15 kaunis ja tyylikäs kurtis farkuille Intiassa Tyylit elämässä

Kurtis voi osoittautua parhaaksi tavaksi tehdä tyyli julkilausuma kaikkialla nykyään. Aivan perinteisistä tapahtumista rentoon tapaamiseen kurtis on paras mahdollinen tapa säilyttää ulkoasun tyylikäs vielä hieman rento. Kurtis leggingsillä tai Patialan n kanssa voi tuntua aivan liian perinteiseltä, niin että kokeilemme jotain uutta voimme kokeilla farkku kurti. Se sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja paikkoihin. Lisäksi on olemassa useita farkkuja kurti design valita vastaavasti.

Pitkät sekä lyhyet kurtat voidaan käyttää farkkujen kanssa. Farkut alkuun kurta voidaan käyttää toimimaan myös, jos haluat luoda ainutlaatuisen ilmeen. Alla mainitut ovat joitain malleja kurta farkut naispuolinen kuluminen kaikkien on oltava. Nämä tyylikäs kurti farkkuihin sopivat ainutlaatuiseen tyylikkään ilmeen kaikkiin tilanteisiin ja paikkoihin,

Paras ja tyylikäs Kurtis farkuille:

Katsotaanpa Top 15 tyylikäs kurtis farkuille Intiassa.

1. Side Slit Long Kurti:

puoli Slit Long Kurti

Tämä kaunis laivastonsininen pitkä kurti, jossa farkut on ihanteellinen kuluminen rento tapahtumia. Vaikka se on pitkä kurti, pitkä sivuhaara tekee siitä rentoa kuin perinteinen. Wearing se farkut valinnan täydellinen kauneus voidaan luoda. Lisäksi se on paljon mukavampaa verrattuna lyhyisiin huippuihin.

2. Party Wear Long Kurta:

Juhla Wear Long Kurta

Tämä kaunis pitkä kurta, jossa farkut on täydellinen, kun haluat rockin juhlat perinteisellä tunnelmalla. Se on täydellinen yhdistelmä perinteisestä muotista ja modernista trendeistä. Käytettynä hieman repimällä farkkuja ja korkokenkiä, tämä kurta voi tehdä sinusta minkä tahansa illan tähti. Ainutlaatuinen korkea kaula ja pitkät raot korostavat sen kauneutta.

3. Office Wear Short Kurti:

toimisto Wear Short Kurti

Tämä tavallinen valkoinen kurti, jossa farkut on täydellinen käytettäväksi jokapäiväisten farkkujen kanssa. Se on erittäin mukava ja sen kauniisti sopiva muotoilu. Vaikka kurin väri viittaa muodolliseen muotoiluun, sen semi anarkali -kuvio antaa sen leikkisemmän ilmeen. Se on yksi parhaista lyhyt kurtis farkkujen mallista.

4. Buttoned Kurta:

napit Kurta

Tämä napitettu pitkä kurta farkkuilla voi todella tehdä eron vaatekaapassasi. Sitä voidaan helposti käyttää muodollisiin paikkoihin, kuten työhön, toimistoihin tai korkeakouluihin. Toisin kuin useimmat Kurt, koska siinä on pitkä napitettu kuvio, joka tekee sen näyttävän pitemmältä paidalta kuin kurta. Myös kurta on tavallinen valo näyttää ehdottaa muodollista ulkoasua.

5. Yksinkertainen lyhyt Kurti:

Yksinkertainen Short Kurti

Nämä kauniit naisten farkut Kurti on yksinkertainen vaihtoehto college hyping tytöille. Kurin ainutlaatuinen lyhyt kuvio sekä vaalea väri ja kukka kuvio tekevät siitä hyvää tavallisille koulupäiville. Parittaminen oikeilla repäisillä farkuilla voi tehdä hyvän lyhyen kurti farkkisuunnittelulle.

6. Up-down Long Kurta:

Ylös alas Long Kurta

Tämä kurta naisten farkkuilla on täydellinen asu kaikille tiloille. Moderni painokuvio kurtisillä tekee siitä erittäin trendikkään ja tyylikkään. Tämä kurta ja farkkujen yhdistelmä näyttää hyvin modernilta ja muodilta. Kurnan yksinkertaiset vaaleat värit tekevät siitä hyvää myös toimistokäyttöön

7. Key Hole Short Kurta:

avain Hole Short Kurta

Tämä on erittäin tyylikäs lyhyt kurta farkkuille. Siinä on ainutlaatuinen avaimenreikä kaulan muotoilu ja täydet hihat kuvio, jotka tekevät siitä näyttävän hyvin raittiiselta, mutta kauniilta. Se voidaan yhdistää mihinkään ryhmään, jossa on tavallisia, painettuja tai kopioituja farkuita,.

8. Front Slit Kurta:

etuosa Slit Kurta

Tämä on uusin trendi farkuissa ja kurta naisille. Kaikkien osapuolten ja tapahtumien osalta tämä etureunan kurta voi tehdä tyylin. Kauniin kermanvärin ja kukkakuvan tämän pitkän kurin kanssa farkkujen ansiosta se on tyylikäs mutta hauska ilme. Tämä kurta voi rohkaista mitä tahansa tapahtumaa.

9. Lyhyt Kurti modernilla painolla:

Lyhyt Kurti with Modern Print

Tämä valkoinen kurti farkkuilla on yksi parhaista kurtis-vaihtoehdoista. Värikäs moderni painatus on erittäin ainutlaatuinen ja tyylikäs. Tämän lyhyen kurttin baskikaulusuunta parani kauneutta. Tämä on yksi parhaista kurtistä, joka kuluu farkkujen kanssa.

10. Denim Long Kurta:

denimi Long Kurta

Denim kurta -takennoilla denim-farkuilla voi olla erittäin luova ilme. Tämä sininen kurta farkuilla naisille voi kääntää koko tyylinsä muotitietoon. Tämän kurin ainutlaatuinen taskukuvio antaa sille hämmästyttävän ilmeen.

Katso lisää: Tyylikäs Indo Länsi-Kurtis

11. Multi-Slit Kurta:

Multi-viiltämällä Kurta

Tämä oranssi multi-slit kurta on yksi uusimmista juhlista. Tämä kurta farkuilla naisille voi tuoda sinut valokeilaan joka tapauksessa. Tämän Kurtan elinvoimainen oranssi väri tekee siitä näyttävän erittäin tyylikkäältä ja trendikkäältä ja sopii nuorille ja tytöille heidän 20-vuotiaillaan.

12. Semi Sheer Short Kurti:

puoliperävaunu Sheer Short Kurti

Punainen on yksi parhaista väreistä, joita kurtisissä kannattaa käyttää ja puolikiinteä kuvio tekee kurti näyttää vieläkin paremmalta. Tämä farkku kurtiisi sopii parhaiten kaikenlaisiin rentoihin tapahtumiin. Tämä tyylikäs kurti farkkuihin on kauniin värinen ja virtaava kuvio, joka voi näyttää sinut erinomaisena päivämääränä.

Katso lisää: Pitkä Kurta Leggingsillä

13. Painettu Casual Kurti:

Painettu Casual Kurti

Tämän kurin musta väri ja kaunis painettu kuvio tekevät siitä erittäin tyylikkään. Tämä lyhyt kurpitsi farkkuille on ihanteellinen työn kulumista. Se näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Yhdessä laivastonsininen tasainen tai repäisyt farkut tämä kurti voi tehdä täydellisen asun.

14. Jacket Kurti:

Takki Kurti

Tämä on yksi trendikäs ja ainutlaatuinen kurtis-tyyli farkkujen kanssa. Tämä kurti on kuin takki, joka on käytettävä minkä tahansa tavallisen t-paidan päälle. Tämä on erittäin muodikas ja tyylikäs tuote. Sitä voidaan käyttää rock-tapahtumien järjestämiseen.

Katso lisää: Suunnittelija Kurtis For Wedding

15. Perinteinen Kurta:

perinteinen Kurta

Tämä pitkä linja kurta on erittäin perinteinen tunne siihen ... Up down kuvio tämän pitkä kurta farkkuja ja ainutlaatuinen korkea kaula malli ketjun kaulan tekee siitä erittäin tyylikäs. Tämä farkuilla on kuitenkin moderni malli; se näyttää perinteisemmältä ja on täydellinen festivaaleille.

Erilaisia ​​farkut top kurti on saatavilla käytettäväksi eri tilanteissa ja paikoissa. Nämä farkut ja naisten kurta ovat erittäin mukava vaihtoehto jokaiselle kaudelle ja jokaiselle festivaalille.

Leave A Comment

19 − = 15