12 Etua syövät tähtihyytettä raskauden aikana

Raskaus on kauniin vaiheen naisen elämä ja vaatii paljon sitkeyttä liikkua sen läpi. Jos raskaana oleva äiti, jolla on epätavallisia cravings niin usein, yksi päivä vain stomps hänen jalat ja pyytää tähti hedelmiä, olisiko se kunnossa?

Tähtihyvin on yksi monista himoista, jotka on lueteltu raskaana olevan naisen luettelossa. Tähtihyvin kutsuttu karambola on viisi kulmikas vaaleaa keltaista hedelmää, joka näyttää tähtenä, kun viipaloidaan vaakasuunnassa. Se on makea ja hapan maku ja kasvaa Sri Lankassa laajalti. Se kasvaa puulla nimeltä Averrhoa Carambola.

tähti fruit during pregnancy

Punnitaan tämän eksoottisen hedelmän eduista?

Edut Star Fruit:

1. Starhedelmä sisältää runsaasti ravintoaineita. Nämä ravinteet johtavat luonnolliseen ja terveelliseen raskauteen. Tästä syystä syöminen tähtihengestä raskauden aikana on erittäin suositeltavaa.

2. Odottavien äitien useimmin kysytyt kysymykset ovat: Voiko raskaana olevat naiset syödä tähtiholuja? Vastaus on kyllä.

3. Starhedelmä sisältää hiilihydraatteja, vitamiineja, karotenoidiyhdisteitä, orgaanisia happoja, mineraaleja ja ravintoaineita muutamia, joista kaikki ovat äärimmäisen tärkeitä vauvan terveen kasvun kannalta.

4. Suu-infektiot, influenssat ja virusinfektiot voidaan parantaa tuoreen tähteluveden juomisella. Hedelmässä esiintyvä foolihappo ja mineraalit tukevat kestävyyttä ja energiaa raskauden aikana.

5. Tähtihousut, kuten sanottu yhdestä luontaisesta tarinasta, on Jumala lahjoittanut naisille, koska se säätelee hormoneja ja myös lievittää stressin tai raskauden aikana aiheuttamia stressiä. Mitä enemmän, syöminen tähti hedelmiä raskauden aikana myös auttaa kramppeja! Mitä muuta voisit pyytää??

6. Se auttaa myös säilyttämään koskemattomuuden vahva, koska se sisältää suuren määrän antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan tauteja ja infektioita. Star-hedelmässä läsnä oleva C-vitamiini auttaa säätelemään soluja ja estämään vapaiden radikaalien vaurioita.

7. Tähtihousu sisältää runsaasti A-vitamiinia, se on vitamiini, jota tarvitaan hyvä näkyvyys. Näin ollen vitamiinien ja kivennäisaineiden vajaus raskauden aikana, joka aiheuttaa vikoja sekä äitiä pitkällä aikavälillä, on jatkuvasti estetty.

Katso lisää: parsa hyvä raskaus

8. Ei vain tähtihedelmä auttaa ehkäisemään akuutteja sairauksia, mutta tärkeimmät ravinteet siinä yhdessä joidenkin proteiinien kanssa auttavat pysäyttämään syöpäsolujen kehittymisen. Syömisen tähden hedelmät raskauden aikana auttavat vauvaa ja äitiä pysymään poissa syövästä.

9. Tähtihedelmä on ravitsevaa oikealla tavalla ja auttaa pitämään ruoansulatuksen tasaisena ja normaalina. Kun vauva kasvaa kohdun seinämässä, se painostaa mahalaukkua ja suolia, mikä vaikeuttaa tilaa, mikä vaikeuttaa ruuansulatuskanavien helppoa kulkua.

10. Ruoansähdyksen ohella tähtihypsytys heikentää virtsanongelmien mahdollisuuksia. Raskaana olevan naisen on usein hoidettava virtsan ongelmia, tähtihedelmä auttaa vähentämään tämän ongelman vakavuutta. Hunaja lisäämällä tähtien hedelmämehuksi tekee siitä vielä miellyttävämmän kuin diureetti.

Katso lisää: mansikka raskauden aikana

11. Starhedelmä sisältää runsaasti kaliumpitoisuutta, mikä auttaa ylläpitämään verenpainetasoa. Sydänkohtaukset ja korkea verenpaine saattavat aiheuttaa äkillisen kuoleman. Starhedelmämehu naarmuttaa näiden verenpainelääkkeiden vaihtoehdot. Tämä antaa toisen syyn sanoa kyllä ​​tälle herkulliselle hedelmälle.

12. Starhedelmämehua, jos juotetaan ja sisällytetään raskaana olevan naisen ruokavaliokuntaan, auttaa myös tasapainottamaan kolesterolia ja muita rasva-ongelmia, kuten ilmavaivat.

Raskauden huudot ovat yleisiä ja niitä ei oteta vakavasti useimmiten. Mutta tähtihame on yksi velvollisimmista himoista, jos otat sen tällä tavoin. Koska sillä ei ole sivuvaikutuksia ja haittoja verrattuna positiivisiin tuloksiin.

Katso lisää: on jamun hyvä raskauden aikana

Starhedelmä on myös herkku ja sitä voi syödä eri tavoin, kuten jälkiruoka tai mehu. Hapan ja makea on tunnetuin yhdistelmä odottavan äidin suulalle. Joten seuraavalla kerralla raskaana oleva nainen kysyy sinulta: Onko tähtihedelmä hyvää raskaana oleville naisille? Älä edes ajatele kahdesti sitä.

Leave A Comment

79 − = 70