10 parasta kodinhoitoa kylmyydelle raskauden aikana

Mikä on yhteinen kylmä??

Kylmä on aikuisille aikuisille tuntema sairaus, joka johtuu virusinfektiosta, joka johtaa vuotava nenä, kurkkukipu ja aivastelu jatkuvasti johtuen ylähengitysteiden tulehduksesta nenän ontelon, kurkunpään, Pharynxin takia. Tämä sairaus johtuu eri virus, on yli 200 viruksen määrää, joka aiheuttaa muutoksia ihmisiin, mikä estää johtavan normaalin päivän työhön.

Kuinka erottaa kylmästä ja influenssasta?

Kun joku kylvää, ruumiinlämpöä ei ole korotettu ja kurkkukipu ei yleensä ole vaikea, mutta nenä ja aivastelu ovat tavallisimpia kylmän oireita. Influenssassa on huomattava lämpötilan nousu sekä lihasheikkoutta, päänsärkyä ja vilunväristyksiä.

Kylmä During Pregnancy

Mitkä ovat syyt kylmään raskauden aikana????

Naiset, jotka odottavat vauhtia, tiedetään aina ajautuvan alhaisella immuniteettiteholla, vaikka se on hyvä tapa vauvalle, koska naiset, jotka kuljettavat vauvaa äidin kohdussa, eivät taistele vauvasta, joka on itse asiassa vieraantunut elin, alhainen immuniteetti on puolustaa vastaan ​​virusinfektio, kuten tavallinen kylmä kuin muut ympäröivät ne. On yli 200 virusta, joka ei ole näkyvissä paljain silmin, joka vaikuttaa ihmisiin aiheuttamaan kylmä. Koska kylmä on virusinfektio antibiootti ei ole merkitystä yhteishenkien kovettumisessa.

Osa tärkeistä syistä on lueteltu saadaksesi lyhyen tietämyksen:

1. Rhinovirus:

Se on yksi tärkeimmistä viri, joka on vastuussa kylmästä. Sen osuus Rhinoviruksesta johtuu 40% kylmyydestä. Se leviää kättelemällä tartunnan saaneella henkilöllä, tartunnan saaneilla vesipisaroilla. Se vaikuttaa yleisesti kevään ja syksyn aikana. Klassiset oireet ovat - Nenä.

  • Väsymys
  • Kuiva yskä, joka johtuu kylmän loppuvaiheessa.
  • Ruokahalun menetys
  • Matala lämpötila

2. Corona-virus:

Se on ensisijaisen viruksen vieressä Rhinovirus. Se leviää ilmakuurten läpi talven ja kevätkauden aikana. Osa oireista on nenän tukkoisuus, koneistaminen.

3. Alhainen immuunijärjestelmä:

Immuunijärjestelmän mekanismi laskee raskaana oleville naisille, mikä on yksi tärkeimmistä syistä kylmän tarttumiseen helposti muihin verrattuna. Oireet ovat samanlaisia ​​kuin flunssa, mutta siellä on alhainen lämpötila verrattuna influenssaan.

4. Kosketus vitamiinipitoiseen henkilöön:

Tuntematon yhteys virustaudin kohteena olevaan henkilöön, jota tavallisesti esiintyy, kun raskaana oleva nainen menee julkiseen alueeseen, kuten teatteriin, kauppakeskuksiin tai supermarkettiin.

5. Kausivaihtelut:

Lämpötilan muutos, joka johtaa erilaiseen viruksen altistumiseen eikä kykene puolustamaan virusta vastaan, koska immuniteetti vähenee.

6. Aivastelu:

Noin 40 000 pisaraa, joissa on paljon viriä. Joka leviää lähellä olevalle henkilölle, joka on hyvin tarttuvaa ja johtaa kylmään.

Odottavat naisia, jotka ovat saaneet kylmän kausittaisten muutosten tai arvaamattomien olosuhteiden vuoksi, mutta kuinka saada kovettunut? ja raskaana oleville naisille on vinkkejä, jotta voimme altistua useille vieraalle viri-elimistölle.

Kuinka hoitaa kylmä raskauden aikana?

Täällä luotiin joitain luonnollisia kylmähoitoja raskaana oleville naisille ilman mitään sivuvaikutuksia.

1. Hengittäminen:

Hengitys

Kuumaa vettä hengittämällä eukalyptusöljyllä, joka helpottaa tukkeutumista ja rentoutuu kurkun suuntaan. Eukalyptuksen tai mintun öljyn kuumaa vettä sisältävä kulho hengitetään sisään nostamalla ja inhaloimalla pään ja kasvojen peittävää höyryä estämään höyryjen poistuminen.

2. Herbal Tea Honey:

yrtti- tea

Lämmin tee hunajaa auttaa lieventämään epämukavuutta johtuen liman. Hunaja auttaa hajottamaan liman ja helpottamaan hengittävää ilmatietä.

3. Lepääminen:

lepo 3

Lepoaminen kehosi on erittäin tärkeä, koska kylmä tekee kehosta letargic ja väsymys on parasta levätä eikä vain istua kylmällä ja huolestuttaa sitä.

4. Harjoitus:

Harjoitukset

Kohtuullinen käveleminen, joka johtaa hyvän kehon liikkumiseen, lihakset ja hyvä hapenlähteen sisäänhengitys, joka poistaa toksiinit ulos keuhkosta.

5. Syöminen:

Syöminen 5

C-vitamiinin ja proteiinien keskittyminen auttaa rakentamaan immuniteettia: C-vitamiinia, kuten sitruunahappoja, marjoja, kiiviä ja kasvia, kuten parsakaalia, paprikaa, kaalia ja pinaattia. Kylmäntuotanto ravitsevalla ruoalla on paras lääke kylmälle.

Katso lisää: Kylmä lääke lapsille

6. Sinkki:

Sinkki 6

Sinkkiä sisältävä luonnollinen ruoka auttaa lisäämään immuunijärjestelmää. Munat, jogurtti, pähkinät, pavut, kaurapuuro ja liha kuin kalkkuna, sianliha on täynnä sinkkiä.

7. Energiajuoma:

Juominen 9

Kylmä aiheuttaa nesteiden menetyksen, joka täydentää nesteitä, on erittäin tärkeä äidille ja vauvoille. Kuuma keitto, kookosvesi, Lime-mehu ja paljon vettä.

Katso lisää: Kylmä tyyppi

8. suolaveden valuma:

Suola water 7

Se auttaa lievittämään kurkkukipua vähentämällä turvotusta ja tulehtuneita kurkkumääriä. Tarvitaan tiukka suolavesi, joka voi johtaa suun kuivumiseen.

9. Syöminen valkosipuli:

Valkosipuli 8

Valkosipuli on virusvastainen aine, joka auttaa torjumaan virusinfektiota. Syöminen 2-3 tuoretta sauteed valkosipulia vedellä tai ihmiset, jotka eivät pidä valkosipulin mausta, sitten valkosipuli kapseli on saatavilla markkinoilla.

Katso lisää: Childerns Fever

10. Luontaiset pastillit:

luonnollinen Lozenges 10

Kanelia, hunajaa, murskeita ja murskattua inkivääriä sekoitetaan yhdessä limetin mehun kanssa, koska sideainetta voidaan käyttää luonnollisina pastillina, jotka lievittävät kurkkukipua ja tyhjenevät myös liman.

Neuvontahoitaja:

Kun kuume kasvaa yli 101,4 asteen Fahrenheit, vihreää liman eritystä, hengityksen vinkuminen ja kylmä oireet, jotka kestävät yli viikon. Omaishoidon ehkäisy raskauden aikana on erittäin suositeltavaa, mikä voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia vauvalle. Lääkkeitä, jotka ovat raskauden aikana vasta-aiheita, ovat kipulääkkeet, kuten aspiriini, naprokseeni, ibuprofeeni. Nenän dekongestantit ja homeopaattiset lääkkeet.

Ehkäisy voi tapahtua vain etäisyydellä Viral-infektoituneesta henkilöstä ja pese käsi, kun saimme ja kotoisin vähintään 20 sekunnin ajan, jotta bakteerit poistettaisiin kädestämme. On parasta neuvotella pysymästä poissa lapsilta, jotka ovat aina alttiita kylmille ja aikuisille, jotka ovat saaneet virusinfektiota. Taudinvalvonnan ja ehkäisyn keskus on suositellut raskaana olevia naisia ​​noin 27.-36. joka on Tdap-rokote. Over the counter-lääkkeitä tulisi välttää kokonaan.

Leave A Comment

75 + = 80