15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Yin Yang on kiinalainen symboli, joka tunnetaan myös nimellä Tai-Chi-symboli. Se on Kiinan filosofian suurin saavutus, ja se on vastuussa siitä, että Kiina tunnetaan hyvin tutkimuksen, tietämyksen ja kehityksen kannalta. Tämä symboli on kaksi puolta. Musta on nimeltään Yin ja valkoinen nimi on Yang.

yin yang tattoo designs

Yin Yang on huomannut, että molemmat ovat erottamattomia; he eivät voi pysyä ilman toisiaan. Puhuessaan Yin Yang tatuoinnit, heistä on tullut hyvin suosittuja näinä päivinä ja nähdään lähes kaikkialla. Ne näyttävät olevan nuorille uusi muotitieto, koska numerot kasvavat päivittäin. Jos etsit hienoja ja muodikkaita Yin Yang-tatuointeja, meillä on lueteltu joitain parhaimmistoa vain sopivaksi.

Eri tyyppejä Ying Yang Tatuoinnit:

Yin Yang-tatuointi on yksi parhaista vaihtoehdoista näyttää luonne maailmalle. Koska se osoittaa ihmisluonnon molemmat puolet. Myös Eco-järjestelmä on riippuvainen tämän symbolin merkityksestä.

1. Sisters Yin Yang Tattoo:

sisaret-yin-yang-tattoo14

Sistersin rakkaus, jota ei voi koskaan erottaa. Yin Yang -symbolilla on kaksi puolta, joita sisarilla on myös. Molemmat sisaret vievät elämän toiselle puolelle ja huolehtivat toisistaan ​​kaikissa elämänkohteissa, kaksi sisarta mustaa Yin Yang-tatuointia vastakkaisilla jaloillaan ja saada ne yhdessä tekemään täydellisen Yin Yang-tatuoinnin. Voimme myös kuvailla näitä molempia sisaruksia, joilla on vastakkainen luonto, kokoontuvat yhteen täydelliseen muotoiluun. Sistersin rakkaus tässä Yin Yang-tatuoinnissa lisää aurinkoisen päivän ja tähtitaivon molemmin puolin.

2. 3D Yin Yang Tattoo:

3d-yin-yang-tattoo13

Edellä oleva muotoilu on 3D-mallin alla. Taiteilijoilla on laaja valikoima tatuointeja. 3D-mallit ovat ihan rakastaneet nuoret nykyään. Suunnittelu tekee illuusion todellisesta taidekappaleesta, jonka voimme nähdä ikään kuin sillä on todellisia omia puolia. Tämä yin yang 3D-malli on valmistettu sinisellä musteella ja harmaalla musteella, joka on kohokuvioitu punaisella, valkoisella ja mustalla musteella niin, että se antaa 3D-vaikutelman. Tämä kaunis muotoilu on kipinävärinen varjo, joka tekee silmistä tuntuvan sileän ja loistavan.

3. Merenneito Yin Yang Tattoo:

Mermaid-yin-yang-tattoo11

Tämä loistava muotoilu, joka sitoo kaksi merenneitoa, jotka tekevät yin yang-symbolin, osoittavat, että maailmankaikkeuden kaksi puolta ovat myös abstraktissa maailmassa. Värilliset merenneito ja haalistunut merenneito osoittavat molemmat puolin kolikon. Ilmaisee elämän onnellisen osan ja surullisen osan. Näemme pieniä kaluja, jotka ovat mukana merenneitoissa, värikalvot, jotka ovat haalistuneella merenneitolla ja värikkäitä merenneitoja olevat mustat kalat osoittavat meille, että on aina toivoa kaikkea surullista ja onnellista elämää.

4. Amazing Mysterious Yin Yang Tatuointi:

amazing-salaperäinen-yin-yang-tattoo10

Yin yang tatuointi on niin salaperäinen. Yinin ja yangin molemmilla puolilla oleva rakenne eroaa mustista ja valkoisista osista, jotka todellisuudessa kuuluvat samaan malliin, mutta jotka ovat sävyttämättömiä. Tämän tatuoinnin kukka mutta geometrinen muotoilu on täydellinen esimerkki taiteen suunnittelusta. Tumma n valopuolet voidaan hämmästyttävän näyttää tässä kuvassa. Naiset rakastavat muotoilua takakannessa.

5. Kalat tekeminen Yin Yang Tattoo:

kaloja päätöksenteossa-yin-yang-tattoo12

Kalat täällä ovat kauniisti kirjoittaneet symboloivat yin yang-merkitystä. Sekä tatuoinnin yin- että yang-puolet koostuvat sinisestä, joka näyttää kylmän puolen ja punaisen, jotka osoittavat värirenkaan kuumaa sivua ja myös elämän vastakkaisia ​​puolia. Varjot, jotka kattavat koko mallin, lisää kipinän tatuointiin. Tämä tatuointi voidaan tehdä ranteella tai jopa olalla. Naiset mieluummin mieluummin muste kuin miehet, koska naiset rakastavat kalojen värejä.

Katso lisää: Fairy Tattoo mallit tytöille

6. Sydän Yin Yang Tattoo:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Oletko koskaan miettinyt, miten voit luoda Yin Yang-tatuoinnin, joka on miellyttävän erilainen verrattuna muihin? Jos olet, olet todennäköisesti unohtanut sydän Yin Yang tatuointi. Tämä muotoilu on melko yksinkertainen, vaikka sydämen muoto tekee siitä mielenkiintoisen ja mielenkiintoisen.

7. Yin Yang Tattoo kiinalainen muotoilu:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

On joitain ihmisiä, jotka haluavat mennä perinteiseen ilmeeseen. Kiinan Yin Yang-tatuointi on heille paras. Ne antavat sinulle rohkean ulkoasun ja lisäävät myös tatuoinnin viehätystä. Nämä tatuoinnit voidaan tehdä vain ammattilaisen avulla. Jotkut, jotka ovat hyvin taitavia, voivat antaa tämän suunnitelman alkuperäisen ja upean ulkonäön.

8. Dragon Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Lohikäärmeet ovat erittäin tärkeä osa kiinalaista kulttuuria ja historiaa. Heitä muistetaan merkittävästi heidän luonteestaan, vihoistaan ​​ja voimakkaasta asemastaan. Tatuointi, joka näyttää kuvan vihaisesta lohikäärmeestä, joka leikkaa Yin Yang -symbolin, näyttää innovatiiviselta. Liekkien läsnäolo lohikäärmeen takana tekee siitä houkuttelevamman.

9. Dragon Vs Tiger Yin Yang Tatuointi:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Hyvä idea Yin Yang tatuoinnille on Dragon vs. Tiger yksi. Ne näyttävät todella kauniilta ja ovat vahvan esityksen kiinalaisesta kulttuurista ja mytologiasta. Tämä malli on dynaaminen ja se voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla.

10. Kukka Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Jos haluat, että Yin Yang tatuointi näyttää erinomaiselta, esitettävästä ja upeasta, hieno ajatus olisi kukkainen Yin Yang-tatuointi. Se on väriltään vihreä, tyyliltään hyvin ja sisältää luovuuden elementtiä.

Katso lisää: Star Tattoo mallit

11. Tuli ja vesi Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Yin Yang tatuoinnit ovat todella hienoja niille, jotka haluavat näyttää pahuutensa ja enkelipuoli. Majesteettinen näköinen tulipalo ja vesi Yin Yang tatuoinnit ovat täydellinen valinta täällä. Se on muotoiltu hyvin ja on hyvin muodikas ja trendikäs tarkastella.

12. Lainattu Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Yin Yang-tatuointi, joka näyttää tämän perinteisen kiinalaisen symbolin ympäröimänä kiva lausunto, näyttää hyvältä. Tämä on suuri tatuointi malli naisille, koska tämä antaa heille erittäin naisellinen ulkonäkö.

13. Jalanjälki Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Ainutlaatuinen muotoilu Yin Yang tatuoinnille on jalanjäljen tatuointi. Ne ovat ainutlaatuisia, erilaisia ​​ja erittäin houkuttelevia. Tämä todennäköisesti tarttuu paljon huomiota ja hakee muutamia kohteliaisuuksia.

Katso lisää: Oudot tatuointideot

14. Scenic Yin Yang Tattoo Design:

15 Ainutlaatuiset Yin Yang Tattoo mallit merkityillä

Yin Yang-tatuointi, joka on kirjoitettu taiteelliseen tyyliin, on varmasti ihmeellinen. Kahden eri maiseman läsnäolo, joka kuvaa auringonlaskua ja toinen, joka näyttää yön romanttisen kauneuden, näyttää lumoavalta ja houkuttelevan silmään.

15: Taiteellinen Sunny Yin Yang Suunnittelu:

taiteellinen-sunny-yin-yang-design15

Yin Yang-symboli on tehty auringonsäteillä. Alkuperäinen Yin Yang -symboli on tehty auringon sisällä ja siitä tulevat säteet. Se on tehty takana miespuolelta takaisin. Tyttö tulee myös rakastamaan samaa muotoilua vyötäröllä tai vatsan keskellä. Tämä tatuointi on painettu syvän mustan musteen ja sävyt valon musteella.

Kiinalainen perinne hyvin opettaa maailmalle kauniin ajatuksen, joka on totuudenmukainen elämän totuudella, todellisuudessa maailmankaikkeuden totuudesta tai sanoa jopa taivaallisissa elimissä. Jokaisella elämän osa-alueella on kaksi puolta. Hyvä ja paha, rakkaus ja viha, kirkas ja tylsää. Tatuoitu symboli olisi yksi parhaista malleista, joista yksi voi valita. Joten mene saada tatuointi kaiverrettu yleismaailmalliseen muotoiluun.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 6