15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Verhot ovat olennainen osa ihmisen elämäntyyliä hyvin pitkän ajan kuluttua. Talon sisustus on epätäydellinen, jos Windowsissa, ovissa ja parvekkeellasi ei ole asianmukaista verhokankaita. Siksi sinun on varmistettava, että kodin sisustus koostuu hyvin esitellyistä tyylikkäistä verhoista.

Verhot ovat erilaisia, ja verhoissa on myös vaihtoehtoisia vaihtoehtoja verhoilla, kaihtimilla jne. Laaja valikoima verhoustyyppejä perustuu käytettyyn materiaaliin, verhojen väriin, viimeistelystyyliin, huipputyyliin, käyttötarkoitukseen, jne. Mutta kun käymme verhokankaita varten, ensimmäinen asia, jonka katsomme, on tarkoitus ostaa se, eli missä verho asetetaan, eli ovi, ikkuna, parveke, kylpyhuone tai muut ulkona. Sitten tämän perusteella sinun valintasi riippuu. Yksi tällainen tärkeä paikka, joka vaatii verhoa sekä turvallisuuden että tyylin, on ovi talosi.

Kaunis ja uusin oven verhot Intiassa:

Oviverhoilla on laaja valikoima oven tyypin, verhomateriaalin; lisää käytettyjä materiaaleja jne. Seuraavassa on Top 15 oviverhoustuotteet, joita voit harkita ostamasi ihanteellinen oviverho.

1. Ranskan tyyliin kuuluvat oviverhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Ranskalaiset oviverhot ovat enimmäkseen joko polyesteriä tai muuta yksinkertaista puuvillaa. Nämä verhot voivat olla tavallisia tai värien suunnittelijoita. Sakeus vaihtelee haluamallasi tavalla. Voit mennä läpinäkyvälle tai läpinäkyvälle Sheer French -verholle. Ranskalaiseen verhoon voidaan asentaa ovesi joko täysin irrallisella tavalla tai muutoin sidottu pystysuoraan jousetulkuiseen muotoon. Se on aina kahden pystysuoran suorakulmaisen kangasverhon yhdistelmä.

2. Painetut oviverhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Yksi modernista nuorista erittäin suosituista oviverhouksista, painetut oviverhot ovat monenlaisia ​​erilaisia ​​tulosteita, kuten kukkasuunnittelua, kuvitteellisia merkkisuunnittelua jne. Yleensä ihmiset ostavat samankokoisia verhotyynyjä, jotka ovat neljä, jotka ovat pestäviä, jotta he voivat käyttää vaihtoehtoisia puhtaita verhoja joka viikko.

3. Oviverhot helmillä:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Helmivenäytön verhot ovat suosituin oviverho tyyliin nykyisen verhotrendin osalta. Pohjimmiltaan helmillä varustettu verho viittaa verhoon, joka muodostuu kiinnittämällä toisiinsa yhteen eri langat tai kuitujauhat yhteen mutta samalla varmistaen, että ne näkyvät erikseen vierekkäin toisistaan. Ne on koristeltu helmillä niiden pystysuorissa rakenteissa. Voit viitata yllä olevaan kuvaan, jotta saat paremman käsityksen helmisuojusverhosta.

4. Maalatut oviverhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Ovenverhon räätälöity muotoilu näyttäisi aina tyylikkäältä ja houkuttelevalta kaikille muille kävijöille. Mutta tämä ei ole mahdollista painettujen verhojen kohdalla, koska mallit on ennalta määritelty. Joten tällaisessa tapauksessa voit mennä mukautetulla maalatulla oviverholla, joka koostuu valitsemastasi maalauksesta, kuten julkkiksesta tai luonnollisesta näyttämöstä tai sarjakuvahahmosta jne. Kuten tulostetut oviverhot, ihmiset myös ostavat ne vastaavissa oviverhoissa sarja 2.

5. Oviverhot bambukuovilla:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Länsimaissa, erityisesti amerikkalaisissa maissa, yleisimmin katsottujen oviverhojen tyyli on tyyli, jossa on yhdistelmä tavallisia oviverhot bambuverhoineen. Bamboo-kaihtimet ovat pohjimmiltaan pystysuorat rakenteet, jotka on valmistettu bambukuidusta horisontaalisesti useissa kaistaleissa yhtä suurella etäisyydellä osittain sallimaan auringonvalon pääsyn olohuoneeseen rakoja pitkin. Bambu-sokea, kun mukana on yksinkertainen kangasverho, se antaa oven näkyvämmäksi.

6. Sheer Door Verhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Sälekaihtimen verhot viittaavat verhoihin, joilla on läpinäkyvä sakeus. Jos haluat, että kävijät huomaavat alkuperäisen oven suunnittelun ja että heillä on myös hieno tyylikäs verho, voit mennä tämän tyyppisiin oviverhoihin. Yleensä, jos valitset Sheer tyyliin oviverhon, valkoinen on yleinen väri tässä tyylissä. Mutta voit myös käyttää mitä tahansa muuta vaaleaa väriä, kuten kermanväristä tai sitruunan keltaista väriä.

7. Brodeeratut oviverhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Olette jo nähneet, että verhoasi värin, muotoilun ym. Paino, maalaus, jne. Muutos todella auttaa sinua kehittämään ovenverhon ulkoasua. Vastaavasti kirjonta työn eri malleissa tekee myös oviverhosi näyttävän hyvin houkuttelevalta ja tarttuvalta. Voit myös peittää oviverhon tekstuurin käyttämällä erilaista materiaalia kirjontaan verhoilla, kuten silkillä tai villalla.

8. Laatikkomalli Valance Style Long Door Verhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Vain pitkät oviverhot voidaan ripustaa ruutupiirroksella. Kiinnitys on pohjimmiltaan tapa, jolla vaakasuoraan antaa taittosi oviverholle ja Valance on kaunis kangaspidennys oviverhoosi, joka ajoittain tulee ainutlaatuiseen muotoiluun. Tällöin laatikkomassa viittaa siihen, että laatikon muotoiset taitokset ylhäävät ovenverhoosi, kun taas Valance virtaa pystysuoraan tyylikkäästi.

9. Käsintehdyt oviverhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Ovien verhotyyppejä, jotka voivat olla myös käsintehtyjä, ovat helmillä valmistetut oviverhot, brodeeratut oviverhot, maalatut oviverhot jne. Yleensä paksumpi lanka vaaditaan käsin kudontaan hieno verho ja paljon taitoa on mukana. Mutta käsintehdyt verhot ovat aina kestävämpiä, ja ne antavat myös sinulle mahdollisuuden räätälöidyn verhomallin mukaan.

10. Sormuksen yläreunan luukun verhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Verhotyyppejä ei ole luokiteltu vain käytetyn materiaalin tai painetun mallin perusteella jne., Mutta ne perustuvat myös verhon ripustamiseen käytettävän ylimmän järjestelyn tyyppiin. Suosituin järjestely on rengasmainen ylärakenne. Se on pohjimmiltaan pitkä sylinterimäinen sauva, johon verho ripustetaan verhon päälle kiinnitetyillä pyöreillä silmukoilla.

11. Oviovien verhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Voit myös jazzata kodin sisustustasi tekemällä jotain hyvää ja koskaan ennen nähneitä tavaroita. Näin voit mennä oven ikkunan verhot tyyliin, jossa oviverho näyttää ikkuna verho, mutta sopii ovi täydellisesti. Esimerkiksi edellä oleva kuva näyttää, kuinka oven kaksi lasia peitetään kahdella kangasverholla, kuten ikkunaverhon, vaikka ne muodostavat oven verhon, kun ne järjestetään yhdessä.

12. Ulkoventtiilit:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Voit mennä ulkoverhojen tyyliin, jos etsit oviverhoja ulkotiloihin. Ulkosuojat voivat olla todella hankalia sen suunnittelussa ja asennuksessa. Siksi se on paras ehdotus ulkona ulkotilojen verhoja varten.

13. Cotton Made Door Curtains:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Aasian maissa yleisimmin löydetyt oviverhot ovat puuvillaiset verhot. Tämä johtuu siitä, että; ensinnäkin ovien verhot käytetään harvoin Aasian maissa. Ja toiseksi, kun niitä käytetään, se on enimmäkseen kesäkaudella estää auringonvaloa ja toisinaan talvea estää tuuli. Koska puuvilla on paras materiaali heijastamaan auringonvaloa ja sillä on myös tuulenpuuska, Cotton-oviverhot ovat yleisiä Aasian maissa.

14. Virkattu pitsisovin verhot:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Virkkaa on tyyli minkä tahansa langan tai kudoksen neulomisesta. Se on hyvin erilainen kuin perinteinen neulotyyli. Perinteiseen neulontaan liittyy tiivistysosasto vain koko neulontaprosessin lopussa, kun taas hihansuuntainen tyyli tiivistää jokaisen yksittäisen ompeleen. Virkattu tyyli yhdistettynä oviverhoon kiinnitettyyn pitsirakenteeseen, se antaa verhollemme erittäin ainutlaatuisen modernin ilmeen.

15. Bamboo Door Curtains:

15 eri tyyppisiä oviverhoja kuvia Tyylit elämässä

Jos haluat tuoreen modernin ja yksinkertaisen ulkoasun ovenverholle, voit valita bambuverho. Siihen liittyy bambukuitujen tai pienikokoisten tikkujen käyttöä, jotka ovat tiiviisti kudotut ristikkäin ristiin tai yksinkertaisesti nauhat muodostavat tyylikkään bambuverhon.

Näin ollen olette nähneet, että verhot ovat erittäin tärkeitä kodin sisustukselle. Vaikka tavalliset alueet, jotka tarvitsevat verhoa, on kunnolla hoidettava kuten ikkunoita, parvekkeita, kylpyhuoneita jne., Sinun on myös annettava yhtä suuri merkitys oviverholle. Sinun on siksi valittava oviverho, joka sopii haluamaasi tavalla, joka vastaa käytettävissä olevia tyyliasetuksia. Esimerkiksi, jos haluat moderni mutta yksinkertainen ulkoasu, voit mennä bambu-oviverhoon, ja jos haluat räätälöidyn suunnittelun verhoillasi, voit mennä Painted Door -verholle.

Leave A Comment

5 + 4 =