12 parasta Kendall Jenner ilman meikkiä Tyylit elämässä

Yksi amerikkalaisen muotiteollisuuden kauneimmista kasvoista on Kendal Jennerin. Makeup tai ei meikkiä hän voittaa miljoonien sydämet aivan kuten hän kantaa itselleen. Hänen vaatimuksensa kuuluisuuteen on myös hänen esiintyminen Kardashiansin todellisuudenäyttelyssä. Hänellä on yli miljoona seuraajaa eri puolilta maailmaa ja hänellä on pitkä linja brändeistä, jotka haluavat allekirjoittaa hänet brändin suurlähettiläänä. Kendal tunnetaan avoimesti hänen elämänsä kanssa hänen seuraajansa. Hän tarkoittaa usein meikkiä vapaata elämää ja kannustaa naisia ​​ympäri maailmaa kantamaan luonnon kauneutta. Tässä on yhdeksän Kendall Jennerin parhaista kuvista ilman meikkiä:

1. Fearless Girl:

12 parasta Kendall Jenner ilman meikkiä Tyylit elämässä

Kendall Jenner menee rohkeasti ja pelottomasti tässä kuvassa. Hänet on havaittavissa paljastaen akne, antaen vihollisilleen suuren punsin kasvoilleen. Hän oli akne-häpeä jonkin aikaa, mutta estääkö Kendall peittämästä puutteita? Rakastamme tapaa, jolla hän näytti silmälaseineen ja kun hän harjailee hiuksensa kasvoilta, sydämemme ohitti vain lyönnin!

2. Jälkijako:

12 parasta Kendall Jenner ilman meikkiä Tyylit elämässä

Hämmästyttävän puolueen jälkeen eilen, kuinka monta meistä voi herätä katsomaan niin kaunista? Kendall Jenner näyttää kuin hän juuri poistui salongin tapaamisesta. Hän näyttää tuoreelta kastepudotuksena ja jatkaa omaksua akneaan. Pukeutunut mustana t-paidassa, Kendall näyttää täydelliseltä tytöltäsi vieressä.

3. Victoria's Secret:

12 parasta Kendall Jenner ilman meikkiä Tyylit elämässä

Kendall valmistautuu muuttumaan sensuelliseksi Victoria-enkeliksi. Siitä huolimatta, että emme ole valmiina tähän kuvaan, hän sanoo "Ah-Mazing". Hänen tyylikkäät hiukset, virheetön iho ja kaunis vaaleanpukuinen huivi tekevät hänestä näyttävän olevan kuningatar.

4. On jotain tyttö silmälasit:

Kendall Jenner without makeup 4

Kendall Jenner nähdään urheilullisesti nerdy look täällä paksu silmälasit ja kaikki. Ei meikki näyttää hänen irtonaisista hiuksistaan ​​ja mustista vaatteistaan, joten tämä näyttää sekä hyvältä että rennolta.

5. päättänyt pysyä sopivana:

Kendall Jenner without makeup 5

Säilytyspaita, harjoitteluhousut ja solmitut hiukset voivat tarkoittaa vain yhtä asiaa. Tämä Kendallin kuva otettiin, kun hän pysähtyi tavaratalossa heti harjoittelun jälkeen.

Katso lisää:  Khloe Kardashian ilman meikkiä

6. Iloittelevassa mielessä:

Kendall Jenner without makeup 6

Valkoinen sato, aurinkolasit ja appelsiinimehu voivat tarkoittaa vain yhtä asiaa Kesällä! Kendall Jenner on tyylikäs ja yksinkertainen ulkoasu, jossa on vain vähän meikkiä. Kendall Jenner näyttää viileältä ja valmiina auringonvaloon kuin koskaan ennen..

7. Odotusten ylläpitäminen:

Kendall Jenner without makeup 7

Ensin nainen, sitten supermalli - Tämä kiteyttää paljon Kendall Jenner. Tässä kuvassa hän päättää antaa hänen seuraajilleen nähdä hänen hölmö ja hauska puoli. Jopa ilman meikkiä, hän näyttää yhtä söpöinä kuin nappi.

Katso lisää:  Jennifer No Makeup

8. Kuvien ottaminen ajaessasi:

Kendall Jenner without makeup 8

Mikä on auton ratsastaa ilman itsemurhaa? Tässä kuvassa Kendall päätti lähteä luonnollisiksi - ei meikkiä ollenkaan. Ei edes ripsiväriä. Mitä hän kuitenkin harrastaa, on hänen luottava, suloinen hymy, joka on jättänyt kaikki fanit pyytävät lisää.

9. Rock And Roll:

Kendall Jenner without makeup 9

Kendall ja hänen sisarensa Kylie nähdään palaavan konsertista. Kendallin päällinen on valkoinen ja ylivoima ei ole meikkiä. Kendall näyttää rauhalliselta ja jäähtynyt ulos - täydellinen hauska konsertti ja rentouttava ilta sisarensa kanssa.

10. Makeup-vapaa Kendell:

Kendall Jenner without makeup 1

Kendall Jennerin luonnollinen hehku ja armo ovat kääntäneet päät ikuisesti. Hän näyttää houkuttelevan ihmisiä yksinkertaisesti olemalla itsensä. Urheileva vaaleanpunainen valkea takki ja minimaalinen meikki, Kendall nähdään lähtemästä yökerhoon tässä kuvassa.

11. Kaksi kasvot:

Kendall Jenner without makeup 2

Kendall Jenner, mitä näet, on mitä saat. Nämä valokuvat eivät ole kovin eroja toisistaan. Toisella vasemmalla on valokuva, jossa hänellä ei ole meikkiä, ja oikealla on valokuva Kendallista, jolla on vähäinen meikki. Joko niin, hän näyttää hämmästyneeltä ja on vahva muistutus siitä, että sinun ei tarvitse meikkiä näyttää kauniilta.

12. Hän on aina rampa-valmis:

Kendall Jenner without makeup 3

Kendall Jenner, kun kamera kävivät kävelymatkan ulkopuolella. Kun hän lopulta havaitsi kameran, hän onnistui antamaan linssille vivahteita. Mutta jopa siinä, Kendall näyttää niin kauniilta kuin koskaan, hänen rento, jokapäiväinen, ei meikki avatar.

Amerikkalainen muotiteollisuus nähdään usein kosmeettisen teollisuuden kukoilulta. Se näyttää siltä, ​​että ilman meikkiä on tabu, varsinkin jos olet supermalli. Kendallille tämä ei selvästikään ole väliä. Meikki tai ei meikkiä, hän on osoittanut yhä uudestaan, että todellinen kauneus on sisällä ja katsojan silmissä. Hän on yksi malli, joka on aivan rohkea tavalla, jolla hän paljasti puutteet koko maailmaan. Tuemme Kendall Jennerin #NoMakeup -liikettä.

Katso lisää: Kim Kardashian ilman meikkiä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

53 − 51 =