10 parasta vitamiiniruokaa, joka tekee hiuksista kasvaa nopeammin Tyylit elämässä

Hiuksemme on käsiteltävä kuin aarre, jos haluat sen olevan terve ja kiiltävä koko ajan. Mikään ei palvele sitä paremmin kuin hyvä ruokavalio ja terveet tavat. On hyvin luonnollista, että me kaikki sisällytetään ruokavalion parhaita elintarvikkeita ja ravitsemusta, on myös pakko syödä oikeita elintarvikkeita lyödäksesi oikeaa aluetta.

vitamiini foods for hair growth

Paras ja tehokas vitamiinituote hiusten kasvulle:

Tässä puhutaan monista ravintoaineista, joita tarvitaan hiusten kasvulle ja elintarvikkeille, jotka auttavat sitä kasvamaan nopeammin ja pitävät sitä terveinä.

1. Pinaatti:

Pinaatti

Pinaatti on suuri Sebum, luonnollinen hoitoaine hiuksille. Lisäksi se on runsaasti rautaa, kalsiumia, omega-3-happoja, kaliumia ja magnesiumia, jotka auttavat kasvamaan terveitä ja paksuja hiuksia. Pinaatti pitää myös järjestelmämme puhtaana ja auttaa ravintoaineiden imeyttämiseen elintarvikkeista, joita syömme terveelle iholle ja hiuksille. Sitä käytetään useissa muodoissa useimmissa maailman keittiöissä. Keitot ja salaatit saavat reunan, kun pinaattia lisätään, antaen sille erityisen maun ja maun.

2. Lohi:

Lohi

Lohi on erinomainen D-vitamiinin lähde, joka on olennainen ainesosa kiiltäville ja kiiltäville hiuksille. Sen rikkaus Omega-3-rasvahapossa tekee päänahan terveydestä ja pitää hiusongelmat laastarissa. Toinen lohen etu on se, että se vahvistaa immuunijärjestelmäämme estäen näin hiustenlähtöä ja kuivumista, mikä on suuri ongelma heikon kehon kanssa. Kasvissyöjille on olemassa useita muita ruokia, jotka voidaan lisätä ruokavalioon, jos syö kalaa ei ole mahdollista.

3. Guavas:

guavat

On yleisesti tiedossa, että syöminen guavas auttaa puhdistamaan järjestelmämme ja edistää terveellistä ruoansulatusta. Mitä me emme tiedä guavasta on, että sen rikas C-vitamiini lisää hiusten vetolujuutta ja tekee niistä pitkä ja paksu. Syöminen yksi koko guava päivässä johtaa merkittävä kasvu hiukset ei ole aikaa. Guavaksia voidaan myös lisätä salaseihin mielenkiintoisen muutoksen vuoksi. Pääajatus on käyttää guava-siemeniä, koska niissä on paljon etuja.

4. Munat:

munat (2)

Hiuksemme tarvitsee paljon proteiinia, jotta se pysyy pehmeänä, kiiltävänä ja pitkäksi eikä mikään lähde ole yhtä suosittu kuin muna kun kyseessä on proteiinisisältö. Munat ovat myös täynnä vitamiineja hiuksiin kuten B ja biotiiniin, jotka hallitsevat karkeata ja tekevät hiuksista hallittavamman. On olemassa erilaisia ​​muotoja, joissa munia voidaan käyttää raakana, keitetyssä tai paistetussa muodossa. Syömisen ohella munat voidaan levittää päänahalle ja hiuksille kasvua, hoitoa ja ravintoa varten.

5. Palkokasvit:

palkokasvit

Palkokasveihin kuuluvat valkoiset pavut, soijapavut, herneet, apila, linssit, maapähkinät, sinimailanen ja tamarindit, jotka ovat parhaimmat lisäykset hiusten kasvulle ja paksuudelle. Nämä pitäisi sisällyttää säännölliseen ruokavalioon laadukkaiden hiusten nopeasta kasvusta. Nämä ovat alhaisia ​​kaloreissa ja runsaasti mineraaleja, sinkkiä, C-vitamiinia, B-vitamiinia ja kuitua, jotka tekevät kulutuksen pakolliseksi kaikille. Palkokasveja voidaan käyttää keitetyssä muodossa tai lisätä salaatteihin ja keittoihin. Suuri valikoima välipaloja voidaan valmistaa palkokasveilla tärkeimpänä ainesosana, joka tekee kulutuksesta mielenkiintoisen.

6. Pähkinät:

pähkinät

Terveitä rasvoja ja fytochemicals löytyy runsaasti kaikissa lajikkeissa pähkinöitä. Nämä auttavat tuomaan luonnollisen loiston tylsiksi hiuksiksi ja estämään harmaantumista pitkään aikaan. Pähkinät sisältävät myös proteiineja, välttämättömiä mineraaleja ja vitamiineja, jotka hyödyttävät kehoa useammalla kuin yhdellä tavalla. Maapähkinöitä, manteleita, cashew- ja saksanpähkinöitä voidaan käyttää raakana tai liotettuna yön yli. Sinun ei välttämättä tarvitse olla syväpähkinää säännöllisesti, mutta kourallinen sitä salaateissa tai jälkiruokissa täyttää hiusten tarpeet.

7. Porkkanat:

Porkkanat

Porkkanat sisältävät kaliumia, kuitua, fosforia ja runsaasti C-, B1-, B3-, B2- ja B6-vitamiineja, joilla on runsaasti hyötyjä kehossamme. Lisäksi sillä on korkea beeta-karoteenipitoisuus, mikä on erittäin hyödyllistä hiusten kasvulle. Porkkanoissa esiintyvä A-vitamiini auttaa tuotaessa talteen itseensä, mikä hyödyttää vahvempia hiusjuuria. Tämä tekee hiuksista vahvan ja kiiltävän ja suojaa sitä vaurioilta. Porkkanaa voi käyttää raakana, mehujuomana, höyrytettynä, jotta voidaan tehdä astia tai lisätä keittoja ja salaatteja.

8. Makeat perunat:

Makea Potatoes

Makeat perunat estävät sileyttä, hiutaleita päänahkaa, kuivia ja karkeita päitä ja useita tällaisia ​​hiuksia ja päänahkoja. Se sisältää runsaasti beetakaroteenia, jota kehomme muuntaa A-vitamiiniksi ja auttaa hiusten kasvua. Olennaiset mineraalit tukevat solujen jälleenrakennusta ja vahvistavat juuret, mikä nopeuttaa terveiden hiusten kasvua. Makeiden perunoiden luonnollinen makeus tekee siitä mielenkiintoisen välipalaa keitetyssä tai paistetussa muodossa.

9. Linnut:

linssit

Linnut ovat runsaasti kuitua, rautaa, B-vitamiinia, kaliumia, magnesiumia, proteiineja ja foolihappoa. Kasvissyöjille linsseistä saadaan kulmakivi ratkaisu kehon päivittäiseen tarpeeseen. Nämä sisältävät vähimmäisrasvojen, kun niitä kypsennetään kunnolla ja niitä voidaan käyttää kaikissa aterioissa useissa muodoissa. Masoor, Chana ja Urad ovat linssien yhteisiä muotoja, joita käytämme säännöllisesti ja jokainen niistä on voimakasta ruokaa hiusten kasvulle.

10. Ohra:

Ohra

Tavallinen ruoka, jota useimmat meistä kuluttavat hyvin harvoin, ohra on täynnä E-vitamiinia. Sen rikkaus antioksidantteina tekee hiuksista kiiltävän ja suojaa pölyn ja lian aiheuttamilta vaurioilta. Se tarjoaa myös suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Ohra vahvistaa päänahkaa ja parantaa verenkiertoa, mikä parantaa laatua ja tekee hiuksista kasvavan vaivattomasti. Paistoa voidaan keittää, keittää tai lisätä päivittäiseen ruokaan jauhatussa muodossa, mikä tekee siitä mielenkiintoisen ruokaa.

Nämä voimakkaat elintarvikkeet auttavat hiusten nopeassa kasvussa, mutta se ei välttämättä tapahdu niin olennaisesti ilman vähän vaivaa myös fyysisellä rintamalla. Vain terveellistä ruokavaliota ei voi hyötyä hiuksista, joita ei hoideta kunnolla. Säännöllinen pesu, hieronta ja hiusten hoito ovat tärkeä rooli. Hiukset ovat voimavara, joka tarvitsee asianmukaista hoitoa ja huomiota, jotta se pysyy terveenä ja kauniina.

Leave A Comment

33 + = 41