15 erilaista värillistä aurinkolasien mallia Trendissä 2018

Kesäisen auringonvalon täydelliseen etsimiseen voit rentoutua rannalla tai kesän kuumilla tahmeilla kaduilla ja päästä läpi henkeäsalpaavan ja ehdottoman kevyen painon sekä lausunnon, jossa tehdään retro tyylikäs viileä värikäs aurinkolasit. Aurinkolasit suojaavat hämmästyttäviä silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä auringonvalolta, mutta myös heiluttavat kasvosi lämpimällä hehkutuksella pastellikuvilla ja retropeilillä..

Olipa kyseessä blush-pinssit ja purples, tai kuumien punaisten ja shinny bluesin. Neon-kuohuviilistä sävyisiin mattaviin väreihin värikkäitä silmälaseja antavat sinulle täydellisen retronäytön, joka viettää frolicking -ranta-hetkiä kesäpäivänä. Upeat glamour aurinkoisin valkoisilla paksuilla kehyksillä tai ylimääräisellä lausunnolla, joka tekee bejeweled-kehyksiä kukkien tai timanttien kuvilla..

Eri Types of Coloured Sunglasses in Trend 2017

Upeat asut, kuten viileät takit ja shortsit tai korkeat vyötäröiset lyhyet hameet ja halter topit näyttävät loistavilta pareilta näiden dino-taktiikkaväreillä. Super-viileä värikkäitä sävyjä ei vain muuta ilmeitä, vaan myös antavat sinulle täysin uuden kuvan. Itse asiassa ihmiset tulevat tuomitsemaan teidät pukeutumalla ja persoonallisuutesi tavalla, jolla voit tuoda esiin itsesi.

Värilliset objektiivin aurinkolasit eri puolille:

Tässä on luettelo joistakin parhaista merkkituotteista aurinkolasit, joissa on eri väriset linssit miehille ja naisille Intiassa.

1. Ultra Cool Red Shaded Mirror objektiivin aurinkolasit:

Ultra Cool Red Shaded Mirror Lens Sunglasses

Erittäin hienot punaiset sävyt, linssi, värillinen aurinkolasit, näyttävät erinomaisilta miehiltä ja naisilta Suuri puolipyöreä linssi näyttää loistavalta. Punainen sävyinen kultainen kehys täydentää paria parhaana.

2. Black Shades Aurinkolasit:

15 erilaista värillistä aurinkolasien mallia Trendissä 2018

Vihreät vihreät, värilliset aurinkolasit ovat pari, jonka kaikkien on oltava lähtöisin. Musta mattapintainen musta kehys näyttää eksoottiselta. Extra musta sävy soveltuu parhaiten myös oikeudenmukaisemmalle iholle. Kirkas aurinkoinen päivä valitsee tällaiset hohdokas auringonvalot.

3. Mercury Silver värillinen aurinkolasit:

elohopea Silver Sunglasses

Elohopea-aurinkolasien väri on upea ulkonäkö niille, jotka haluavat mahtavaa vaikutusta muihin. Hopeinen peilin linssi tarjoaa riittävän suojan auringonsäteiltä ja suojaa ultraviolettisäteiltä auringon haitallisilta säteiltä. Sen lisäksi, että se tarjoaa korkean tason väriä ja kontrastia.

4. Brunette Vihreä Värilliset aurinkolasit:

ruskeaverikkö Green Sunglasses

Tee kesän loistaa brunette vihreällä peililinssien sävyillä. Loistava pyöreä leikkaus ja kultainen kehys vihreät brunette-värilliset linssit aurinkolasit tuovat sinulle tyylikkään viileän retro-kuvan sinuun.

5. Aurinkolasit Harmaa sävyt:

Harmaa Shades

Super-viileimmän kuvan retrovaikutus voidaan tuoda harmaan aurinkolasien värin peilin linssiin, jotta voit tehdä muille. Täydelliset katseet lasit, jotka kattavat koko silmän ja lähes tyylikäs ja kulmakarvat silmät antavat sinulle lopullisen trendikkään ulkonäön.

Katso lisää: Aurinkolasit Siniset linssit

6. Vaaleanpunaiset aurinkolasit:

Vaaleanpunainen Sunglasses

Vaikuttavimpia vaaleanpunaisia ​​sävyjä miehille voi olla ruusukultaa ja vaaleanpunainen sävyiset aurinkolasit, joissa on värillinen linssi, näyttävät hieman tuoreelta säännöllisestä vaaleasta ulkonäöstä. Tyylikäs sinisestä ulkonäöstä sopii myös vaaleanpunaiseen t-paitaan dynaamisesti.

7. Läpinäkyvät aurinkolasit:

läpinäkyvä Sunglasses

Kevyempi ja ammattimaisempi näyttävyys rikkaimmilla ja klassisilla suojalaseilla, jotka ovat kuitenkin avoimia ja alastomia, ovat läpinäkyvät aurinkolasit. He suojaavat silmiin haitallisilta auringonvalolta ja samalla näyttävät uskomatonta sopivia liikemiesympäristöön.

8. Photo Chromic Brown Objektiivin aurinkolasit:

Kuva Chromic Brown Lens Sunglasses

Katso maailma uudella ruskealla sävyllä, joka tekee silmän hämmästyttävästä ja pehmeästä näkystä. Suklaanruskeat mattapintaiset aurinkolasit näyttävät loistavalta. Puolikierteinen lasi leikattu ja täydentävä kehys näyttää yllättävältä.

9. Keltainen muoti aurinkolasit:

Keltainen Fashion Sunglasses

Nämä keltainen aurinkolasit, joissa on värillinen linssi, näyttävät silmänräpäisiltä ja järkyttäviltä. Paksut keltaiset kehykset korostavat kasvot ja antavat muodikasta ulkoasua kuvasi. Mahtavaa ulkoasua, jossa on samanväriset kastikkeet ja avoimet hiukset, antavat mallikuvan.

10. Värilliset punaiset aurinkolasit:

Punainen Sunglasses

Super-sävytetty punainen värillinen linssi aurinkolasit kontrasti musta runko näyttää pysähtymättä. Ihmiset, joilla on vaikuttava luonne, saavat erinomaisen ulkoasun näillä punaisilla ja mustilla sensuellisilla suojalaseilla hurmaavaan sisäänkäynnin juhlaan.

Katso lisää: Valkoinen aurinkolasit

11. Purppura Ylisuuret objektiivin aurinkolasit:

Violetti Oversized Lens Sunglasses

Ylivoimaisen luonnollisen mutta vaikuttavan tyttömäisen ilmeen ylellisyyttä ylimitoitettujen violetti värillisten linssien kanssa aurinkolasit näyttävät melko kauniilta seksikkäisiltä tytöiltä. Korkea kesäpäivä vaatii näitä sävyjä kauniiseen hienoon.

12. Siniset Värilliset miesten aurinkolasit:

Sininen Colored Men’s Sunglasses

Löydä täydellinen viehättävä ulkoasu komealle kumppanikselle? Hienoiset siniset aurinkolasit ovat häpeällisiä hänelle. Kultainen runko ja siniset peilin linssit näyttävät virheettömältä ja verrattomalta valinnasta täydelliseen aurinkoinen päivä rakkautesi kanssa.

13. Kultapeilien varjostetut aurinkolasit:

Kulta Mirror Shaded Sunglasses

Kun maailma saa raikasta auringonvaloa, miksi ei kiilitä päivää enemmän kultaisella kosketuksella täysin pyöreillä muotokuvioisilla peilillä aurinkolasilla. Täydellinen ruusu kultaa runko sopii täydellisesti sävyjä.

14. hopeanpunainen peililinssi aurinkolasit:

Hopea pink mirror lens sunglasses

Vaalean vaaleanpunainen ja hieman pronssiväriä suojalaseille näyttävät uskomatonta ja vertaansa vailla kirkkaasta aurinkoisesta rannasta. Vaikuttava malli, kuten ulkonäkö täydellisellä, korkealla roikkuvalla sävyllä, sopii erinomaisesti hopeisiin vaaleanpunaisiin peiliin värillisiin linssin aurinkolaseihin.

Katso lisää: Keltainen kehys aurinkolasit

15. Musta Purppura Aurinkolasit:

Musta Purple Sunglasses

Hämmästyttävä rohkea ulkoasu mustan purppuran aurinkolasien väristä tekee upeasta ulkoasusta. Suuret lasit peittävät kasvosi pingillä glamouria. Täydellinen rohkea ulkoasu tummilla sävyillä on paras valinta rohkealle ja kauniille kuville.

Peilattu loistelasit näyttävät yhtä paljon kuin värilliset suojalasit. Kun valitset retro-vaikutuksen, neonivärit ja dynaamiset lausekekehykset antavat sinulle täydellisen yhdistelmän jatkuvalle trendille. Voit jopa ohittaa peilattavan version kipinävälisten suojalasien ja valita Beatles-inspiroidut linssejä, jotka heijastavat sateenkaaren värejä. Pukeutumista lasien kanssa on myös tärkeintä, kun värillisten aurinkolasien retro-ilme antaa funky-suoran seisovan ulkonäön.

Silmälasien muoto vaikuttaa myös paljon sävyjen väriin. Auburn- ja mod-muodot sekä rohkeat ja erittäin suuret muodot näyttävät silmät kiinni ja erinomaiset. Pienet pyöreät värilliset suojalasit sopivat pieniin kasvoihin ja näyttävät parhaiten ammattimaiselle retkelle. Street style keltaiset ja ruskeat sävyt valitsevat huutavat sävyjä.

Täydellinen väriyhdistelmä teidän valmistamiselle antaa sinulle trendikkotaulun vaikutelman; valitse äärimmäisen päinvastainen kova väri, jotta saat täydellisen muutoksen, jota haluat tänä kesänä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 4 =