestaan ​​ja vapaudestaan, kun se kohoaa korkealle taivaassa ja suojelee nuoria. Monille kotka edustaa voimaa, uskollisuutta, rohkeutta ja jopa maskuliinisuutta. tämä on suosittu tatuointi miesten ja naisten keskuudessa, kotkan tatuoinnit ovat kuluneet ylpeinä ja yleisimmin esillä naisten alareunassa.

9. Söpö Lower Back Swan tatuointi naisille:

Joutsen Tattoo

Joutsen, rakastettu sen armosta ja kauneudesta, on rauhan ja hiljaisuuden symboli. Naiset rakastavat kaikkea kaunista ja kun on kyse tatuoinnista, joutsen ei ole poikkeus. Koska liitto on joutseneksi, monet ballerinat pitävät joutsenototosta ihanteellisen esityksen heidän rakkaudestaan ​​tanssimaan.

Katso lisää: Libra Tatuoinnit miehille

10. Alhaalla taaksepäin Ribbon Bow Tattoo tähdillä:

Keula with Stars Tattoo

Naisten tatuoinnilla on aina taipuvainen herkkä kosketus heihin toisin kuin miehet, jotka menevät aggressiivisempaan tatuointiin. Ne ovat pienempiä ja kauniimpia ja useimmissa tapauksissa vain muotitieto. Naiset rakastavat jousia ja usein haluavat sisällyttää ne tatuointeihin. Kuvattu täällä tähtien kanssa ja suunniteltu alhaalla olevalle kulmalle, se on lumoava työ. Tämä on yksi parhaista alaselän tatuointimalleista naisille.

11. Flying Bat tatuointi tytöille alhaalla:

lentävät-bat-tatuointi

Tatuointi, jossa on pipo, löytyy hyvin harvoin. Tämä ainutlaatuinen tatuointi on nyt suosittu mies ja nainen. Bat tatuointi merkitsee sekä positiivisia että negatiivisia ominaisuuksia. Se sisältää hyveellisyyttä, neitsyyttä ja äitiyttä, kun taas negatiivisuudella se sisältää kuoleman, kalloja, vamps jne. Tämä alaselkä tatuointi on myös innoittamana super sankari Batman. Kiinassa lepakoiden katsotaan olevan onnenaika, onni ja onni.

12. Big Lily Flower Tattoo alhaalla:

Lilja Tattoo

Lily vaikka ei mainstream tatuointi on vielä varsin suosittu. Se näyttää kauniilta, kun sitä kuvataan yksinään, samoin kuin erilaisten muiden mallisymbolien ja elementtien kanssa. Lily tatuointi on yleensä suunniteltu punaisella, oranssilla, vaaleanpunaisella ja valkoisella. Lilja on rauhan, uhrauksen, rakkauden ja intohimon symboli. Punahilppu tässä kauniissa tatuoinnissa merkitsee rakkautta ja intohimoa. Kauniit oksat kukin ympärillä tekevät siitä houkuttelevammaksi.

13. Tatuointi alhaalla:

Tähti Tattoo

Tähdet ovat vallanneet miehiä ja naisia ​​vuosisatojen ajan. Tatuoinnin muotoilu on sopiva valinta, sillä se voidaan suunnitella monissa kauniissa väreissä ja muotoilluissa kuvioissa. Yleensä symbolinen niiden astrologinen merkitys, tähti tatuoinnit ovat useimmiten koristeltu koriste-palat. Olipa kyse yhdestä tähdestä tai monista tähtitaitoista, tatuoinnit näyttävät hyviltä missä tahansa kehossa, mutta mystisesti alhaalla.

14. Alaosan takana oleva pääkallon pieni tatuointi:

kallo-with-tatuointi

Tämä tatuointi on eniten kysyttyjä alhaisempiin heimojen tatuointeihin. Tatuointi luodaan tummalla mustalla värillä, joka antaa valtavat harmaat sävyt, jotka antavat sille suoran kosketuksen. Tämä kallo tatuoinnissa määrittelee rakkaiden kuoleman, kun siivet tarkoittavat sitä, että ne kulkevat keijut. Se myös symboloi ihmisen vahvuutta mahdollisten vaarojen torjumiseksi. Se on yksi hyvistä tribaalisten tatuoiden tatuoinnissa.

15. Scorpion Lower Back Tattoo Design:

Skorpioni Tattoo

Skorpioni ei ole yleinen valinta tatuoinnissa, mutta harvat tiedetään käyttävän niitä pääasiassa siksi, että se on symboli Skorpionien horoskooppi. Skorpioni on tavallisesti tämän auringon merkin alla syntyneiden piirteiden ja ominaisuuksien esitys. Yleensä mustalla tai sinisellä mustalla musteella, siihen liittyvä kukka-malli lisää naisellinen kosketus siihen.

Alaselän tatuoinnit ovat joko miehen tai naisen tekemät, ne ovat aina silmiinpistäviä. Koska heillä on laaja alue, heillä on aina selkeä näkemys ja ne ovat hyvin tyylikkäitä ja perustuvat kuumiin teemoihin tyttöjen tai naisten käyttämänä. Uusi kehityssuunta, joka on hakijan näkymätön, on myös nousussa.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 1