15 Amazing Rakhi (Raksha Bandhan) Lahjaideoita Sisarelle Intiassa Tyylit elämässä

Rakhi lahjoja !!!! Rakkauden juhtaminen on ainoa tapaus, jossa voit lahjoittaa sisaresi koko rituaaleja ja perinteitä kesken. On todella tärkeää, että lahja on todella erityinen. Rakhi-yhtyeen kiinnittäminen alkoi matkansa suhteellisen tavallisena ja etsii yksinkertaista säiettä, jonka sisaret olisivat solmimisen veljiensä ranteissa. Ja se lupaa heille elinikäistä suojelua Raksha Bandhanin festivaalilla. Sana Raksha Bandhan on sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa "suojan solmua tai solmua

Paras rakhi-lahjaideat sisarille Intiassa:

Löydämme täältä mainituista Top 15 Best Raksha bandhan lahjoista sisaruksille.

1. Rakhi-lahja Trendy Brothersille:

Rakhi Gift for Trendy Brothers

Veljet, jotka rakastavat suuresti urheilua, he tyylistävät joitain trendikkäitä lahjoja, jotka ovat niin toivottavia mielessä sisarusten valinnassa. Samaan aikaan, ja sitten jakaa erilaisia ​​raksha bandhan lahjoja, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Valitse lahja, joka on laadukas ja trendikäs tyyli lahja haittaa samaan aikaan.

2. Vanhin ja Sober Brothers lahjat Rakhi:

Vanhin and Sober Brothers Gifts for Rakhi

Suuri veljekset trendikkäisenä johtava paita on hyvä rakhi lahjoja veli. Valitse paita ja kiristä raidat tai ruudut veljen makuun. Tämä on paljon tärkeämpää raksha-bandhanissa, koska sisarukset "kiinnittävät paljon tunteita Rakhi-lahjoille veljillemme.

3. Rakhi lahjat puolisoille:

Rakhi Gifts for Married Brothers

Liitä bändi veljellesi ja kannusta heitä jokaisen ylös ja alas. Jos onnea tarpeeksi, että sinulla on niin suloinen sisko elämässäsi. Sitten vain tavallinen rakhi-lahja veljellesi ja anna onnelliseksi koko perheelle.

4. Kid veljekset Rakhi lahjat:

Lapsi Brothers Rakhi Gifts

Esitä nuorempi lapsi veljesi muutamalla pelaamalla. Tai valita lelu lahjoja raksha bandhan jotka olivat enimmäkseen suosikki sarjakuvahahmoja. Ja jotkut suklaat ja muut karkit kohteet ovat ihastuneet. Rakhi-lahja ei ole pelkästään toinen lahja vaan pohdinta sisarista ja veljeksistä.

5. Räätälöidyt Rakhi-lahjat:

Räätälöidyt Rakhi Gifts

Lapsuudesta lähtien se näyttää kappaletta, joka vie kaikki hauskat hetket sinun ja veljen / sisaresi välillä viimeisimmän lisäyksen mukaan pienoiskoosta henkilökohtaisten peittojen kanssa ja ajattele raksha bandhan paras lahja, joka henkilökohtainen kosketus ja joka aina jättää merkin. He olivat helpommin tavoitettavissa raksha bandhan -juhlilla

6. Smart Guard-lahjat Raksha Bandhanille:

Fiksu Watch Gifts for Raksha Bandhan

Ajattele kallista lahjavaihtoehtoa, joka sopii hyvin siskoihisi ja veljiisi. Ovatko he freaks ja fitness tai vain runsaasti nauttia yllään multi tasking rannekello kun rakhi. Valitse älykkäät kellot rakshabandhan lahjat, jotka näyttävät erittäin ammattimaisia ​​ja palvelevat useita tarkoituksia alkuun tehdä elämästä paljon helpompaa raksha bandhan.

7. Perinteiset Rakhi-lahjat:

perinteinen Rakhi Gifts

Rakhian esittelyssä nautimme rakhasta lahjasta rakhille sisarelle, joka viettää laatuaikaa paljon enemmän arvoja. Jotkut parhaista lahjoista voivat joku antaa rakshabandhanin ollessa jumala, kun hän todella tekee muistoja veljen ja sisaresi kanssa.

8. Hengellinen lahja Raksha Bandhanille:

hengellinen Gifts for Raksha Bandhan

Hengittävät lahjat rakhin juhlassa antavat suotuisan pyhyyden rakastajallesi. Hän tarvitsee paljon siunauksia ja parhaat toiveet, koska hän antaa alkua ja antaa edelleen parhaan lahjan rakolle rakkaudelle. Alusta lähtien ja edelleen antaa hänelle parasta uutta suhdetta. Lähetä hengellinen lahja makealle sisaresi juhlallisuudelle.

Katso lisää: Lahjat sisarille

9. Korut Rakhi-lahja sisarelle:

Korut Rakhi Gift for Sister

Veljet etsit arvokkaita ja kestäviä lahjoja sisaresi puolesta. Sitten päättää ostaa upea pala kultasepän hänelle. Hän voi elää koruja tai muita design-koristeita, jotka pelkäävät raksha bandhan lahjoja sisarille. Tyylikkään ulkoasun vaihtoehtoisesti voit harkita muodikkaiden ja trendikkäiden korujen ostamista tyylikkäälle sisarellesi.

10. Rakshabandhan lahja naimisissa sisarille:

Rakshabandhan Gift for Married Sisters

Jos sisaresi menisi naimisiin ja aiot antaa ammatillisen lahjan rakshabandhanin takia. Sitten pysy kuulolla ja ajattele parhaita rakhi-lahjoja sisarille. Sitten päätämme kasvattaa syvää ymmärrystä ja rakkautta suloisten sisarien kanssa. Jos meillä on onni olla söpö sisko elämääsi, sinun täytyy saada hänelle erityinen rakhi-lahja.

11. Henkilökohtaiset rakhi-lahjat sisarille:

yksilöllinen Rakhi Gifts for Sister

Rakshabandhanin juhlissa on paljon kauniita lahja-hetkiä, jotka on otettu kiinni. Sitten paras mahdollisuus ja luultavasti vaikein rakhi-lahja haittaavat, jotka antavat veljensä makeiselle sisarelleen. Innostunut ajatus antaa veljensä ja sisarensa on ilahduttavaa heille.

12. Rakhi Return-lahjat sisarelle:

Rakhi Return Gifts for Sister

Erityinen päivä rakshabandhan on syvä rakkaus ja kiintymys sisaren ja veljet ovat syyttäneet toisiaan loputtomiin väitteisiin ja taisteluihin. Päivä, jolloin sisaret rakhi rakhille veljelleen, on symbolinen ele kuoleva uskonsa, rakkautensa ja lukemattomien tunteidensa avulla sisarukset tekevät ja valitse paras rakhi-lahja.

Katso lisää: Lahjat Brotherille

13. Rakhi-lahjat vauvojen sisarille:

Rakhi Gifts for Baby Sister

Suuri päivä monet veljekset odottavat juhlia rakshandhania pienen ruhtinaineensa ja vastineeksi veli sitoutuu suojelemaan häntä vastaan ​​elämänsä haasteista ja haasteista. Yhteinen veljekset suihkuttaa näitä rakastavia siskoja suunnitelmaan, kuten raksha bandhan lahja-ideoita, jotta makeiset myös tekevät siitä yhden odotetuimmista festivaaleista.

14. Rakhi-lahja sisarille - onnittelukortteja:

Rakhi Gift for Sister- Greeting Cards

Antakaa melko suhteesi monen vuoden kuluttua. Kortit voivat olla toinen hyvä vaihtoehto rakhi-lahjaideoille sisarille. Kynttele kaikki tunteet ja tunteet Rakhi-kortit voivat välittää kaikki sydämesi toiveet sisaresi. Se on paras tapa muistaa kaunis aika, jonka molemmat ovat viettäneet monta kertaa yhdessä vuosien ja vuosien ajan

15. Sukhaloiden lahjapakkaus Rakshabandhanille:

Suklaa Gift Hamper for Rakshabandhan

Tytöt ovat hyvin riippuvaisia ​​suklaateista. Ne näyttävät lahjakkaimmilta, se on usein tyhmä todiste. Ja raksha bandhan -tapahtumat alkavat usein Cadburyn ikäisenä, kun hän antaa meille täydellisen lahjapaketin erilaisista suklaista. Lisäksi suklaa rakhi-lahjuksia ja paras lahja jokaiselle tytölle tuntuu erittäin onnelliselta koko elämänsä ajan.

Katso lisää: Uudet lahjaideoet

Juhla Happy Raksha Bandhania kaikille parhaista tilaisuuksista, mikä tuo söpön hymyn kaikkiin kasvoihin. Veljes palaa ja tarjoaa lahjan ja lupaa myös suojella ja huolehtia hänestä.

Leave A Comment

9 + = 13