15 Kaunis musta pusero suunnittelee kuvia

Musta pusero on luultavasti yksi sopivimmista värivaihtoehdoista minkä tahansa värin saree-malliin. Musta on paras perusväri, joka sopii lähes kaikkiin väreihin. Meillä on niin paljon puseroja eri tyyppisillä sareeilla, vaikka mustat puserot ovat täysin marssia kaikenlaisille sareeille.

Amazing Black Blazer mallit kuvina:

Musta pusero on aina houkutteleva ja viehättävä. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin houkuttelevista mustan puseron kuvista ja kuvista.

1. Floral Designer Black Blazer:

Musta Blouse Designs

Tämä erityisesti musta pusero urheilu loistava muotoilu ja sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Se kulkee käsi kädessä sareen kanssa ja on paras musta saree-pusero listalla parhaista mustista puseroista koskaan.

2. Takaisin avoin musta pusero suunnittelu:

Musta blouse designs2

Tämä on melko ainutlaatuinen pusero, jonka mukana on mahtava muotoilu. Paitapuserun etupuoli on täysin peitetty kaulaan ja siinä on kukkasuunnittelu kaulassa ja hihoissa. Toisaalta selkä on täysin auki ja se on yksi parhaista mustista puseroista naisille, joilla on ohut ruumiinrakenne.

3. Ainutlaatuinen suunnittelija musta pusero:

Musta blouse designs3

Luultavasti et ole koskaan nähnyt tällaisia ​​mustia pusseja kuten aiemmin. Nämä ovat suunnittelija musta pusero sopii saree kanssa kontrasti värit, kuten se, jolla nainen on päällään kuvassa. Tämä on luultavasti yksi kaikkien aikojen hienoimmista mustapuseroista.

4. Soikea aloituskuvake suunniteltu musta pusero:

Musta blouse designs4

Jos etsit musta pusero, joka erottuu muista puseroista, mene sitten tähän suunnittelijaan. Se on mukana upeassa kuvassa koko puseron sekä kauniin taka-aukon. Tämä on yksi viehättävä musta pusero mallit naisten, jotka mieluummin yllään suunnittelija sarees.

5. Mustat ja limetinvihreä, täydellinen pusero:

Musta blouse designs5

No, tämä on uutta !. Tämä on jotain ainutlaatuista ja kulkee käsi kädessä saree kanssa. Paitapussi harjoittaa kalkkiharmaaa hihaa sekä kaunista musta basea, joka on jokaisen näköinen.

6. Queen Black Blouse Design:

Musta blouse designs6

Suunnittelija musta pusero ja saree ovat täydellisiä Aishwarya Raille. Siinä on kultainen kukka kuvio tehty koko pusero ja saree näyttää melko kaunis myös.

7. Long Designer Musta pusero:

Musta blouse designs7

Tämä on todella kaunis muotipussi, jossa on musta väri, jossa on kauniita tulosteita hihojen päähän, joka laajentaa kyynärvarren. Sareen kannattaa myös mainita. Kun kultainen painos näyttää melko ainutlaatuiselta. Tämä pusero on yksi kauneimmista mustista puseroista, joka soveltuu kaikenlaisiin tilanteisiin.

8. Half Sleeve Black pusero:

Musta blouse designs8

Jos etsit suunnittelija-puseroa, niin tämä on yksi nykyajan muodikkaimmista muotimarkkinoista, ja se tulee myös mustan värin. Kukaan muu pusero ei ole kuin yksinkertainen ja houkutteleva.

9. Suunnittelija Half Sleeve Black pusero Design:

Musta blouse designs9

Jos etsit jotain mustaa ja kultaista muotoilua, niin tämä on yksi niistä parhaimmista. Se on musta pohja ja kultainen värillinen muotoilu, joka on tehty ylemmälle takaosalle hihoissa edelleen.

10. Authentic Designer Musta pusero:

Musta blouse designs10

Tämä on jälleen yksi muotipusero, jonka mukana tulee musta väri. Naiset, jotka ovat kiinnostuneita mustasta puserosta, saattavat haluta tarkistaa tämän suunnitelman. Jokainen nainen on varmasti tyytyväinen tähän käsityöhön ja se on yksi houkuttelevimmista mustan puseron mallista.

Katso lisää: Vihreä pusero

11. Etupuskurin musta pusero:

Musta blouse designs11

Tämä musta pusero on jotain jota et ole koskaan ennen nähnyt. Se urheilu kultainen pisteviiva edessä. Toisaalta, on kukka kuvio tehty takaisin musta base.

12. läpinäkyvä Kulta-musta hiha pusero:

Musta blouse designs12

Näyttää siltä, ​​että joku on tehnyt kultaisen mallin läpinäkyvällä mustalla kankaalla. Tämä on todella kaunis pusero ja naiset voivat käyttää tätä kaikenlaisia ​​juhlia ja muita perheen toimintoja myös.

Katso lisää: Sininen suunnittelija pusero

13. Party Black Blush:

Musta blouse designs13

Jos etsit musta pusero puolueelle, mene tämän trendikkään hihaton musta pusero mahtava muotoilu. Se on mukava ja tyylikäs myös. Tämä sopii täydellisesti nykyaikaisille naisille, joilla on hyvä fyysikko.

14. Bengali Silk Plain Black Blouse:

Musta blouse designs14

Tämä erityisesti musta mekko urheilu Bengali-muoti ja sopii täydellisesti silkki saree. Tämä soveltuu hyvin naisille, jotka pitävät yksinkertaisuudesta ja luonnollisuudesta.

Katso lisää: Keltainen suunnittelija pusero

15. Celeb Black Blazer Design:

Musta blouse designs15

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä läpinäkyvä musta pusero yllään, joka antaa sinulle mahdollisuuden urheiluun suunnittelija koskettaa kaunis Priyanka Chopra. Musta puseron muotoilu on erittäin houkutteleva kädessä yksinkertaisella verkkoutetulla materiaalilla.

Musta saree ja musta väri eivät koskaan mene muotiin, olkoonpa lyhyt musta mekko tai musta pusero. Siksi on olemassa lukemattomia mustat pusero mallit saatavilla Intian markkinoilla valita.

Leave A Comment

− 2 = 1