15 eri tyyppisiä helmiä. Korut Tyylit elämässä

Korut ovat koristeellisia kohteita, joita miehet ja naiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Korutyypeissä on vallankumouksellinen muutos. Muinaisina aikoina ihmiset koristivat koristeita kuoreista ja luista. Ajan kehityksen myötä kulta- ja hopeakorut syntyivät ja eivät koskaan jättäneet parrasvaloa.

helmet jewellery

Koska jalometallien hinnat kuitenkin nousivat, otettiin käyttöön uudentyyppisiä koruja. Yksi tällainen tyyppi on helmihelmet. Helmet korut ovat eri malleja ja värejä, ja ne ovat halpa korvike tyypillisiä kulta- ja hopeakoruja.

Uusimmat mallit helmet korut:

Tässä on muutamia top helmiä koruompeleita, jotka korottavat korupallosi.

1. Wrap Around Helmet Rannekoru Design:

wrap-around-helmi-ranneke-1

Tämä rannekoru voidaan käyttää Intian ja Länsi-asut. Se antaa käden trendikävämmäksi ja naisellisemmaksi. Yksi hauskimmista lisävarusteista, rannekorun ympäröivä kääre on täydellinen korvike kellot ja useat Bangles, eikä koskaan mene pois muodista.

2. Kristallihelmet Korut tytöille:

kide-helmiä-korut-2

Tämäntyyppiset korut ovat epitome helmi koruja suunnittelu ideoita. Se on elegantti pala suunnittelija helmillä koru joka näyttää täydellinen iltapuku. Se menee hyvin perinteiseen sekä länsimaiseen kulutukseen.

3. Moderni siemenhelmi kaulakoru mallit:

siemen-helmi-kaulakoru-3

Tämä kaunis kaulakoru voidaan käyttää yksinkertaisessa mekossa ja se muuttaa täysin rentoa ulkoasua tyylikkäänä. Siemenhelmihelmikorujen kuvioissa lasihelmet sidotaan yhteen ja ne muodostavat kauniin kuvion. Tämä on tärkeä pala koru rakastajalle.

4. Söpö Rivoli helmityöläiset sormukset tytöille:

rivoli-helmillä-korva-rengas-4

Paras osa näistä korvakoruista on, että niitä voidaan käyttää melkein mitä tahansa, kunhan väriyhdistelmä soveltuu. Ne tuovat automaattisesti kuninkaallisen ilmeen korviin ja pyyhkäisevät pois niskakappaleen välttämättömyyden. Rivoli-helmet ovat selkänojassa, ilman reikiä, ja niillä on siten rajalliset käyttötarkoitukset. Mutta kiitos designer helmillä koruja, he ovat käyttäneet sitä kauniilla tavalla.

5. Yksinkertainen lasihelmikorut:

lasi-helmi-korut-5

Tämä on yksi tavallisimmista koruista. Se on kevyt ja antaa hienostuneen ulkoasun. Yksinkertaisuuden ansiosta ne voivat käyttää säännöllisesti niitä, jotka rakastavat kulutusta päivittäin.

Katso lisää: Kristalli muoti korut

6. Peyote Stitched Rannekorut naisille:

peyotea ommeltu-ranneketta-6

Jos etsit miellyttävää mutta trendikäs rannerengaspukua joka kerta, niin se on. Peyote-ommel on loistava tekniikka, joka löytyy suunnittelija helmikorkoista näinä päivinä. Se on yksinkertainen ja kompakti ja antaa raittiuden etsiä jokapäiväiseen käyttöön. Tämä on yksi innovatiivisimmista helmi-korumuotoilusta ja sinä varmasti rakastat sitä.

7. Ilta Sparkle Rannekoru:

ilta-kimallus-ranneke-7

Tämä kaunis rannekoru on suorakulmainen kutoa helmillä koruompeleita ja on nettoutunut ja kristallihelmet. Se kaunistaa käsi. Se voidaan yhdistää samanlaisiin korvakoruihin ja kuluttaa osapuoliin ja varmaankin varastamaan huomion.

8. Art Helmet Rannekoru Korut:

art-helmi-rannekkeen-8

Tämä on yksi helpoimmista helmi-koruideoista. Voit yhdistää sen yksinkertaisella yläosalla ja farkkuilla. Se on värikäs ja vain täydellinen lisävaruste käytettäväksi kesät, tai vain keventää mielialaa ylös. Tällaisia ​​koruja voi tehdä myös kotona. Lapset ja teini-ikäiset ovat varmasti rakastamaan sitä!

9. helmillä koristeltu helmi kaulakoru:

Pearl-helmillä-kaulakoru-9

Tämä on tyylikäs ja tyylikäs kaulakappale ja se on parhaiten kulunut musta mekko / puku. Sitä voidaan käyttää virallisille puolueille tai perhejuhliin. Varmista, että kaikki silmät ovat sinuun. Tämä on korvaamaton koru ystäville, koska se määrittelee klassisen vanhan koulun korut.

10. Charms Bead Jewellery:

renkaat-helmi-korut-10

Helmet ovat die-cast helmiä, joita voidaan käyttää kaulakoruissa, rannerenkaissa sekä nilkkakoruissa. Niissä on viileä ja tyylikäs ulkoasu, ja niitä voi käyttää lähes kaiken kanssa. Teini-ikäiset rakastavat sitä. Charm-rannerenkaita on aina pidetty tuovan hyvää onnea, jos sen viileä ulkoasu ei ole tarpeeksi syy käyttää sitä!

Katso lisää: Platinum Korut mallit

11. helmillä koristeltu norsunluu kaulanauha:

helmillä-norsunluun kaulakoru-11

Norsunluu kaulakorut eivät koskaan loppu muotia. Tämä kaunis pala on todiste siitä. Se on rauhoittava ulkoasu ja kukaan ei voi koskaan mennä vikaan tämän kanssa. Se on mukava lahja morsian-to-be.

12. helmikorko naisille:

helmillä-nilkkaremmi-12

Helmet voidaan tehdä myös nilkkakoruilla, jotka ovat hyvin muodissa. Tällaisia ​​helmikorkeuksia voi käyttää koko ajan vaatteilla tai shortseilla. Niitä voidaan käyttää rannoille tai piknikille. Ne antavat yksinkertaisen mutta tyylikkään näköisen nilkan.

13. Leveä helminauha kaulalle tytöille:

suuri-helmillä-neckpiece-13

Nämä suuret helmillä koristellut kaulakorut näyttävät söpöltä ja tyylikkäältä. Neulottujen helmien väriset värit ja koostumus antavat terveellistä ulkoasua, joka täyttää silmät. Sitä voidaan käyttää tavallisen yläosan tai mekon yli.

14. Spike-Beaded Choker kaulakoru:

piikki-helmillä-kaulanauha-14

Kyllä, tuhkaajat ovat palanneet muotiin. Ne ovat fiksuja ja nuoret menevät hulluksi heidän jälkeensä. Tämä helmillä oleva choker on jotain mitä haluaisit olla vaatekaapassasi. Helmien ja piikkien yhdistelmä antaa sille viileän ilmeen ja se voidaan yhdistää melko paljon kaiken kanssa.

Katso lisää: Uusimmat Kundan-korut

15. Multi-Strand ketju ja helmi kaulakoru:

ketju-ja-helmi-kaulakoru-15

Tämä kaulakoru antaa suuren ilmeen ja sitä voi käyttää juhliin ja häät. Se on kevyt, joten sinusta tuntuu siltä, ​​että sinulla ei ole koruja ollenkaan, joten se on erittäin mukava tapahtumille, jotka kestävät pidempään.

Helmet korut ovat viime vuosina nousseet melkoisen osan korumarkkinoista, koska ne ovat trendikkäitä, halvempia ja sopivat kenelle tahansa lapsista aikuisille. Valittavissa on monenlaisia ​​malleja, jotka ovat nykyisin saatavilla useimmissa paikoissa. Siemenhelmet korut, lasi ja taidehelmet korut ja kristallihelmet korut ovat tulleet erittäin suosittuja. Parasta on se, että se näyttää hyvältä sekä länsimaisista että intialaisista perinteisistä asuista. Tämä on uusi suuntaus. Joten mene lähimmälle myymälän suunnittelija helmillä koruja antaa lisävaruste vaatekaappi päivityksen!

Leave A Comment

− 1 = 1