15 houkutteleva ja huomaamaton Mandala Tattoo mallit

Mandalat ovat ihastuttavia ympyrän muotoja, jotka on poistettu hiekasta poikkeuksellisissa toiminnoissa, jotka alkoivat Intiassa. Nämä ovat vähitellen kuuluisia kuuluisan yleisön joukossa. Tämä mandala on vahva päätös niille, jotka haluavat painostaa itseensä jotain kriittistä. Mandala kuvaa "ympyrää", tämä esittelee symbolisen uskonnon mallin sekä kuvailee kokonaisuutta. Tällaisessa tatuoinnissa saat neljä porttia neliöllä ja keskellä saat ympyrän, tämä ympyrä näyttää täydellisyyttä tai tasapainoa.

Mandala on ihana esitys kokonaisuudesta ja pyhyydestä. Koko idea mandala on puhua luomisesta ja energian, että saatte jotain, joka on hengellinen. Mandala-tatuointi on yksi tapa saada tämä perinteinen kuva kehoon. Voit valita eri käytettävissä olevista tyyleistä. Voit jopa valita, missä kehossa haluat mandala-tatuointia sijoitettavaksi.

Paras ja tyylikäs mandala-tatuointi kuvia:

Tässä on muutamia valittuja malleja mandala-tatuoinnit.

1. Mandala Flower Design Tattoo:

Mandala Flower Design Tattoo

Täällä käytetty mandala-kukan tatuointi on ihana kukka-kuva, jolla on toistuvat mallit. Tämä tekee täydellisen ulkoasun ja on hyvin kaunis. Tässä käytetty mandala voidaan tehdä myös linjoilla tai pisteillä. Tämä malli mieluummin naiset, kuten naiset, jotka ovat uskonnollisia ja herkkiä. Löydät tällaisen mallin meditaatiotiloissa, joissa ihmiset tekevät joogaa ja pranayamaa.

2. Lotus Mandala Tattoo mallit:

lootus Mandala Tattoo Designs

Tämä tatuointirakenne on lootuskukka kuin keskeinen muotoilu. Lotus mandala tatuointi on valmistettu upealla pistetöllä, joka tekee siitä näyttävän yksinkertaiselta ja luonnolliselta. Pienet pudotusketjut ovat toinen kaunista lisäystä tähän malliin. Buddhalaisuudessa tällainen lotus-symboli useimmiten käyttää he tuntevat, että tällainen muotoilu kuvaa sielun puhtautta. Saat tämän mallin erivärisenä lootuksen tatuoinnissa.

3. Mandala Circular Style Tattoo mallit:

Mandala Circular Style Tattoo Designs

Mandala tatuointi tarkoittaa ympyrää, joka merkitsee kokonaisuutta ja tasapainoa. Mandala edustaa täydellisyyttä, kun mitat ympyrän keskipisteestä, koska kaikki pysyvät samoina. Valitse nämä kauniit pyöreät tatuoinnit edustaa mandalaa. Tämä tyyli kuvio on erittäin monipuolinen ja voi välittää erilaisia ​​vaikutuksia, jotka rajoittavat vain valmistaja ja katsoja.

4. Värikäs tyyli mandala tatuointi mallit:

Värikäs Style of Mandala Tattoo Designs

Tämä värikäs tatuointi on täydellinen, jos haluat kauniita värejä, jotka voidaan edustaa mandalassa. Tämä näyttää upealta takaa ja se voidaan tehdä eri väreillä. Valitse tämä täydelliselle tatuoinnille. Jos haluat näyttää takasi tatuoinnilla, mene sitten värikkään tatuoinnin tyyliin. Tällainen muotoilu antaa hyvän ja henkisen katsoja katsojille. Saat hyvät arvostelut tatuoinnille.

5. Käsimalli Mandala Tattoo mallit:

Käsi Pattern Mandala Tattoo Designs

Voit saada upean mandala-käden tatuoinnin myös erottumaan väkijoukosta. Tämä käsi tatuointi kattaa kätesi edessä ja näyttää upealta. Tiedot ovat hyvin monimutkaisia ​​ja herkkiä. Jos olet college-opiskelija tai olet henkilö, joka haluaa kokeilla erilaisia ​​tyyliä tatuoinnilla, tämä on oikea muotoilu kädestäsi. Se auttaa sinua positiiviseksi koko ajan.

6. Mandala Arm Special Tattoo mallit:

Mandala Arm Special Tattoo Designs

Tämä mandala-muotoilu sopii täydellisesti käsivarteen. Mandala arm tatuointi peittää käsivarret ja käyttää käden kaarevuutta. Tässä käyttämät lootuskukat sopivat täydellisesti tatuointiin. Voit kokeilla tai sekoittaa tämän mallin muun tyyliin kuvio myös saada tumma sävy tällä tyyppisellä tatuoinnilla. Suunnittele tämä tatuointi kädessäsi pienen suunnittelun tilapäisesti tarkistaaksesi ihon sävy.

7. Mandala Signage Tattoo mallit:

Mandala Signage Type Tattoo Designs

Tämä on upea mandala-tatuointi, jolla on lisäksi merkinanto. Tatuointi tehdään tummilla mustilla väreillä, jotka ovat upeita. Tatuoinnin keskellä on merkki, joka voidaan räätälöidä valintasi mukaan. Tumman mustan värin ansiosta kunnollinen kiinnostus väkijoukkoon, suunnittelussa on vain vähän aikaa, mutta saat oikean suunnittelun. Tytöt voivat mieluummin tämän tyyliin kuvion selällään.

8. Pieni suunniteltu Mandala Tattoo:

Pieni Designed Mandala Tattoo

Tämä on suloinen mandala-tatuointi, jota voi käyttää missä tahansa kehossa. Tatuointi on lotus-tatuointi, joka on täysin yksinkertainen ja herkkä. Tatuointipisteet ovat erittäin tarkkoja ja teräviä. Jos suunnittelet tatuointia ensimmäistä kertaa, kokeile tätä mallia. Tämä on pieni mukava tatuointi, joten kun otat tämän mallin, saat ensimmäistä kertaa oikein.

9. Olkapään kasvot Mandala Tattoo mallit:

olkapää Face Mandala Tattoo Designs

Mandalan olkapää tatuointi miehille on monenlaisia. Olkavarren tatuointia käytetään myös yleisesti. Tässä tatuointi kattaa olkapään ja osan käsivarren. Olkapää on hyvä paikka tatuointiin, sillä tällainen muotoilu mieluummin pyöräilijät, jotka haluavat matkustaa pyörällä. Naiset voivat myös kokeilla tätä muotoilua olallaan, he voivat käyttää hihatonta tai off-olkapäätä.

10. Mandala Dark Shade Tattoo mallit:

Mandala Dark Shade Tattoo Designs

Tämä upea tatuointi on mandala-tatuointi miehille. Tatuointi on valmistettu tummalla mustalla täytöllä ja valkoisilla tiloilla, mikä antaa sille upean vaikutuksen. Miesten tatuoinnit ovat erittäin dramaattisia ja teräviä. Tämä hyvä, hyvä varjostettu kuvio, jonka saa pysyvästi, tämä malli on pehmeä ja tarvitsee asianmukaista huomiota suunniteltaessa. Kuten oman ihon sävy, saat vaikutelman tumma värillinen sävy malleja.

11. Mandala Tattoo For Ranne:

Mandala Tattoo For Wrist

Tämä kaunis Mandala rannehattu tatuointi sopii hyvin miehille ja naisille. Voit olla yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​tummilla viivoilla. Täydelliset ovat ne, jotka ovat herkkiä. Jos haluat käyttää rannerenkaita, niin rannerenkaiden sijaan kokeile tätä mandala-tatuointia. Se herättää huomiota myös julkisesti. Voit mukauttaa tämän mallin ja rakenteen; saat lisää kokoelmia tässä tyylissä.

12. Kyynärvarren suunnittelija Mandala Tattoo:

kyynärvarsi Designer Mandala Tattoo

Mandala-kyynärvarren tatuointi on toinen kaunis mandala-esitys. Käytä tätä tyylikäs tatuointi muotoilu, joka kattaa kyynärvarren. Voit valita sen, että se on sisäpuolisessa tai ulkokehässä. Naiset voivat myös kokeilla tätä muotoilua myös kyynärvarren päälle. Tämä on yhdistelmä linjatöitä ja pistetöitä tatuointi tyyli, paksu linja oikeilla pisteillä antaa hyvännäköisen.

13. Mandala for Sleeve Tattoo:

Mandala for Sleeve Tattoo

Tämä silmänharmaa mandala hiha tatuointi on hyvin monimutkainen ja kattaa koko käden ja käden. Tatuoinnin yksityiskohdat ovat voimakkaat ja ne voivat olla yhdistelmä monista mandaleista, jotka on tehty yhdessä. Valitse tämä tyyli, jos haluat täydellisen suunnittelun. Täydellinen muotoilu mandala näyttää hyvältä yhden täyden käden, kunto tai painijat haluavat kokeilla tällaista koko hihan muotoilua. Se antaa mukavaa suhtautumista ystäviisi kohtaan; se auttaa ylläpitämään erilaistumisen ilmeä väkijoukossa.

14. Feminine Special Mandala Tattoo mallit:

Naisellinen Special Mandala Tattoo Designs

Tässä on kaunis mandala tatuointi, joka on täydellinen naisille. Tämä herkkä olkavarpun tatuointi on tehty ohut viivoja ja erittäin herkkä varjostus. Tämä näyttää hyvältä off-olkapäävaatteita. Naista, joka on yhteydessä musiikkiin tai bändeihin, voi kokeilla tätä mallia myös; luovia ajattelevia tyttöjä on tarkistettava tällainen malli tatuointikokoelmastaan. Se auttaa heitä viehättävän ilmeen näyttämisen aikana.

15. Forefinger Mandala Tattoo mallit:

etusormi Mandala Tattoo Designs

Valitse tämä sormi mandala tatuointi, jos haluat herkkiä juttuja. Tämä on täydellinen naisille. Tatuointi peittää yhden sormen ja näyttää sormukselta. Ne tytöt tai pojat, jotka eivät halua tehdä tatuointia kehon osaan, voivat kokeilla tätä mallia myös sormellaan. Jos teet ensimmäisen kerran, sinun on tarkistettava tämä malli varmasti. Hanki joitakin neuvoja ystävillesi tai tatuoijalle tämän tyyliin.

Mandala-tatuoinnit ovat loistavia mille tahansa ruumiinosalle: kädet, selkä, käsi, ranne jne. Valitse malli, joka ilmentää täydellisyyden olemusta. Tällaisia ​​malleja voi sekoittaa muiden tatuointien kanssa tai voit ottaa yhden suuren tatuoinnin valintasi mukaan. Tällaiset tatuoinnit ovat useimmiten suositeltavia niille kansakunnille, jotka liittyvät uskonnolliseen luokkaan. Jotkut kansat haluavat tehdä tatuoinnin muotiaan, mutta harvat ovat todella kiinnostuneita tekemään muotoilua sen puhtauden tunteista johtuen. Jokaisella tatuoinnilla on oma merkityksensä. Voit tarkistaa oman ajattelun ja jos olet aloittelija sitten mennä asiantuntijoiden neuvoja. Aina kun menemme markkinoille tatuoinnin suunnitteluun, silloin löydät tatuointibudjetteja matalasta korkeaan, joten sinun pitää myös huolehtia näistä asioista.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

53 − 44 =