11 Kaunis tamilainen näyttelijä Sareessa | Tyylit elämässä

Tamili näyttelijä! Kaikki te tiedätte, että tamililainen näyttelijä tavallisesti käyttää sareeja, mutta tänään tyyli muuttuu, jossa länsimaisen kulttuurin tärkeä rooli. Suurin osa näyttelijöistä mieluummin käyttää länsimaisia ​​mekkoja, kuten farkut, shortsit jne. Kuitenkin tässä kirjassa olen tutustunut luetteloon 11 tammiin näyttelijätteleistä saree.

Tamil-näyttelijä Sareessa:-

1. Manchu Lakshmi kirkkaassa vaaleanpunaisessa Sareessa:

tamil actress in saree

Laxmi Manchu käyttää vaaleanpunainen saree, joka sisältää kultaisen reunuksen, joka on paritettu kontrasti vihreä hihaton raakana silkki pusero. Tämä pusero on suunnitellut shilpa reddy.

2. Vithika Sheru Half Saree:

tamil actress in saree2

Hän näyttää upealta bhargavi kunamin puoli saree: stä. Malli sekä näyttelijä vithika sheru läsnä "mahabalipuram" -elokuvapapereissa, jotka täyttävät bhargavi kunamin suunnittelema punainen puoli saree. Hän weas punainen puoli saree kultaa tulostaa plus kulta raja, on punainen dupatta joka on yhdistetty yhdessä kyynärpää pituus hihat kultainen väri brodeerattu pusero.

3. Anchal In Blue Saree:

tamil actress in saree3

Tamili näyttelijä anchal näyttää niin upealta tässä läpinäkyvällä sininen saree. Tämä saree on net kangas kulta kirjonta kaikki saree lukuun ottamatta rajaa. Raja on selvä. Hänellä on sileä silkki hihaton pusero.

4. Aksha Bridal Saree:

tamil actress in saree4

hänellä on punainen Chennain silkki morsiamen saree. Tämä kanjeevaram silkki saree on syvä punainen ja kullanvärinen kultainen zari raja, tämä saree on pariksi vihreä silkki design pusero. Tämä pusero on suunnitellut Kavitha Gutta ja hän on peräisin Golden Threads morsiamen putiikkeja.

5. Punarnavi In Pink Lahnga Saree:

tamil actress in saree5

Tamil näyttelijä Punarnavi Bhupalam etsii sizzling mustavalkoinen lahnga saree. Tämä saree kattaa tavallinen vaaleanpunainen pallu, jossa on kukka-raja, vaaleanpunainen voni, joka on yhdistänyt oranssin kyynärpää pituus hihojen pusero, johon kuuluu brodeerattu kukkasuunnittelu.

6. Regina Cassandra musta verkko Saree:

tamil actress in saree6

Hän esiintyi hänen tulevan elokuvansa "Ra Ra Krishnayya" äänitoiminnassa mustassa fancygeorgette saree: ssä, joka sisältää paljetitöitä. Yhdessä tämän saree hänellä on musta spagetti hihna pusero.

7. Ashwini Half Saree:

tamil actress in saree7

Tämä tamilainen näyttelijä Ashwini käyttää puolta sareeä, joka on suunnitellut Trisha Trends. Hän käveli rampilla papukaija vihreää ja sitruunan keltaista, joka on kaksinkertainen varjostettu puoli saree luomaan Amritha Mishra. Trishan trendit ovat kaikki löytäneet paljastavan sekvenssinsä myymälöissä ristikkäin kaksoiskaupungeissa.

8. Shraddha Das In Blue Designer Saree:

tamil actress in saree8

Näyttelijä Shraddha näyttää upealta ja silmiinpistäväksi tämän sinisen ja kultaisen suunnittelijaan saree. Tämä saree koostuu sifonki na dlooking niin mukava käyttää sekä yksinkertainen drape myös. Lisäksi pusero on hihaton, joka on myös suunnittelija.

Katso lisää:  Hot Näyttelijä Sareessa

9. Sanjana Red Sareessa:

tamil actress in saree9

Tamro acrress sanjana näyttää punaisesta kirjailtuista lehenga saree -yrityksestä kultakulmasta, sisältää myös sinisen netto-pallun kullan ja punaisen reunuksen välillä, hopea paljetit rajat sopivat yhteen korkean kaulan hihoissa, syvällä paljetilla,.

Katso lisää:  Kanjivaram Sarees Kuvat

10 Keerthi Blue Suunnittelija Half Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Hän näyttää ikivihreältä aina. Se paljastaa, että olet loistava yhdessä elävän auran kanssa. Tämä on teal blue art silkki zari kudottu saree. Hänellä on pusero.

Katso lisää:  Uusimmat Lehenga Saree mallit

11. Priyamani Marron ja Golden Pure Silk Saree:

tamil actress in saree11

Hän näyttää kauniilta ohuessa kanchipuram silkki saree joka on kudottu zari. Anna Maroonille sekä Goldenille. Synkronoi ommeltu, Pure Handloom Kanchipuram silkkipusero Maroonissa.

Leave A Comment

31 − = 28