14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Mikä on paras peitevoide sinulle? Oletko ärtynyt tummista piireistäsi? Kaikkein hienot concealers toimivat salaa ilman kenenkään huomaa heitä. Suojelijat käyttävät peittäen punoitusta, jopa kehon puutteita ja pimpeleitä. Peilaajat ovat välttämättömiä ja välttämättömiä tuotteita, jotka voidaan kerrostaa perustuksen yläpuolelle tai perustuksen ajaksi saada virheetön iho tai ulkonäkö.

Nykyään on niin paljon vaihtoehtoja valita, sekä kosmeettiset yritykset tulevat concealers erityisesti suunniteltu akne, kuiva iho, silmien alapuolella, öljyinen iho jne. Joten on erittäin vaikea valita paras ihosi tyyppi. Concealer on saatavana monissa muodoissa, kuten nestemäinen, kerma-pohjainen, kiinni, ja nyt voit jopa saada ne mousse-viimeistelyyn. Varmista, että käytät peitevoide on täydellinen tapa siten, että se piilottaa tumman ympyrän ja antaa sinulle upean ulkonäön. Huomaa, että jokainen nainen ansaitsee suuren peitevoiman elämässään.

concealers For Dark Circles

Oikea tapa valita peitevoide tummille piireille silmien alla:

  • Ensinnäkin valitse peitevoide, joka on vähintään 2 sävyä kevyempää kuin säätiön sävy.
  • Kun olet kiinnittänyt säätöä, käytä 2-3 pistettä mistä tahansa nestemäisestä tai tikku-ainesosasta tumman piireissä.
  • Sitten harjan tai sormien avulla sekoitetaan peitevoide silmien alle. Varmista, että peit ihosi lähelle nenää ja että se sekoittuu virheettömästi ja antaa sinulle luonnollisen kauniin ilmeen.
  • Viimeinen auta jotain läpikuultavaa jauhetta peittämään peitevoidetta niin, että se asettaa peitevoidetta koko päivän.

Katso lisää: Kuinka poistaa silmien piireissä

Perfect Concealers Cover tummat piireissä alhaisimmillaan:

Täältä löydät 14 parasta piilota piilolinssiä, jotka on sijoitettava meikkipussiisi.

1. Magnificent Avon True Color Valoisa peitevoide:

Tämä on fantastinen Intian tuotemerkin peitevoide, joka on melko edullinen ihmisille, jotka ovat juuri alkaneet soveltaa meikkiä. Tämä on öljytön peitevoide piilottaa tummat paikat ilman raskasta ulkonäköä ja sekoittaa helposti pohjaan.

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Kuinka hakea:

Pyyhkäise peitevoide tummilla paikoilla ja sekoita sormenpäillä ja harjalla. Varmista, että olet asettanut pohjan ja asentanut peitevoidetta. Tämä loistava peitevoide yrittää kovasti peittää pisteitä.

Tämä kerma on dermatologisesti testattu ja sopii kaikille ihotyypeille ja maksaa sinulle noin Rs399 / -, mitoitettu 3,5 käyttäjälle.

Katso lisää: Vitamiinit tummille ympyröille

2. Colorbar Full Cover Meikkipukki:

Color Bar Full Cover Meikkipussi on kaksi tuotetta, peitevoide ja pohja, joka antaa tasaisen, pitkäikäisen ja luonnollisesti kätketyt kaikki viat, tummat ympyrät ja antaa tasaisen ihon kaikille ihotyypeille.

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Kuinka hakea:

Pistä tuote iholla ja sitten sormenpäiden avulla sekoita se koko ihon päälle. Kermasta on kermainen pohja, ja koska se saa painetta sormenpäistä, se alkaa sekoittua ihoon sileällä tavalla.

Tämä tuote on saatavana 3 sävyllä, jotka ovat hinnoiteltuja Rs699: lle ja käyttäjille 4.

3. Lotus Herbal Natural Blend Swift Makeup Stick Concealer:

Tämä on yksi parhaista Intian tuotemerkkeistä, jotka ovat ottaneet käyttöön tuotteen, joka toimii kuten säätiö, peitevoide, kompakti ja aurinkovoidetta. Sillä on kosteuttava kaava, joka sekoittaa ihon tasaisesti ja piilottaa tummat ympyrät tehokkaasti.

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Kuinka hakea:

Pistä tuote iholla ja sitten sormenpäiden avulla sekoita se koko kosketuksen kohteelle ja näytä kaunialta kuin koskaan.

Se maksaa noin Rs345 / - ja käyttäjien on arvioitu 3.

4. NYX Professional Gotcha katettu peite:

Tämä on vedenpitävä peitevoide, joka tehokkaasti peittää laastarit, tummat ympyrät, värjääntymiset ilman tahraamista. Se on infusoida, kun kookospähkinäöljy sekoittuu sileästi ihon luo luonnollisen hehkun iholle.

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Kuinka hakea:

Pistä tuote iholla ja sitten sormenpäiden avulla sekoita se koko kasvoihin ja pistä hiukan asetusta jauhetta sen yläpuolelle.

Se maksaa noin Rs468 / - ja käyttäjä on arvioinut 4.4.

Katso lisää: Tumman ympyrän irrotusvinkit kotona.

5. PAC Take Cover Concealer Crayon:

Tämä ihastuttava peitevoide tulee kahdeksaan eri sävyyn, ja voit valita ihon pintaan sopivan. Se soveltuu kaikille ihotyypeille. Se on loistava tuote, joka kirkastaa silmänympärysosaa ja sen viimeistä pidempään.

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Kuinka hakea:

Sekoita tuote iholla ja sitten sormenpäiden avulla sekoita se koko kasvoihin ja paras osa on se, että se pysyy pitempään tunteina ilman tahroja.

Se maksaa sinulle noin Rs595 / - ja käyttäjä on arvioinut 4,5.

6. Bobbi Brown Creamy Concealer -sarja:

Bobbi-Brown-Kermainen-Concealer-Kit 1

Nykyään Bobbi Brown -tuotteita on saatavana myös Intiassa, miten voimme laiminlyödä huomattavan kermainen peitevoidepakkaus? Siinä on korkea kattavuus kermainen peitevoide yhdessä asetus jauhe tarjota sinulle täydellinen virheetön viimeistely. Tämä on paras piirtäjä tummille silmän alla.

7. Inglot Freedom System kerma Concealer täyttö:

Inglot Freedom System Cream Concealer Refill 2

Tämä single on suuri budjettivaihtoehto. Se tulee pieni pannu on saatavana 17 sävyt valita josta on erittäin vaikuttava lisäksi on myös parabeenitonta. Se on erittäin kermainen, sillä on keskikokoinen peitto sekä ihanteellinen kuivaan silmän alle. Sen hinta on Rs 250 täyttöä varten.

8. Maybelline Dream Lumi Touch:

Maybelline Dream Lumi Touch 3

Tämä peitevoide on hyvin kuuluisa naisten keskuudessa. Se on paksu, kermanvärinen ja peittää tummia täpliä, silmien tummat ympyrät ja mahdolliset värjäykset. Yksi ystäväni sanoo, että hän rakastaa sitä niin paljon syystä, että se kattaa hänen syvän purppuraiset silmänpitävät pistorasiat. Suurin osa arvostelijoista suosittelee myös tämän käyttämistä.

Katso lisää: Laserhoito tummille piireille

9. Mac Studio viimeistele piilokirjoitin:

mac Studio Finish Concealer 4

Tämä peitevoide tulee pieneen pottiin, mutta se on äärimmäisen pigmentoitunut ja tarvitset erittäin pienen määrän, joten se kestää äärimmäisen kauan. Se on premium sopiva aknen altis iho ja se suosittelee hyvä täysi kattavuus erillinen kerros itse, mutta sitä voidaan käyttää myös silmissä oikea yhdistelmä. Lisäetuna se sisältää SPF 35 ja sen hinta on Rs 1100.

10. Lakme Absoluuttinen kasvot Stylist Concealer for Dark Circles:

Lakme Absolute Face Stylist Concealer 5

Tämä single on uusi alku lakmesta. Pinta on erittäin sileä noin geelimäinen plus sekoitukset, kuten unelma tarjoavat silkkaa keskipitkän kattavuuden, se on erityisen sopiva käytettäväksi alle silmän peitossa, koska sen palkki rakenne. Hinta: Rs 900. Uusi käynnistys Revlon Color stay Concealer on melko samanlainen. Jos sinulla on talousarvio sitten lähtee, MAC valitsee kosteuspäällyksen.

11. L'Oreal True Match Super Blendable -suojaaja tummille piireille:

14 parasta luonnollista katseetta tummille piireille Intiassa

Tämän peitevoiman pysyvyys on erittäin vaikuttava plus yksi suosikeistani; se on ohut kuitenkin tarjoaa keskimäärin täyden kattavuuden ja näyttää erittäin luonnolliselta myöhemmäksi kuin kerrostuminen. Sen hinta on Rs 875.

12. Bourjois Terveellinen Mix Concealer for Dark Circles:

Bourjois Healthy Mix Concealer 7

Tämä yksittäinen on ihanteellinen luonnollisiin meikin ystäville. Se on oikea peitevoide ja sisältää useita luonnollisia ainesosia sekä hedelmäuutteita. Altistuminen on melko hyvä ja kattaa epätäydellisyyden hyvin hyvin pitkin katsomalla äärimmäisen luonnollista iholla. Sen hinta on Rs 655. Tämä on paras tumma ympyrä kerman peitevoide.

13. Colorbar Full Cover Concealer Tummille ympyröille:

Colorbar Full Cover Concealer 8

Välittömästi kuin nimi, joka tarjoaa täydellisen kattavuuden ja on erittäin kermainen ja vakaus, rakennus yhdistelmä erittäin helppoa, heti vahvistavat asettaa kevyt pölyäminen jauheen lopettaa rypistymistä. Se on saatavana 9 värisävyllä valittavaksi plus -tuotteesta. Sen hinta on Rs 495.

Katso lisää: Ayurvedinen korjaus tummille piireille

14. Revlon Photo Ready Concealer Tummille ympyröille:

Revlon Photo Ready Concealer 9

Tämä peitevoide on saatavana kolmessa sävyssä ja se tulee tikun muotoon, joka on erittäin helppokäyttöinen. Se tarjoaa valoa ja keskikorkea plus on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön. Huolimatta tuloksesta on tikun muoto, se on erittäin kermainen ja sekoittuu luonnollisesti ihoon. Sen hinta on Rs 850.

Joten nyt sinulla on laaja vaihtoehto ja tietoa peitevoimasta, voit valita sen, joka sopii tekstuuriisi ja auttaa parantamaan ulkonäköä monilla taitoksilla. Ne ovat saatavilla monissa muodoissa ja valikoimissa, joten voit päättää yhdestä pukusta parhaiten piilottaa tummia piirejä ja antaa sinulle luonnollisen häikäisevän ulkonäön..

Leave A Comment

+ 15 = 23