15 Ainutlaatuinen lounge-tuoli Design Ideat 2018 | Tyylit elämässä

Ihmisten muuttuvassa mielentilassa ihmisen elämä muuttuu. Sisustusarkkitehtuurista alkaen modulaariseen keittiöön, muutos on kaikkialla löydettävissä. Tyylin määritelmä on muuttunut kasvavilla päivillä. Keinut muutetaan nyt tuoleiksi, jossa on tyynyt, jotka tarjoavat entistä hienostuneen ulkoasun mukavuuslipun lisäksi. Erilaisia ​​puutarhakalusteita tai patiohuonekaluja auttaa meitä uudistamaan koko talon ulkoasua.

Sisustussuunnittelun ohella ulkoisen talon suunnittelun tulisi olla huolestuttava. Haluamme istua meidän parvekkeella tai esiportaan tai takapihalla ja nauttia kauniista kahvista. Hiljainen auringonnousu ja rauhallinen auringonlasku ovat kaikki, mitä henkilön on tehtävä päivä.

Modern Lounge Chair Design Ideat Intiassa 2018:

Löydämme täältä mainituista 15 parasta lounge tuolin mallia vuodelle 2018.

1. Lounge Chair Design:

aula Chair Design

Näiden tuolien suunnittelu on melko ainutlaatuinen ja yksinkertainen. Se koostuu nojatuoli, jossa ottomaani pohjaan. Käsinojat eivät ainoastaan ​​tarjoa ylimääräistä tyydytystä vaan myös auttavat ruumiinpainon jakautumisessa tasaisesti, kun käsivarret asetetaan käsinojille. Se yleensä tulee pariksi ottomaanien kanssa, jotta voimme pitää jalat venytettyinä.

2. Outdoor Lounge-tuoli:

ulko- Lounge Chair

Ulkokalustotuolit sijoitetaan yleensä uima-altaan tai takapihan lähelle. Kun on rentouttavaa aikaa uima-altaassa, voi tulla ja levätä tuolille. Tämä ulkotuoli ei pidä käsikahvaa ja ottomaania, vaan ne sisältävät kevyitä painotuotteita, jotka ovat todella helppo kuljettaa. Ne voidaan pehmustella nahkaisilla tyynyillä ja ne voivat olla eri värejä.

3. Moderni lounge-tuoli:

Moderni Lounge Chair

Moderni nojatuoli on ehdottoman välttämätöntä luoda kutsuva tunnelma talossa. Moderni tuoli on parannus tuolin perusrakenteesta. Se koostuu uusista tyylikkäistä malleista, jotka antavat huoneessamme vain haluamaasi ulkoasua. Sisustuksen kynnyksellä erikoistuneiden ihmisten ohella uusia ja moderneja asioita voidaan käyttää talosi ulkoasun parantamiseen.

4. Nahka Lounge puheenjohtaja:

Nahka Lounge Chairs

Koska lepotuolit ovat pääosin ulkona, nahka näyttää hyvältä. Käytettävissä on erilaisia ​​nahkaominaisuuksia. Nahkatuolilla on myös laaja valikoima värejä. Sanotaan, että nahan tuntuma paranee kulkevan ajan myötä. Joten ihmiset, jotka haluavat investoida kerran, nahkatuolit ovat paras tapa lähteä.

5. Pyöreä Lounge-tuoli:

Pyöristää Lounge Chairs

Pyöreät tuolit on sijoitettu pääosin esiportaan tai olohuoneeseen ja keskittyvät keskustapöydällä tai sohvapöydällä. Nämä eivät ole suuria ja kohtuullisen pieniä. Ne ovat pääosin peitetyillä nahkaisilla tyynyillä ja ovat jakkarat, jotka ovat muodoltaan kelvollisia ja vaativat vähemmän lattiatilaa. Niitä käytetään yleensä silloin, kun tila on hieman vähemmän kuin studiohuoneistossa.

6. Valkoinen Lounge-tuoli:

Valkoinen Lounge Chair

Valkoinen lounge tuoli edessä kuistilla tai parvekkeella tai olohuoneessa luo kutsuva tunnelma vieraille, jotka tulevat sinun paikkasi. Valkoinen tuo valoa talon sisälle ja voi muuttaa talon kokonaisnäkemystä, jos huonekalut sijoitetaan oikein. Siinä on venyviä metalliharjoja ja pieni päätyosan tyyny.

7. Folding Lounge puheenjohtaja:

taitto Lounge Chair

Taitettavat tuolit ovat helposti kannettavia tuoleja, joita voidaan kuljettaa paikasta toiseen. Helppo siirrettävyys auttaa kuljettamaan tuolia rannalle, piknikille tai takapihalle yhteen. Jopa taloja, joissa tilaa on vähemmän, tämä taitettava lounge tuoli nojatuoli voidaan käyttää aikoina ja tuntikausia ja sitten voidaan pitää pois.

8. Vintage Lounge-tuoli:

vuosikerta Lounge Chair

Se on vintage-tuoli, jota isoisimme käyttivät. Tuolin takaosat ovat leveät ja venytetyt. Kaksi paksua tyynyä on sijoitettu selkänojalle ja istuinalueelle. Tämä puinen lounge on laaja tilaa antaa mukava istuin. Tämän tuolin sijoittaminen olohuoneeseesi muistuttaa kultaisia ​​muistoja isoisästä.

9. Classic Lounge-tuoli:

Klassikko Lounge Chair

Tämä valkoinen lounge-tuoli lisää luokan olohuoneeseesi. Voit myös jakaa sohvat tämän tuolin kanssa. Sinulle asetetaan kaksi pehmeää pehmeää tyynyä, joista voit nukkua ja ottaa lepoa. Koska se on sijoitettu ikkunan vieressä niin, että makaamassa voit katsella ulkona. Tämä antaa sinulle uskomattoman kokemuksen sadekaudesta.

10. Lounge tuoli makuuhuoneeseen:

aula Chair for Bedroom

Tämä nahkainen nojatuoli parantaa makuuhuoneesi ulkonäköä. Tuolissa on monivärisiä pyöreitä malleja. Se on lyhyt ja pienet terävät jalat. Molemmilla puolilla on kaksi paksua käsinojattua aluetta, jotka tarjoavat rentoutumisen olkapääsi. Valehtelemalla se saa äänen nukkumaan ja voi jopa tuntea virkistyksen lyhyen nappumisen jälkeen.

Katso lisää: Nahkaistuimet mallit

11. Ainutlaatuinen lounge-tuoli:

Ainutlaatuinen Lounge Chair

Tämä kokoontaitettava tuoli-tuoli sopii parhaiten toimistosi paikkaan, jossa päivittäisen virkistyksen ansiosta työntekijät voivat nukkua jo jonkin aikaa. Se lisää tehokkuustasoa ja tekee työskentelyilmastasi jäähtyä. Se on kaksivärinen tuoli ja koska se on taitettava, se ei vie paljon tilaa. Tässä tuolissa yläosa on pieni ja ala-alue on suuri.

12. Alumiinisen tuolit:

Alumiini Lounge Chair

Nämä ovat alumiinisen aterian sisältävien lepotuoleja, joissa on pyörän selkä. Se on kovaa, koska se on alumiinia, joten pitää tyynyt siitä on parempi vaihtoehto. Lepotuoleilla on kukka muotoilu, joka näyttää houkuttelevalta. Voit myös siirtää tämän tuolin takapyörien avulla.

Katso lisää: Outdoor Tuolit Kokoelmat

13. Epätavanomaiset lounge-tuolit:

epäsovinnainen Lounge Chair

Tämä on ylistystä tuolin loungeen luomiseen. Puiset telat on järjestetty niin taiteellisesti, että ne muodostavat oleskelutilan. Se on yksinkertaisesti houkutteleva tuolinjalka, jossa jalustasi pitää jalat. Sisä- tai ulkokäyttöön se saa ehdoitta kiitosta ja kaikki yrittävät istua siinä. Se on vetovoiman keskus ja luo miellyttävä ilmapiiri.

14. Lounge-tuoli, jossa kankaalla:

aula Chair with Canopy

Ottaa niin mukava ympärivuotinen tuoli lähellä allasaluetta tai takapihalla on lisäetu. Loungessa on myös katoksen kiinnitetty, joka tarjoaa suojaa päähäsi. Tässä pyöreässä loungessa voi nauttia keskeytyksettä raikasta ilmaa. Viettää aikaa avoimessa ilmatilassa täyttää sinut uusia ajatuksia ja motivaatiota.

Katso lisää: Taitettavat tuolit Design

15. Double Lounge-tuoli:

Kaksinkertainen Lounge Chair

Tämä söpö ulkoilutuoli on tarkoitettu lapsille. Kaksiajoille tarkoitetaan, että kaksi lasta voi istua täällä. Tämä puinen lounge on koristeltu tyynyllä ja suoja-alueella. Tyynyssä on siksak-muotoilu. Lapset rakastavat viettää aikaa ulkona ja täällä he saavat suoran auringonvalon auringosta. Lasten tervettä kasvatusta varten on myös tarpeen pelata.

Markkinoilla on erilaisia ​​tuoleja, jotka palvelevat eri tarkoituksia. Vaikka tärkein tarkoitus on istua, laaja valikoima tuo mukavuutta eri tasoilla. Tämän laajan valikoiman ansiosta ostajan on helpompi valita. Jotta voitaisiin tuottaa tuote, joka olisi valmistettu laaja-alaisesti ja taloudellisesti taskussa, nojatuoli syntyi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

83 + = 87