15 Amazing Green Sarees kuvia Tyylit elämässä

Vihreä on äidin luonteen väri ja kuka ei halua urheilua niin rauhallisella värillä kehossaan. Saree-suunnittelijat suosivat usein vihreitä saree-mallien pohjaksi, ja siksi he tekevät monista sareeista värinvihreää. Jos pidät myös vihreistä sareeistä, niin tämä on paras paikka sinulle nyt. Täällä saat joitakin parhaiten näyttäviä sininen suunnittelija sarees, että löydät erittäin houkutteleva, jos tiedät sarees ja niiden materiaalia.

Amazing Green Sarees kuvia:

Seuraavassa on myös kuvia, joiden avulla voit liittyä malliin selatessasi kuvausta. Top 15 Green Sarees ovat seuraavat:

1. Parrot Green Color Saree:

vihreä Sarees

Tämä on paras vihreä saree tällä listalla ja se on yksi hyväksyttävistä suunnittelumateriaaleista koskaan tehty. Se urheittaa todella viehättävän kuvion reunoja ja rajoja. Tulet täysin rakastumaan tähän muotoiluun. Sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa, ja se voi tehdä sinusta näyttävän erittäin kauniilta. Saree luultavasti sopii parhaiten mustalla puseroilla, ja tässä tapauksessa täysi hiha sopii tähän saree-malliin, mikä tekee siitä näyttävän kauniimpaa kuin koskaan. Jos etsit kaikkea muodikkaimpia vihreitä sareejä kaiken aikaa, niin tämä saattaa olla täydellinen sinulle.

2. Dark Green Saree:

Vihreä Sarees-Dark Green Saree 2

Jos haluat urheilla jotain raskasta väriä, niin tämä saattaa olla yksi parhaista asioista siellä. Se kulkee käsi kädessä musta pusero, aivan kuten edellinen. Jos haluat näyttää kauniilta perinteiseltä Intian tavoin, niin tämä saree on täällä auttaakseen sinua voittamaan tässä tarkoituksessa. Rajan pitsirakenne on hyvin houkutteleva ja kulkee käsi kädessä tämän erityisen värin kanssa.

3. Etelä-Intian vihreä Saree:

Vihreä Sarees-South Indian Green Saree 3

Tämä on Kerala suunnittelija vihreä saree. Se sopii käytettäväksi juhla-aikoina ja se antaa kehollesi erityisen hohtavan. Kaikki silmät tulevat sinuun, missä tahansa urheilussa tämä saree. Oikealla puseroilla voit tappaa niin kutsutut länsimaiset kauneuskengät ja urheilu intialaiset naiset vaativat uudelle tasolle. Tämän saree-mallin rajaus on myös melko silmää houkutteleva ja lähes kaikki naiset löytävät heille sopivan mallin. Tämä on kansan suosikki.

4. Celebrity Vihreä Saree:

Vihreä Sarees-The Celebrity Green Saree 4

Malikaa nähtiin urheiluun tällä sareeilla, kun hän lähetti selfies tämän erityisen suunnittelumateriaalin kanssa. Hän näyttää täysin hämmästyttävän vihreän sareen ja kultaisen puseron yhdistelmästä, ja sinä näytät samalla tavoin, kun kuljetat tämän erityisen suunnittelumateriaalin kehossasi. Jos etsit jotain houkuttelevaa, trendikästä ja uutta suunnittelija-markkinoilla, niin tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista asioista täällä. Sinulla on mahdollisuus näyttää ihanteellinen Intian diva tällä erityisesti saree.

5. Lime Green Saree:

Vihreä Sarees-Lime Green Saree 5

Täällä meillä on yksi kaikkien aikojen parhaimmista ja tavallisista vihreistä sareeistä. Se vie raja-alueelta katseenvangitsija. Lime-vihreä väri tekee siitä näyttävän sopivan lähes kaikille siellä.

6. Muodikas Intian vihreä Saree:

Vihreä Sarees-Fashionable Indian Green Saree 6

Paras asia sarees kanssa vaaleita sävyjä vihreä on, että niitä voidaan harrastaa lähes missä tahansa, koska ne ovat raittiita ja voit helposti sekoittaa käyttämällä näitä erityisesti sarees. Tässä on toinen sellainen saree, jota voi harrastaa lähes missä haluat. Se sopii juhliin ja muihin perhetapahtumiin.

7. Vihreät saarnaavat punaisia ​​rajoja:

Vihreä Sarees-Greens Saree With Red Borders 7

Tämä erityisesti design vihreä saree urheilu punainen väri rajojen ja se on yksi parhaista houkutteleva piirre näistä sarees. Jos etsit jotain trendiä ja houkuttelevaa, niin tämä on yksi sopivimmista suunnittelija Intian naisista vaatetustarvikkeet sinulle.

8. Tummanvihreä Uusin Suunnittelija Saree:

Vihreä Sarees-Dark Green Latest Designer Saree 8

Tämä on yksi hyvännäköisistä suunnittelija materiaaleista, kun kyseessä on vihreät sarees. Tummanvihreän värin ja kultaisen patterin ansiosta se soveltuu lähes kaikille ihmisille.

9. Plain Green Silk Saree:

Vihreä Sarees-Designer Green Silk Saree 9

Jos olet valmis katsomaan paras itsesi yhdellä parhaista intialaisista vihreistä silkkiraidoista, meillä on yksi parhaista styling-kumppaneista sinulle, mikä varmasti auttaa sinua saamaan tuon ilmeen.

10. Vihreä sifonki Saree:

Vihreä Sarees-Green Chiffon Saree 10

Tämä on sifonki saree, joka urheilu väri vihreä koko kehon. Tämän Sareen väri on niin tarttuva, että jokainen nainen haluaa kuljettaa tämän sareen rungossaan. Täydellinen pusero tekee sinusta näyttävän täysin jumalalta.

Katso lisää: Purple Saree Kuvat

11. Viimeisin Design Green Saree:

Vihreä Sarees-Latest Design Green Saree 11

Jos etsit uusinta ja trendiä saree tällä kaudella, niin tämä voidaan sanoa sopivaksi. Se urheilu erittäin houkutteleva vihreä muotoilu malleja tehty se (pienet), jotka ovat luultavasti yksi houkuttelevin ominaisuus tästä saree.

12. Line Green Saree kivityöllä:

Vihreä Sarees-Line Green Saree with Stone Work 12

Tämä on yksi houkuttelevimmista vihreistä sareeistä, joihin kuuluu kiveystyö. Koko saree on niin houkutteleva, että jokainen haluaa urheilla tätä suunnittelijaa perinteistä vaatetusmallia melkein missä tahansa.

Katso lisää: Golden Color Saree

13. Brodeerattu Green Saree:

Vihreä Sarees-Embroidered Green Saree 13

Jos etsit vihreitä saree-malleja, niin tämä on yksi tämän luokan parhaista, joka on kirjailtu. Kun olet saanut käsiinsä tämän erityisen materiaalin, löydät uusia tekosyitä urheilulle tämän saree.

14. Tyylikäs vihreä väri Saree:

Vihreä Saree For Full Sleeve Blouses 14

Tämä erityisesti suunnittelija saree kulkee käsi kädessä täysi hiha pusero. Sinulla on mahdollisuus kuljettaa tätä erityisesti suunnittelija saree melkein missä tahansa. Se on tyylikäs ja mukava samanaikaisesti.

Katso lisää: Musta väri Sarees

15. Green Pure Silk Saree:

Vihreä Sarees-Green Pure Silk Saree 15

Katsokaa hyvä esimerkki tästä mallista? Se urheilu erittäin hyvä kultainen malli koko saree mikä tekee siitä näyttää vieläkin kauniimpi.

Vihreät sarees ovat hyvin paljon ja siellä on paljon, että voidaan tehdä tämän värin kädessä. Edellä mainitut mallit ovat parhaille markkinoilla tällä hetkellä ja jotain, joka on sidottu tekemään sinut enemmän kuin tyytyväisiä ja tehdä päätä kääntyvät kohti sinua.

Leave A Comment

73 − 72 =