10 Kuvia Mohanlal ilman Makeup | Tyylit elämässä

Mohanlal, syntynyt Mohanlal Viswanathan Nair on yksi hienoimmista Intian näyttelijöistä, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti hänen kiitettävästä työstään Malayalam-elokuvissa. Kirjailija on ylistetty luonnollisesta toiminnastaan ​​ja monipuolisuudestaan. Mohanlal aloitti elokuvan uraansa vuonna 1978 ottamalla roolista henkisesti vajaavalta palvelijalta elokuvassa "Thiranottam". Se on ollut vaikeaa elämää Mohanlalille, joka on ottanut Mohanlalin kamppailevasta urasta Malayalamin elokuvateollisuuden kärkipaikkaan. Hänen menestystarinaansa ei ole erottamiskykyinen ja innostanut paljon nuorempia harrastajia. Mohanlal on myös Padman Shri-palkinnon saanut ylpeä panoksensa Intian elokuvateatterissa.

Mohanlal on aina löytänyt paikan yleisönsä sydämessä sekä ruudulla että näytöllä. Tässä artikkelissa on top 10 kuvaa Mohanlalista ilman meikkiä.

10 Näkemätön Mohanlal ilman Makeup-kuvia:

Meidän täytyy katsoa mohanlal ilman meikki kuvia.

1. Casual Look:

Mohanlal without Makeup

Tämä on yksi rento, mutta arvoituksellinen kuva Mohanlalista ilman meikkiä. Näyttelijä nähdään yllään keltainen polka-piste-paita ja hän näyttää vaivattomasti viileältä.

2. Vihainen nuori mies näyttää:

mohanlal without makeup2

Mohanlal on herättänyt naispuolisten faniensa sydän hänen suuremmilla elämästään kuin Malayalam-elokuvissa. Hän tarkalleen tekee tämän vihainen nuori mies näyttää, joka osoittaa hänelle ilman jälkiä meikkiä.

3. Malayalamin elokuvateollisuus Don:

mohanlal without makeup3

Mohanlal on Malayalamin elokuvateollisuuden ykkönen toimiva ja tämä kuva hänestä ilman meikkiä kertoo tarkalleen, miksi hän ansaitsee paikan. Näyttelijä näyttää ikoniä valkoisen pukeutumisen ja mustan sävyin.

4. Real Hero:

mohanlal without makeup4

Tämä on todellinen ja järkyttävä kuva Mohanlalista, joka ei ole vain ilman meikkiä, mutta näyttelijä myös rohkeasti paljastaen kaljuisen kuvansa. Se, mitä näet elokuvissasi, ei ole peruukki, mutta se on hiusten kiinnitysmenetelmä, jota ovat käyttäneet myös monet muut merkittävät näyttelijät, kuten Jayaram, Prithviraj, Jayasurya ja Kunchacko Boban.

5. Cool Dude:

mohanlal without makeup5

Mohanlalia on arvostettu sekä luonnollisiin taitoihin että luonnollisiin ulkonäköihin. Näyttelijä ei aina tarvitse käyttää meikkiä näyttämään hyvältä; hänen viehätyksensä voidaan helposti nähdä myös näytöltä. Sporting valkoinen t-paita, tämä on yksi klassisesta Mohanlal ilman meikki kuvia, joka on sopivasti kruunattu hänelle nuorisokuvake.

Katso lisää: Dhanush ei meikkiä

6. Bald Look:

mohanlal without makeup6

Mohanlal on ainoa Malayalam-supertähti, joka on kuvannut erilaisia ​​hiustyyppejä eri elokuvissaan. Uskotteko, että nämä tyylit on tehty hänen todellinen hiukset? No, käytetty taikuus on kallis hiusten kiinnitysmenetelmä, joka näyttää enemmän kuin todelliset hiukset ulospäin. Tässä Mohanlalin kuvassa ilman meikkiä näyttelijä on ensimmäistä kertaa julkisesti paljastanut kaljuuntuvansa. Peruukin kanssa tai ilman, me rakastamme häntä uskomattomasta työstä ja näyttelemisestä!

7. True Malayalam Star:

mohanlal without makeup7

Tämä on hymyilevä kuva Mohanlalista ilman minkäänlaista jäljittelyä pääkaupungissa Delhi, jossa näyttelijä oli tullut edistämään uutta elokuvaansa "Akasha gopuram". Tässä elokuvassa näyttelijä nähdään näytön tilaa jakavana muulla kuin Jackie Chanilla. Mohanlal on yksi hienoimmista näyttelijöistä, joka on saanut Kansallispalkinnot kahdesti koko elokuva-uransa aikana. Peukaloi tähän sydämen sulavaan hymyyn ja hieman parraksiin.

Katso lisää: Zayn Malik Makeup

8. Yhteensopiva Duo:

mohanlal without makeup8

Tämä ei ole meikki Mohanlal valokuvaa kuuluisan supertähden Mammootty. Näyttelijät näyttävät jakavan hyvää nauraa, eikä näytön kilpailu ole jäljellä.

9. True Malayalam Star:

mohanlal-ilman-makeup9

Tämä on todella todellinen kuva Mohanlalista ilman meikkiä, jossa näyttelijä nähdään hänen arvoituksellisen hymynsa näyttämisen myötä. Nähdessään hänet voit helposti sanoa, että tähti on aina tähti.

Katso lisää: Amitabh ilman meikkiä

10. Perhe-muotokuva:

mohanlal without makeup10

Toinen Mohanlal ilman meikki valokuvia, jossa näyttelijä nähdään hymyilevänä hänen BIG perheensä kanssa!

Nämä olivat paras Mohanlal ei meikki kuvia, jotka vain lisätä hänen karismaattinen tyyli ja persona.

Leave A Comment

− 3 = 2