13 Erikoisnäköiset Big Nose Ring Hoops naisille

Nenärengas on yksi nykyajan muodin suosituimmista trendeistä, ja jokainen nainen haluaa käyttää sitä, ja se voi kulkea minkä tahansa modernin tai perinteisen asun kanssa. Nenärengas on myös yksi Intian häätkorujen olennai- sista osista. Jokainen morsian haluaa käyttää sitä ja parantaa naisen kauneutta. Se on saatavana kaikissa metalleissa, kuten hopea, kulta ja timantti monissa muodoissa ja kooissa. Nenärengas on kaunis täydennysosa naiselle.

On olemassa paljon erilaisia ​​nenärenkaita, jotka voivat antaa sinulle yksinoikeuden, ja voit tehdä rohkean tyylin lausunnon suurella nenärenkaalla. Suuret nenärenkaat ripustavat nenää antaen näin yksinoikeuden ja upean ulkonäön naisen kasvolle. Se tekee naisesta houkuttelevan ja vetovoimaisen keskuksen joukkoon ja on melko kiinnostavana.

Nenärenkaat iso koko:

Katsotaanpa silmäyksellä perinteisiä suurten nenärenkaiden muotoja hääseremonioiden erikoisnäytöille.

1. Perinteinen Bridal Big Nose Ring:    

iso nose rings

Hääpäivänä morsian haluaa näyttää erilaiselta, tyylikkäältä, mutta perinteiseltä ja etnisestä. Tämäntyyppiset kulta- ja helmi-suuret nenärenkaat voivat antaa hänelle taivaallisen ja puhtaan ulkonäön. Tämäntyyppinen iso nenärengas antaa houkuttelevan ulkoasun morsiamen kasvot ja tekee hänestä mielenrauhasta näyttää.

2. Pure Gold 10 mm leveä iso nenärengas:

Puhdas Gold 10 MM wide Big Nose Ring

Nenärenkaana on puhdasta kultaa ja se on lähes 10 mm leveä. Tämäntyyppiset suurikokoiset nenärenkaat tunnetaan myös napsauttajana ja niitä voidaan käyttää vaikka nenäsi ei lävistäisi. Tämäntyyppiset nenärenkaat näyttävät jäähtyneiltä, ​​ja niitä voi käyttää nay-asuilla ja antaa sinulle myös hiphopin.

3. Etninen Maharashtra-tyyli Big Nose Ring:

etninen Maharashtra Style Big Nose Ring

Tällaista nenärenkaa käytetään Maharashtrassa (Intian länsiosassa). Nenärenkaan on suunniteltu helmillä ja pitkällä ulkonäyksellä. Sitä käytetään yleensä nenäpuolella ja lisää kauneutta naisen kasvoihin.

4. Diamond Big Nose Hoop Ring:

Timantti Big Nose Ring

Kuka voi vastustaa sen jälkeen, kun katsoo tätä sizzling timantti nenä rengas. Nenärenkaan tai "bali" on suunniteltu yhdellä 14 valkoisella himmeällä timantilla ja pieni riippuvalla, mikä antaa ylimääräisen parannetun ulkonäön. Tällaiset suuret silmukat näyttävät hyvältä terävällä ja terävällä nenällä ja geeleillä, joilla on perinteinen kuluminen.

5. Suuri nenärengas Polkin kanssa:

Iso Nose Ring with Polki

Polki iso nenärenkaat näyttää upealta ja näyttää erittäin kauniilta ja näyttää erittäin houkuttelevalta. Nenärenkaan kolme kiveä on pinnoitettu betelilevyn muotoon pienellä sizzling polkalla kaikkialla ja täydellinen jokaiseen erityiseen tilaisuuteen tai festivaaleihin.

6. Kundan Big Nose Ring Hoop:

Kundan Big Nose Ring

Nämä tyypit kundan iso nenä renkaat näyttävät hyvin kaunis ja antaa perinteisen ilmeen naisen kasvot. Rengas on suunniteltu kulta ja pienet punaiset kellot liitetty siihen antavat lumoavan ulkonäön naisen kasvot. Tämäntyyppiset suuret nenärenkaat ovat erittäin suosittuja Intiassa erityisesti Rajasthanissa ja vierekkäisissä alueissa.

Katso lisää: Nupporenkaat

7. Punainen ja vihreä veistos Big Nose Ring:

Punainen and Green Stones Big Nose Ring

Suuri nenärenkaus on nimeltään "nath" Intiassa, ja sitä pidetään erityisen hyvänä ja peloissaan koristeena. Se on valmistettu punaisella ja vihreällä kivellä myytävällä metallilla, jossa on helmi ketju, jotta se voidaan kiinnittää kunnolla.

8. Silver Big Nose Ring kukkakuvioon:

Hopea Big Nose Ring in Flower Pattern

Nenärenkaalla on hopea ja se antaa taivaallisen ilmeen naiselle. Se on muotoiltu kukkakuvioon pyöreällä tavalla ja näyttäisi upealta naiselle, jolla on teräviä piirteitä. Nenärengas näyttää hyvin viileältä useimpien asujen kanssa ja antaa sinulle houkuttelevan ulkonäön.

9. Big Blue Nose Stud Ring:

Iso Blue Nose Stud Ring

Näitä tyyppejä voi olla käsintehtyjä ja räätälöitävät myös makusi ja tyylisi mukaan. Sormus on muotoiltu pyöreällä muodolla ja näyttää varmasti erittäin kauniilta ja sensaatiolta, kun nuoret tai teini-ikäiset tytöt ovat voittaneet kollaaseja sekä juhliin tai hangoutiin.

10. Kukka-nenälkä:

Kukka nose stud

Nupit voivat olla saatavana monissa muodoissa, mutta tämä kukka-muoto ja punainen kristalli ovat silmät kiinni kaikille, ja se antaa täydellisen kosketuksen ulkonäköäsi varten. Nämä suuret nenäpultit voidaan käyttää milloin tahansa ja missä tahansa, ja ne sopivat kaikkiin mekkoihin.

Katso lisää: Nenärengas Musta

11. Big Nose Rings in Gold:

Kulta nose ring

Tämä iso kultainen nenärengas voi antaa hänelle puhtaan ja yksinoikeuden, ja nämä kaksi punaista kiteä lisäävät renkaan kauneutta. Tämä on täydellinen valinta kullan rakastajalle. Se sopii paremmin pyöreään muotoon.

12. Black Metal Big Nose Ring:

Musta metal nose ring

Tämä iso nenärenkainen rengas näyttää kauniilta ja viehättävältä mustalla ripustuksella, mikä tekee siitä upean ulkonäön. Se on hyödyllinen mihinkään osapuoli kuluu, koska musta on väri, joka sopii kaikkiin asuihin.

Katso lisää: Small Nose Ring Stud

13. Big Nose Pin:

Nenä pin

Tämä kaunis iso nokkapeili kultaisen kukan punaisella kristallilla ja roikkuvalla helmellä, joka näyttää hurmaavalta, voi olla lahjakas kenelle tahansa sen ainutlaatuisen tyylin ansiosta, jota se voi käyttää kaikissa tilanteissa. Se sopii kaikille nenämuotoille ja kaikille ikäryhmille.

Suuret nenärenkaat ovat yleensä kuluneet naisilla, kuten avioliitolla tai millään hyväntahtoisella tilaisuudella. Suuri tyylikäs nenän rengas on kuluneet julkkikset niin Hollywoodissa kuin Bollywoodissa saadakseen nämä kuumat ja tyylikkäät ilmeet. Tämäntyyppiset nenärenkaat merkitsevät yleistä kauneutta ja parantavat naisten ulkoasua ja kauneutta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

Tallentaa

Leave A Comment

1 + 4 =