15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Srinagar on Jammun ja Kašmirin kauniiden valtioiden pääkaupunki, ja se tunnetaan rauhallisista vesistään, säteilevistä jokista, huipuista, kauniista puutarhoista ja luonnon kauneudesta. Se on ihanteellinen kohde kaikille matkailijoille ja vierailijoille, ja se on myös erinomainen paikka kaikille rakkauslintuille ja äskettäin aviopareille. Asuntoveneet, järvet ja vuoren rinteet lisäävät sen charmia ja kauneutta.

Srinagarin matkailukohteita vierailulle:

Oletko koskaan käynyt Srinagarissa Jammussa ja Kašmirissa Jos aiot mennä lomalle Srinagarille pian, sinulla on oltava käsitys siitä, mihin paikkoihin kannattaa käydä. Jotkut Srinagarin parhaimmista matkailukohteista on lueteltu alla.

1. Dal Lake:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Dal-järvi on erittäin suosittu Srinagarissa ja se on täynnä ympäri vuoden. Voit kokeilla Shikara-ratsastusta, vesiurheilua, uintia, harrastusta, melontaa ja monia muita hauskoja aktiviteetteja täällä. Myös kalastustoiminta ja vesikasvien korjuu suoritetaan täällä. Kuitenkin talvella se on niin kylmä, että tämä järvi alkaa melkein jäädyttää.

2. Nagin-järvi:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Nagin-järvi tunnetaan nimellä "Jewel in the Ring". Siellä on upea veneily, vesihiihto ja veneiden purjehdus tiloissa. Löydät myös fancy looking houseboats täältä. Järvi on puhdas, eristetty ja erittäin kaunis. Matkalla Srinagariin, varmista, että tulet tänne kerran. Et voi nähdä tällaista kaunista paikkaa missä tahansa muussa maassa.

Katso lisää: Vietnam matkailun paikoissa

3. Jama Masjid:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Jama Masjid on Srinagarin vanhin moskeija, joka on islamilaisen arkkitehtuurin ja perinteiden heijastus. Se tunnetaan myös perjantain moskeijana, ja se on tuhoutunut ja uudistettu monta kertaa. Se on herättänyt tuhansia kävijöitä vuosittain ja on yksi parhaista turistikohteista vierailla Srinagarissa.

4. Hazratbal-moskeija:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Hazratbal-moskeija on vanha ja muinainen paikka, joka on perustettu Kašmirin ja Mughal-arkkitehtuurin fuusioon. On myös kuuluisa pyhäkkö, jolla uskotaan olevan islamilaisen profeetan Muhammadin hiukset muistoksi. Tämä on yksi ihanteellisista ja historiallisista matkailukohteista, jotka vierailevat Srinagarissa.

5. Shankaracharyan temppeli:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Shankaracharya Temple of Srinagar sijaitsee Shankaracharyan kukkulan päällä. Se rakennettiin vuonna 200 eKr. Suuri keisari Ashoka poika Jaluka. Mäen yläosasta voit nähdä joitakin maalauksellisia nähtävyyksiä kuten lumipohjaisia ​​vuoria, jotka tunnetaan nimellä Pir Panjal.

6. Sri Pratap Singh -museo:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Tämä museo perustettiin vuonna 1898 ja tarjoaa eräitä hienoimmista ja historiallisista terrakottapäälliköistä 1700- ja 1800-luvuista. Se on myös runsaasti maalauksia, kolikoita, käsitöitä, arkkitehtuuria ja aseita. Sinun matkallasi Srinagariin, sinun ei pidä hukata tätä paikkaa.

Katso lisää: Käyntikohteet Kodaikanalissa

7. Indira Gandhi Tulip Garden:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Indira Gandhi Tulip Garden sijaitsee Zabarwan-vuorilla, joka sijaitsee Dal-järven lähellä. Puutarha tunnetaan parhaiten tulppa-festivaaleistaan, jotka tapahtuvat seitsemän päivää vuodessa. Puutarhassa on 70 erilaista tulppaania, ja ne kaikki ovat hyvin ainutlaatuisia tarkastella. Jokainen voi houkutella sen kauneutta ja täydellisyyttä tämän upean puutarhan, joka on turisti paikka Srinagar.

8. Shalimar Bagh:

15 Amazing matkailijoita paikkoja vierailla Srinagarissa Tyylit elämässä

Srinagarin Shalimar Bagh on Mughal-puutarha, joka sijaitsee Dal-järven koillisosassa. Sen rakensi kuningas Jahangir hänen arvokas vaimonsa Nur Jahan. Puutarhaan kuuluu upea makean veden allas, Chinar-puita, pensaita ja eksoottisia kukkia. Tulevaisuus on hyvä kokemus.

9. Gulab Bhavan:

Gulab Bhawan

Srinagar on täynnä kauniita ja luonnonkauniita paikkoja ja muutamia mainitsemme, meidän on mainittava Gulab Bhawan. Tämä on palatsi, joka on Jammun ja Kašmirin Maharajan entinen asuinpaikka, joka kuului arvostettuun Dogra-dynastiaan. Se sijaitsee itäisessä osassa Srinagar ja on ihana paikka vierailla.

10. Nishat Bagh:

Srinagar Tourist Places to Visit-Nishat Bagh

Tämä on periaatteessa kasvitieteellinen puutarha ja yksi Srinagarin kauneimmista paikoista. Nishat Bagh on tunnettu kauniista setteistään ja upeasta tunnelmasta. Puutarha perustettiin Mughal-sääntöjen aikana tällä maalla ja peitetty läpinäkyvällä terassilla, minkä vuoksi tätä puutarhaa kutsutaan Srinagarin rivitaloksi. Puutarhan kauneus tekee siitä yhden parhaista paikoista vierailla Srinagarissa. Se sijaitsee todella lähellä Dal-järveä, ja se kuuluu todellisuudessa Kašmirissa sijaitsevan suurimman Mughal Gardensin luetteloon, jossa se ansaitsee toiseksi sen suuren koon vuoksi.

11. Shankaracharya Hill:

Srinagar Tourist Places to Visit-Shankaracharya Hill

Tämä on yksi parhaista paikoista Srinagarissa turisti, jossa voi olla tonnia hauskaa. Paikka on suunniteltu erityisesti matkailijoille ja sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille ulkomaailmasta ja naapurimaista tuleville ihmisille. Tässä on useita temppeleitä, ja ne kaikki on kauniisti suunniteltu ja pidetty. Mäkeä pidetään myös erinomaisena retkeilypaikkana ja tarjoaa joitakin parhaita näkemyksiä tästä paikasta. Temppeli tämän kukkulan päällä tekee siitä vielä suositumman.

Katso lisää: Matkailutapahtumia Uttar Pradeshissa

12. Nigeen Lake:

Srinagar Tourist Places to Visit-Nigeen Lake

Srinagarissa on useita vesistöjä. Yksi kauneimmista on Nigeen Lake. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista paikoista nähdä Srinagar. Yksi ei halua jättää tätä paikkaa, kun he ovat käyneet. Järven viranomainen huolehtii järven ympäröimästi pitääkseen koko paikan mielenkiintoisen ja houkuttelevan. Järven vibra on melko melko ja siellä on useita ihmisiä, jotka haluavat vierailla uudestaan ​​ja uudestaan ​​tästä järvestä, vaikka he ovat olleet täällä melko aikoina.

13. Betab Valley:

Srinagar Tourist Places to Visit-Betab Valley

Etsitkö hyviä paikkoja nähdäksesi Srinagarissa? Betab Valley on paikka, jossa sinun pitäisi mennä. Täällä ympäröivä ympäristö on erittäin kaunis ja se voidaan sanoa olevan yksi parhaista nähtävyyksistä Srinagarissa. Paikka on täynnä luonnon kauneutta ja voi eksyä ehdottoman houkutteleva luonnon kauniin kosketuksen samoin. Laakso on suosittu keräily- ja retkeilypaikka vierailijoille tässä paikassa. Laakson kauneus houkuttelee ihmisiä lähes kaikista Intian kulmista. Myös maan ulkopuoliset ihmiset tulevat todistamaan tämän paikan kauneutta.

14. Nishat-puutarha:

Srinagar Tourist Places to Visit-Nishat Garden

Nishat Garden on yksi monista kauniista puutarhoista tässä paikassa. Tämä puutarha on täynnä kauniita maisemia ja upeat näkymät. Tämän paikan ympäröimä alue houkuttelee ihmisiä tulemaan ja käymään siellä. Ihmiset, jotka ovat käyneet tässä paikassa, ovat todella vaikuttuneita tämän puutarhan kauneudesta ja ehdottomasta houkuttelevuudesta. Puutarha on täynnä kukka kauneutta ja liittyy maantieteellisesti Nishat Baghin. Jos vierailet Srinagarissa, niin tämä puutarha on yksi hienoimmista paikoista viettää hyvää aikaa.

15. Pari Mahal:

Srinagar Tourist Places to Visit-Pari Mahal

Tästä paikasta näkee kauniin näköalan Dal-järvelle, koska se sijaitsee melko lähellä tätä paikkaa. Pari Mahal on yksi parhaista paikoista tässä Srinagarissa ja kun henkilö vierailee tässä paikassa, hän haluaa tulla käymään uudestaan ​​ja uudestaan. Hedelmämaa on yksi tämän alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hedelmämetsien ja muiden nähtävyyksien ansiosta tämä on yksi Srinagarin suosituimmista paikoista ja myös yksi parhaista Srinagarin nähtävyyksistä.

Srinagarissa on paljon nähtävyyksiä, jotka tarjoavat sinulle äärimmäisen helpotuksen ankaraa ja väsyttävää elämää. Joskus on välttämätöntä kestää jonkin aikaa pois elämästäsi ja käydä sellaisissa paikoissa, kuten Srinagarissa, josta löydät useita kauniita kohteita, joissa voit viettää huomattavan paljon aikaa.

Leave A Comment

14 − 4 =