15 ainutlaatuista syntymäpäivälahjoitusä Brotherille vuonna 2018 Tyylit elämässä

Monien sisarten mielestä on vaikeaa löytää täydellinen syntymäpäivälahja veljilleen. He ovat joko hämmentyneitä tai ideoita. Ja kaikki nämä ehdotukset tulevat sisään. Nämä ehdotukset auttavat toimittamassa sinulle parhaita valintoja, mutta myös tekevät veljesi onnelliseksi - loppujen lopuksi hän on oma veljeni. Siksi on olemassa paljon hoitoa siellä. Tarkistetaan näitä vaihtoehtoja.

Paras suositeltu syntymäpäivälahja Brotherille:

Löytyy kerätty syntymäpäivälahjoja veli yksi kerrallaan kuvia.

Syntymäpäivälahjat nuoremmalle:

Syntymäpäivälahjat vaihtelevat vanhimmasta veljestä nuorempiin veljiin, joten meidän on annettava heille heidän ikänsä ja makunsa mukaan. Katsotaanpa, minkälaisia ​​lahjoja on annettava nuoremmalle veljelle.

1. Bluetooth Smart Watch:

Bluetooth Smart Watch

Tämä smartwatch on paras syntymäpäivälahja sinun nuoremmalle veljelle, varsinkin jos hän rakastaa tekniikkaa ja gadgeteja. Kellolla on aina digitaalinen katselupinta sekä 1,3 tuuman super AMOLED -näyttö. Täysin Bluetooth-yhteensopiva Bluetooth ja iPhone, tämä katselu voi vastaanottaa puheluita, tekstiviestejä jne. Se myös pystyy tallentamaan kaikki päivittäiset toiminnot.

2. Foosball Table:

Jalkapallo Table

Jos veljesi haluaa pelata Foosballia, tämä on ehdottomasti paras syntymäpäivälahjasi veljesi. Tämä Foosball-pöydässä on 5/8 tuuman kromattu tangot ja pelaajat, jotka on täysin käsin maalattu parhaan pelikokemuksen ansiosta. Siinä on myös koko paneelin tukijalka ja monia muita ominaisuuksia, jotka takaavat täydellisen vakauden ja kestävyyden. Nyt veljesi rakastaa sinua ikuisesti lahjaksi hänelle tämän helmen.

3. iPad Tablet:

iPad Tablet

IPad on upea syntymäpäivä yllätys veljesi. Se on 9,7 tuuman näyttö, A9 64-bittinen prosessori, 8 megapikselin kamera ja paljon muuta. Veljesi on onnellinen ihminen maan päällä, kun hän näkee tämän kauniin gadgetryn.

4. Digitaalinen järjestelmäkamera:

Digitaalinen SLR Camera

Jos etsit syntymäpäivälahjoja ideoita sinun veljellesi, hanki tämä mukava pieni DSLR hänelle. Tämä pakkaus on täysin mukana kaikessa - kamerasta, objektiivista jalustalle. Tässä sarjassa on myös 48 Gt SD-kortti, joten veljesi voi ampua lisää valokuvia. Se on 18 megapikselin tunnistin, siinä on sisäänrakennettu WiFi ja NFC, ja se voi tallentaa Full HD -videoita 30 kuvaa sekunnissa. Se on veljesi täydellinen ystävä.

5. Kuulokkeet:

Kuulokkeet

Nämä kuulokkeet ovat täydellinen lahja veljelle hänen syntymäpäivänään. Nämä kriitikoiden ylistämättömät kuulokkeet ovat erittäin selkeitä ja syvä basso. Siinä on 45 mm: n suuret kuljettajat, antaa erinomaisen eristyksen ja tarjoaa myös suurta mukavuutta. Siinä on myös irrotettava kaapeli.

6. Reppu:

Reppu

Tämä reppu on täydellinen lahja veljelle hänen syntymäpäivänään. Se on suuri monilokeroinen reppu, jossa on pehmustettu hiha kannettavien tietokoneiden pitämiseksi. Se voi sisältää jopa 17 tuuman kannettavia tietokoneita sekä vesipulloja ja muita kynää, matkapuhelinta jne.

7. Pelikonsoli:

pelaamista Console

Pelikonsoli on aina paras onnellinen syntymäpäivälahja veljellesi. Gaming on uusi villitys kuluttajien keskuudessa, ja Play-asema 4 on eturintamassa. Kun uusia pelejä tulee kuukausittain, veljesi on aina miehitetty jonkun tai toisen kanssa. Paras tapa viihdettä.

Syntymäpäivälahjat vanhin veli:

Yritetään erilaisia ​​syntymäpäivälahjoja vanhempasi tai isoveljesi kanssa.

8. Ruostumaton teräskello:

ruostumaton Steel Watch

Tämä tuotu katsella on varmasti paras lahja veljelle hänen syntymäpäivänään. Ominaisuuksina on pyöreä runko onyx-säikeisessä 42 mm: n ruostumattomassa teräksessä, jossa on kehykset ja mustat kuvioidut valitsimet, logo ja päivämääräikkuna. Se on myös kvartsiliike ja se on vedenpitävä jopa 50 metriä veden alla. Tämä on täydellinen lahja jollekin rakastatte niin paljon.

Katso lisää: Lahjat sisarille

9. Aviator aurinkolasit:

Lentäjä Sunglasses

Nämä aviator aurinkolasit ovat paras lahja veljelle hänen syntymäpäivänään. Lisäksi voit antaa tämäntyyppisen syntymäpäivälahjan veljen puolesta. Siinä on metallikehys, jossa on muovinen linssi, joka ei ole polarisoitu. Se on klassinen lentoliikenteen muotoilu, jossa on peililinssejä. Linssit ovat polykarbonaatteja, korkealaatuisia, mutta kevyitä linssit - antaen siten suurta iskunkestävyyttä ja voimakkaan valon tukkeutumista. Tämä suojaa veljesi silmäsi auringon haitallisilta UV-säteiltä.

10. Kellot ja aurinkolasit:

Kellot and Sunglasses Case

Tämä kello ja aurinkolasit ovat yksi parhaista syntymäpäivälahjoitusideoista veljesi. Kotelo koostuu korkealaatuisesta nahasta, jossa on erittäin hyvä ulkonäkö, yksinkertainen rakenne ja hieno ammattitaito. Siinä on runsaasti tilaa säilyttää kaikki kellot ja aurinkolasit pehmeillä irrotettavalla tyynyllä. Tämä kotelo suojaa kaikki tavarat pölyltä, sormenjäljiltä ja naarmuilta. Selkeä näkymä ylhäältä antaa täydellisen ulkoasun. Se on ihana lahja veljellesi.

Katso lisää: Lahjat poikaystävälle

11. Kahvimuki:

kahvi Mug

Tämä muki on täydellinen syntymäpäivälahja vanhemman veljenne puolesta. Tämä erinomainen laatu, valkoinen keraaminen muki on sekä astianpesukone että mikroaaltouuni ystävällinen. Painatus tehdään molemmilla puolilla muki ja se tuntuu hyvältä. Tämä luo elävän ja pitkäkestoisen vaikutelman veljellesi.

12. Virtual Reality Headset:

virtuaali- Reality Headset

Jos veljesi on peleissä, on aika esitellä hänet Virtual Realitylle. Nämä ovat loistava syntymäpäivälahja vanhimmalle veljestäsi. Se on varustettu 3,5 tuuman AMOLED-näytöllä, jossa on kuulokkeet, USB ja erilaiset anturit. Se on erinomainen tapa tutustua pelaamisen uusi puoli tietokoneeseen.

13. Kengät:

kengät

Nämä saappaat ovat suuri syntymäpäivälahja suurelle veljestäsi. Nämä saappaat on valmistettu aidosta nahasta, jossa on tyylikäs ja muodollinen ulkoasu. Nämä antavat sinulle erittäin muodikas tyyli ja tunne veljen jokapäiväiseen vaatetukseen.

14. Kannettava tietokone:

kannettava tietokone

Tämä peli- ja työmatkapuhelin on yksi parhaista syntymäpäivälahjista veljen kääntämiseen. Kommentteja Full HD -näytöllä, 16 gigatavun muistia, Intel i7 -prosessoria ja anNvidia-näytönohjainta. Täydellinen hänelle pelata pelejä ja tehdä myös hänen työnsä. Näyttää myös tyylikkäältä.

15. Älypuhelin:

älypuhelin

Jos etsit yllätyksen syntymäpäiväideoita veljesi, niin lahjoita hänelle älypuhelin. Tämä älypuhelimessa on kaksi pikselikameraa, IP68 vesitiivisluokitus sekä langaton lataus. Täysin pakattu ja ladattu älypuhelin, joka tekee välittömästi veljesi superteknologian tuntemuksesta.

Katso lisää: Yllätä lahjoja

Tämä luettelo ehdotuksista osoittaa, kuinka tärkeää on tutkia ja ostaa lahjoja rakkaille. Tämä osoittaa, että syntymäpäivälahjojen ostaminen ei ole helppoa, varsinkin kun sinulla on kiinteä budjetti. Tämän luettelon kautta saat kaiken haluamasi, ja se on aina budjetillasi.

Leave A Comment

− 4 = 6