15 eri tyyppisiä Baby Bangles Tyylit elämässä

Bangleja on käytetty käsityön koristeeksi aina muinaisista ajoista. Bangles tulevat eri malleja, malleja, muotoja ja kokoja. Voidaan sekoittaa, sovittaa ja kokeilla rannerenkaita. Bangles on viime aikoina tullut muotitieto ja se on tulossa erittäin suosittu. Ihmiset ovat nopeasti kiinni uusimmista suuntauksista ja malleista Bangles. Ne näyttävät tyylikkäiltä kädet ja ne on helppo kuljettaa pois eri asuilla. Se voi olla kultaa, hopeaa, kuparia, messinkiä, lasia, muovia ja se voi olla monta mallia.

Bangles for Baby Girl eri tyyppejä:

Bangles ovat juttu muotivirtaukseksi kaikille erityisen söpö pikkuhousut ovat myös nopeasti kiinni suuntaus. Meillä on katseet erilaiset vauvan rintaneulomallit.

1. Kulta Bangles varten Baby Girl:

vauva bangles

Paras tapa koristella pieniä ranteita vauvoille on kauniita kultaisia ​​rannerenkaita. Nämä näyttävät melkoisesti vauvojen virheettömästä ja pehmeästä ihosta. Kulta on lupaava metalli, uudet syntyneet vauvat ovat yleensä asetettu kultaisia ​​rannerenkaita, rannerenkaita, nilkkakoita, ketjuja jne. Muutama päivä syntymän jälkeen. Nämä kultaketjut voivat olla sekä pojille että tytöille. Se on myös yksi sopivimmista lahjoitusmahdollisuuksista.

2. Vauvan rannerenkaita Nimi:

vauva-rannekkeet-with-nimi2

Todennäköisin tapa ilmoittaa vauvan nimi voi myös olla koristella vauvaa yksilöllinen nimi rannerengas. Yksi kaikkein ainutlaatuisimmista tavoista syödä lapsen elämässä ikuisesti voi olla nimetty rannerengas. Se on aina erityinen. Nimetyt vauvaketjut voivat olla sekä pojille että tytöille.

3. Intian vauva Bangles Black Helmet:

Intian vauva--renkaat-with-musta-beads3

Nämä ainutlaatuiset kultaketjut ovat mustia helmiä. Näitä intialaisia ​​tyylikkäitä Bangleja käytetään aina pareittain. Valmistettu kahdesta sarjasta ja nämä asetetaan vauvojen käsiin. Mustat helmet ovat turvattaessa vastaan ​​vauvoille haitallisia ja suojelemaan niitä. Löydät nämä söpöjä näköisiä Bangles jokaisen uuden Intiassa syntyneen käden.

Katso lisää: Bangles For Men

4. helmillä vauvan rannerenkaat:

helmillä-vauva-bangles4

Vauva tytön tyylikkäät Bangles ovat helmillä vaaleanpunaisia ​​tai valkoisia helmiä. Ne näyttävät kauniilta tyttöjen söpöiltä, ​​pieniltä käsiltä. Helmet voidaan kiinnittää hopeaan tai kullan mukaan vauvan valintaan. Ne voidaan valmistaa myös eri väreillä ja valintaa varten.

5. Hopea vauvan rannerenkaat:

hopea-vauva-bangles5

Seuraava rivi on suosittua, kun kultaiset rannekkeet ovat hopeisten rannekkeiden vauvoille. Jotkut käyttävät vain vauvoille kultaisia ​​rannekkeita vain silloin, kun taas hopea voi olla koristeltu vauvan ranteessa päivittäin. Hopea-elementti on myös erittäin lupaava, ja se voi olla myös lahja vauvoille. Hopeiset rannekkeet näyttävät ihanilta sekä pojilta että vauvojen tytöiltä.

6. Charm Bangles:

viehätys-rannekorut-6

Vihkisormus näyttää enemmän kuin rannekoru ja on yksi nopeimmin kiinni koru suuntauksia nykypäivän. Se voi olla myös vauvojen muoti- ja tyylihuomautuksia. Näillä rannekkeilla voi olla tähtiä, autoja, kuu, ympyröitä ja nalleja jne. Kuin ne rypäleet. Ne näyttävät kauniilta vauvojen käsissä, ja he nauttivat myös yllään näitä.

Katso lisää: Suunnittelija Gold Bangles

7. Rannekoru Bangles for Baby:

ranneke-bangles7

Vauvan rannerengas rannerenkaita voi olla sekä pojille että tytöille. Ne ovat myös erittäin intialaisia ​​ja ne on sijoitettu vauvan ranteeseen lähes kahden vuoden ajan. Rannekorut voi valmistaa kultaa tai hopeaa. Ne näyttävät vain rannerenkaan ranteelta, ja niitä voi aina käyttää vauvan ranteessa.

8. Kukkivat vauvan rannerenkaat:

kukallinen-vauva-bangles8

Nämä ovat hienoimmat rannekkeet vauvantyylille, jossa on kukkia, jotka koristelevat ranteensa charmilla. Ne näyttävät erittäin vilkkaalta kukkien kanssa, ja ne voidaan tehdä millä tahansa metallilla kuten kulta, hopea, platina tai helmet. Nämä voivat olla varma ammuttu tyyli julkilausuma kaikille söpö tytöt kuin pikkulapsille itsessään. Kukat voivat olla pieniä, monia, kohokuvioita tai upotettuja vaatimuksia.

9. Chain Bangles For Babies:

ketjun rannekorut-for-babies9

Chain Bangles voi olla sekä pojille että tytöille. Rannekkeet on tehty ketjun muotoiseksi helppokäyttöiseksi ja mukavaksi ranteen laskuun. Vauvat voivat käyttää niitä päivittäin. Ketjukangas näyttää enemmän kuin rannekoru eikä myöskään ole kovin raskas.

Katso lisää: Bangles naisille

10. Muovi Bangles:

muovi-bangles10

Kun on kyse fancy asioita, Bangles varastaa näyttely eri värejä ja erilaisia ​​materiaaleja käytetään tekemään Bangles. Jokaisella värillä ja mekolla voi olla Bangles. Muoviset rannekkeet ovat valtavia lajikkeita, ja vauvojen tytöt voi vuoritella jokaisen päivittäin. He eivät ole ollenkaan kalliilla puolella, mutta näyttävät upealta lapsilta.

11. Rannekoru Bangles For Babies:

ranneke-rannekorut-for-babies11

Vyötärönauhoja on helpompi laittaa vauvoille, koska ne voidaan säätää ja ne ovat avoinna päistä. Ne voivat olla metallia, kultaa tai hopeaa tarpeen mukaan. Niitä voidaan käyttää päivittäin pikkuille. Intiassa ne tunnetaan myös nimellä "Kada" -rungot.

12. Käsibändit sormirengas:

käsin rannekorut-jossa sormen-ring12

Hand Bangles ovat instant hitti naisilla ja teini-ikäisillä. Joten miksi jättää taaperoita taakse? Ne voivat myös puhaltaa käsi-rintaneulaa söpellä sormirenkaalla. Tämä voi olla ainutlaatuinen lahja pikkuisen syntymäpäivälle. Voidaan myös personoida käsi-rintaneula, jossa on vauvojen nimi.

13. Metal värikäs Bangles:

metalli-värikäs-bangles13

Värikäs metalli-rannekoru voi myös olla hetkellinen ulkoasua vaihtamaan vauvojen vaatteita. Söpöillä tyttöillä, joilla on melko röyhelöitä, voi käyttää niitä vastaavia värillisiä metallirannekkeita. Niitä voidaan käyttää kahdessa 6 tai 8 sarjassa molemmissa käsissä.

14. Diamond Bangles:

Diamond-vauva-rannekorut

Voiko timantteja jättää jälkeensä, kun ajattelemme Bangles? Hieman kallis pää, timanttisormukset eivät ole pelkästään naisille, se voi olla paras lahjoitusvaihtoehto pienille tytöille. Niitä voidaan käyttää erilaisissa perinteisissä toiminnoissa vauvoille tai festivaaleille, tilaisuuksille jne.

15. Timantteja Sterling hopea Bangles:

timantit-in-hopeaa-hopea-rannekorut

Timantit näyttävät myös upealta sterlinghopealta. Timanttien kirkkautta ja loistoa voidaan parantaa sterlinghopea sijoitettaessa. Ranneke näyttää kauniilta, kun hän kuluu vauvan ranteessa. Ranneke voi myös olla sellaisia ​​asioita kuin lainaus tai rimeä kirjoitettu niihin.

Tärkeintä, joka voi koristella söpöä vauva voi olla viehättävä ja kaunis näköinen rannekoru sen ranteessa. Ne ovat tapa tehdä nuorille muotitieto. Ne ovat nyt niin hyvin näinä päivinä, ja yhdessä nuorten, vanhinten kanssa, pikkulapset voivat käyttää sitä tyylillä ja armoilla. Söpöjen pienien rinkojen eri malleja, malleja ja kokoja voi olla laaja levy vaihtoehtoja, jotka on tarkoitettu lapsille.

Leave A Comment

9 + = 11