10 parasta ruokavalmistetta painon nousua varten Tyylit elämässä

Haluatko painoa? On niin paljon harjoituksia ja ruokavalio suunnitelmia saada painonnousua. Jos sinulla ei ole aikaa seurata harjoituksia tai muuta tiukkaa ruokavaliota. Haluatko mennä ruokaan täydennyksinä. Tämä artikkeli tukee sinua ja antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja ravintolisiä painonnoususta.

ruoka Supplements For Weight Gain

Paras ravintolisä painonpudotukseen:

Alla on lueteltu 10 erinomaista ja luonnollista lisäravinteita painonnousuille, jotka varmasti yllättävät sinut luonnollisilla ravintoaineillaan ja saavuttavat painotuloksia. Aloitetaan tänään luonnollisista elintarvikkeista, joita voit käyttää lisäravinteina painonnousuun.

1. Kokonaiset jyvät:

Koko grains

Kokonaiset jyvät koostuvat runsaista glukoosimääristä. Glukoosi on kehon energianlähde päivittäiseen toimintaan. Ne sisältävät paljon hiilihydraatteja, jotka tekevät proteiinin kehossa käytettäväksi lihasten massan tekemiseen energian sijasta. Valkuaista ja muita puhdistettuja jyviä ei saa käyttää. Sen sijaan siirtyminen täysjyvätuotteisiin antaa sinulle enemmän energiaa ja antaa sinulle lisää ravintoaineita. Kokojyväruokityyppejä, joihin sinulla on pasta, ruskea riisi, ruskea leipä, quinoa ja ilmapullotut maissin ytimet. Sen lisäksi, viljat ja pätkät tai leivät, jotka valmistetaan täysjyvätuotteista, tekevät hyvää aamiaisvalintaa.

Katso lisää: Vinkkejä lihavuuden parantamiseksi viikossa

2. Pähkinät:

pähkinät

Pähkinät ovat runsaasti kaloreita ja pieni palvelus voi antaa sinulle paljon energiaa. Pieni kourallinen manteli tai noin 18 cashewpähkinää sisältää yli 160 kaloria. Myös pähkinät kuten mantelit ovat runsaasti ravintoaineita, kuten alfa-tokoferoli E-vitamiinia. Alfa-tokoferoli E-vitamiini auttaa korjaamaan vaurion raskaiden työskentelytapausten jälkeen. Pähkinöiden tiedetään sisältävän fytosteroleja, monityydyttymättömiä rasvoja ja aminohappoa I-arginiinia. Fytosterolit, tyydyttymättömät rasvat ja aminohappo I-arginiini muodostavat yhdistelmän, joka auttaa lisäämään kaloreita ja vapauttamaan typpioksidia.

Typpioksidi on yksi parhaista lisäaineista painonnousuun. Typpioksidi valmistetaan luonnollisesti kehossamme ja auttaa edistämään lihasten kasvua sekä elpymistä. Useimmat pähkinät sisältävät tyydyttymättömiä rasvoja, jotka lisäävät terveellisiä kaloreita päivittäiseen ruokavalioosi. Pähkinät, kuten saksanpähkinät, mantelit, cashew, pellavansiemenet, auringonkukansiemenet ja kurpitsa siemenet ovat runsaasti ravinteita ja siksi niitä pitäisi käyttää.

3. Avokado:

Avokado

Avokado on hedelmää, joka on runsaasti kaloreita ja sisältää paljon rasvaa. Normaalikokoinen hedelmä sisältää noin 300 kaloria ja noin 31 grammaa rasvaa. Näihin hedelmiin sisältyvä rasva on monityydyttymättömiä. Monityydyttymättömät rasvat ovat erittäin hyviä sydämelle. Avokadon syöminen päivittäin tuo 300 kaloria päivittäiseen ruokavaliosi ja voit saada 3kgs viikossa. Nämä hedelmät voidaan syödä raakana salaatissa tai lisätä sellaisiin elintarvikkeisiin kuin voileipä tai omeletti. Avokado on yksi suosituimmista ravintolisiä painonnoususta, joka on myös erittäin terveellistä.

Katso lisää: Painonnousu elintarvikkeita

4. Peruna:

raaka potato

Peruna on erinomainen ravintolisä painonnousuun. Perunat ovat monimutkaisia ​​sokereita. Ne ovat runsaasti hiilihydraattien lähde. Ne ovat erittäin hyviä painonnousuille alipainoisille. Perunalastut, jotka on keitetty terveelliseen öljyyn tai perunoista valmistetut voileipät, tekevät hyvää puolipyöriä välipaloja. Perunasta valmistetut paistetut perunat tai sivusaineet auttavat nopeuttamaan painon nousua. Rasvaisessa öljyssä tai jalostetussa perunassa kypsennetyt sirut sisältävät tyydyttymättömiä tai transrasvoja, jotka ovat haitallisia kehossa. Siksi niitä olisi vältettävä.

Katso lisää: Miten painonnousu

5. Nuudelit ja makaronivalmisteet:

Pasta

Nuudelit ja pasta ovat rikkaita hiilihydraattien lähteitä, joiden tiedetään sisältävän paljon kaloreita. Ne ovat helposti saatavilla ja niitä on helppo valmistaa. Vihannekset on lisättävä, kun niitä keitetään terveellä öljyllä. Ne ovat herkullisia syödä ja paljon kaloreita. Molemmat ovat myös merkittäviä ravintolisiä painonnousuun.

6. Kuivatut hedelmät:

Kuivattu fruits 3

Kuivatut hedelmät sisältävät runsaasti kaloreita. Ne ovat runsaasti vitamiineja mineraaleissa ja kuiduissa, joita tarvitaan hyvästä terveydestä ja lihasten kasvusta. Se vähentää rasvapitoisuutta kehossa ja helpottaa välipaloja koko päivän. Sulattamattomat kuivatut hedelmät ovat parhaita. Sinun on juotava runsaasti vettä, jotta kuivuminen ei kuluteta. Ne sisältävät 100-1000 kaloria. Mitään muita ravintolisiä painonnousuun ei ole yhtä hyvä kuin nämä kuivatut pähkinät.

Katso lisää: Miten saada nopeasti painoa naisille

7. Munat:

ruoka Supplements For Weight Gain - Eggs

Munat ovat yksi parhaista lisäaineista painonnousuun. Yksi muna tarjoaa sinulle 70 kaloria, 6 g proteiinia, 5 g rasvaa ja tuskin on hiilihydraatteja. Munat muodostavat peruselintarvikkeiden kehonrakentajille, koska niissä oleva proteiini auttaa lihasten rakentamisessa. Myös munien läsnä olevat omega-3-rasvat ovat erittäin hyödyllisiä hyvästä solujen terveydestä ja nivelten liikkuvuudesta. Syynä siihen, että munat ovat hyvä painonnousu lisäravinteet miehille johtuu hyvästä rasvasta, joka lisää testosteronitasoja. Myös munat voidaan syödä kokonaisuutena eikä vain valkoisena. On yleinen myytti, että munankeltuaiset sisältävät kolesterolia, joten useimmat ihmiset välttävät sen. mutta todellinen tosiasia on, että munat sisältävät vain hyvää kolesterolia, joka jopa alentaa epäterveellistä kolesterolitasoa kehossa. Siksi jos haluat painon, sisällytä munat päivittäiseen ruokavalioosi. On kuitenkin suositeltavaa, ettei raakoja munia kuluteta; voit helposti lisätä ne ravistelemaan.

8. Pavut:

ruoka Supplements For Weight Gain - Beans

Pavut, kuten me kaikki tiedämme, on erinomainen ravintoaineiden lähde, jota tarvitaan kehossa. Niitä suositellaan myös niille, jotka haluavat painoa. Kuppi pavut tarjoaa 225 kaloria, 40 g hiilihydraatteja ja 15 g proteiinia. Niillä on myös runsaasti kuituja. Pehmeitä papuja ovat erilaiset, kuten papuja, mustia papuja, munuaispapuja, kalkkipapuja, soijapapuja ja linssit muutamia. Pavut ovat helposti saatavilla missä tahansa päivittäistavarakaupassa, ja ne voidaan valmistaa kotona ilman hämätä.

9. Maapähkinävoi:

ruoka Supplements For Weight Gain - Peanut Butter

Maapähkinävoi on erinomainen painonnousu lisäravinne Intiassa. Ruokamuna maapähkinävoita tuottaa noin 94 kaloria, 8 g rasvaa, 4 g proteiinia ja lähes 3 grammaa hiilihydraatteja. Maapähkinävoi ei ole muuta kuin maapähkinöitä murskattu ja sekoitettu erilaisiin terveellisimpiin öljyihin. Se on saatavilla eri tekstuureissa, aivan kuin rakeita ja sileitä. Lisää maapähkinävoita runsaasti aterioihisi saadaksesi terveellisen annoksen kaloreita. Levitä se vain leipääsi tai pistä se salaattiisi. Jos haluat enemmän, syödä suoraan astian päältä!

10. Hedelmät ja vihannekset:

ruoka Supplements For Weight Gain - Fruits and Vegetables

Hedelmät ja vihannekset ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä immuunijärjestelmän terveelle toiminnalle. Lisäksi ne ovat täynnä muita tärkeitä ravintoaineita, kuten C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia ja monia muita. Syöminen hedelmiä ja vihanneksia auttaa sinua saamaan lihasmassaa. Lisäksi hedelmien ja vihannesten kuitupitoisuus auttaa huuhtelemaan jätteitä kehosta. Hedelmät ja vihannekset ovat myös parhaita ravintolisiä painonnousuun.

Nämä ovat joitain luonnollisia painonnousu ravintolisiä, joita voit lisätä ruokavalioosi, jotta varmistat terveellisen painonnousun. Vain lisää 500 kiloa ruokavaliossa päivittäin voi auttaa sinua saamaan 1-2 kiloa neljästä viiteen päivään. Laske kaloreitasi, jotta voit seurata painosi. Sääntö on kuluttaa enemmän kaloreita kuin voit käyttää. Yli 10 parasta ravintolisiä ovat erittäin ravitsevia ja kaloreita sisältäviä. Sisällytä ne ruokavalioosi, jotta saavutat terveimmän painonnousun.

Leave A Comment

3 + 1 =