10 Famous Vesiputouksia Karnataka kanssa kuvia Tyylit elämässä

Etelä-Intiassa sijaitseva Karnataka on erinomainen paikka matkailijoille ja seikkailunhaluisille ihmisille. Karnataka on siunattu vihreillä länsimaisilla ja virtaavilla jokilla, jotka virtaavat ja muodostavat erilaisia ​​majesteettisia vesiputouksia. Monsuun ja off season -monsonin saapuminen ovat aikoja, jolloin nämä vesiputoukset ovat sightseeing-arvoisia. Tässä on luettelo parhaista vesiputouksista Karnatakassa.

1. Abbey Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Abbey Falls

Abbey falls ovat 90 km päässä Mangalore ja lähin kaupunki on Madikeri, 10 km päässä. Muutaman virtauksen yhdistelmä virtaa yhteen ja putoaa karkeiden jyrkkien kallioiden läpi Länsi-Ghatin kautta. Tätä paikkaa ympäröivät kahvi- ja mausteiden istutukset.

2. Hebbe Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Hebbe Falls

Hebbe falls ovat yksi parhaista maisemista Chikmagalur alueella. Se on vain 8 km: n päässä Kemmangundista. Vesiputous virtaa kahdessa vaiheessa, iso vaihe tunnetaan nimellä Dodda Hebbe ja pieni tunnetaan nimellä Chikka Hebbe. Talvisten alku on hyvä aika tarttua kukkien ja vihreän ympäröimään.

Katso lisää: Luettelo vesiputouksista Keralassa

3. Jog Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Jog Falls

Jog falls muodostuu Sharavathi-joesta, joka kuuluu korkeudesta 830 jalkaa, mikä tekee siitä toiseksi korkeimman Intian. Se yhdistää neljä erillistä virtausta eli Raja (kuningas), koska se näyttää arvokkaalta, Rani (kuningatar), koska se kulkee tuulen läpi tanssin muodossa, Roarer, koska yksi niistä tekee paljon melua virtaavana ja lopulta Rocket, joka putoaa alas suurella nopeudella.

4. Sathodin putoukset:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Sathodi Falls

Sododin putoukset sijaitsevat 32 km päässä Yellapurin alueesta. Se ympäröi metsiä, mikä tekee siitä hyvää piknikpaikkaa. On olemassa useita puroja, jotka tapaavat läheisessä paikassa, joka tunnetaan nimellä KallaramaneGhat ja sitten laskeutuu 15 metrin korkeuteen. Liittyy vedenpaisumaan Kodasalli-patoon, joka aiheuttaa vesiputouksen loppumisen.

Katso lisää: Kuuluisia vesiputouksia Goa

5. Unchallin putoukset:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Unchalli Falls

Unchallin putoukset sijaitsevat vain 25 km: n päässä Sirsi. Syksy virtaa Aghanashini-joen 116 metriä alaspäin ja sen leveä on sijoitettu Länsi-Ghattin Sahyadrin kukkuloille. Yhdistyneen kuningaskunnan kansat kutsutaan nimellä Lushington Falls, jotka on nimetty sen piirin keräilijältä, joka oli löytänyt sen.

6. Iruunun putoukset:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Iruppu Falls

Iruppu laskee sijaitsevat 50 km päässä Madikeri ja noin 20 km päässä Nagarahole National Park. Sade on peräisin Brahmagirin huipuista ja sitten sukeltaa 170 jalkaa kahteen eri osaan sen kurssista.

7. Chunchanakatte Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Chunchanakatte Falls

Chunchanakatteen putoukset alkavat Cauvery-joesta Chunchanakatteen kylässä lähellä Myrsorea, Karnatakaa. Joki putoaa noin 20 metrin korkeudesta Wester Ghatsissa kahdessa pienessä osassa ja sitten taas liittyy pääruukkuun kunniaksi Cauvery.

Katso lisää: Vesiputouksia ympärillä Mumbai

8. Godchinamalaki Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Godchinamalaki Falls

Godchinamalaki Falls sijaitsee Belgaum alueella Karnataka sijaitsee vehreä ja syvän vihreä laakso. Syksyllä on kahtiajako kahdessa osassa, joista ensimmäisessä Markandeyariver on noin 25 metrin syvyyteen ja virtaa karu laaksossa ja pian se kestää toisen askelluksen noin 20 metriä.

9. Gokak Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Gokak Falls

Gokakin putoaminen on syksy, joka sijaitsee myös Belgian Karnatakan alueella Intiassa. Se on miniatyyri Niagarin putouksista, jossa Ghataprabha-joen pitkä ja tuulinen kenttä vie 171 jalkaa hiekkakiven kallion yli ja tekee henkeäsalpaavasta näkymästä, kun rotko virtaa karu laaksossa. Vesiputous tekee hevosen kengän muodon kummulta.

10. Kalhatti Falls:

kuuluisa Waterfalls in Karnataka-Kalhatti Falls

KalhattiFalls tunnetaan myös nimellä Kalahasti Falls sijaitsee Chikmagalur alueella Karnataka. Vesiputous tekee täydellisen kuvan, koska se kaskadia Chandra Drona Hills ja tekee syöksyä 400 ft. Vesiputous sijaitsee lähellä kuuluisaa Veerabhadreshwara temppeli Lord Shiva.

Leave A Comment

− 3 = 3