14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Nayanthara on Etelä-Intian elokuvateollisuuden pommi, siitä lähtien, kun veteraanin näyttelijä teki elokuvan debyyttinsä vuonna 2003 ja siitä lähtien on tullut esiin merkittävimpiä esityksiä monissa suurissa telugu- ja tamilielokuvissa. Hän on erikoistunut myös malayalam-elokuvaan, ja hänellä on muutamia osumia hihnan alla. Nayanthara on todella intialaisen elokuvan jumalatar ja hänen täytyy ihastella häntä valitsevansa pukua. Nayanthara saree: ssa on totta Etelä-Intian kauneutta. Hän flaunts hänen naisellisuutensa ja hämmästyttää jokaisen eri ilmeitä hän kuvaamassa häikäisevän sarees.

Kuumat kohteet: Nayanthara In Saree:

On olemassa muutamia mielessä puhaltaa kuumia kuvia Nayantharasta sareeissä; jotkut luetellaan alla.

1. Festival Katso:

Nayantara in saree

Anna tälle etelä-Intian diva-alueelle mahdollisuus näyttää hyvältä kaikesta sosiaalisesta tai virallisesta tapahtumasta, ja hän tulee ehdottomasti kallistumaan ulkonäkseen. Tässä kuvassa perinteinen juhlainen saree on täydellinen lisäys juhlavaan ympäristöön, joka lisää värin ympäristöön. Tämä on kuuma Nayantharan säveltäjä hänen elokuvistaan.

2. Candy Colors:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Jopa asettaessaan tämän upean näyttelijän ehdottomasti katsele saree täysin uudelle tasolle. Sareen karkeat värit ovat ehdottoman jännitystä, kun tarkastellaan ympäröivää ympäristöä. Toinen suuri saree on kuluttanut tämän hämmästyttävän näyttelijä. Huomaa Nayantharan saree-puseron suunnittelu. Puolet hihat on neulottu läpinäkyvällä kankaalla, koukulla takana.

3. Matte Gold:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Matta kultaiset saree ovat aina suuria näyttelijöitä ja tämä saree on toinen eräänlainen taideteos. Saree rikastuttaa ulkonäköään asettamalla hänet paikalle. Tämä on toinen suosikki meidän Nayanathara-luettelomme saree-valokuvissa.

4. Embellished Look:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Tämä on yksi suurimmista sareeista, joita Nayanthara on kuluttanut ja henkilökohtaisesti, hän on faneja tällaisista sareeistä. Nayanthara haluaa kokeilla hieman vaatteensa, mutta hän haluaa käyttää sareeja, koska se tuo mukanaan tyylikkään ilmeen, että hän haluaa huudella.

5. Simpleton:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Ekstravagantti sarees eivät ole aina luettelossa tämän eteläisen Intian näyttelijälle, jossa on erilaisia ​​erityyppisiä sareeja hänen vaatekaapissaan. Nayanthara on myös useita yksinkertaisia ​​sareeja, joiden avulla hän voi pukeutua yksinkertaiseen normaaliin tapahtumaan. Tämä saree on yksi hänen ylpeästään yksinkertaisista sareeistä.

6. Osapuoli etsii:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Etsitkö saree pukeutua sosiaaliseen tapahtumaan tai vain puolueen yleensä, tämä on suunnittelu sinun täytyy mennä, nähdä, miten Nayanthara on vetänyt ulkoasua tämän saree niin hyvin sekoittua hänen ympäristöönsä osoittaen, että sarees ovat kaikki tapahtuma vaatteet.

Katso lisää:  Anushka Hot In Saree

7. Oranssi laukaus:

Oranssi shot

Tämä on yksi hänen uusimmista lisäyksistään hänen vaatekaapistaan; oranssi kuva on erittäin ylimielisesti yksinkertainen saree, joka tuo esiin sen, joka lisää säteilyä ympäristölle. Tutustu edellä olevaan Nayanthara saree -kuvaan ja tarkasta, miten hän vaivattomasti kantaa sitä.

Katso lisää:  Samantha Hot In Saree

8. Red Hot Look:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Tämä Nayanthara saree pusero on trendikäs. Puserot kulkevat pitsiä ympäröimänä pitsiä pitkin, ei hihoja ja takaa selkää koukulla tai ommeltu liitos.

Katso lisää:  Trisha Hot Kuvat Sareessa

9. Kulta ja sininen:

14 Amazing kuvia Nayanthara Sareessa | Tyylit elämässä

Kulta ja sininen saree ovat jälleen uusi saree, jota tämä suuri näyttelijä on koristellut kuvakaappauksessa. Saree todella tuo esiin hänen silmänsä värin, jolloin hän näyttää hyvin sensuelliselta kameralle. Kulta ja sininen saree on todella suuri saree käyttää milloin tahansa jopa muodollinen tapahtuma.

10. Nayanthara puuvilla Saree:

Nayantara in Cotton Saree

Tämä on lähellä täydellisyyttä! Nayanathara vetää hänen tyylikäs saree näyttää kaunis puuvilla saree sopivat sopivia koruja mennä kanssa saree. Anna tämä kokeilla tänä kesänä. Sekoita ja ottelu on toinen tapa antaa tarvittava huomionne sareeisi. Kontrasti sareesi pusero, joka on kirkas.

11. Nayanthara In Silk Saree:

Nayantara in Silk Saree

Varovasti kudotut ja kantavat, tämä silkki saree lisää kauneutta kuningattarelle, vai pitäisikö meidän sanoa, että hän lisää kauneutta silkkisairaaseen? Siirry minimaalisesti korujen valitsemiseen ja hiukset hiukset lopettaaksesi perinteisen ilmeen. Olipa valintasi Kanjeevaram tai Banarasi silkki, valitse ne, jotka määrittelevät sinut.

12. Nayanthara Keralassa Saree:

Nayantara in Kerala Saree

Viimeistelemällä ulkonäköä kunnioituksella, hän on parhaimmillaan vaatimattomassa Keralan sägeessä, jossa on vähäinen raja, joka on kevyt ja jotkut rannekkeet. Tyypillinen hairstyle sopii hyvin sareen kanssa. No niin, sinä kannattelet.

13. Nayanthara Half Saree:

Nayantara in Half Saree

Perinteiseen tyyliin menevä Nayanathara puoliksi saree on todellinen määritelmä perinteisestä esityksestä. Mene raskas lisävarusteisiin, jotka sopivat ulkoasuun. Puoliverot ovat taas värejä kontrastin esityksessä. Opi käyttämään seksikäs tapa Nayanista!

14. Nayanthara In Black Saree:

Nayantara in Black Saree

Musta on kauneus. Match musta saree joidenkin vastakkaisten korujen ja kävellä kuin diva. Varmista vetää itsesi pois jonkin verran luottamusta ja luottamusta päättää persoonallisuuttasi. Musta kuvio, jolla on kultainen raja, kuten hänen kuvassaan, lisää kirkkautta yleiseen pukuasi.

Riippumatta siitä, mitä tyyliä tai ideoita valitset edellä olevista kuvista, varmista, että käytät energiaa. Korut ovat lisää ja valitse paras saree-tyyppinen. Täydennä ulkoasua miellyttävällä tyylillä. Sinun tarvitsee vain olla näyttelypysäytin!

Leave A Comment

82 − 76 =