Vurdert: Lotus Weis All-Natural Infinite Love Perfume

Hvis du elsker multi-tasking skjønnhetsprodukter, her's en å legge til i listen din: en helt naturlig parfyme som dobler som aromaterapi.

Nærmere bestemt, det's ment å øke ditt kjærlighetsliv. 

Ja det'er det rart og la's står overfor det, slags flott premiss for Lotus Wei's uendelig kjærlighet parfyme. 

Jeg leser først om Lotus Wei på No More Dirty Looks for noen år siden, og umiddelbart lagt det til min ønskeliste. En duft som ville få meg til å føle seg lettere ... giggly .... glad og avslappet ... en meg-til-min følelse "? Ja, jeg trengte det!

Hva det gjør

Alle Lotus Wei's dufter inneholder rene blomst essenser, suspendert i vann, og de hevder at denne "flytende energi" vil bidra til å forvandle stemningen og tankene dine gjennom akupunktur meridianene. 

Det høres ganske ut der ute, men grunnleggeren har jobbet med blomsterorenser i 15 år, og sier hun's sett alle slags transformasjoner, inkludert folk som:

Hvem ville ikke'Jeg vil ikke ha noe av det? 

De andre duftene inkluderer ren energi, indre fred, stille sinn og inspirert handling. Men uendelig kjærlighet snakker meg mest!

Det er en "honning sitrusblomstret" blanding av rose, rød mandarin og honning, i en organisk drue alkohol base. Dette er dens spesifikke handlinger:

Og her er ingrediensene:

Vitusvinifera (druealkohol) *, essensielle oljer av * Citrus Deliciosa (Rød Mandarin), Pelargonium Roseum (Rose Geranium) *, Monarda Fistulosa (Monarda), Cymbopogon Citrates (Citrongress), Rosa Damascena (Rose Absolute), Rosa Damascena Wax) og Apies Millifera (Beeswax Absolute) og håndsamlede blomstesener av Bauhinia Blakeana (Hong Kong Orchid), Epilobium Augustifolium (Brennevin), Magnolia Liliflora (Rosa Magnolia), Hieracium Aurantiacum (Hawkweed), Nelumbo Nucifera (Lotus) og perle essens av rosa turmalin. *Certified Organic

Min erfaring

Jeg'Jeg har funnet ut at Infinite Love virkelig hjelper meg til å føle seg avslappet, mild og rolig etter at jeg taper den på. Den's vanskelig å beskrive, men du får denne følelsen av "lyshet". 

Du trenger å sprøyte den på hver to timer eller så, som som de fleste naturlige dufter, gjør det ikke'Jeg har ikke den kjemiske egenskapen for kjemikalier (som er bra med meg!).

Også innse at det'er ikke den typiske "sexy" duften; den's definitivt mer botanisk / blomstret enn vanlige parfymer. Hvis du ønsket å lag, tror jeg at sitrusnoter vil samles pent med en vanilje, slik min elskede Lavanila Vanilje Grapefrukt.

Alt i alt, jeg'Jeg er så glad jeg la uendelig kjærlighet til min duftsamling. Den'Det er en fantastisk pick-me-up med de mest overbevisende fordelene jeg'Jeg har aldri sett i en duft, og nå kan jeg'Ikke vent å legge til flere av disse i samlingen min!

Hvor får man kjøpt

Har du prøvd Uendelig Kjærlighet?
Hva synes du om dette konseptet?

Leave A Comment

− 8 = 2