10 uutta mallia Button Up -paidat Trendissa Tyylit elämässä

Paidat on suunniteltu monissa kuvioissa ja muotoilussa, kuten pitkät tai lyhyet hihat, hihattomat ja paljon muuta. Yksi niistä on napittavissa paitoja, jotka ovat hyvin kysyttyjä ja myös tekevät henkilöstä trendikkään ja fiksu. Tämä paita on suunniteltu kauluksessa ja avautuu myös etupuolella, joka on suljettu tai kiinnitetty painikkeilla. Tämäntyyppisiä paitaa voidaan käyttää muodollisena kulumisena ja epävirallisen kulumisen lisäksi. Paidat on suunniteltu sekä miehille että naisille ja niitä voidaan käyttää kaikissa tilaisuuksissa ja toimistokäyttöön.

Uusimmat ja muodikkaat paidat, joissa painatusmallit miehille ja naisille.

Let's on nopea silmäyksellä top 10 mallien paidat painikkeen ylös.

1. Party Wear Floral Print Button Up T-paita miehille:

10 uutta mallia Button Up -paidat Trendissa Tyylit elämässä

Tyylikkäät ja muodikkaat napit ylöspäin -paidat ovat näitä kaikenikäisille miehille. Paitassa on moderni ja nykyaikainen ulkoasu ilman muita elementtejä, jotka tekevät tästä paidasta täydellisen illan juhliin tai hangoutiin, että viileä ja kaveri näyttää.

2. Naisten muodin puuvillapaita:

Muodollinen Cotton Button Up Shirts for Women

Tällainen paita on täydellinen muodollinen kuluminen. Paita on suunniteltu napin painalluksella ja siinä on napinläpi, joka on räätälöity puuvillakangas, mukavin kangas. Pusero on irrallinen, joten se on helppo kuljettaa ja täydellinen muodollinen kuluminen jokaiselle naiselle.

3. Casual Button up T-paidat:

Rento Button up Shirts for Woman

Täältä tulee valoisa ja ekstravagantti näköinen oranssi väri rento painikkeilla paitoja syvä V-pääntie naisille. Syvä V-pääntie korostaa vartalon aluetta ja kauluksen luusto antaa houkuttelevan ilmeen. Paidassa on pitkät hihat, ja ne voidaan yhdistää farkkuihin tai housuihin, jotka tuovat kauniin ulkonäön.

4. Smart Löytätetty Button Up Paidat tytöille:

Fiksu Stripped Button Up Shirts for Girls

Tämäntyyppiset tyylikkäät riisuttuja paitoja, joissa on haarautunut kauluspaita ja räätälöity napit painatuksella, korostavat käyttäjän tuntemusta kilometreinä. Vaaleanpunainen on jokaisen naisen kaikkein ihastuttava väri ja hihaton ulkonäkö yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa tekee paidoista ja käyttäjistä täydellisen niille hämmästyttäville mainoksen upeille ulkonäöltään.

5. Yksinkertainen Button Up Shirt naisten:

Yksinkertainen Button Up Shirts for Women

Nämä ovat todella upea näköinen tarkastettu napit paitaa naiselle. Paita on suunniteltu vaalealla puuvillakankaalla, ja siinä on lyhyet hihat, joten se sopii kesille. Nämä yksinkertaiset mutta viileät paidat ovat ihanteellisia kollaaseja ja täydellisiä iltapukuja.

Katso lisää: Miesten paidat

6. Miesten One Pocket Patch-työ Button up Paidat:

Miesten One Pocket Patch work Button up Shirts

Toinen älykäs ja viileä näköinen tasku-nappa paita on nuorille pojille. Tämä ainutlaatuinen näköinen paita on kukkainen painettu laastari taskussa, kauluksessa ja edessä. Kontrastivärin yhdistelmällä on valtava vaikutus paitaan ja antaa upean ulkonäön käyttäjälle.

7. Kauluspaita naisille:

Solmio Neck Button Up Shirts for Woman

"Wow" voi olla ihanteellinen sana tämäntyyppisten upeiden ja seksikäs näköinen napit ylös paidat naisten. Paidat korostavat kehon yläosaa kauluksen luusta ja pääntie, joka on pukeutunut sidekuvioon. Paitassa on eri tyylikäs V-leikkaus edessä ja voi pukeutua mihinkään pohjaan loppuun hohdokas pukeutuminen kaikille osapuolille!!

Katso lisää: Pitkähihaiset paidat miehille

8. Slim Fit Casual Button up Shirt miehille:

Hoikka Fit Casual Button up Shirts for Men

Tämä yksinkertainen, mutta tyylikäs, tyylikäs, silmänpitävä paita, joka antaa miesten ulkonäön uuden määritelmän. Slim fit -paidat ovat hyvin trendikkäitä ja eri väriyhdistelmissä silmukoitavassa strippauskuvassa ansaitsee hienostuneen ulkoasun mihin tahansa tilanteeseen.

9. Miesten päivänvaatteet lyhyet hihat Button up Shirt:

Miesten Daily Wear Short Sleeves Button up Shirts

Tämäntyyppiset paidat ovat täydellinen päivittäinen kulutuspaita, jossa on lyhyet hihat ja tarkastettu malli. Paitoja on saatavana useissa kuvioissa ja tyyleissä, ja voit valita yhden ulkoasun mukaan ja näyttää tyylikkäältä päivittäin.

Katso lisää: Miesten lyhyet hihat

10. Office Wear Button Up Pitkähihaiset paidat:

toimisto Wear Button Up Long Sleeve Shirts for Men

Tämä on täydellinen älykäs ja elegantti näköinen toimistopaita jokaiselle miehelle. Pitkähihainen paita on hoikka, pitkät hihat. Paitalla on erinomainen sovitus, joka antaa ylimääräisen luottamuksen ja näyttää mahtavalta jokaiselle miehelle.

Button up -paidat on suunniteltu monissa kankaissa, kuten puuvilla, sifonilla, silkillä, poly-puuvillalla ja paljon muilla, ja ne antavat käyttäjälle fiksuja ja viileitä ulkoasuja. Tällaiset paidat ovat ajattomia, joten kun niitä ostetaan, niitä voidaan käyttää yksinäiseen aikaan. Button-up-paidat on laaja vaihtoehto ja valitset yhden mukaan oman tilaisuuden ja persona.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 33 = 43