15 (Ajwain) Carom-siementen terveydelliset edut iholle, hiuksille ja terveydelle Tyylit elämässä

Kärsivät vatsavaivoista? Pureskele joitain karamellisia siemeniä. Onko huono kylmä? Ota höyry carom siemeniä, jotka on infusoida vedellä. Kärsivät ummetuksesta? Käytä juomaa sokerista ja carom-siemenistä. Jos luet edellä olevat lausunnot, sinun on nähty, kuinka monta tapaa pystyt käsittelemään tehokkaasti niin monenlaisia ​​ongelmia, myös yksinkertaisen ja helpon automaatin avulla. Ne ovat ehdottomasti siunaus ihmiskunnalle.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä hämmästyttävästä luonnollisesta ainesosasta ja kaikista sen tarjoamista eduista, suosittelemme lukemaan artikkelin. Jos etsit yhtä tehokkaimmista luonnollisista tavoista ratkaista edellä mainitut fyysiset olosuhteet, niin nämä karom siemenet ovat varsin hyödyllisiä sinulle.

karambolipelejä-siemenet-etuudet

Paras terveyshyödyt Carom-siemenistä (Ajwain):

Alla on mainittu erilainen terveyshaitto ja hyötyä karomien siemenistä, jotka sinun täytyy tietää paremmasta terveydestä.

1. Yleiset terveyteen liittyvät ongelmat:

Carom-siemenet auttavat tehokkaasti happamuuden, ummetuksen, suun ongelmien, munuaisvaurioiden, astman, maksan ja munuaisten hoitamiseen sekä yleiseen yskän ja kylmän hoitoon. Puhuessamme happamuutta, voit käyttää luonnollista remedyä käyttämällä carom siemeniä käsitellä tätä ongelmaa tehokkaasti. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on sekoittaa pöytälusikka carom siemenistä kumina siemeniä. Käytä tätä seosta päivittäin yhdessä jonkinlaisen inkiväärijauheen kanssa. Löydät nopean ja helpon ratkaisun pari viikkoa. Jos sinulla on hampaiden kipu, voit ottaa hiukan öljyä veteen. Tämä parantaa yleistä hygieniaa ja poistaa pahanhajuisen hengityksen muutamassa viikossa.

Katso lisää: Vesimelonsiemenedut

2. Kutomat, keilat ja ihottumat:

Carom-siemenillä voit myös huolehtia kutinaa, kiehuu ja ihottumaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tehdä tahna carom siemenet haaleaa vettä ja soveltaa tätä koko alueen. Voit myös kiehua joitain carom siemeniä ja kun vesi tulee huoneenlämpöön, pese aluet varovasti ajwain-vedellä. Voit varmasti löytää ratkaisun tähän ongelmaan ja päästä eroon pimples samoin.

3. Seksuaalinen vamma:

Monet ihmiset ovat valittaneet, että he kärsivät seksuaalisesta vammaisuudesta. Mutta ei enää tarvitse huolehtia siitä, koska carom-siemenet ovat täällä pääsemään eroon tästä ongelmasta. Sinun tarvitsee vain hiomaan joitakin karhun siemeniä yhdessä selkeytettyjen voita ja tamarindin ytimiä. Sekoita se, kaada se veteen ja lisää se lasiin täynnä maitoa ja hunajaa. Tämä varmasti pääsee eroon seksuaalisesta vammaisuudesta ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia elämästäsi täysimittaisesti.

4. Kuukautiskipu ja vatsavaivat:

Kuukautiskierron kouristukset ja mahavaivat ovat melko yleisiä naisilla. Sinun tarvitsee vain keittää hiukan öljyä ja odottaa sen tulevan huoneenlämpöiseksi. Kun se on, voit hakea ja hieronta tätä koko vatsan alueella. Löydät helpotusta kouristasi tunnin sisällä tai niin. Toinen vaihtoehto on hiomata joitakin carom siemeniä, sekoita limetin mehu, lisätä hieman haaleaa vettä ja juoda kaksi kertaa päivässä. Tulet varmasti saavuttamaan hyviä tuloksia.

Katso lisää: Karvaiset siemenet terveysetuudet

5. Migreeni ja turvotus:

Carom siemenet ovat erittäin hyödyllisiä, kun kyseessä on migreeni tai röyhtäily. Voit käsitellä tätä, käytä sekoitus inkivääriä, carom siemeniä ja musta suola. Jos löydät maku hieman liikaa, lisää tämä seos veteen ja juo sitä alas. Tehokas tapa päästä eroon migreeniin voi myös laittaa ne pehmopaperille ja hajuilla. Voit polttaa ne, jos haluat, jotta saat parempia ja nopeampia tuloksia. Paljon ihmisiä ja käytti carom siemeniä ja löysi sen onnistuneesti valkaisuun.

6. Carom Seeds Painonpudotus:

Voit myös menettää jonkin verran caromin siementen avulla. Sinun on myös täytettävä joitain carom siemeniä veteen yön yli ja juoda sitä alas tyhjään vatsaan seuraavana aamuna. Tämä liuottaa kaikki rasvat elimistössäsi ja auttaa sinua irrottamaan noin kiloa. Voit myös ottaa yhden rkl carom siemeniä aikaisin aamulla. Jos yhdistät tämän jonkin verran liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota, menetät jopa 5 kiloa kuukaudessa. Painonpudotusta edistetään näiden siementen avulla ja tämä on todistettu tosiasia.

7. Hiusten ongelmat:

Yksi suurimmista ongelmista miesten ja naisten kanssa on näinä päivinä hiusten värjääminen. Kuitenkin, jos käytät joitakin carom siemeniä, voit tehokkaasti päästä eroon tästä. Ota kaksi tai kolme currylehteä, jotkut kuivat viinirypäleet, carom-siemenet ja sokeri makuun. Liota kaikki nämä kuppiin täynnä vettä ja kypsennä hyvin. Lisää sokeria, jos haluat mausta. Juo tämä seos kerran päivässä ja voit päästä eroon harmaista hiuksista kuukaudessa. Jos kärsit hiuslääkäreistä, niin tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista tavaroista sinulle.

Katso lisää: Moringan siemenetuet

8. Silmänpuhdistusaine:

On tärkeää huolehtia jokaisesta kehon osasta, mukaan lukien silmäsi. Joka kerta, kun nouset aamulla, sinun on puhdistettava tämä. Sileän veden käyttäminen on hienoa, mutta sen on parasta keittää joitakin karhun siemeniä vedessä ja odottaa sen jäähtyä. Ota nyt vettä ja pese silmäsi perusteellisesti. Silmäsi ovat puhtaita, tuoreita ja vilkkaita. Se pitää silmän puhtaana jo jonkin aikaa ja toimii paljon paremmin kuin keinotekoiset tuotteet.

9. Bed Wetting:

Jos olet aikuinen ja sinulla on yhä tapana kastella vuoteesi päivittäin, niin olemme ostaneet tämän hienon ratkaisun sinulle, joka auttaa sinua pääsemään eroon tästä uhasta kuukauden sisällä tai niin. Ota vain 50 grammaa mustaa seesaminsiemeniä, 25 grammaa carom-siemeniä ja muuta 100 grammaa jaggeriaa. Sekoita tämä hyvin ja käytä vettä kahdesti päivässä. Sinulla on mahdollisuus käsitellä virtsan ja sängyn kostutuksen ongelmaa tehokkaasti tämän avulla. Jos tämä on tavallinen ongelma sinulle tai läheiselle ystävälleen, käytä tai suosittele niitä käyttämään näitä siemeniä päivittäisessä ruokavaliossaan. Siinä on paljon hyötyä.

10. Käytetään kypsentämisen aikana:

Voit myös käyttää carom siemeniä ruoanlaittoon. Tätä on käytetty suurelta osin Intiassa mausteena. Ne voidaan paahdettua, paistettua tai jopa lisätä "panch phoran". Tätä ainesosaa on käytetty myös keksejä, keksejä, välipaloja, keittoja, virvoitusjuomia, suolakurkkua ja muita syötäviä intialaisia ​​ruokia. Se on ehdottomasti hyvä ruoansulatukseen ja jotain voit varmasti käyttää ruoanlaittoon. Voidaan parantaa herkullista laatua elintarvikkeista lisäämällä näitä siemeniä niihin. Se tekee ruoasta maistuvan paljon paremmin ja auttaa myös ruoansulatukseen.

11. Hyvä happamuus:

Tiesitkö, että tämä erityinen siemen on äärimmäisen hyödyllinen happamuusongelmien hoitamiseksi. Siemen on usein lääkäreiden suosima ja se on yksi parhaista luonnollisista käyttötavoista happamuuden vähentämiseksi. Ei ole olemassa mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten keinotekoisia tuotteita, jotka on valmistettu happamuusongelmien ratkaisemiseksi, mutta se tekee kipua poistuvan ja kaikkiin vatsavaivoihin liittyviin hyviin ominaisuuksiin ikääntyneet usein kuluttavat. Siemen on erittäin hyödyllinen melkein kaikille ja kaikille siellä on miehiä tai naisia.

12. Ummetusaiheet:

Jos sinulla on ummetusongelmia, niin carom siemenet ovat yksi hienoimmista sinulle. Ne osoittautuvat hyödyllisiksi tässä prosessissa. Yhdessä tämän kanssa, se voi auttaa myös ruoansulatusta, kuten aiemmin keskusteltiin. Näitä siemeniä vähentävät munuaiskipuja ja näiden karamellien siementen ainutlaatuisten ja fantastisten hyötyjen ansiosta voidaan sanoa olevan yksi niistä parhaista eduista, joilla ratkaistaan ​​kaikenlaisia ​​vatsavaivoja koskevia kysymyksiä. Tämä on eräs Carom-siemenien erinomaisista terveysetuuksista.

13. Astma:

Jos kärsit astmasta, kuluttamalla karom siemeniä päivittäin auttaa varmasti. Tämä on sellainen siemen, joka sopii melkein fyysisiin häiriöihin ja toimii melko kauniisti lähes kaikkien ulkoisten ja sisäisten hädän ratkaisemiseksi. Jopa lääkärit ja terveydenhuollon asiantuntijat määrittävät tämän erityisen siemenen kosteuden karkottamiseksi ja helpottavat astmaa aiheuttanutta kylmää. Voit käyttää näitä siemeniä useammin kuin kerran parhaisiin tuloksiin. Älä mene lääkkeille. Luota tähän luonnolliseen prosessiin ja se varmasti auttaa sinua.

14. Suun ongelmat:

Jos sinulla on edessään joitakin vakavia hampaan kipua, niin kulutus carom siemenet aina auttaa. Suu huuhtoutuu hammaslankaan ja kynsiöljy auttaa myös. Carom siemenet ovat yksi parhaista tavaraa siellä, joka auttaa vähentämään suun ongelmia paljon paremmin kuin muut lääkitys vaihtoehtoja. Jos olet valmis pitämään suun hygienia, niin näiden siementen kulutus auttaa sinua pitämään terveellinen suu pitkään aikaan. Se voi pelastaa sinut myös rappeutumasta ja kaikkien näiden siementen suuhun liittyvistä eduista, mutta myös hammaslääkäreiden suositukset.

15. Niveltulehdus:

Usein näistä siemenistä uutettu öljy tulee kätevästi niveltulehduksen oireiden hoitoon. Näistä siemenistä uutetun öljyn soveltaminen haavoittuvilla aineilla auttaa vähentämään niveltulehduksen aiheuttamaa erityyppisiä kipuja. Siten voidaan sanoa, että yksi parhaista tavoista käsitellä niveltulehdus luonnollisesti on käyttää tätä öljyä päivittäin.

Tässä artikkelissa olemme antaneet sinulle joitain parasta hyötyä carom siemenistä siellä. Ruoka on niin hyödyllistä, että melkein kukaan voi löytää tämän nimenomaisen ruuan niille varsin tehokkaaksi. Ne ovat pieniä kooltaan mutta tekevät suuria työpaikkoja.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

41 + = 48