11 Must Visit Varanasi Temppelit | Tyylit elämässä

itse Lord Shiva, Varanasi on isäntä lukuisiin temppeleihin ja ilmentää hindulaista kulttuuria ja perinnettä. Nämä temppelit rakennettiin monien vuosisatojen ajan munkit, kuninkaat ja pyhät. Varanasi-temppelit ovat syvästi sidoksissa hindulaisuuteen ja mytologiaan. Valitettavasti Moghulsin säännön aikana jotkut näistä temppeleistä tuhoutuivat ja korvattiin moskeijoilla. Tunnetuimpia näistä on Kashi Vishwanathin temppeli, joka on ollut kiistelty monien vuosien ajan ja on usein yleisten mellakoiden paikka. Tämä artikkeli kattaa parhaimman Varanasin temppeliluettelon.

Lisätietoja kuuluisista temppeleistä Varanasissa lukee:

Must-Visit Temppelit Varanasi Intiassa:

1. Bharat Mata Mandir:

temppelit in varanasi

Bharat Mata Mandir of Varanasi on yksi kaupungin merkittävimmistä temppeleistä. Mahatma Gandhi Kashi Vidyapithin kampuksella sijaitsevassa temppelissä vierailevat säännöllisesti Varanasiin kulmista. Temppelin uskotaan olevan eräänlainen ja omistettu äidille Intiaan.

2. Durga Mandir:

Durga Mandir

Toinen tärkeä temppeli Varanasiassa on Durga Mandir. Temppeli näyttää kauniin ja ainutlaatuisen arkkitehtuurityylin. Temppelin kampuksella on suorakulmainen säiliö täynnä vettä, jota kutsutaan nimellä Durga Kund. Temppeli on omistettu jumalatar Durgalle ja on maalattu punaiseksi edustamaan jumalattaren väriä. Tämä temppeli on täynnä tonnia omistautuneita palvojia Nag Panchamin aikana joka vuosi.

3. Sankata Devi Mandir:

Sankata Devi Mandir

Yksi tunnetuimmista temppeleistä maassa on Sankata Devi Mandir. Temppeli sijaitsee lähellä Sindhia Ghatia, ja sitä pidetään yhtenä kaupungin tärkeimmistä temppeleistä. Tässä Sankata Devi tai Remedy-jumalatar on palvottu. Temppelin sisäpuolella on massiivinen leijonanpatsas.

4. Sankat Mochan Mandir:

Sankat Mochan Mandir

Ihmiset ympäri maata tulevat tähän temppeliin saadakseen tehokkaan ratkaisun kaikenlaisiin ongelmiin. Tämä temppeli on omistettu voimakas Herra Hanumanille. Tämä temppeli isännöi monia uskonnollisia sekä etnisiä festivaaleja.

5. Annapurna Devi Mandir:

Annapurna Devi Mandir

Kaikkien edellä mainittujen temppujen joukossa tämä temppeli on tärkein. Tämä temppeli sijaitsee lähellä kuuluisaa Kashi Vishwanath-temppeliä. Devi Annapurnaa pidetään ruoan jumalana, joka on itse asiassa Devi Parvatin muoto.

Katso lisää:  Temppelit Uttarakhandissa

6. Lalita Gaurin temppeli:

Lalita Gauri Temple

Tämä on yksi Varanasiin kauneimmista temppeleistä. Temppeli on omistettu Jumalalle Lalita Gaurille. Hindujen mukaan yksi, joka palvelee tätä jumalattaria kaikella sydämellään, on massiivisen rikkauden omistaja ja menestyy paljon tulevaisuudessa.

7. Kashi Vishwanathin temppeli:

Kashi Vishwanath Temple

Kashi Vishwanathin temppeliä pidetään yhtenä maan tärkeimmistä temppeleistä. Temppeli on omistettu Herra Shivalle ja muodostaa merkittävän osan Intian historiasta, koska temppelin nimi on mainittu Puranaksessa. Temppeli rakennettiin useita kertoja vuosien varrella. Se tuhoutui ensimmäisen kerran 1100-luvulla ja on ehdottomasti yksi maan vanhimmista temppeleistä. Tämä temppeli kattaa listan temppeleistä, jotka käyvät Varanasiin.

Katso lisää:  Kuuluisia temppeleitä Suratissa

8. Kaal Bhairav ​​Mandir:

Kaal Bhairav Mandir

Tämä historiallinen temppeli on yksi Varanasin kauneimmista ja vanhimmista temppeleistä. Se on omistettu Lord Shivan kaikkein aggressiiviselle ja tuhoisalle muodolle. Idoli on peitetty hopealla ja istuu Bhairavan tai koiran päällä. Tämä temppeli sanotaan rakennettu 17th luvulla ja uskotaan ratkaisemaan kaikki omistajansa ongelmat.

9. Uusi Vishwanath-temppeli (Birla Mandir):

Uusi Vishwanath Temple (Birla Mandir)

Tämä temppeli hoitaa Birla-järjestö ja se on kopio vanhasta Vishwanathin temppelistä, joka tuhoutui. Temppelillä on hyvä asema Banaras Hindu -yliopistossa. Temppelin ainutlaatuinen piirre on se, että se on avoin kaikkien uskontojen ja kulttuurien ihmisille. Tämä temppeli palvelee Herra Shivaa ja on yksi Varanasin suosituimmista temppeleistä.

10. Sarnathin buddhalainen temppeli:

11 Must Visit Varanasi Temppelit | Tyylit elämässä

Varanasiin on 8 km: n etäisyydellä Sarnathin buddhalaisia ​​temppeleitä. Se on maailmankuulu temppeli, jossa Budha toimitti ensimmäisen saarnansa Sarnathin peurapuistossa. Myöhemmin kuninkaan kuningas Ashoka, tämä temppeli kehitettiin joitakin parhaista muistomerkkeistä, joka tekee Intian ylpeä.

11. Dundi Raj Ganeshin temppeli:

11 Must Visit Varanasi Temppelit | Tyylit elämässä

Tämä on yksi Varanasin vanhimmista temppeleistä ja on omistettu Lord Ganeshin palvonnalle. Tämä on yksi kaupungin tunnetuimmista temppeleistä ja sijaitsee Kashi Vishwanathin temppelin kaistalla. Uskoo, että tämän temppelin vierailevat ihmiset eivät ole kaikenlaisia ​​huolenaiheita ja esteitä.

Näiden temppelien suuruus on, että huolimatta monista hyökkäyksistä, tuhoamista ja mellakoista hindulaisuus on edelleen hyvin ehjä ja elossa. Nämä temppelit ovat menestyneitä symboleja, jotka ovat menneet aikaisemmiksi ja pysyvät todellisina ajan testeinä. Ne eivät ole vain hindulaisen kulttuurin sovellutuksia, vaan myös joitain maailman suurimpia monumentteja. Varanasi on yksi kaupunki, jossa väkivallan määrä ei voinut erottaa sitä hengittämisestä ja elävästä hindulaisuudesta.

Katso lisää:  Temple In Ranchi

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 3