15 eri tyylejä mustia blazereita miehille ja naisille

Blazer on hyvin symbolinen jokaisen vaatekaapissa. Se on todella lempeän miehen vaatekaapin keskiosa. Sitä käytetään vaihtoehtoisina muotojen mukaan. Se leikataan eri tavoin kuin pukupuku. Blazers usein tunnetaan urheilu takki. Blazersissa on metallipainike ja vuorit, joiden avulla klubin nimi näkyy.

musta blazers

Paras Blazers musta väri miehet ja naiset:

Tässä on muutamia Black Blazer-tyyppejä, joita voidaan käyttää eri tilanteissa. Älkää sitten unohda kantaa musta blazerisi kanssasi. Lähti ystävien kanssa brunssiin tai osallistuu häihin töiden jälkeen?

1. 2-nappulanpunainen, musta rintaliivit:

2 Button Single Breasted Black Blazers

Kahden napin yksivärinen musta blazers on amerikkalaistyylinen blazer. Siinä on keskusventtiili. Se on useimmiten haudutettu etiketteihin joko koukussa tai patched tasossa. Se on hieman sopusoinnussa. Se on enemmän rentoa. Se voidaan käyttää denims ilman paljon epäröintiä.

2. 3-nappulanpunainen musta rintaliivit:

3 Button Single Breasted Black Blazers

3 Button yksirivinen Musta Blazer miehille on 2 painiketta. Se tunnetaan hämmästyttävästä sovituksestaan. Se on englantilaista kenkiä. On suositeltavaa olla yksirivinen, koska kaksinkertaiset rintatilat tekevät sinusta puusta. Se korostaa olkapäitä ja rintakehää, on helppo pukea alas.

3. 6 Button Double Breasted Black Blazers:

6 Button Double Breasted Black Blazers

6 Button kaksirivinen musta blazer on peräisin alkuperää British Royal merivoimien armeija. Sen teki merivoimien komentaja, H M S Blazer, joka vaikutti kuningatar Victoriaa. Hän teki sen kuparipainikkeilla. Se on valmistettu kaksinkertaiseksi rintaksi, joka antaa oikean istuvuuden ja suojelee kovaa tuulta.

4. Miesten Slim Fit Black Blazers:

Hoikka Fit Black Blazers

Slim fit musta miekkailu on moderni päivä sopivaksi. Se on kehon halkaisu. Se on vähemmän boxy ja suorempi. Se on valmistettu pääosin pellavasta. Tämä tyyli on kulunut naisista ja miehistä. Se on rento tyyli. Jos aiot lennon tai sunnuntaibrunssin, tämä on oikea tyyli sinulle. Monet miehet käyttävät sitä helposti. Voit jopa yhdistää sen shortseilla.

5. Wool Black Blazer miehille:

Villa Black Blazers

Villa on edullisin vaihtoehto blazereissa. Se on pehmeä ja lämmin. Voit kutoa sen tarpeidesi mukaan. Se palvelee tarkoitusta suojella sinua vilunväristyksiltä. Useimmiten he tulevat itsestään tulostetuilla raidoilla. Se on perinteinen materiaalin valinta.

Katso lisää: Naisten Valkoinen Blazer

6. Liinavaatteet musta blazerit miesten muoti:

Liinavaatteet Black Blazers

Intiassa kesät ovat hyvin kuumia ja kosteita. Tässä lämpötilassa, jos haluat katsoa tyylikkäästi urheilullinen blazer sitten valita pellava musta blazer. Koska se on valmistettu liinavaatteista, se on hengittävä ja pehmeä. Se imee hiki. Se on myös pehmeämpi kuin villapaidat. Voit käyttää niitä rannalle tai päiväretkelle ilman, että huolehdit lämpötilasta.

7. Muodolliset Black Blazers Silkissä:

Silkki Black Blazers

Suurten juhlien tai korkealaatuisen illallisen tapahtuessa, silkki musta blazer on sinun tyylisi. On hyvin rikas näyttää. Se antaa sinulle hyvän istuvuuden, koska silkki muodostaa helposti. Pääosin vuori alla on satiinia, joka antaa loistaa. Voit käyttää sitä älykkäillä housuilla, jotta kontrasti näyttää ja sävy alas kiiltoa.

8. Perinteiset Corduroy Black Blazers:

Vakosametti Black Blazers

Corduroy on hyvin vanha materiaali. Se on paksua ja samankaltaista samettia, mutta siinä on linjoja koko. Se on yksi perinteisistä valinnoista. Herrasmies valitsee. Se voi olla paksu, mutta se on otettava erittäin huolellisesti pesu ja kuivaus. Ne ovat erittäin älykkäitä ja täydellisiä illallisia.

9. Cashmere Black Blazers miehille:

Kasmirmatto Black Blazers

Cashmere on erikoiskangas, joka on valmistettu Cashmere-vuohenvillasta. Se on pehmein villan kaltainen. Se on täydellinen talville. Se on unisex-tyyli. Sitä käytetään enimmäkseen ylimitoitettu pehmustetuilla olkapäillä. Se on erittäin kallista ja pidetään ylellisyyteen.

10. Mens Pinstripe Black Blazers:

liituraita black blazers

Jos olet kyllästynyt samaan tavalliseen tylsään blazeria, niin tämä voi olla hyvä vaihtoehto. Se on ohut raidat kaikkialla. Raidat eivät ole kovin rohkeita. Voit käyttää sitä tavallisilla housuilla tai farkuilla. Se on yksinkertainen, mutta virkistävä tyyppi blazer.

Katso lisää: Blazers For Men

11. Chalk Stripe Black Blazer miesten:

Liitu Stripe Black Blazers

Liituväri Musta Blazerilla on heikot raidat. He eivät käy läpi. Se on älykäs hauska blazer. Se on hyvin erilainen, eikä kaikki käyttävät sitä. Voit käyttää työtä tai juhlia. Se on hyvin sosiaalinen tyyli.

12. Miesten puolimoodiset Blazers in Black:

Puolivirallinen Black Blazers

Semi-muodolliset Black Blazers ovat iso tämä puoluokausi. Voit käyttää niitä työskentelemään ja käyttää sitä osapuoliin myöhemmin. Siinä on kiiltäviä painikkeita. Joskus tulee merkin tai sen logon kirjonta. Voit käyttää t-paitoja alla. Farkut ovat pääosin hyvin tämän blazerin kanssa

13. Musta Cape Blazer naisille:

Musta Cape Blazer

Mustapaimen blazer on naisen vaihtoehto blazerille. Hihansuissa on ainutlaatuinen leikkaus, joka antaa blazerin rintamerkit. Se on hyvin naisellinen ja tyylikäs. Voit käyttää sitä kokouksiin ja muodolliseen lounaaseen. Laukku ja pitkä tyylikäs kuuloke menevät hyvin.

14. Naisten pehmustetut mustat blazerit:

käsiraudoissa Black Blazers

Molemmat sukupuolet käyttävät puuvillaa mustaa blazeria. Siinä on hihanpäät, jotka voidaan kääntää ulos viileästä rennosta ulkonäöstä. Se kului epävirallisissa kokouksissa, kuten päivämääristä ja puolueista. Se on erittäin hauska tyyli. Normaalisti kun käännetään hihat, painettu kangas peittää. Se on valmistettu pääosin pellavasta. Haluat välttää mansettirenkaita sen kanssa.

Katso lisää: Naisten rentohousut

15. Näkymättömät Black Blazers for Ladies:

Bedazzled Black Blazers

Joskus kun olet menossa juhliin ja haluat hämmästyttää ulkoasua, niin tämä on sinun tyylisi. Hämmästyttävät mustat blazerit ovat timantteja ja nappuloita kaulan ja hartioiden ympärillä. Se näyttää hyvin häikäisevältä.

Mustat blazerit ovat yleisimmin käytetty blazerit maailmassa. Se näyttää hienostuneelta ja erittäin tyylikkäältä. Sinun ei tarvitse soveltaa paljon logiikkaa tai kaavoja käyttää sitä. Liitä se tavalliseen farkkusi tai beigen housut. Se on yksinkertainen tyyli ja täytyy kokeilla tätä kausi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 2 = 11