10 Kuvia Allu Arjun ilman meikkiä Tyylit elämässä

Telugu Cinema megastar, Allu Arjun on yksi kaikkien aikojen juhlallisista intialaisista näyttelijöistä. Hän on työskennellyt joissakin parhaimmista tamilielokuvalle koskaan tuotetuista elokuvista, ja hän on kuuluisa toiminta-kohtauksistaan ​​ja silmiinpistävistä vuoropuhelutoimituksistaan. Hänellä on kunnollinen kasvot mahtava fysiikka. On harvoja ihmisiä, jotka uskovat, että hän on kyse siitä, että meikkihuone koskettaa ja ei näytä hyvältä oikeastaan. Tässä artikkelissa käsiteltävät asiat on suunnattu näille ihmisille. Seuraavassa käsitellään joitain parhaista makeup-vapaista kuvista.

1. Stud:

allu arjun without makeup

Allu Arjun on ehdottomasti nastoja myös näytöllä ja off-screen-näytöllä. Hän on melko hyvän näköinen ja kunnollinen kasvotekstiili. Hän näyttää hyvältä keskipitkällä hiuksilla ja voi silti edesauttaa faniensa käyttämättä meikkiä. Tämä on yksi parhaista Allu Arjunista, joka ei koskaan ole tehnyt kuvia koskaan.

2. lehdistötilaisuudessa:

allu Arjun @ Rudrama Devi Movie Success Meet Stills

Allu Arjun otettiin kiinni lehdistötilaisuuteen osallistumatta ilman meikkiä. Hän on yksi Etelä-Intian elokuvateollisuuden komeimmista toimijoista, ja ihmiset myös tuntevat hänet äkillisestä näyttämöstään makeup-vapaista altistuksista.

3. Vanha napsautus:

allu Arjun without Makeup3

Tämä on vanha kuva Allu Arjunista, jossa hän näyttää äärimmäisen luottamuksensa ilman meikkiä. Hän ei varmastikaan ole epäröivä osoittaa hänen luonnon kauneutta. Sen sijaan voidaan sanoa, että tämä näyttelijä on yksi kaikkien aikojen mahtavimmista toimijoista.

Katso lisää: Johnny Depp ilman meikkiä

4. Löytyi tapahtumassa:

allu Arjun @ Racha Audio Release Function Stills

Allu havaittiin nauttimalla tapahtumasta. Tämä näyttelijä pitää sanansa ja on aika uskollinen faneilleen. Hän on erittäin taitava. Hän ei käytä kauneudenhoitotuotteita, kun hän on poissa käytöstä. Vaikka hän osallistuu elokuvajuhliin, hän ei todellakaan vaivaudu hänen kasvohaluunsa. Tämä tekee hänestä kauniin muodon sisäpuolelta.

5. Macho Look:

allu Arjun without Makeup10

Tämä on mahtava kuva kaikkien aikojen houkuttelevasta Allu Arjunista hänen no-makeup-pinnallaan. Tässä voimme nähdä tämän miehen todellisen kauneuden yhdessä hänen kaikkien fyysisesti vaikuttavien kulmiensa kanssa.

 

6. Angry Still:

allu Arjun without Makeup6

Tämä on todella mahtava kuva Aljusta. Se on vielä elokuvasta. Ei näytä olevan meikit tämän kasan edessä. Hän näyttää silti melko kauniilta ja tekee kohtauksesta fantastisen.

Katso lisää: Saif Ali Khan ei meikkiä

7. Tarjoustapahtumassa:

allu Arjun without Makeup7

Allu Arjun havaittiin hyderabadin virvoitusjuomamerkin edistämisestä. Hän ei epäröinyt näyttää hänen ilman meikkiä ja pidetty rauhallisena ja hymyili kameraan, kun he ampuivat voimakkaasti kameran linsseilläan.

8. Vakava Still:

allu Arjun without Makeup8

Tämä on jälleen houkutteleva Allu Arjun ilman meikkiä. Täällä hän näyttää hieman vakavalta verrattuna edellisiltä ja varsin houkuttelevalta, vaikka hänellä ei ole kauneudenhoitotuotetta kasvoillaan. Tämä kuva toivottavasti saa ihmiset etsimään enemmän Allu Arjunia ilman makeup-kuvia, eikä vain etsiä Allu Arjunin meikkikuvia.

9. Hän on Isä:

allu Arjun without Makeup9

Allu Arjun on isä nyt ja tämä on ensimmäinen kuva hänestä hänen ensimmäisellä lapsella. Tämä kuva paljastaa myös Alluin karkean ja todellisen kasvon. Mutta yksi asia ei voi kieltää, että tämä kaveri on kiitollisia osoittamaan luonnollisia kasvonsa tuhansille faneilleen.

Katso lisää: Ranveer Singh ilman meikkiä

10. Fanien kanssa:

allu Arjun without Makeup5

Allu oli enemmän kuin mielellään ottamaan kuvia rakastavien faniensa kanssa jonain päivänä. Hän oli pitämässä rentoa pukeutumistyyliä, mutta silti näytti tyylikkäältä. Kyse on luonnollisesti houkuttelevista kasvoistaan.

Tämä artikkeli osoittaa, kuinka kaunis näyttelijä voi olla. Nämä julkkikset eivät ole vain meikki. Jotkut niistä ovat todella kauniita kasvoja, jotka ovat lahjakkaita heille syntymähetkellä, kuten Allu. Ihmisten pitäisi arvostaa heitä siitä, että he ovat rohkeita ja rehellisiä, jotta he voivat osoittaa ilman makeup-kasvot.

Kuvat Lähde: 6, 7.

Leave A Comment

− 5 = 1