10 Kuvia Sonali Bendre ilman meikkiä Tyylit elämässä

Sonali Bendre on intialainen elokuvajuhlat ja melko kaunis. Hän aloitti uransa mallinnuksella ja osallistui Bollywoodiin, Tamiliin, Teluguan, Kanadaan jne. Hän on niin houkutteleva, että ihmiset vain katsovat häntä ja ajattelevat, että hän on kaunein nainen, jonka he ovat nähneet elämässään. Tässä artikkelissa keskustelemme tästä Bollywood-kauneudesta.

Kaunis Sonali Bendre ilman meikkiä kuvia:

1. Me ja ilman meikkiä kuva:

Sonali Bendre Without Makeup

Tämä 41-vuotias ikäinen nainen näyttää lähes samalta, kun hänellä ei ole mitään meikkiä hänen kasvoilleen. Hän on luultavasti yksi aikansa parhaimmista näyttelijöistä ja hänen luonnollisesti kauniista kasvoistaan, jotka auttoivat hänen matkansa kuuluisuuteen.

2. Tapahtumassa:

Sonali Bendre without makeup2

Tätä kuvaa napsautettiin, kun Sonali osallistui uskonnolliseen tapahtumaan ystävänsä paikassa. Hän urheilu yksinkertainen intialainen tyttö näyttää ja näytti varsin houkuttelevalta. Tämä on luultavasti yksi parhaista ilman Sonomin meikki kuvia.

3. Vanha napsautus:

Sonali Bendre without makeup3

Sonali osallistui jonkun ystävänsä syntymäpäiväjuhlille. Hän näytti täysin luonnollisia kasvojaan. Hänen hymynsä valahti kokonaan tapahtumasta ja hän näytti houkuttelevan sinä päivänä. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista Sonali Bendre ei meikki kuvia kaiken aikaa.

Katso lisää: Shreya Ghoshal ilman meikkiä

4. Söpö kasvot:

Sonali Bendre without makeup4

Tämä on Sonal Bendren kuva ilman hänen meikkiä. Hänen luonnollisesti houkutteleva kasvonsa joskus rajoittaa häntä käyttämästä liikaa meikkiä. Hänen kampauksensa ja hänen minimaalisen meikkipeilinsa yhdistelmä oli aivan täydellinen.

5. Tuomari Face:

Sonali Bendre without makeup5

Elokuvien lisäksi Sonalilla oli myös suuria rooleja joissakin todellisuusesityksissä. Tämä on kuva yhdestä hetkestä. Hänen leikattu kampauksensa ja minimaalisen meikkipeiton vuoksi hän näytti varsin houkuttelevana sinä päivänä.

6. Talent-näyttelyssä:

Sonali Bendre without makeup6

Sonalin todellinen houkutteleva kasvot varastaa kaiken vetovoiman. Hänen mahtava fysiikka ja kauniit kasvot tekevät naisesta näyttävän mallina 41-vuotiaana. Hän on pitänyt itsensä ja joskus kallioilee hyvin kestävää kasvojen kauneuttaan.

Katso lisää: Celina Jaitley ei meikkiä

7. Airport Snaps:

Sonali Bendre without makeup7

Sonali Bendre havaittiin lentokentällä luottavaisesti näyttäen luonnolliset kasvonsa. Hän näytti todella kauniilta, ja hänen asuessaan hän näytti vieläkin upeammalta kuin hän itse asiassa on. Kaikkien oikeiden syiden vuoksi tätä kuvaa voidaan pitää yhtenä parhaimmista Sonali Bendre -työvoimakkuuksista koko ajan.

8. Photo Shoot Kuva:

Sonali Bendre without makeup8

Tämä kasvohäiriö paljastava valokuvaus ampui Daboo Ratnani. Sonali Bendre on hyvin kuvitteellinen kasvot ja hän näyttää hienolta, vaikka hän urheilu hänen täysin todellinen kasvot, kuten jos hän ei välitä, jos hänen puutteet hänen paljastui.

9. Tapahtumassa:

Sonali Bendre without makeup9

Sonali Bendre nähtiin tapahtumasta poiketen ja hänen kauneutensa testattiin. Ihmiset valokuvaavat häntä ikään kuin tarkastaisivat hänen luonnon kauneutta. Mutta Sonali oli kuin "et saa minua". Hän luottaen luottavaisesti hänen luonnollisiin kasvoihinsa ja näytti itsensä ulos.

Katso lisää: Sania Mirza ei ilman meikkiä

10. Minimalistinen tarkastelu:

Sonali Bendre without makeup10

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä on Sonali-tapahtuma tapahtumasta, ja hän oli taas urheilussaan täysin luonnollista ilmeensä kuin ammattilainen. Minimaalinen meikki hänen kasvoillaan ei tehnyt sitä houkuttelevaksi sinä päivänä. Se oli hänen synnynnäinen kauneus, joka sai hänet näyttämään kauniilta.

Kuvat Lähde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

36 − = 32